Sinds wanneer is de PVV een homopartij?

Screenshot_9

Paul ter Linden, PVV-raadslid in Den Haag

(Door: Joost Niemöller)

En alweer een PVV-er die ging voor zijn ego, en niet voor het doel van de partij.

In Den Haag zit het PVV Raadslid Paul ter Linden. Hij is het er niet mee eens dat Geert Wilders op Europees niveau wil samenwerken met Filip DeWinter en met Marine Le Pen. Dan is het einde zoek, zegt hij. Nog even en Wilders gaat samenwerken met De Gouden Dageraad uit Griekenland, en die andere antisemitische fascistenclub uit Hongarije, Jobbik. DeWinter, zegt hij, is een homohater. En ja, nu we het toch over homo’s hebben, wat de PVV doet, deugt al helemaal niet:

Enkele maanden terug hebben twee Friese meisjes een lesbisch stel in elkaar geslagen. Het koppel werd aangehouden en daarna weer vrijgelaten. Daarna sloegen ze twee homo’s in elkaar. Ik heb de PVV er niet over gehoord. Als het Marokkanen waren geweest, waren er allang Kamervragen gesteld. Dat deugt niet.

Right.

Zal ik u eens iets vertellen, mijnheer Paul ter Linden. Misschien is het u ontgaan, maar de PVV is opgericht omdat we in Nederland een probleem hebben met de massa immigratie. En met de islam. En we hebben ook een probleem hier met de EU, omdat die het onmogelijk maakt om die andere problemen op te lossen. Je kunt Wilders veel verwijten, maar niet dat hij op dit punt niet duidelijk is geweest.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

17 reacties op Sinds wanneer is de PVV een homopartij?

 1. star zegt:

  Weer zo’n jankerd die eerst het eigen nest bevuilt en nog niet eens op gaat stappen.Want ja, je wilt wel populair doen bij Pauwel en Wauwel,maar de consequenties, die je zou kunnen voelen in je eigen bankrekening, die trek je niet.Ik hoop dat Wilders hem eruit trapt.Roddelen over Wilders – met onwaarheden ook nog- valt goed bij de rode club, maar het was toch beter als deze oetl.l er de prijs voor ging betalen.

  Like

 2. Jean zegt:

  Voor dergelijke lafaards is zelfs een vuurpeloton nog te netjes.
  Meer woorden aan vuil maken zou jammer zijn voor de woorden.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad, een opportunist. Zoals Joost Niemöller terecht stelt: Hij wist waar het partijprogramma van de PVV op afgestemd was en is er mee akkoord gegaan. Dus nu ook niet zeiken; dan had-ie consequent moeten zijn en een eigen homo-partij moeten oprichten. (Maar ja, dat had een lange moeizame weg betekend om misschíen nog eens door te breken en een comfortabele plek te bemachtigen. De PVV is toegespitst op andere problemen, maar juist omdàt ze anti-Islam is, betekent ze automatisch genoeg voor homo’s. Wat héét: Paul Schnabel van het CPB zei het een paar jaar gleden duidelijk in de Volkskrant: “Het is onzin om Wilders fascistisch te noemen: Hij is voor vrouwen- EN HOMO-EMANCIPATIE en hij is niet anti-semitisch.” Hoor je het ook eens van een maatschappelijk deskundige! Ik hoop ook, dat Wilders hem er uit trapt.

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  ……………….denkt ie dat politiek principes nastreven is of zo? Heeft ie standpunten PVV wel goed begrepen, de Islamisering in de wereld wel begrepen en de noodzaak een alliance binnen EU politici die tegen de islamisering zijn wel begrepen? STOP ISLAMISERING

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  Paul ter Linden toen ie 17 was:

  http://www.gk.nl/index.php?id=9&a=bericht&bericht=7389
  PVV-Kandidaatsraadslid Paul ter Linden (20) staat al enige tijd niet meer achter de uitspraken die hij deed toen hij 17 was. Destijds zei hij tegen Gay.nl dat je hiv-besmette mannen herkenbaar zou moeten maken door ze te brandmerken boven hun geslachtsdeel.

  Paul ter Linden nu, over zijn uitlatingen van destijds: “Ik heb een aantal jaren geleden uit verontwaardiging over doelbewuste hiv-besmettingen gesuggereerd dat daders gebrandmerkt of getatoeëerd zouden moeten worden. Ik betreur dit, neem hier afstand van en bied mijn excuses aan. Daders moeten natuurlijk stevig worden aangepakt met hoge straffen.”

  De oude uitspraken van Ter Linden doken gisteren weer op in de aanloop naar een politiek debat dat vanavond zal worden gevoerd in het Haagse COC Café Basta. VVD-kandidaatsraadslid Arjen Lakerveld kondigde aan dat hij Paul ter Linden daar stevig over zou onderhouden.

  Bram Heerink van Gay.nl laat de redactie van de Gay Krant weten dat die uitspraken destijds wel degelijk zijn gedaan en dat Paul ter Linden deze, anders dan een PVV-woordvoerder beweerde, ook niet ontkent. Al een hele tijd geleden mailde Ter Linden met Gay.nl om te zeggen dat hij die uitspraken betreurde. Hij zou ze hebben gedaan als jong en onervaren politicus en gaf aan dat hij inmiddels tot inkeer is gekomen.

  Heerink, zelf raadskandidaat voor de VVD in Amsterdam-Centrum, had wel begrip voor deze ‘jeugdzonde’ van de toen 17-jarige Ter Linden en besloot daarom de gewraakte uitspraken van zijn site weg te halen.

  In de morgen te verschijnen editie van de Gay Krant komt Ter Linden uitgebreid aan het woord.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Wilders heeft geen achterban dus als hij hem er uitsmijt hoef hij aan niemand rekenschap houden.

  Like

 7. Lucky9 zegt:

  Duidelijk een opportunist dit ventje. Ik hoop ook dat Wilders hem er uit trapt. Zulke figuren kan elke politieke partij missen als de pest, maar zeker de PVV. Waarschijnlijk heeft deze snul nog nooit een marokkaan van dichtbij meegemaakt want anders zou hij niet zo uit z’n nek lullen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Volledig eens met het artikel van Joost Niemöller. Het gaat sodeju niet over geaardheid van mensen, dat is ook niet het doel geweest met de gesprekken die Geert Wilders heeft gevoerd met de Winter en Le Pen. En goed dat hij deze gesprekken voert, net als de andere reageerders sta ik op het standpunt, dat Geert, juist moet samenwerken met de genoemde partijen, en als het kan ook met de nieuwe anti eu partij in Duitsland en met Nigel Farage van de UKIP in Engeland.
  Om te kunnen vechten tegen de EU en de ISLAMISERING moeten we een front vormen, tegen de oude politieke partijen. L ‘Union fait la Force!

  Like

 9. Luchtpint zegt:

  We vergeten hier iets heel belangrijks. Als je principieel tegen de Islam bent zoals de meesten van ons hier, dan moet je bij wijze van spreken ook principieel voor de rechten van homo’s zijn. En niet alleen dat: dan moet je automatisch ook principieel voor de rechten van vrouwen zijn en zelfs voor de rechten van kinderen, want die laatste categorie begint steeds meer af te zien met de opdringerigheid van de Islam: kinderen die in madrassas in Pakistan worden vastgeketend, kinderen die moeten toezien in Syrïe hoe hun ouders worden onthoofd of kinderen die worden doodgeschoten omdat ze een mopje vertellen over Mohammed.

  Wie tegen Islam is, is principieel voor het behoud van universele rechten en dus lijnrecht tegen de willekeur van een doctrine die het perfect toegelaten vindt om bijvoorbeeld vrouwen zuur in het gezicht te gooien, homo’s te vermoorden, critici te onthoofden, mensen die een diefstal plegen moedwillig gehandicapt te maken…en alle andere praktijken die diametraal tegen de beschaving ingaan. En dat zegt Paul ter Linden die schijtlaars er mooi niet bij.

  En waar is de verontwaardiging van Links over de schending van mensenrechten door Islam ? Nergens, want die partijen doen hun uiterste best om zoveel mogelijk stemmen te halen uit de moslim”gemeeschap”, moreel bankroet als ze zijn. Dus wie is er dan echt hypocriet ? Links geeft maw geen bal om mensenrechten.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Maw op de steun van Links moeten homo’s niet meer rekenen. Maar daar zullen Pauw & Witteman niet meteen een discussie over beginnen. Moslimvrouwen kunnen hun gelijkberechtiging dus ook op hun buik schrijven. Dit is gewoon een beschadigingsoperatie.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Luchtpint 20.17. uur, op 30/6. Helemaal correct, sta er volledig achter!

   Like

 10. Helena zegt:

  Vandaag stond dit op FB. Ene Marianne van den Berg heeft op het politie bureau Zuiderpark in Den Haag op 28 juni j.l. aangifte gedaan tegen het kabinet voor uitbuiting van het Nederlandse volk. Naar het schijnt is hier veel reactie op gekomen en is dit dus in feite een oproep om dit ook te doen. Wat denken jullie hiervan??????? Wij roepen hier altijd om actie en pek en veren.
  Misschien is dit wel een goed plan??? Of gedoemd tot mislukking???

  http://imagine2b.com/bezochte-events/marianne-doet-aangifte-tegen-het-volledige-kabinet-rutte-voor-uitbuiting-tegen-het-nederlandse-volk/

  http://imagine2b.com/nieuws/ga-jij-nu-ook-aangifte-doen-tegen-het-kabinet/

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Joost Niemöller je bent een kanjer in de journalistiek net zoals oa Carel Brendel en er zullen best een paar meer zijn maar dit is een top.

  Like

 12. Henny Clemens zegt:

  Weer een die niet begrepen heeft waar de PVV voor stond en gaat.

  Maar wat mij opvalt is dat er van dit soort laffe idioten altijd of tijdens of net voor de verkiezingen eraan komen ineens wat denken te moeten uitkramen.
  Ik ga `het een beetje verdacht vinden, Wilders staat nu weer erg hoog in de peilingen dus ja dan moeten de slinkse engerds weer even in de aanval.

  Like

 13. Anneke zegt:

  Ga niet de politiek in, als je niet tegen negatieve kritiek kan. Als je niet de tsunamie roddels en andere leugenpraat kan verwerken. PVV keur je mensen eerst eens grondig, d.m.v. tests, ondervraging, kennis toetsingen op basis van zeer ruime algemene ontwikkeling. En ’t belangrijkste is de nwe. kandidaat een ego-tripper of een sociaal -, meelevend mens. Die zich letterlijk wil -, kan inzetten voor de partij èn de kiezers. SUCCES en SHALOM….

  Like

  • Anneke zegt:

   En deze ‘politicus’ is nog veel te ONervaren !!! Twintig jaren jong; zonder leerzame ervaringen in dit prille leven. Zo’n kleutertje als Ter Linden is net uit de luiers, moet nog gevormd worden door het (kei) harde leven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s