Wereldwijde terreurwaarschuwing: groot aantal radicale islamieten uit gevangenissen ontsnapt

Screenshot_18

Al dagenlang komen er uit allerlei islamitische landen meldingen dat radicale islamieten de gevangenissen overvallen om radicaalislamitische gevangenen te bevrijden. Dit feit moet toch in verband worden gezien met de terreurwaarschuwing van de VS en Groot-Brittannië. Nu waarschuwen ook de Duitse media, hoewel ze proberen het gevaar te bagatelliseren:

Interpol waarschuwt voor terreurgevaar.

In een kort tijdsbestek zijn honderden terroristen uit gevangenissen ontsnapt. O.a. in Irak, Libië en Pakistan. Interpol slaat alarm. Al Qaida zou hierbij betrokken zijn.

Eind juli hadden strijders van de Taliban een gevangenis in Pakistan bestormd. In Irak werden daarvoor 500 gevangenen uit de gevangenis Abu Ghraib bevrijd, waaronder veel vooraanstaande leden van de extremistische organisatie Al Qaida. De internationale politie met zetel in Lyon riep in een persverklaring haar 190 leden tot uiterste waakzaamheid en ondersteuning in de strijd tegen het terrorisme op. De extremistische organisatie Al Qaida heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor enkele massale bevrijdingen van gevangenen in de afgelopen maanden.

N-24

Daarbij zou je dan ook nog eens de over de 100 gevangenen moeten tellen die Israël van plan is vrij te laten.

Overigens werd de eerste ambassade al aangevallen: de ambassade van India in Afghanistan.

Screenshot_19

Abu Ghraib in Irak: ui de gevangenis werden honderden gevangenen bevrijd, waaronder vele vooraanstaande leden van Al Qaida

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/04/terrorwarnung-weltweit-eine-menge-islamisten-aus-allerlei-gefangnissen-entflohen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Al Qaida, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

73 reacties op Wereldwijde terreurwaarschuwing: groot aantal radicale islamieten uit gevangenissen ontsnapt

  • Helena zegt:

   Dat had ik ook al eens ergens opgevangen dat al-qaeda een door Amerika ontworpen geheel is. In dat licht bezien is wat er nu gebeurt dan ook niet vreemd.
   Benghazi zegt eigenlijk alles. Maar wat het nu overduidelijk maakt is dat Obama bezig is om de overlevenden van Benghazi onder valse namen aan het verstoppen is door heel Amerika. Zie heel kort filmpje. http://www.youtube.com/watch?v=AX5WwWSuL3k&feature=share

   Het artikel hierover in de Daily Mail
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2384243/Worldwide-Al-Qaeda-terror-alert-linked-mass-jail-breakouts-freeing-1-500-prisoners.html

   en een reactie van een Amerikaanse hierop op facebook.
   Hell, we probably gave them missiles to shoot at us. Benghazi…our ambassador and 3 others killed there. Our Congress is trying to get the truth. O is hiding the survivors (came out yesterday) Clinton, O, Rice and media blamed it all on a Islamic movie. Yeah right. LIARS! Lots of whistleblowers are coming out and Honey, we have a Dictator running our Country into the ground. Anywho, they say ‘they were in Benghazi trying to recover air missiles that OUR State Department GAVE Al queda. We’re in so much trouble.

   Like

 1. Fred zegt:

  En die bevrijde gevangenen gaan zo snel mogelijk naar Syrië waar ze bewapend worden door de USA en de EU om tegen Assad te vechten.
  En als afleidingsmanoeuvre geven ze een terreurwaarschuwing.om ons allemaal op het verkeerde been te zetten.
  Wie trapt daar nou in?

  Like

 2. beny zegt:

  mijn afkeer van de westerse politici groeit maar ook mijn sympatie voor putin groeit

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @beny 13.09. uur. Dat heb ik nou ook beny, sympathie voor Poetin, alleen al vanwege het feit, dat hij NIET buigt voor de moslim Obama.

   Like

   • beny zegt:

    putin,4 februari 2013: On February 4th, 2013, Vladimir Putin, the Russian president, addressed the Duma,
    (Russian Parliament), and gave a speech about the tensions with minorities in Russia :
    “In Russia live Russians. Any minority, from anywhere, if it wants to live
    In Russia , to work and eat in Russia , should speak Russian, and should respect
    The Russian laws. If they prefer Shari’ya Law, then we advise them to go to those
    Places where that’s the state law. Russia does not need minorities. Minorities need
    Russia, and we will not grant them special privileges, or try to change our laws to
    Fit their desires, no matter how loud they yell ‘discrimination’. We better learn from
    The suicides of America , England , Holland and France , if we are to survive as a
    Nation. The Russian customs and traditions are not compatible with the lack of
    Culture or the primitive ways of most minorities. When this honorable legislative
    Body thinks of creating new laws, it should have in mind the national interest
    First, observing that the minorities are not Russians.

    The politicians in the Duma gave Putin a standing ovation for five minutes!+

    Like

  • Cathja zegt:

   @ beny 13:09

   En mijn afkeer van de USA groeit met de dag! Vroeger werd me voorgehouden dat de USA een vriend en bondgenoot van ons was, maar inmiddels leer ik het ware gezicht van Amerika kennen, en in het bijzonder dat van Obama. Ik was er al nooit een voorstander van dat hij president zou worden, maar nu we regelmatig iets van zijn geniepige streken merken, plús zijn toegezegde hulp aan de Palestijnen (en zijn aversie tegen Israël), ben ik helemaal klaar met die wolf in schaapskleren!
   De slechtste president ooit!

   Like

   • Lucie zegt:

    Een geniepige moslim president,en dat in Amerika,zie je hoe laag het land gezonken is.
    En de bevolking trapt erin,tot zolang natuurlijk,maar dan is het te laat.

    Like

   • beny zegt:

    mijn afkeer groeit nie vanwege de amerikaanse bevolking maar wel omwille van hun onwettige pesident en zijn “beleid”,als je radicale,religieuze,cannibalen steunt ipv bestrijd dan kan je als weldenkend mens nie anders dan er een afkeer van krijgen.spijtig dat er zo veel naieve,kortzichtige amerikanen zijn de nog steeds onwetend meesurfen op de hype rond zijn huidskleur,die hebben gestemd voor de verpakking zonder naar de inhoud te kijken.ze willen in geen geval toegeven dat ze verkeerd gestemd hebben want dat zou hun gebrek aan inzicht blootleggen

    Like

  • koddebeier zegt:

   Putin the last standing man against the Islam

   Like

  • Republikein zegt:

   Jazeker, hij is een schurk van andere orde.

   Like

 3. Ex-Moslima zegt:

  Wherever in the world they are, muslims are TROUBLE

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  Top US general visiting Israel amid Iran, Syria worries
  Martin Dempsey to meet Israeli leaders from Sunday evening; Netanyahu warns that new Iranian president won’t change policy

  http://www.timesofisrael.com/top-us-general-to-visit-israel-amid-iran-syria-worries/

  Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  Het is logischer om ervan uit te gaan dat Israël op het punt staat iran aan te vallen en dat daarom de usa 22 ambassades sluit, dan een terroristische aanval.

  Dit mede gezien de laatste uitspraken van de nieuwe Iraanse president, en de voortgang van het nuke program van iran.

  Dat bezoek van die top usa generaal kan betekenen dat ze proberen Israël er van af te houden of een laatste coördinatie.

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Suikerfeest 2013: 8 augustus 2013

  Dit kan wel eens een historische datum worden

  Like

 7. Joop Klepzeiker zegt:

  Wereldwijd wantrouwen over Amerika’s vreemde terreurwaarschuwing
  Xander 04-08-2013 15:57- in Eindtijd & Profetie, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Israël & Joden, NWO-UFO-Complot, Rusland, VS

  Northeast Intelligence Network: Echte reden van waarschuwing, een dreigende ‘ongekend hevige’ oorlog in het Midden Oosten en zelfs wereldoorlog, niet genoemd – Franse ex-minister van BuZa: Rebelleninvasie Syrië door Britten opgezet

  Het Northeast Intelligence Network waarschuwt dat Obama’s Midden-Oostenbeleid op de Derde Wereldoorlog dreigt uit te lopen.

  Wereldwijd is met verbazing en zelfs met wantrouwen gereageerd op de krachtige terreurwaarschuwing die de VS heeft afgegeven, de reden waarom de Amerikaanse ambassades in maar liefst 22 landen -inclusief Israël en Egypte- werden gesloten. Israëlische inlichtingenexperts noemen de waarschuwing ‘onverklaarbaar’ en ‘tegenstrijdig’. De collega’s van het Amerikaanse Northeast Intelligence Network zeggen dat de werkelijke reden van de waarschuwing veel ernstiger is dan de meeste mensen vermoeden, en er op ieder moment een grote oorlog -mogelijk zelfs een wereldoorlog- kan uitbreken.

  Volgens de Amerikaanse stafchef generaal Martin Dempsey is de terreurdreiging ‘specifieker dan eerdere’ en zijn behalve Amerikaanse ook andere Westerse belangen het doelwit. Terreur- en inlichtingenexperts in het Westen en het Midden Oosten wijzen er echter op dat er verder geen enkele specifieke informatie over deze veronderstelde dreiging werd gegeven.

  Afgelopen donderdag beval president Obama om ‘alle noodzakelijke stappen’ te ondernemen om Amerikanen te beschermen tegen Al-Qaeda aanslagen. De waarschuwing is echter zo omvangrijk en geldt voor zoveel landen, dat het onmogelijk is om alle Amerikanen die daar zijn bescherming te bieden.

  Terreurdreiging niet overgenomen

  Als de dreiging inderdaad ‘specifieker’ is dan eerdere, waarom geldt deze dan voor zo’n groot aantal landen? Al-Qaeda opereert niet eens in al deze landen. En als het gevaar inderdaad zo groot is, waarom heeft dan niet één regering in het gebied tussen Noord Afrika en Bangladesh de terreurwaarschuwing overgenomen?

  Officials deelden mee dat de NSA communicatie heeft onderschept waaruit werd opgemaakt dat er nieuwe aanslagen worden voorbereid. Al-Qaeda leiders hebben echter al jaren de gewoonte om geen elektronische middelen en satelliettelefoons voor belangrijke gesprekken te gebruiken. Doorgaans worden koeriers ingezet, omdat deze niet kunnen worden afgeluisterd. Het internet wordt enkel gebruikt voor het verspreiden van propaganda en afleidingsmanoeuvres.

  Droneaanvallen in Jemen

  De afgelopen week hebben Amerikaanse drones in Jemen enkele laaggeplaatste Al-Qaedaleden uitgeschakeld. In 8 maanden tijd voerden drones 12 aanvallen in het land uit. Alhoewel ondercommandant en ex-Guantanamo Bay gevangene Said al Shiri werd geëlimineerd, is de hele commandostructuur van Al-Qaeda op het Arabische schiereiland (AQAP) intact gebleven. Dit betekent dat Amerika nog steeds niet weet waar zij zich bevinden.

  Ook heeft Washington geen idee waar topleider Ayman al-Zawahiri zich bevindt. Afgelopen donderdag bracht hij een verklaring naar buiten waarin de VS werd beschuldigd van het afzetten van de Egyptische Moslim-Broederschappresident Mohamed Morsi – een eigenaardige conclusie, aangezien president Obama juist Morsi tot bondgenoot had gemaakt.

  Al-Qaeda was toch onschadelijk gemaakt?

  Gisteren publiceerde ook Interpol een wereldwijde veiligheidswaarschuwing. In Irak, Libië en Pakistan zouden de afgelopen maand ‘honderden terroristen en criminelen’ uit gevangenissen zijn ontsnapt. Gevreesd wordt dat zij zich aansluiten bij Al-Qaeda en Westerse doelen zullen aanvallen. Toch heeft niet één van de 190 lidstaten van Interpol een vergelijkbare terreurwaarschuwing afgegeven.

  De krachtige waarschuwing is tevens in flagrante tegenspraak met Obama’s eerdere beweringen dat Al-Qaeda niet langer een grote bedreiging is, omdat de compacte commandotop van de terreurgroep zou zijn uitgeschakeld. Daarom zou Al-Qaeda niet meer in staat zijn om op grote schaal aanslagen te plegen, wat de huidige waarschuwing des te vreemder maakt. (1)

  Dreigende, ongekend hevige oorlog

  De experts van het onafhankelijke Northeast Intelligence Network constateren dan ook dat er veel meer aan de hand is en dat iedereen die de officiële verklaring van de regering Obama gelooft ‘gevaarlijk naïef en simplistisch’ is. De huidige situatie zou het gevolg zijn van een lange ‘koude oorlog’ in het Midden Oosten, die op ieder moment kan escaleren naar een nieuwe grote oorlog tussen de ‘proxy’ landen en groeperingen van Oost en West. ‘De kleinste vonkjes kunnen een brand veroorzaken zoals we nog nooit eerder hebben gezien.’

  De Arabische Lente begon volgens NIN niet in 2010, maar veel eerder, en was doelbewust gepland door de globalistische machtselite, inclusief de centrale banken. Het doel was om de balans in het Midden Oosten te verstoren en zo een ‘banenprogramma’ voor het Westerse militair-industriële complex op te zetten.

  Franse ex-minister BuZa: Britten planden rebelleninvasie Syrië

  De voormalige Franse minister van Buitenlandse Zaken Roland Dumans verklaarde op de TV-zender LCP dat ‘Britse officials twee jaar vóór het geweld in Syrië tegen mij hebben toegegeven dat ze iets aan het voorbereiden waren. Dit gebeurde in Groot Brittannië, niet in Amerika. De Britten organiseerden een invasie van Syrië door rebellen. Hoewel ik geen minister van BuZa meer was vroegen ze me zelfs om mee te doen. Natuurlijk weigerde ik.’

  Dumas uitte tevens zware kritiek op zijn eigen land, dat slechts twee maanden nadat de Libische leider Gadaffi met alle egards in Parijs was ontvangen, meedeed met de NAVO-vernietigingsoorlog tegen het Libische volk.

  ‘Sluiten ambassades signaal van aanstaand ingrijpen VS’

  Het sluiten van zoveel Amerikaanse ambassades is een signaal dat de VS op het punt staat om op grote schaal in te grijpen in het Midden Oosten. Daarbij moet met name aan Syrië worden gedacht, omdat de door Obama gesteunde en door de CIA getrainde islamistische rebellen verslagen dreigen te worden door het regeringsleger van president Assad, die daarbij wordt gesteund door Rusland, Iran en Hezbollah.

  De VS heeft ‘veel gedaan om de relatieve vrede in het Midden Oosten te destabiliseren,’ aldus het NIN. ‘Rusland, China, Syrië en Iran zijn daar niet blij mee en kijken niet de andere kant op… Deze regering (Obama), die het werk verricht voor de Saudi’s en hun handlangers, heeft ons in een hoek gedreven waaruit ontsnappen nauwelijks mogelijk is. Niets wat ons wordt verteld kunnen we nog vertrouwen, omdat het zelfs niet een beetje overeenkomt met de waarheid.’

  ‘Niet slechts regionale, maar wereldoorlog’

  ‘Als u begrijpt wat er gaande is, dan zult u zien dat we niet slechts op de rand van een regionale, maar een wereldoorlog staan,’ waarschuwt het NIN. ‘De machthebbers willen niet dat u hun plannen kent, totdat niemand meer hen kan stoppen.’

  Xander
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/08/Wereldwijd-wantrouwen-over-Amerikas-vreemde-terreurwaarschuwing
  (1) DEBKA
  (2) Northeast Intelligence Network

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  @Joop Klepzeiker: 16.14. uur. Dit scenario zou inderdaad zomaar waar kunnen zijn Joop. Het is uiterst luguber wat er gaande is!

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   De grote vraag is kan de USA en de eu hun invloed in het midden oosten verliezen en kunnen ze zich dat permitteren.

   Zo nee, dan zullen ze toch heel snel wat moeten gaan doen, siria bijvoorbeeld, en natuurlijk uit humanitaire overwegingen.

   De rus praat al met Egypte, een oude vriend, die zijn hun invloed stevig aan het uitbreiden.

   Het lijkt wel of de sunni ( saudi) usa realtie wat onder druk staat, saudi heeft al aangekondigd het Russisch materiaal voor Egypte te willen betalen om de mo bro,s te elimineren en dat maak obama niet blij.

   Het is maar mijn onderbuik die al jaren te vroeg aan het opspelen is, ik zag dit soort ellende al heel lang geleden aankomen., ben dan ook regelmatig voor gek verklaard.

   Like

   • “Joop”
    Je hebt groot gelijk, het puin kunnen ze niet
    ver van hun bedstee plaatsen.
    Het is en zal altijd zo zijn en blijven.
    Wereld agent moet het maar weer opruimen.
    De VS natuurlijk .
    Inplaats dat die russen mee helpen met al dat gaos
    dan waren we beter af, zodat zij geen Wapens leveren.
    Zover zal het voorlopig niet worden.

    Like

 9. Helena zegt:

  De nieuwe wereldorde? Ik dacht altijd, naïef waarschijnlijk, dat dit een wereldwijd gearrangeerd gebeuren was, waarbij alle belanghebbende neuzen dezelfde kant op zouden staan?
  Ten koste van de slaven. Met steeds verdergaande beperking van vrijheden voor de burger, verarming, afhankelijkheid van de staat, hersenspoeling via media, chemtrails, één wereldgodsdienst organiseren, hongersnoden, genetisch gemanipuleerd voedsel waar je uiteindelijk ziek van wordt, medicatie idem dito, protesten en burgeroorlogen die neergeslagen worden. Zoals wij nu het begin daarvan meemaken met de EU. En zoals het in Amerika op dezelfde wijze aan de hand is.
  Steeds verder gaande globalisering, met steeds meer armoede en ellende. Uiteindelijk die ene grote leider die opstaat en ons vertellen zal dat hij gekomen is om ons te redden.
  Maar dit lijkt een confrontatie van twee machtsblokken tegenover elkaar?
  Gewoon complete W.O III. Chaos waarbij de beste het mag winnen? Zonder dat hier een in het geheim aangewezen dirigent aanwezig is?

  Like

 10. Joop Klepzeiker zegt:

  Canada closes embassy
  Tightens security in Bangladesh following U.S. terror warning

  http://www.winnipegfreepress.com/breakingnews/canada-closes-embassy-218259731.html

  BREAKING NEWS – Canada suspends diplomatic ties with Iran

  Like

  • Helena zegt:

   Joop, met dank voor al je info en uitleg. Het is in ieder geval wel duidelijk
   dat het zeer binnenkort gaat knallen.

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    100% zeker ben ik daar nog niet van, maar alles lijkt er op te wijzen, maar ik kan er volkomen naast zitten.

    Met het gevaar voor een waanzinnige uitgemaakt te worden kan ik je aanbevelen eens iet te lezen over de toenemende USA activiteiten in Australië en rond de Chinese wateren.

    Like

   • Helena zegt:

    Dat zou ik graag doen! Interessante links bij de hand? Of doe-het-zelven?

    Like

   • Wie denkt nou dat ze Canada niets zullen SPAREN heeft het GOED mis wat kan zij dat nou schelen. Ookal heeft 1 land niets gedaan tegen hun maakt niets uit bij hun ..
    GEEN MOERRRRRRR
    KUT VOLK DAAR
    EINDELIJK IS ER UIT PPPPPFFF

    Like

 11. Tiny zegt:

  Nederland heeft ook ambassades gesloten. Dus BuZa heeft veel meer informatie dan wij denken.
  Tja, het volk moet bezig gehouden worden, het voetbal seizoen is weer begonnen las ik. Bovendien de volgende hittegolf komt er aan.

  Als die maar eens niet echt bloed heet gaat worden.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Ik ben het met Helena eens (18:30); hier zit meer achter! Het is toch geen toeval dat er op zóveel plekken gevangenen ontsnappen? Wie dit nog niet ziet, zou zich toch eens wat meer moeten verdiepen in alles wat er wereldwijd de laatste tijd aan het gebeuren is. Men werkt inderdaad aan het ontstaan van een totale chaos, waarvan wij niet kunnen inschatten hoe het zal aflopen. Maar dat het catastrofaal zal zijn, daarvan ben ik overtuigd!

  Laten we vooral letten op de tekenen van de tijd!

  Like

 13. Joop Klepzeiker zegt:

  The opening of a new front line in Syria was just confirmed on Al Jazeera news ; the rebel forces are attacking the strategic Mediterranean port of Latakia, which is an Assad stronghold (Alawite population). This move, if will succeed, will cut off Assad from the city he wanted as a capital of a future alawite state.

  http://warsclerotic.wordpress.com/2013/08/04/unexplained-conflicting-us-global-terror-warnings-now-extend-to-american-homeland/#comments

  Like

 14. Helena zegt:

  De ex-president van Iran Mahmoud Ahmadinejad heeft nog een even een briefje gestuurd
  naar zijn vriendjes, om ze eraan te herinneren aan wiens kant ze moeten staan als de hel losbreekt. Let ook even op de laatste naam in het rijtje.
  http://www.trendingcentral.com/mahmoud-ahmadinejads-apology-letter-to-76-world-leaders/

  Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  Iran’s President Warned: Fighting Israel a Top Priority
  Iran’s new president must follow the instructions of top mullah Ali Khamenei, especially when it comes to fighting Israel.

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/170571#.Uf6w2W3YGT5

  Like

 16. Jan zegt:

  Gewoon dreigen met terreur en achterover leunen is natuurlijk ook een mogelijkheid landen economisch te ruïneren want bewaking kost handen vol geld en de economische schade die ontstaat is enorm:
  San Francisco on high-alert after terror threat
  No specific location has been mentioned, but authorities are keeping a close eye on airports, train stations and other transportation hubs. There is also increased scrutiny of visitors coming into the United States.
  http://abclocal.go.com/kgo/story?section=news/local/san_francisco&id=9195195#&cmp=twi-kgo-article-9195195

  Rechter Jeanine: “Er was een periode dat de Verenigde Staten werd gerespecteerd en werd gevreesd”

  Op hetzelfde moment laat de ‘regering’ 10.000 criminelen vrij:
  On August 2 the U.S. Supreme Court refused California Governor Jerry Brown’s (D) emergency request to halt the release of inmates from that state’s prison system.
  This means the June order for Brown to release approximately 10,000 prisoners stands and Brown is expected to comply.
  http://www.breitbart.com/Big-Government/2013/08/03/U-S-Supreme-Court-Will-Not-Delay-Release-Of-10-000-Prisoners-In-California

  Like

 17. Jan zegt:

  Wereldwijde dreiging van terreuraanslagen. Top team (wat heet) van Obama vergaderd, Obama gaat………………………. golfen
  http://washington.cbslocal.com/2013/08/03/obama-kicks-off-birthday-weekend-with-golf-camp-david-visit/

  Like

 18. Joop Klepzeiker zegt:

  August 5, 2013 at 10:33 AM

  Regarding the Latakia operation, the rebels are making progress – Rotter in Hebrew – while a large quantity of 2S1 Gvozdika – soviet advanced artillery – was caught intact.

  From a strategic point of view we are expecting that in the short time the rebels will start a new fresh offensive in Damascus region if Assad will go for Latakia, or they will continue to develop their Latakia offensive if unchecked there.

  http://warsclerotic.wordpress.com/2013/08/05/iran-seen-trying-new-path-to-a-bomb-wsj-com/

  Like

 19. Joop Klepzeiker zegt:

  Heer Bron ik verwacht nog heel wat in dit topic te posten gezien de ontwikkelingen , maar dit topic verdwijnt langzaam naar beneden naar de oude topics , is daar een oplossing voor., dit gezien het belang ervan.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik kan hem “sticky” maken. Dat betekent dat het artikel bovenaan blijft staan zolang ik wil. Dat gaat echter wel ten koste van andere belangrijke artikelen, die daar dan automatisch onder komen te staan.

   E.J.

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Ik verwacht nog wel het een en ander, gezien de inpakt die dit waarschijnlijk heeft voor de gehele wereld lijkt mij een sticky oplossing voorlopig het beste

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Wat ik ook kan doen. Ik zet hem nu nog niet sticky, maar wanneer jij denkt dat het nodig is. Geef me dan even een seintje. (inclusief ff een link naar het artikel)

    E.J.

    Like

 20. Joop Klepzeiker zegt:

  Syrian rebels seize advanced weapons depot north of Damascus
  DEBKAfile August 5, 2013, 7:51 AM (GMT+02:00)

  DEBKAfile reports: The 1st Battalion of the Syrian rebels’ Muslim Brigade Sunday captured the Syrian army’s biggest hoard of anti-tank missiles and rockets in Denha 80 km north of Damascus. Our sources report they seized 600 advanced Russian-made Konkurs rockets and French-made Milan anti-tank missiles as well a supply of Grad missiles.

  http://www.debka.com/newsupdatepopup/5245/

  Like

 21. Joop Klepzeiker zegt:

  Syrian Rebels Launch Assault on Military Airport
  The rebels fighting to oust Assad launched an offensive on a military airport in northern Syria, expressing optimism they’ll succeed.

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/170626

  Like

 22. Joop Klepzeiker zegt:

  Syria: Rebels Allege Another Chemical Attack by Regime
  Video purports to show victims of chemical attacks in suburbs of Damascus.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/170615

  Like

 23. Joop Klepzeiker zegt:

  August 6, 2013 at 2:10 PM

  U.S. Orders Citizens Out of Yemen after Drone Hit
  Drone strike kills four Al Qaeda men, citizens told to leave the country “immediately” over terrorism concerns.
  AAFont Size
  By Arutz Sheva

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/170639

  Like

 24. Joop Klepzeiker zegt:

  Op-Ed: Dempsey’s Bombshell: No US Attack on Iran, Ever

  http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/13652#.UgE_fUDd7qR

  Ik stop met deze elende niemand lees het.

  Like

 25. Joop Klepzeiker zegt:

  August 7, 2013 at 12:13 AM

  Reports from the last moments (Rotter) : The town Qardaha, which is situated in the mountains, overlooking Latakia, is now in the range of the rebels’ artillery. This town, Qardaha, is the home of Assad’ family. Under no circumstances can Assad afford to lose this town and his troops may have a very busy night right now.
  As we previously said, the rebels maneuver to go for Latakia was extremely good – Rotter is suggesting that even foreign military consultations were involved in taking this decision.
  See you tomorrow, may all have a good night.

  http://warsclerotic.wordpress.com/2013/08/06/al-qaedas-chechen-caucasian-fighters-win-n-syrian-air-base-execute-captive-troops/#comments

  Like

 26. Joop Klepzeiker zegt:

  Luis Says:

  August 6, 2013 at 11:53 PM

  Rotter (in Hebrew) is reporting right now that large Assad army units + Hezbollah fighters are leaving Homs – which is what the rebels wanted – and are racing through an hostile territory to Latakia, trying to reach some key points around the city -port, points which can open – or close – the gates of Latakia. The rebels are only 5 km from one of these key points, while Assad forces are as far as 100km from those destination points. However, they move very fast (Assad troops). I’ll try to keep the readers here updated and I’ll be back with Rotter only if dramatic events are going to happen.

  http://warsclerotic.wordpress.com/2013/08/06/al-qaedas-chechen-caucasian-fighters-win-n-syrian-air-base-execute-captive-troops/#comments

  Like

 27. Joop Klepzeiker zegt:

  Al Qaeda’s Chechen, Caucasian fighters win N. Syrian air base, execute captive troops

  http://www.debka.com/article/23172/Al-Qaeda%E2%80%99s-Chechen-Caucasian-fighters-win-N-Syrian-air-base-execute-captive-troops

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Joop Klepzeiker 10.02. uur. En deze ONMENSEN krijgen steun van onze RODE VERRADERS de PvdA. Wat zijn de linksen toch de meest verraderlijke mensen ter wereld.

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Tom bedankt voor je reactie, nu kan ik weer even doorgaan met het plaatsen van nieuws hier.

    Like

 28. Joop Klepzeiker zegt:

  Former IDF intel chief: US coming around on Iran strike
  Amos Yadlin’s comments follow calls by Iran’s new president for new ‘talks, not threats,’ and urging by Netanyahu for increased pressure and sanctions

  https://ejbron.wordpress.com/2013/08/04/wereldwijde-terreurwaarschuwing-groot-aantal-radicale-islamieten-uit-gevangenissen-ontsnapt/#comment-104594

  Like

 29. Joop Klepzeiker zegt:

  The Egyptian Cabinet took offense to comments Senator John McCain (R – AZ) made to the Washington Post about his advice to the new government of Egypt about releasing Muslim Brotherhood prisoners. The cabinet tweeted on Tuesday:

  McCain remarks from inside the Egy territory to the W.Post insults the Egy sovereignty.we consider him persona non grata.an unwelcome person
  — Egyptian Cabinet (@Cabinet_eg) August 6, 2013

  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/08/06/Egyptian-Govt-to-McCain-He-is-persona-non-grata-an-unwelcome-person

  Like

 30. Joop Klepzeiker zegt:

  Iran launch site ‘likely for testing ballistic missiles’, analysts say
  Iran has built a new rocket launch site which is likely to be used for testing ballistic missiles, according to military analysts publishing satellite images of the structure.

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/10229480/Iran-launch-site-likely-for-testing-ballistic-missiles-analysts-say.html

  Like

 31. Joop Klepzeiker zegt:

  Luis Says:

  August 7, 2013 at 3:16 PM

  The rebel forces in Syria are now consistently attack airfield sites, in an attempt to neutralize the government air force. In Qardaha, the alawite home of Assad family -Latakia region -, were mass protests against Assad rule(!) and the fact that the official Syrian army has allegedly abandoned them. We must point out the fact that those demonstrations may be also because the rebels are those who control now this region and the population simply want to ”make new friends”. ( Rotter, in Hebrew ).

  http://warsclerotic.wordpress.com/2013/08/07/analysis-iran-syria-egypt-likely-to-dominate-talks-between-dempsey-and-gantz-jpost-israel-news/#comments

  Like

 32. Jan zegt:

  Obama kontkruiper en RINO John McCain persona non grata in Egypte wegens oproep de leiders van de Moslimbroeders vrij te laten

  Egyptian Govt: McCain ‘persona non grata, an unwelcome person’
  The cabinet tweeted on Tuesday:

  McCain remarks from inside the Egy territory to the W.Post insults the Egy sovereignty.we consider him persona non grata.an unwelcome person
  — Egyptian Cabinet (@Cabinet_eg) August 6, 2013
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2013/08/06/Egyptian-Govt-to-McCain-He-is-persona-non-grata-an-unwelcome-person

  Eindelijk iemand dit dit walgelijke element zijn vet geeft

  Like

 33. Joop Klepzeiker zegt:

  Luis Says:

  August 8, 2013 at 3:09 PM

  New details are exposed regarding the rebels attack on Assad convoy:

  1. There were 2 convoys, one real and one decoy; the rebels attacked the right one.
  1. In accord with channel 10(Israel TV), which was quoted by Arab sources, Assad got hit in his foot, a serious injury. It seems also that a very important personality in Assad group was killed in this event.
  (Rotter).

  On radio Israel, Reshet Bet, the commentator said that until Assad wont show up and speak clearly about the events of this day, nothing can be told about his situation.

  http://warsclerotic.wordpress.com/2013/08/08/saudi-arabia-tries-to-woo-russia-away-from-syria-with-arms-deal/#comments

  Like

 34. Joop Klepzeiker zegt:

  Israeli warplanes bomb suspected chemical weapons site in Syria after fears arms could be sent to Lebanon’s Hezbollah

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2319311/Israeli-warplanes-bomb-suspected-chemical-weapons-site-Syria-fears-arms-sent-Lebanons-Hezbollah.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s