CARTOON

Screenshot 32

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op CARTOON

  1. Th.M. van Baarle zegt:

    Alle gekheid op een stokje.
    Iran keert zich ook tegen ISIS (IS !)
    Omdat ze het oneens zijn met de wreedheden die ISIS bedrijft?
    Nee. Omdat ISIS aan hun macht knabbelt. \
    Waar werden nog niet zo lang geleden homo’s aan hijskranen verhangen of gekruisigd?
    Waar wordt naar onze maatstaven het recht vertrapt?
    Bah, wat een rotwereld.

    Like

    • Jelle R zegt:

      En omdat IS soennieten zijn en Iran sjiieten. Soennieten zien sjiieten als slechte moslims en mogen gedood worden daarom dat er sinds de val van Sadam tot de machtsovername van IS, constant werd gevochten tussen de 2 groepen.

      Like

  2. Die hele islam is een grote klerezooi!

    Like

  3. Claudia M. zegt:

    Je moet er toch gloeiende [censuur] niet aan denken…? Als die idioten in het bezit van kernwapens komen, kunnen we de borst pas echt natmaken. Deze klanten zijn zo geïndoctrineerd door het ‘geloof’, dat ze het gaan gebruiken ook. Geen prettige cartoon en absoluut “not done”!

    Ik houd op dit moment dagelijks mijn hart vast; waar en wanneer? En wat, als het gebeurt?

    Like

  4. Avidia zegt:

    Claudia, zolang wij ons cool houden en blijven staan voor wie we zijn breken wij dat klotevolk. Zodra ze angst ruiken voelen zij zich sterk, kom op, we zijn kinderen van Jan de Wit, ik tenminste wel, en ook nog bij geboorte, Ik ben echt een kind van Jan de Wit. Mijn vader heeft zijn leven op het spel gesteld door onderduikers te verbergen, ik weet daar niets van, ben een naoorlogs kind. Maar genoot van de verhalen over de oorlog, en helemaal omdat mijn vader een zenuwachtige man was en toch zoveel joden verborg in alle hoeken en gaten, zelfs zo erg dat de duitsers over de hoofden van verborgen joden onder de vloer van zijn leeggeroofde zaak aan het dansen waren. Iedere dag steek ik een kaarsje voor hem op en bedank hem over zoveel moed. Hij fietste kilometers om voeding te halen voor al die verborgen Joden. Dit is een van de mannen die nooit bekend zijn of geëerd. Ik ben trots op mijn vader en heb zijn weg voortgezet in een winkel met goederen waar hij zo van hield . En met succes, en telkens zei ik: Pappa, je hebt het allemaal niet voor niets gedaan, je naam blijft voort bestaan.

    Like

Plaats een reactie