Moslim slaat zijn vrouw verrot in een warenhuis

Dat moslims geen respect hebben voor vrouwen is bekend. Het afranselen van vrouwen wordt aangemoedigd door de islam, dus we hoeven er niet vreemd van op te kijken. Ook al wordt er alles aan gedaan door de MSM en de politiek om de uitwassen onder de pet te houden, we zijn niet gek en weten dat het veel voorkomt. De blijf-van-mijn-lijf-huizen zitten niet voor niets vol met mishandelde en/of verstoten islamitische vrouwen.. Maar het aanschouwen van de afranseling van een vrouw door haar bebaarde, minderwaardige, volvette echtgenoot op film maakt toch indruk. Je begrijpt opeens beter wat de hel van de islam in de dagelijkse praktijk betekent. Hoe walgelijk om te zien. Hoe mensonterend.

Door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Bron:
http://pamelageller.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, koran, Moslims. Bookmark de permalink .

38 reacties op Moslim slaat zijn vrouw verrot in een warenhuis

 1. Cathja zegt:

  Inderdaad, ménsonterend!! Vreselijk als je zo door je eigen man in het openbaar wordt afgetuigd! Wat een vernedering voor deze vrouw, maar ook voor de vrouw in het algemeen.
  Gore kl**tzak, je zou hem een schop geven op een plek waardoor hij een flinke tijd gaat jodelen!
  Ik begrijp niet dat de beschaafde westerse wereld hier niet massaal tegen protesteert! Vrouwen ZIJN geen bezit van hun man. Dat zullen ze toch een keer moeten leren.
  Echter, door de preken van die achterlijke imams, die hen elke vrijdag inpeperen dat je je vrouw mag slaan en vernederen ‘als ze het ernaar maakt’, zal er niets veranderen in de moslimwereld.

  Vreselijk tuig, dat is het.

  Like

 2. johannes zegt:

  een land in oorlog zal de wapenfabriek van de vijand plat gooien .
  wel fijn als de vijand daar zelf flink aan mee werkt.

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Voor wie het nog niet door heeft: islam is vrede!…?

  Like

 4. roger catrysse zegt:

  Hoe durf je dat mensonterend noemen Het staat toch in de islam het afranselen is juist een teken van liefde zoals de islam het geloof is van de liefde of begrijpen jullie dat niet

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Nou, moslimdames, westerse vrouwen worden volgens jullie dan wel ‘uitgebuit’ en ‘geprostitueerd’ en kleden zich dan wel als ‘hoeren,’ maar in de regel worden ze nog steeds niet in elkaar geslagen en geschopt op een openbare plek.
  En als dat wèl zou gebeuren is er, door de bank genomen, sneller iemand ter plaatse om in te grijpen, dat ook! (Ja, ik weet het: In jullie cultuur mag niemand ‘tussenbeide komen…..’)
  Oh ja, en dan nog meteen maar iets: Als bij ons een vrouw in bikini op een motorkap voor een reclame-poster poseert, doet ze dat echt uit eigen vrije wil! Daar kunnen jullie wel niet bij, maar het ís zo.
  Ze wordt zeker niet elkaar getremd tot ze het dóet. Dàt laat ze over aan gehoorzame gesluierde moslimvrouwen zoals jullie….
  Ja, het is een verwarrende wereld!

  Like

 6. Rick zegt:

  Maarreh ondertussen staan de EURO & EUSSR op instorten:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/06/Duitse-CDU-erkent-dat-eurozone-op-kosten-van-spaarders-wordt-gered

  Het optuigen van dit circus heeft ons dus klauwen vol geld gekost, het in stand houden heeft ons klauwen vol geld gekost en nu gaat de ineenstorting ons nog héél véél meer geld kosten!! 😦

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Rick: 16.10. uur, op 11/6. Tja Rick, hoe frappant is het dan om te weten, dat WIJ in Europa van de RODE FASCISTEN, geen kritiek mogen hebben op 2 REALITEITEN, en dat zijn de EUSSR en DE ISLAM! En dat zegt genoeg, dunkt mij!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Rick: 16.10. uur, op 11/6. Ik vind het artikel op Xander nieuws, zeer betrouwbaar! En inderdaad, met deze gang van zaken, gaan we steeds sneller naar de afgrond, dankzij het GEDROCHT EUSSR. Trouwens iedere normaal denkende econoom, alsook een nuchtere burger, kan weten dat GELD scheppen uit het NIETS, faliekant verkeerd gaat aflopen!

   Like

 7. Jean zegt:

  Ach wat zou ik graag die perverse baardapen in mekaar rammen en dan die vuiligheid het land uit flikkeren, ik kan zelfs niet meer wachten men handen kriebelen.
  Kinderen misbruiken ze en vrouwen rammen ze in mekaar, wat is die allahbarbaar toch een vredelievend misbaksel!

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Sorry dit is kei hard, maar die vrouwen moeten zelf in opstand komen, wij kunnen ze hierbij niet helpen, willen ze ook niet ! sommige moslima’s heffen juist een arrogante kop tegenover niet moslims. Veel succes dames.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat doen ze! Moet je eens op die sites lezen!
   Maar als je dit zo gadeslaat is het gewoon een dood-ordinaire vorm van overbluffen!
   Zoals ze willen; we moesten “hoer” maar eens tot geuzennaam gaan verheffen: Die schepsels geven ons er alle reden toe!

   Like

   • BertG. zegt:

    Maar om nou met een t-shirt te gaan lopen met, we zijn allemaal een hoer, dat gaat me toch wel wat te ver.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Daar dacht ik ook niet aan. Eigenlijk dacht ik louter aan wat die heilige boontjes allemaal op die sites beweren.
    Je kent dat misschien wel: Dat zij, sinds ze de hijab/niqaab zijn gaan dragen ècht bevrijd zijn en dat westerse vrouwen juist onderdrukt worden omdat dat alleen maar lustobjecten zijn, die ‘geprostitueerd’ worden en geen respect hebben voor zichzelf enzovoort…..
    Je zou ze ergens wel willen toevoegen: En hebben jullie wel eens van vrouwelijke lustbeleving en vrije wilsbeschikking gehoord?!
    Maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om te gaan inloggen op zo’n soort site. Trouwens, als ik het deed, zou ik er binnen de kortste keren stíkken!

    Like

 9. janfreak zegt:

  Een religie die vrouwen tot tweederangs mensen bestempelt deugt niet, ook is het minderwaardig van een man wanneer hij een vrouw slaat. Dat is beslist geen heldendaad!

  Like

 10. Theodoor zegt:

  En toch zijn er nog vrouwen en meisjes die “trots” een verbergdoek dragen om het hoofd.
  Wat voor statenlid ging ook zo’n kopdoek dragen omdat de PVV daar zo over zeurde, in Noord Holland denk ik.

  Like

  • Peace zegt:

   Sommige moslima’s zijn ook niet tevreden wanneer een regel van toepassing was dat zij geen hoofddoek moet dragen. Misschien wordt zij gedwongen door haar ouders of misschien wil zij het juist de regel niet navolgen. De wet is de wet, daarom weet niemand meer wie gelijk heeft.

   Like

 11. bigljohn zegt:

  Een wereld van verschil. Terwijl in de Arabische staten vrouwen mishandeld worden door hun echtgenoten, soms dat de dood er op volgt, had ons land de dolle mina’s met baas in eigen buik en de kreet; Wij vrouwen eisen. Ik zou bijna geneigd zijn te zeggen; En wij mannen krijsen. Met de Islam en zijn praktijken moeten we niet van doen hebben, ook niet met de eisen stellende Islamieten in Nederland, en de eveneens eisen stellende Nederlandse vrouwen. Je medemens gaan opzadelen met eisen, eisen, eisen. Smerig gewoon ! De gelijkheidheid van seksen is altijd nog ver te zoeken.

  Like

  • Rick zegt:

   Saillant detail; inzake het gehele moslima gebeuren hier in NL hoor je
   h-e-l-e-m-a-a-l niets, nada, noppes van die over geëmancipeerde haaibaaien. Hebben louter en alleen voor eigen gewin “gestreden”.

   Like

 12. paulzwueste zegt:

  Ik denk dat geweld en vernedering tegenover o.a. vrouwen gewoon in de genen van dat tuig zit.
  Daardoor heeft de islam zoveel succes bij die Neanderthaler-rassen.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Nog niemand die geconstateerd heeft, hoe SNEL het winkelpersoneel tussen beide kwam.? ?
  Was dit in England? Dan weet dat winkelpersoneel niet veel van de Ridderlijke hoffelijkheid uit eigen geschiedenis.
  In de vroege middle-ages zouden ze bij-wijze-van-spreken, zo,n schoft met de Morgenster hebben “behandeld.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Morgenster_(wapen)
  DIT WAS ook goed geweest (neemt minder ruimte in …..! Cat o’ nine tails
  http://en.wikipedia.org/wiki/Cat_o'_nine_tails

  Like

  • BertG. zegt:

   Vroeg ik me ook af. Hoelang duurde dit al voordat er IEMAND iets deed.
   En dan nog heel voorzichtig de man verwijderen. Triest.
   Thuis krijgt ze nou helemaal een pak slaag, en niet gehoorzamen en nog gefilmd ook.
   Allah zal je laten bloeden. Zo werkt het.

   Like

 14. Rien zegt:

  Wij zijn dat volk echt zat hier die zich niet kunnen aan passen, En een vrouw slaan hoord helemaal niet je hebt een vrouw te wanderen , Wat hebben wij westenvrouwen het dan toch goed , maar wat ik niet begrijp waarom liegen ze daar dan om dat ze niet afgerammeld worden , laat je helpen en maak een ander leven waar jullie vrij zijn,

  Like

 15. Nico Omen zegt:

  Wat een cultuurverrijking toch weer!

  Like

 16. Republikein zegt:

  Hier zit meer achter.
  Was sich liebt das neckt sich!
  Veel werk voor therapeuten, of is dat een gebed zonder end?
  Natuurlijk is dat boek verbieden, dat is een begin.

  Like

  • Republikein zegt:

   eerst oc,
   zal niet gebeuren vrees ik, tenzij het roer omgegooid word, naar het westen deze keer, niet naar het oosten, behalve Israël.

   Like

 17. vrijheidsduif zegt:

  Jaja islam is vrede ,dat die maffe maar eens naar een.opvoed kamp gaan stelletje idioten geen enkele vent zeker geen moslim die mij met een poot aanraakt

  Like

  • Peace zegt:

   En dan klagen ze over een Nederlandse film want blijkbaar het geeft de islam een slechte naam. Maar die islam heeft al een slechte reputatie gekregen door de media. Ze zeggen dat het discriminerend is.

   Like

 18. tjonge zegt:

  ze zal het wel verdiend hebben……

  zal een mede-moslima redeneren.
  dat volk is niet te helpen mensen, gewoon door lopen.

  Like

 19. guusvelraeds zegt:

  Tja, islamitische vrouwen. jullie zullen toch echt zelf in opstand moeten komen. Wat dat islamitisch prachtexemplaar betreft. Gewoon doodschieten, niets aan verloren. Wat zal de aanleiding zijn geweest van deze kloppartij, vraag ik mij af? Zal iets zijn van willen, wat de kroon der schepping niet wil of juist niet willen wat de kroon der schepping juist wel wil. Maakt verder ook niet uit, doodschieten de vuilak.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 23.16. uur, op 11/6. Inderdaad Guus, deze vrouwen moeten ZELF hun juk afwerpen. Het heeft geen zin, om ons daarmee te bemoeien, want dan worden wij weer, moslimhaters genoemd etc. En voor mij mag deze klootzak ook geruimd worden hoor.

   Like

 20. Cindy zegt:

  Wat een rot mongool zo als ik al zeg vrouwen zijn gewoon niks in hun cultuur sommige dan dit filmpje blijkt wel weer hoe goed ze met hun vrouw omgaan maar niet alleen hun cultuur er zijn er tig van

  Like

 21. Cindy zegt:

  Leve de vrijheid in ons land vrijheid is blijheid !!!

  Like

 22. Louisa zegt:

  O, nu begrijp ik ook veel beter waarom moslima’s zich in lappen hullen: Om de blauwe plekken te verbergen.
  Verder heb ik hier geen woorden voor..

  Like

 23. marcel zegt:

  En dan die leuke Nederlandse vrouwtjes die zo’n aap als vriend heeft, als ze smeer krijgen hebben ze de lip hangen. Ik ben ook een vader, daarom stuur ik die smeerlappen hardhandig weg bij de deur al.

  Like

 24. Wachteres zegt:

  In het land waar ik woon ‘bestaat deze video niet’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s