In alle islamitische landen zijn vrouwen tweederangs mensen

Screenshot_61

Een studente in een college over islamitisch recht in de Tsjetsjeense stad hoofdstad Grozny

Een in alle islamitische landen uitgevoerd PEW-onderzoek bewijst dat de vrouwen in de islam overal gediscrimineerd worden. Alleen dit feit is al voldoende om de islam in alle vrije, democratische landen als een speciale vorm van racisme te verbieden.

Het jaarlijkse opinieonderzoek van het Amerikaanse Pew Research Center onder moslims in alle regio´s van de wereld leverde twee inzichten op: duidelijke meerderheden in 36 van de 39 onderzochte landen vinden de gelijkstelling van de sekses fout. Ook is de opvatting van de meeste moslims vast te stellen dat de sharia, het traditionele islamitische recht dus, in hun desbetreffende landen algemene geldigheid zou moeten krijgen. In samenwerking met plaatselijke opinieonderzoeksinstituten heeft Pew ongeveer 38.000 moslims in alle continenten naar hun mening gevraagd over religieuze, maatschappelijke en politieke zaken.

In 23 van de 39 landen stelden de onderzoekers de vraag of de sharia inderdaad rechtstreeks van Allah afkomstig zou zijn. In 17 landen werd deze opvatting door duidelijke meerderheden bevestigd. In geen enkel land bevond zich een significant grote groep moslims die van mening was dat de sharia niet het woord van Allah zou zijn, maar door mensen ontworpen.

Een behoorlijk omvangrijk artikel over het Pew-onderzoek kun je vinden in “Die Presse”.

Ik wil hier niet het hele artikel plaatsen, maar wel 2 zeer interessante uitspraken van de moslims m.b.t. de toepassing van de islamitische wet op de “ongelovigen”, wat opnieuw racisme en nazisme in de puurst vorm is:

Voor wie moet de sharia gelden?

Screenshot_62

Of over de vrouwenrechten in de islam:

Moet een vrouw haar man altijd gehoorzamen?

Screenshot_63Ook willen we nog herinneren aan een eerder Pew-onderzoek uit 2006, dat destijds al aantoonde dat de islamitische samenlevingen – ook de naar Europa binnengedrongen moslims – dusdanig openstaan voor geweld en terreur, dat iedere niet-islamitische samenleving zich hier zorgen over zou moeten maken. Sindsdien heeft de wereld van de islam zich nog meer van ons, van de vrije wereld, gedistantieerd. Tegenwoordig vertegenwoordigen veel meer moslims radicale opvattingen, ze hebben zich nog verder verwijderd van de vrije wereld van de niet-moslims. Ze staan erop midden onder ons te leven, hoewel ze ons en onze levenswijze afwijzen.

Voorstanders van de sharia als wet:

03 s03 Umfrage Muslime GKx

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/05/in-allen-islamischen-landern-sind-die-frauen-menschen-zweiter-klasse/#more-44836

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Mensenrechten, Moslims, sharia. Bookmark de permalink .

12 reacties op In alle islamitische landen zijn vrouwen tweederangs mensen

 1. Tom Hendrix zegt:

  DE ISLAM IS NIET TE VERENIGEN MET ONZE WESTERSE MANIER VAN LEVEN! Alle moslims kunnen beter terug naar hun moslimlanden, kunnen ze daar hun achterlijkheid verder uitoefenen!

  Like

 2. Jan zegt:

  Bussemaker meent de volgende kolder te moeten verkondigen: vrouwenemancipatie in Nederland ver achter
  Volgens Emancipatie-minister Bussemaker is het slecht gesteld in Nederland met de vrouwenemancipatie
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2013/5/Bussemaker-vrouwenemancipatie-in-Nederland-ver-achter-1247758W/

  Het ELEMENT is dan ook van de PvdA

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oud liedje! Mevrouw Bussemaker is één van diegenen die niet inziet dat emancipatie meer is dan fulltime werken. Een vrouw die weliswaar parttime werkt, maar in haar huwelijk/relatie naast haar partner een gelijkwaardige plaats bekleedt, haar interesses bijhoudt en zich wel voelt in haar situatie is zeker niet slecht af vergeleken met een carrièrevrouw, die noodgedwongen alle ballen in de lucht houdt omdat haar partner een levensgezellin éist’ die minstens de helft van het inkomen binnen brengt en misschien wel zo ver gaat om bij een ongeplande zwangerschap aan te dringen op abortus. Zo’n man noemt zich dan in alle ernst ‘geëmancipeerd,’ terwijl de oplettende buitenstaander niet aan het idee ontkomt, dat er something rotten is. Verder zijn al die emancipatie-voorvechters er vaak onvoldoende van doordrongen hoe belangrijk kinderen zijn, dat je die bijvoorbeeld niet ‘houdt’zoals je dieren houdt. Dat je die aandacht en liefde moet bieden wat meer inhoudt dan één of twee ‘kwaliteitsuurtjes’ per dag. Als de moeder zich daartoe meer geroepen voelt, het zij zo. Nederlandse vrouwen voelen dat nu eenmaal goed aan en vinden het ècht belangrijk. Daar mag wel eens wat meer oog voor komen.

   Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Niks nieuws onder de zon: zolang dat gedrocht islam bestaat hebben vrouwen binnen die “beweging” geen leven. Maar er is een lichte kentering merkbaar, getuige de Egyptische tv-presentatrice die een sufgerukte ouwe islamitische vrouwenhater wilde dwingen een lap om haar hoofd te wikkelen omdat dat volgens de koran zou moeten…
  http://tinyurl.com/3vbhg32

  Like

 4. Henny Clemens zegt:

  De islam een ideologie die niet te verenigen is met de westerse moet terug naar de zandbak.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  klein foutje: die ouwe islamitische vrouwenhater wilde die presentatrice dwingen een lap om haar hoofd te wikkelen.

  Like

 6. catherine zegt:

  Denkfoutje van de presentatie; ze zegt: ik zal mijn hoofddoek dragen voor Allah. Grote misvatting; als Allah dat wilde zou hij haar wel met hoofddoek op “geschapen” hebben, was ze met de hoofddoek geboren wat door dankzij (mannelijk) grondpersoneel de voltooiing nadert nu kleine meisjes al met zo’n vod op over straat moeten. Het “vrouwelijke” moet juist ontsluierd worden, inzowel man als vrouw. Daar hebben de zonen van Allah heel geen trek in, het vrouwelijke moet in het duister blijven.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Catherine, 12:33
  De VLAG van de islamitische kruistocht, bedoeld om de sharia in westerse rechtssystemen te infiltreren, is de hoofddoek. (Alice Schwarzer in Der Spiegel van dec 2004)
  Interview te vinden door op de KNOP links naast CONTACT te klikken en daarna op pag. 2 te kijken.
  Zie ook: http://tinyurl.com/3vbhg32

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dat is mij allang bekend; ik kom uit zo’n land. Indonesie.Vroeger Nederlands Indie.

  Like

 9. Henny Clemens zegt:

  De hele linkse kliek in europa is mede verantwoordelijk voor de onderdrukking van vrouwen, homo’s en anders gelovigen, we strijden duidelijk niét alleen tegen de islam als zodanig.
  Fijn om te wten, we moeten een lijst van namen samenstellen die bewust meewerken aan die achterlijke ideologie, ik noem er alvast drie:
  van agt, grettschen duisenberg en harry v bommel!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Henny Clemens, 20.04u. Om vooral niet te vergeten: Anja Meulenbelt, Henny! De allergrootste zottin die er rondloopt. Noemt zich tot op de dag van vandaag feministe, maar verloochent in feite dat principe voor haar loyaliteit aan de palestijnse zaak, want ja, dan kun je immers niet tegelijk anti Islam zijn! Dus pleit Madam even zo vurig voor het recht op hoofddoeken en versluiering, pikt tussendoor een palestijnse vader-van- iemands kinderen in en wordt ook weer door hem gedumpt -zoals gebruikelijk bij haar. Maar zich nog steeds feministe noemen hoor, Oh ja!
   Totaal schizofreen, dat wijf!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s