3 vragen over de MH17-aanslag

Screenshot_30

We zijn nu meer dan een half jaar verder na het neerhalen van de MH17 en nog steeds heeft geen enkel zogenaamd “onderzoek” resultaat opgeleverd! Rutte: Hoezo de onderste steen bovenhalen? De hoeveelste leugen is dit?

Het volk van Nederland heeft 3 grote vragen m.b.t. de MH17-aanslag

1. Waarom is de aanslag in Parijs, waar 12 doden te betreuren vielen en de daders door de Franse politie achtervolgd werden, wereldwijd dagenlang in het nieuws geweest en waarom is de aanslag op de MH17, waar honderden Nederlanders de dood vonden, door de Nederlandse regering genegeerd en in de doofpot gestopt?

2. Zijn onze Nederlandse slachtoffers soms minder waard?

3. Waarom potverdorie laten wij dit toe?

Bron:
eunmask
(h/t Aukina D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Nederland, Overheid, Rotzakken, Rutte. Bookmark de permalink .

54 reacties op 3 vragen over de MH17-aanslag

 1. Taljaard zegt:

  Simpel.
  De moguls van de EU, levensgevaarlijke psychopaat Verhofstadt voorop, wilden ons een oorlog met Rusland inrommelen.
  Daar hebben ze hun hand schromelijk mee overspeeld, want vooral de Duitsers hadden daar helemaal geen zin in (hebben daar zo hun ervaring mee) en ze zijn door Merkel achter de schermen ferm op de vingers getikt.
  Ook in Washington kregen ze nul op hun rekest.
  Het is daarom God zij dank bij een handelsoorlogje gebleven.
  Maar de onderzoeksresultaten van deze vliegramp zouden Brussel wel eens onwelgevallig kunnen zijn. En omdat men in Den Haag voor deze EU moguls kruipt is de doofpot groot.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Omdat de eerstgenoemde ramp stinkt, en men er alles aan doet om er vooral voor te zorgen dat de waarheid (die bewuste ‘onderste steen’) NIET naar boven komt! Slapend Nederland zou zich kapot schrikken als de waarheid open en bloot in de media zou komen!

  De ramp in Frankrijk is een duidelijke zaak: moslimterroristen hebben deze gruwelijkheden op hun geweten, en daar is alle nadruk op gelegd. Nee, het had niets met de islam te maken, maar slechts met ‘enkele gekken’, zo werd ons verteld.

  Er zijn al genoeg vragen gesteld, ook in de Tweede Kamer, maar we weten dat er geheime stukken zijn, die nooit openbaar gemaakt zullen worden. Die ‘onderste steen’ komt dus nooit boven, al staat heel Nederland op zijn kop. Iets wat vreselijk stinkt kun je maar beter ver weg stoppen.

  We zullen ons er bij neer moeten leggen dat men Putin als de agressor blijft zien, en wie er een andere mening op na houdt, wordt weggezet als een complotdenker.
  De overheid hoopt uiteraard dat wij het zoeken naar de waarheid op enig moment opgeven, en de ramp met de MH17 in de vergetelheid raakt.

  Maar dan kunnen ze nog lang wachten..

  Like

  • Anneke zegt:

   Cathja, hier heb ik niets aan toe te voegen, wij zullen nooit de waarheid weten. Misschien ben ik een doomdenker, maar af en toe krijg ik het gevoel dat dit allemaal bewust is gedaan, en waarom……om ons een oorlog met Rusland in te rommelen….

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja, @ Anneke, dat is wel duidelijk! Ik krijg steeds meer de indruk dat ze het daar doelbewust op aansturen! Als je weet welke vreselijke gevolgen zo’n oorlog kan hebben, dan doe je er toch alles aan om dit te voorkomen?
    Niet Obama/Amerika, die doodleuk wapentuig richting Oekraïne stuurt! Schandalig, dat ze zo gewetenloos te werk gaan! Obama weet exact waar hij mee bezig is, en dat het in Europa vreselijk uit de hand kan lopen, laat hem koud.
    Hij trekt zijn eigen plan, koste wat het kost!

    Like

   • vigilante zegt:

    ”om ons een oorlog met Rusland in te rommelen….”
    Dat was mijn eerste conclusie Op de dag dat MH17 werd neergeschoten.

    De waarheid komt wél boven water als het wilde westen nog een false flag produceerd.
    Dan trekt Poetin zijn troefkaart stort het kaartenhuis van het wilde westen in elkaar.

    Like

   • bigljohn zegt:

    Anneke; Er word in het politieke jargon al overwogen om wapens te gaan sturen naar de Oekraine. Als dat geen directe oorlogsverklaring is tegen Rusland, dan weet ik het niet meer ! De geschiedenis heeft ons al veel geleerd, namelijk dat een oorlog tegen de Russische beer al bij voorbaat verloren is. En ook de E.U. is geen eeuwig leven beschoren.
    Vanaf het Romeinse Rijk, en alle daarna (totaal 5 stuks) waarin geprobeerd werd Europa tot EEN staat te fuseren met het bestuur vanuit EEN stad. De voorlaatste idioot (Hitler) had het over het duizendjarige Rijk. De zevende idioot heet Brussel…..Dringt dan bij die idioten nooit het besef door dat EEN groot Europees Rijk dat bestuurd word vanuit EEN sstad altijd tot mislukken gedoemd is !!!

    Like

 3. toestroom zegt:

  Dit staat op zijn site van Realpredictor
  Realpredictor ten eerste maak u niet boos, deze regering heeft een grote fout gemaakt om te zeggen de onderste steen komt boven, dus niet. ook ik leef mee met de familie die dit is overkomen, ze zullen NOOIT de vraag horen wie het heeft gedaan, hier zit te grote politieke verantwoording Achter.wand Oekraïne moet bij de EU komen, hoe veel doden moeten hier nu nog voor vallen.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  doofpot, doopfpot, doofpot doofpot , doofpot
  Er staan dingen op de USA sateliet beelden, die niet zo goed uitkwamen !!!

  EERST WEL !!
  OVERTUIGENDE BEWIJZEN , DAT PUTIN EN DE SEPERATISTEN DID IT !!!

  maar ja ???

  Dan ga je goed kijken,

  en dan die kogelgaten,
  en die 2 a 3 Ukraine gevechtsvliegtuigen ??????

  LAATST NOG WAT FILMPJES EN FOTO’S GEZIEN VAN EEN BUKRAKET ???

  MWOEOEOEOEOEOEWHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Als men mijn nummerbord kan lezen vanaf 50.000 km. hoogte, ieder stukje aarde via satellieten in de gaten wordt gehouden en er is niets bekend wat er in het luchtruim van de Ukraine gebeurde?! Gaat er bij mij niet in. Als duidelijk was dat de Russen of de ukraiense rebellen het had gedaan, was dat allang met bewijzen bekend geworden.

   Via een testkogel kan men nagaan met welk pistool er geschoten is, welk merk, welk serienummer en door wie aangekocht. Van de 5 miljoen magnums die er zijn, wordt die eruit gepikt dat gevuurd heeft. En men kan niet direct bepalen of de cabine van MH17 door een kogelregen is doorzeefd of door schroot? Geen reststukken, sporen in lichamen? Kan er bij mij niet in.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Joost Visser 14:54

    Ik heb ergens gelezen dat in de lichamen van de piloten metalen deeltjes zijn aangetroffen. Dit is uiteraard niet aan de grote klok gehangen, want dan kloppen de leugens niet meer. Echt waar, deze hele ramp is één grote smerige leugen, en men schroomt niet om één persoon -Putin- direct of indirect daarvoor verantwoordelijk te houden. Dat bepaald bewijsmateriaal nooit openbaar gemaakt mag worden zegt voor mij genoeg!!

    Like

   • toestroom zegt:

    Joost Visser wat u schrijft roep ik al maanden,maar wie bent U en IK!!!

    Like

   • bobzelf zegt:

    MAG IK U EFFE OP DE SCHOUDERS NEMEN WHAHAHAHAAHAH!!!
    inderdaad ,
    134 satelieten hebben de leugenaars, en democratie brengers VAN DE WERELD hangen !!
    whahahahaha

    maar tijdens de crash , jammerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    die was er toevallig net niet , er hingen ook nog 2 Awacsen in de lucht ,

    NIKS GEZIEN

    JAMMEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    antwoorden op vragen van Putin over radar beelden , met 2 a 3 ukraines gevechts vliegtuigen ??

    JAMMERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    MAAR TOEN LAG ONZE JAN toevallig net , , op de bewaakte hersenspoel afdeling ,

    niks van gezien allemaal !!

    JAMMERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    mag ik effe roepen Putin did it ??

    dank u wel

    GR. BOB

    Like

 5. Joshua zegt:

  Waren het maar mussels geweest dan was wel de onderste steen boven gekomen,een liegende,bedriegende, gewetenloze SMEERLAP is dit sujet.
  Deze hele overheid deugt voor geen meter, achter de tralies met ze,levenslang!!!!!!!

  Like

 6. Jaantje zegt:

  Ook ik heb zo mijn vragen/bedenkingen over de toedracht en het verloop van het onderzoek.
  Doch ik zou drie andere vragen gesteld willen zien.
  Vind deze vragen drie keer niks.

  Like

 7. De Kruisvaarder zegt:

  De waarheid ? Die bestaat niet. Althans niet zodra het gaat om belangen zoals geld en olie.
  Rusland wil samen met de andere BRICS partners de dollar, die al jaren de voerende munt is bij en in de olie handel, laten vallen. Rusland en China, de absolute bazen in de wereld, in tegenstelling tot wat velen nog geloven is Amerika allang een stumper, deze 2 landen gaan de wereld een koekje van eigen deeg geven.
  De wereld is EU onder leiding de Verotte Steden van Amerika. En wie betalen de rekening ?
  Juist …..wij , de burgers , het plebs, het vulgus.
  En aangezien Vladimir geen haast heeft om de slaafjes van de EU tegemoet te komen zal dit plannetje om de Russische Federatie als schuldige aan te wijzen slechts een boemerang effect hebben.
  De gevolgen van de gevolgde politiek zijn: oorlogsdreiging, voorgelogen burgers en slachtoffers van de EU. armoede en werkloosheid en uiteindelijk zal Rusland samen met China de wereld en in de eerste plaats de VS van de kaart vegen.
  Daarvoor hoeven ze geen moeite te doen, want Obama aka Barry Soetoro helpt een behoorlijk handje mee en holt de amerikaanse maatschappij geheel en al uit.
  Ik weet niet wat er gaat gebeuren natuurlijk….maar dat we op een oorlog kunnen rekenen in Europa, dat staat mi buiten kijf.

  Like

 8. Welke Jaantje? Ben benieuwd.

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Bij kamervragen over MH17, Demmink, de onverwachte naheffing van Brussel, de antwoorden van Rutte tonen een man met minachting voor de volksvertegenwoordigers en dus U.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Een Vliegtuig vol met Kafirs is voor de Crew van Malaysia airways een freetickets to paradice;Die paar moslims kunnen ze gemakkelijk als collateraldamage beschouwen.Daar om laten ze het in Ukrain beschieten, net als eens Khadafi met zijn lijnvliegtuig.

  Like

 11. Jan zegt:

  Putin is de naam op wiens rekening men het neerhalen van het vliegtuig kan schrijven.

  Like

  • Maria zegt:

   wat ga jij je eigen schoenen opvreten wanneer uitkomt wie MH17 heeft neergeknald!
   en nog meer ga jij huilie huilie doen wanneer atoombommen op jou dak vallen.
   hersenen heb jij niet hé, neem nu dat Putin het gedaan zou hebben of de Russen in Oost oekraine zouden de vs dan niet dagen-weken-maanden via satellietbeelden dit laten zien???
   Zou Rutte niet naast den amerikaan staan en via NOS die satellietbeelden ten toon stellen?
   Zou Rutte dan niet alles geopenbaard hebben ipv in de doofpot hebben gestoken zoals nu gedaan wordt door de nederlandse overheid???
   dus jij vind dat normaal dat de nederlandse regering geheimhouding handhaaft ivm met MH17.
   Jij die alles weet en Putin de schuld geeft, waar zijn de bewijzen dan?
   hoe komt het dat den amerikaan weigert zijn satellietbeelden te tonen maar met fantasie verhaal komt dat die satellieten niet operationeel waren die dag boven oekraine???

   Je bent zo eenzaam in je betoog dat het mega zielig begint te worden!
   moederziel alleen ben je met je visie!
   je bent regelrecht aanhanger van nazi oekrainers en de gevestigde politiek hier die alles en iedereen voorliegen bedriegen.
   Moet een eenzaam bestaan zijn voor je,wat is er verkeerd gelopen bij jou?
   Ooit een blauwtje opgelopen bij een Russin? Kreeg je hem niet omhoog bij haar?
   zal wel zoiets zijn, je haat en leugens propaganda die je hier ten toon stelt amai de MSM is nog niet zo erg zoals jij! Jij bent de vaandel drager van leugens die via MSM verspreid worden die je dan hier als bewijs gaat aanvoeren waar iedereen hier en elders via sites tegen vecht en countert met waarheden die de MSM krampachtig verzwijgen!
   Godzijdank dat jij de ENIGE bent en echt de ENIGE op alternatieve sites met je Russen haat en mega leugens!
   Jij verkracht zelfs de leugen op zichzelf nog een keer! Doet de MSM jou niet na!
   je moet dringend solliciteren voor baantje bij NOS of de telegraaf een briljante toekomst staat jou daar eventjes te wachten tot de beerput open knalt en je mee kan gaan lopen voor de toorn van de Nederlandse bevolking wanneer ze uiteindelijk beseffen dat NIET Putin noch de Oost Russen dit gedaan hebben!
   kzeg het je nog 1 keer, indien ze het wel hadden gedaan, dagen weken maanden hadden we allemaal de satelliet beelden gezien dan!
   NU???? OORVERDOVENDE STILTE ONDERSTE STEEN IS OOK VERDWENEN
   en de terechte vraag hierboven: bij Parijs uren dagen aan een stuk ging het erover.
   MH17 was een giller een lachtertje wat de media erover berichtte
   enne die BRICS landen ze zijn met een kleine 3 miljard mensen, die adoreren PUTIN indien niet bestond de BRICS alliantie niet.
   Maar ja als je geen brains hebt en pro nazi gedachten goed in dat kopje van je hebt wat je keer op keer hier bewijst en moederziel alleen bent met je leugens….
   Het is erg gesteld met je! jij verraad en verkracht de doden en nabestaanden van MH17 ongezien!

   Like

  • Joshua zegt:

   OH JA ?????????????????????????
   Lijkt mij eerder dat de eu did it.

   Like

  • bobzelf zegt:

   laat mij en alle anderen op deze site dan, na 6 maanden 1 bewijs zien ,

   1 bewijs , kom maar op , hersenloze mafketel

   1 bewijs, een bukraket, ??, hij deed het met gejatte ukrainse vliegtuigen ??,

   en stuurde daarna zijn eigen radar opnames naar KIEV en USA , die na 15 verzoeken, nog nooit geen antwoord hebben gegeven ??

   KOM MET 1 BEWIJS, LAAT HET ZIEN DAN, DIT GELUL HOOR IK NU AL 7 MAANDEN !

   Like

   • Igor zegt:

    Ik denk dat die Jan ooit een blauwtje heeft gelopen bij één of andere Russische vrouw.
    Want anders kan je niet zo hatelijk doen tegenover Russen, die voor wat mij betreft de meest gastvrije en vriendelijke mensen op dit halfrond zijn, geheel i.t.t. met de yanken die ik heb leren kennen als onbeschofte horken.

    Like

   • Maria zegt:

    Inderdaad Igor die zijn haat is onlogisch en begint ziekelijke trekken te vertonen, kan geen 1 bewijs geven of het komt van nazi oekraine tv en MSM…
    Ik zie dat mijn hard-core fan zelfs de verdediging opneemt voor hem…
    Om rillingen van te krijgen…
    En inderdaad qua gastvrijheid Oostblok en Rusland dat is iets wat niet bestaat in het Westen, hier is het ieder voor zich terwijl bij ons wij 1 volk zijn.
    Zuiderse landen zijn ook zo.

    Like

  • Jaantje zegt:

   Mocht dat waar zijn bent u door mij aanbevolen als de eerste die in actie mag komen in de frontlinie:).

   Like

  • Jaantje zegt:

   Niet bepaald respectvol naar de nabestaanden toe.
   Maar dat kan u ook niets schelen waar het u om gaat is Poetin heeft het gedaan.
   Zou bijna denken dat u er een kapitaal op heeft ingezet(weddenschap).

   Like

   • Maria zegt:

    Wat wilt ge nu? meneer is regelrechte fan van nazi regime kiev…
    de Vs openen hun banken terug op de Krim, doen lekker verder zaken met Rusland terwijl de EU sancties op Rusland zet en zelf ten onder gaat, plus dat de VS openlijk toegaf dat Putin geen bal te maken had met MH17
    ik weet wat het probleem is met hem, Putin is alles waar Jantje dood jaloers op is en zelf nooit zal zijn, of hij nu de mede Nederlander schoffeert hiermee interesseert hem niet, over de doden en nabestaanden daar gaat die los over, als hij zijn HAAT maar kan tentoonstellen! Nergens zie je deze walgelijke tekeningen noch leugens wat hij post, zelfs de MSM doet dit niet!
    Kan geen 1 bewijs tonen, komt af met regelrechte MSM propaganda hier
    Op geen 1 vraag antwoordt die wat Bob aan bewijzen laat zien die OVERAL gepost worden, alle alternatieve sites vertellen hetzelfde verhaal nl dat de Ned regering smerig vies vuil spel speelde met MH17
    Ben eruit wat er misgelopen is met Jan en zijn haat tegen Rusland en Putin.
    Hij zal een postorder bruid ooit via Rusland hebben besteld, vanwege zijn eenzaam bestaan hier en omdat hij geen vrienden heeft en een knappe Hollandse griet te hoog voor hem gegrepen was..
    Ja toen de bruid op Schiphol aankwam en Jan ze wilde gaan halen is die vrouw gillend weggelopen terug richting vliegtuig, ze had zelfs haar bagage laten staan! Komt ervan natuurlijk als je dark inside karakter hebt en leurt met nazi gedachten goed, Russen ruiken dat op 1km afstand bij iemand!
    Doet me denken aan de farce wat Jan postte tijdje geleden, foto’s van oekrainers en wit russen die inderdaad miss hitler verkiezingen hielden, Jan maar Liegen dat Russen dit deden, hij had zelfs nog niet eens naar de profielen gekeken voor hij het postte, hij zag gewoon het woord RUSSEN maar had zijn brilletje niet op want er stond Bela Russia en oekraine, geschiedkundig onmogelijk dat in Rusland miss Hitler verkiezingen worden gehouden, 26 miljoen Russen kwamen om door de nazi’s en indien er ene idioot het in zijn hoofd zou halen om in Rusland miss hilter verkiezingen te houden bekocht zij/hij dat onmiddellijk met zijn /haar leven… Maar ja door de mega haat van Jan kapitale fout wat die toen postte en had hem direct door!
    Sindsdien is het een levensdoel van hem om alles Putin en de Russen de schuld te geven ongeacht of hij over lijken gaat of niet!
    Kzeg het zelfs de MSM flikt niet wat Jan doet, enkel en alleen in oekraine zie je dit soort afbeeldingen en Jan komt met bewijzen af via kiev oekrainse tv om de Russen de schuld te geven???
    Zegt gewoon alles wie hij is! Nietwaar.???

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Maria, 23.30u: Met dàt slappe ge…….díe slappe praat (Laten we binnen de regels blijven) bewijs je in elk geval al helemaal niets, Maria.
    En hou eens op met iedereen, die het niet met je eens is, voor nazi uit te maken! (Psychopaat is bij jou ook nog mogelijk. Of leugenaar. Of plagiaat-pleger. Of….noem maar op. Bij jou kan àlles.)
    Iemand, die met dat soort aantijgingen komt, kan moeilijk pretenderen, ‘de zuivere waarheid’ te verkondigen, ik waarschuw je maar.

    Like

   • koloth zegt:

    Jan is in ieder geval zo’n figuur uit de zgn. vijfde colonne om het netjes te zeggen.

    Like

  • toestroom zegt:

   Lijk wel een beetje op die MH17

   Like

   • toestroom zegt:

    WantToKnow.nl
    Politiek: MH17, leugens en bedrog…??
    11 oktober 2014 Door GuidoJ.
    We geven het toe, het is een stevige kop boven dit artikel. Maar zeker niet bedoeld om op te hitsen, of te polariseren. We zijn de afgelopen weken hier op de site rustig geweest, waar het de berichtgeving over MH17 betreft. En dat had een goede reden. Er kwam langzaam-maar-zeker een kentering in de berichtgeving van deze zaak, in de MSM (main-stream-media), maar er was vooral veel opzienbarende ontwikkelingen waar te nemen, in de vorm van krachtige analyses en achtergronden van deze ramp. Waarover hier in het artikel meer.

    Maar als de Nederlandse Staat een proces aan haar broek krijgt van de nabestaanden van deze ramp, dan heb je naar ons idee toch écht wel je hand overspeelt. En dat gebeurde van de week, toen onze gevierde minister van Buitenlandse Zaken zich versprak. Meer hierover in het artikel hieronder.

    De Duitse gepensioneerde legerofficier en raketexpert Bernd Biedermann.

    En dan was er het interview met de gepensioneerde Duitse legerofficier Bernd Biedermann, dat voor interpretatie weinig ruimte overlaat.. Hij is ervan overtuigd, dat het vliegtuig van Malaysia Airways, de Boeing 77, vlucht MH17, is neergehaald met een mitrailleur van een jachtbommenwerper. Een staaljager dus, die in staat is, op grote hoogte te opereren..! DAT IS PAS een uitspraak waar je wat mee kunt..! Want de rebellen in oost-Oekraïne zijn NIET in staat om vliegtuigen in de lucht te brengen, omdat ze er geen hebben…!!

    Deze legerexpert veegt tegelijkertijd de vloer aan met, indirect maar tóch, met de vage resultaten uit het voorlopige rapport van de Nederlandse Onderzoeksraad..! Ook hieronder daarover meer, met het integrale interview met deze erudiete expert. Helaas alleen in het Duits, maar goed te volgen voor menigeen. (Heb je mogelijkheden dit relaas te vertalen, laat het ons weten!!)

    Tot slot en last but not least, is er het bericht dat in Maleisië rondzingt, door grote kranten is geplaatst en hier nog niet bekend is…! Het onderzoek op de ramplek in oost-Oekraïne zal pas in het voorjaar van 2015 worden hervat…! WAAROM..? Is het Oekraïense leger en overheid dan in staat, ondanks de dringende internationale verzoeken en -invloed, het onderzoek dusdanig te beïnvloeden, dat dit besluit genomen is.. Hieronder meer hierover..!

    Voor ons krijgen we van het onderzoek rondom de ramp met de MH17, zoals we dat overigens direct al hadden, een heel vies smaakje in de mond.

    MH17, leugens en bedrog…??
    2014 © WantToKnow.nl/.be

    x

    Wat een bizarre ontwikkelingen rondom de ramp met de MH17. Het zijn ineens 3 zaken die plotseling onze aandacht kregen en alle 3 deze ontwikkelingen passen als een puzzelstukje in de grote puzzel. Als je tenminste de puzzel legt die laat zien, hoe het verdonkeremanen in zijn werk gaat van de waarheid, rondom de feiten van de ramp met de Boeing #777 van Malaysia Airlines op 17 juli 2014.

    We vernemen dat in Maleisië het bericht is uitgegaan, dat het onderzoek op de rampplek pas volgend voorjaar weer zal worden opgepakt.. Het bericht wordt ontkend door de Nederlandse politiek..! Dan is er het interview dat de mensen van het Duitse ‘C-magazine’ hadden met de gepensioneerde legerofficier Bernd Biedermann, raketexpert. Kijk zelf naar het interview met hem en luister naar de stevige uitspraken van deze gepensioneerde legerexpert, die aan duidelijkheid niets over laten..! En dan is er tot slot het verhaal van Frans Timmermans bij Pauw..

    Maar allereerst is er raketexpert Bernd Biedermann. Volgens hem geven de wrakstukken van de MH17 (foto’s) totaal geen kloppend beeld van de schade die ontstaat bij een een inslag met een ground-to-air raket, zoals tot nu toe wordt beweerd, dat een BUK-raket dit zou doen.. Daarbij ontploft de raketkop in duizenden stukjes, die vervolgens het doelwit OVER HET HELE OPPERVLAK raken, doordat een dergelijk projectiel altijd op ‘optimale’ afstand van het doelwit ontploft. De juiste afstand, om aldus een zo groot mogelijke vernieling van het doelwit te veroorzaken. En van dit inslagbeeld is TOTAAL NIETS TE ZIEN AAN DE WRAKSTUKKEN; van een dergelijk inslagpatroon over het hele oppervlak van de MH17-Boeing 777 is totaal geen sprake!

    En als een verkeersvliegtuig door een air-to-air raket geraakt wordt, aldus Biedermann, dan hoeft een dergelijk toestel helemaal niet te branden..! (En zouden passagiers nog de tijd hebben gehad eventuele zuurstofmaskers op te zetten…!) Maar als het door een ground-to-air raket wordt beschoten, brandt het beschoten vliegtuig bijna altijd meteen. Want de ca. 30.000 (!) splinterdeeltjes van zo’n ontplofte raketkop, met een gewicht van zo’n acht gram elk, hebben namelijk zo’n hoge kinetische energie dat praktisch alle brandbare onderdelen die erdoor geraakt worden DIRECT in brand vliegen.

    Maar het toestel heeft in de lucht helemaal niet gebrand. Zo verklaren ook de ooggetuigen van de verdonkeremaande BBC-reportage..! Er ontstond pas brand toen delen van het vliegtuig, zoals motoren en brandstoftank, de grond raakten. Dus als er met air-to-air raketten op geschoten zou zijn, vanaf een straaljager dus, dan hoeft het beschoten vliegtuig dus juist niet te branden.

    Kijk naar deze foto-analyse, waar Biedermann zich op baseert:

    En daarbij hebben, aldus Biedermann, air-to-air raketten van jachtvliegtuigen, in hun raketkoppen bijna altijd verrijkt uranium zitten, om het projectiel nog meer in staat te stellen, bepantsering te doordringen.. Maat dit DU, het verarmd uranium, zou men dus later terug moeten kunnen vinden in de stoffelijk overschotten van passagiers en bemanning.. Kijk naar de onderstaande schade aan de onderkant van de linkervleugel, zoals die door iedereen te constateren is aan de wrakstukken op de ramplek. Het is met name RTL-reporter Jeroen Ackermans die een enorme serie foto’s van het wrak heeft gemaakt en deze geplaatst heeft op Flickr. (HIER)

    De lijn die deze scheur en gaten aangeven (foto hieronder), zou volgens het bovenstaande plaatje in één lijn kunnen liggen met de schade aan de cockpit; natuurlijk is het voor ons hier geen doen om deze meting te verrichten, tezamen met de inslag in de cockpit. Of zoals de Onderzoeksraad het noemt.. Volgens hun rapport is het toestel van Malaysia Airlines ‘in stukken gebroken’ nadat ‘een groot aantal objecten’ het toestel met grote snelheid heeft ‘doorboord’. En dat leidde deze Raad af uit het feit dat de wrakstukken van het toestel, zoals ze het letterlijk noemen: ‘op veel plaatsen doorboord’ zijn.

    Het is allemaal nogal diplomatieke tekst, in onze ogen, want hiermee kan natuurlijk evenzo makkelijk mitrailleurvuur worden bedoelt. Maar het laat ook de optie open van de BUK-raket-variant, waarbij dus de 30.000 schrapnel-stukjes het vliegtuig geraakt zouden hebben.. Maar zoals deze expert en gepensioneerd legerofficier meldt, is dat ONMOGELIJK doordat alleen op SPECIFIEKE plaatsen op de wrakstukken, sprake is van specifieke intense schade. Kijk eens zelf naar deze specifieke lijn van inslagen.. Een goede verklaring o.b.v. de BUK-rakettheorie lijkt hiermee definitief overboord..

    En laten we niet vergeten, dat het hoofd van de OVSE-waarnemers, de Canadee Michael Bociurkiw -zonder veel diplomatieke woorden- keihard invulling aan zijn visie van de oorzaak van de catastrofe heeft gegeven. Namelijk, dat jachtvliegtuigen van de Oekraïense luchtmacht de MH17 moeten hebben beschoten met mitrailleurvuur.

    “We hebben 2 of 3 stuks van de vliegtuigromp gezien, die werkelijk doorboord zijn. Het heeft werkelijk de kenmerken van machinegeweer-kogels. Heel erg sterk machinegeweervuur.. En hebben we iets gevonden dat leek op schade door een raket? Nee, we hebben daarvan geen enkel teken gezien.” Michael Bociurkiw was dus één van de eersten die de rampplek bezocht, terwijl de wrakstukken nog brandend in de akkers lagen.. In het interview vertelt Bociurkiw dat sommige delen van het vliegtuig

    ‘HEFTIGE SPOREN VAN MITRAILLEURVUUR TONEN’…!!
    Meer dan 2 weken na de ramp was Bociurkiw één van de weinigen, die bijna dagelijks de rampplek bezocht. “Onder deze brandende zon, hebben we afgrijselijke dingen gezien”, aldus de emotionele waarnemer tegen interviewster Susan Ormiston van de Canadese nieuwszender CBC. “Het zijn zaken waarover ik nooit zal praten tegen iemand anders. Maar één van de dingen die ons op de been houden, is de gedachte dat we het voor de families van de overledenen doen.”

    ij deze analyse is het duidelijk dat de inslaggaten bij de cockpitplaat, opvallend rond zijn, en voor deze specifieke ronde inslaggaten én de onregelmatige, grotere, uitslaggaten, die ook te zien zijn, is een eenvoudige verklaring..! Het boordwapen van een SU-25 straaljager heeft een speciaal soort munitie, want dit toestel is bedoeld om gepantserde gronddoelen onder vuur te nemen en hierdoor zijn de kogels van een SU-25 jachtvliegtuig, in staat om door de pantserplaat heen te gaan om daar te exploderen. En exact dát is hetgeen te zien is op deze foto-analyse.. Kijk hier naar het volledige interview met deze gepensioneerde leger-raketexpert:

    en voor de rest moet u even op deze link klikken.
    http://www.wanttoknow.nl/politiek/mh17-leugens-en-bedrog/

    http://www.liveleak.com/view?i=ca0_1408128428

    Like

   • Maria zegt:

    Wel Putin vloog ong 15 min ervoor op die route waar MH17 vloog.
    Dus logica gebied hier dat het de bedoeling was om Putin uit de lucht te schieten maar ze de catastrofe hebben gemaakt en MH17 uit de lucht knalden.
    Indien dit zo niet was

    hadden kiev de luchttoren alle vluchtgegevens vrij gegeven, wat ze niet deden, alles werd in beslag genomen door kiev

    lieten de amerikanen de satellietbeelden vrij, WAT ZE NIET DOEN! VS loud and clear meegedeeld dat Putin niets maar dan niets met die ramp te maken had!

    Russen deden dit gaven satellietbeelden vrij samen met Malaysia en iedereen zag 2 militaire vliegtuigen vliegen naast MH17.

    Deze bewijzen zijn uitvoering op EJ Bron gepost geweest.

    Meer dan bewezen wereldwijd dat het kogelinslagen waren en geen bukraket, indien wel verwijs ik je opnieuw door dat ze satellietbeelden zouden tonen om het te bewijzen.
    DOEN ZE NIET OMDAT DE WAARHEID IS DAT KIEV DAT VLIEGTUIG NAAR BENEDEN KNALDE!

    Die spaanse luchtleider die dit onmiddellijk twitterde.

    Dan zou Rutte niet eerst mega show verkopen om de onderste steen boven te halen
    om na uitlezing zwarte dozen een gigantische omerta in gang te steken en die onderste steen mee laten verdwijnen in de leugenput!

    Dan zou de Ned overheid niet zoals nu alles doen om vragen te vermijden zoals deze man op deze link fantastisch uit de doeken doet!
    https://ejbron.wordpress.com/2015/02/07/video-peter-anshof-mh17-ssssstt/

    Indien de Russen dit hadden gedaan geloof me vrij dan lieten ze alles zien via satelliet beelden en dan kon de EU en VS hun oorlogje starten waar ze zo naar snakken met Rusland…

    Maar de Russen hebben het NIET gedaan en ze zoeken oorlog nu die ze gigantisch gaan verliezen, want Rusland heeft zoveel meer kernwapens dan tis eender wie op aarde.
    Mensen bevolkingen landen hier worden opgeofferd voor de macht geld geilzucht van de VS want het is regelrechte zelfmoord van de EU om de VS slaafs te volgen in een onrechtvaardige oorlog tegen Rusland, het zal nog uitkomen wat Nostradamus schreef atoombommen zullen vallen op west europa…
    En als ze hier denken dat China doodleuk aan de zijlijn zal blijven staan wel moet ik jullie wreed wakker schudden, het is niet van de Russen dat je bang moet zijn maar doodsbang van de Chinezen!
    Als het moment daar is zal China laten zien wat ze doet met landen en continenten die de Chinese economie en handelspartners waar ze op overleven aanvallen!
    het is eender hoe je het beziet de EU zal de gigantische verliezer op alle vlakken zijn !
    Het is niet voor niet dat de BRICS alliantie is opgericht om van den amerikaan vanaf te geraken, indien die amerikaan met de EU Rusland zou aanvallen bestel je doodskist dan maar!
    En nog een weetje over China, de enigen die geen handels overeenkomst met China hebben is die EU want dat mag niet van de VS…
    dus China heeft niets te verliezen met doodleuk aan de kant van Rusland te staan, integendeel China kan het bloed van die amerikanen drinken en de EU allemaal te danken aan die gestoorde commissarissen in de EU die China als een paria altijd hebben behandelt! Dan gaan we maar zwijgen over de inmenging van de VS in Azië om te verhinderen dat zij ginder ontplooien en groter zouden worden dan de VS,
    Voor deze reden is die BRICS alliantie opgericht!
    De enige reden dat de VS en EU oorlog zoeken met Rusland is om die BRICS alliantie om zeep te helpen en de gasvoorraden grondstoffen af te pakken in Oekraine …
    Op geen 1 wijze kan de VS of de EU dit winnen op geen enkele!

    @Toestroom bedankt voor je bijdrage artikel

    xxxx

    Like

   • bobzelf zegt:

    en weer geweldig bedankt voor de tekst en wederom de uitleg

    mijn god, in welke teringzooi heeft onze regering ons allen gebracht !!

    en als laatste de vraag :

    WAAR HADDEN ONZE LANDVERRADERS EN NSBers GEDACHT ZICH TE GAAN VERSCHUILEN ?????

    DIKKE HUG EN KUS

    BOB

    Like

   • toestroom zegt:

    Klopt Maria Wel Poetin vloog ongeveer 15 min ervoor op die route waar MH17 vloog,daarom heb ik die twee toestellen geplaatst.ze lijken toch wel veel op elkaar,alle die piloot die het heeft neergehaald kon zeker niet lezen wat er op de straat stond.

    Like

   • Maria zegt:

    @Toestroom
    mega hugs en dikke zoenen!!
    Dank U man!
    xxxxxx

    Like

 12. toetssteen zegt:

  http://www.atimes.com/atimes/Central_Asia/CEN-02-280115.html

  Beetje achtergrond info inzake de belangen van de EU en de VS. En de banken.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Hé toets! Alles oké!?

   E.J.

   Like

  • Maria zegt:

   jeeses christ…
   Monsanto kankerfood willen ze de EU en VS massaal via dat oekraine aan de EU leveren
   daar waar monsanto niet kan kweken testen manipuleren is oekraine de schatkamer speelkamer voor hen om frankenstein food te telen dat ze nergens anders kunnen?.
   Ja de EU is ook van plan om die TTPI handelsovereenkomsten met de VS open te stellen zodat iedereen hier vergiftigd kan worden met GGO en hormonen food! nu krijgt 1 op 3 kanker hier binnenkort iedereen!
   Dus de VS heeft voor een miljard dollar oekraine gewoon gekocht om daar te doen wat ze willen op agrarisch vlak een coup veroorzaakt nazi’s er gezet… zo zie ik het toch..
   dat IMF, Dupont en monsanto allen opper Illuminatie zijn de oorzaak van alle miserie installatie nazi regime in kiev miljarden en miljarden aan oekraine geleend om hen in hun greep te hebben en de EU deed lekker mee.
   Ook al het goud is onmiddellijk na coup oekraine verscheept naar de VS
   Heb zonet via satelliet gekeken naar Russia en daar melden ze gewoon als de VS wapens levert aan oekraine Rusland massaal oekraine zal binnenvalllen en met de grond zal gelijk maken, indien de VS het in zijn hoofd haalt om tegen de Russen zelf te gaan vechten met de nazi kiev regime wel dan het is het gedaan met het leven dat we kenden… Merkel beseft dat ze kop van jut is ginder, dan die Hollande wat die daar gaan doen is begrijp ik nog minder.. die 2 storten alles en iedereen van de EU in regelrechte oorlog met Rusland. Wie en wat zijn die 2 eigenlijk dat zij naar Rusland gaan om Putin de les te spellen??? Dat is keer op keer dat adolfa de leiding neemt in de EU over alle landen en nu in haar zog ne socialistische boy hollande die niemand en niets voorstelt.
   Is deze taak niet normaal voorzien voor de president van de EU die Pool? waarom is er eigenlijk een president als adolfa altijd alles beslist hier?
   Ik kan dit gewoon allemaal niet geloven, we hangen af van die moslim neger in dat witte huis of die de beslissing gaat nemen om kiev van wapens te voorzien, blijkbaar tot hiertoe durft die moslim neger de beslissing niet te nemen, maar ja het is niet hij die dat beslist maar de Illuminatie achter hem de warlords van bankiers en wapenfabrikanten…
   De EU landen buiten natuurlijk onze fantastische leiders hier in brussel duitsland en frankrijk bibberen op hun benen want die beseffen indien VS wapens leveren aan nazi regime kiev het gedaan is want dan breekt er effectief oorlog uit op een schaal waar enkel de EU de grootste verliezer zal zijn.
   hoe is dit in godsnaam allemaal mogelijk???
   bankiers en multinationals van de VS runnen gans de show en zijn uit op WOIII
   net zoals ze WOI en WOII hebben veroorzaakt en de EU leiding als slaafse honden volgen alle orders gewoon op van de VS.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Ik moet zeggen dat wij met zijn allen hier op Bert zijn site ,
    sinds ”’DE COUP IN KIEV “”, DOOR ONZE Adolfa in opdracht van die DOBBERNEGERT
    met de laatse wereldoorlog die er nu aan dreigt te komen ,
    en de massamoord op 300 onschuldigen na 7 JULI ,
    aardig wat dingen boven water hebben gekregen !!
    zelfs wie de “””snipers “” betaald heeft is haast boven water ,
    Er wordt nu “”gesnuffeld “” bij de Conrad Adenauer stichting, mag u raden wie daar in het bestuur zit ,
    Whahahahahahahahaha,

    Ik dank u allen zeer voor de hulp en de lol !!!

    Ik denk niet dat Putin , die ik de laatste 18 uur gevolgd heb in Rusland samen met Lavrov , ook maar 1 millimeter gaan toegeven !!

    BEIDEN , hebben zowel Adolfa, ,als die droplul van Hollande, vertelt dat ze dood kunnen vallen in simpel goed nederlands !!
    Tenslotte, hebben zij, de coup in KIEV georganiseerd, met die islambombama , ook hebben zij de snipers gestuurd , een massamoord van 300 mensen op hun geweten !!
    En nu na pakweg 8 maanden, van KIEV beschietingen , het vermoorden van 6000 kinderen, vrouwen en burgers in Oost-Ukraine, het vernietigen van de infrastructuur, en ziekenhuizen, o.a. , alles gebeurde zonder commentaar van de EU, en USA , ze liepen in Kiev , de deur plat .

    EN NU ?????

    de seperatisten hebben nu hun zaakjes op orde , hebben 55 wapenfabrieken weer haast allemaal aan het werk , dus ????

    KIEV KRIJGT VOLOP , DUS NIET EEN BEETJE , MAAR HELEMAAL VOLOP OP HUN FLIKKER !!

    DUS wat zie je, nu, ???

    Een tranentrekkende Timmermans, figuur , , “”de CHOCOPRINZ “, DIE DE USA TRUC UIT DE KAST HAALT NA 9/11 ,

    en de teringlul , staat met wat russsiche paspoorten te zwaaien !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    huilie, huilie, huilie, ik krijg op mijn kloten , geef geld en wapens !!!!!

    uiteraard gaat hij dat nooit terug betalen , dat mag u doen , !!

    DUS IK DENK , ALS IK HET ZO ZIE, , DAT OME VLADIMIR “” , ZIJN POOT STIJF ZAL HOUDEN , EN EEN DIKKE MIDDELVINGER OP GAAT STEKEN !!

    DUS misschien kunnen jullie Hansie “”de rolops , en de “”tandenfee “” optrommelen
    dan mogen ze hun kunstjes nog een keer op komen voeren ,
    maar nu in “”DE DONBASS “”

    WHAHAHAHAHAHAHAHA, DAN HEB JE LEF IN JE FLIKKER, !!!!!!

    Ze ZULLEN HET GEWEERSCHOT NIET EENS HOREN DAN WEL WAARNEMEN !!

    maar houdt allen goed vol “”” PUTIN DID IT “”

    ALL TOGETHER NOW , one MORE TIME : OOK VANUIT DDS TURKIJE

    PUTIN DID IT,

    WHAHAHAHAHAHAHAHAH

    mocht u de komende dagen een grote lichtflits zien ,

    kus uw vrouw en kinderen , zeg dat je van hun houdt , EN LOOP NAAR BUITEN

    ” DE LEVENDEN ZULLEN DE DODEN BENIJDEN “””

    GR. BOB

    Like

   • Maria zegt:

    @heb het ook bekeken Bob
    en inderdaad als zo blijft voortduren is het enige wat het westen nog te zien krijgt ne gigantische witte flits en europa is geschiedenis!
    Ge moet maar durven chocokoning op tv klagen over burgers die vermoord worden???$
    HET IS HIJ GODVERDOMME MET ZIJN NAZI LEGER DAT 6000 BURGERS VERMOORD HEEFT!!!!! HIJ IS HET DIE IN OOST OEKRAINE ZIEKENHUIZEN BURGERWIJKEN LAAT BOMBARDEREN!!!!
    Oost Russen doden geen 1 enkele burger van west oekraine neen die verdedigen zich tegen neo nazi troepen van kiev, vrouwen en kinderen en bejaarden moorden zij uit IN OOST OEKRAINE!!!!!!!!!!!!!
    hoe laf kan je zijn??? vrouwen en kinderen doden???? om dan openlijk op tv hierover te klagen 1 miljoen vluchtelingen veroorzaakt van Oost oekraine…
    en nog krijgen de Russen de schuld hiervan????

    laat mij u de plannen laten zien wat die nazi’s planden voor Oost Russen in oekraine!

    die atoombommen zal het westen op zijn dak krijgen!

    Like

   • Maria zegt:

    hier kan je zien dat er GEEN Russische troepen zijn in Oost Oekraine en er regelrecht een genocide aan de gang is op de Russen daar door die chocoladekoning
    wanneer gaan de hersenen van mensen hier beginnen werken, indien Rusland er zat met troepen was alles al opgeruimd ginder, maar Putin zit zelf vast probeert op alle manieren oorlog te vermijden ER ZIJN GEEN RUSSISCHE TROEPEN DAAR!
    op alle manieren heeft Putin geprobeerd van aan de zijlijn te staan en zich niet te moeien, wel dat blijft niet duren want de roep vanuit Rusland zelf begint proporties aan te nemen die angstaanjagend zijn om zich te wreken en op het westen die dit veroorzaakt hebben en op de nazi regering in kiev

    Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Kamercommissie BuZa vraagt kabinetsreactie om amnestie-passage akkoord Minsk

  De kamercommissie van Buitenlandse Zaken heeft met spoed om een kabinetsreactie gevraagd over een amnestie-passage die in het akkoord over Oekraïne staat dat donderdag werd gesloten in Minsk

  Servaes noemt het volstrekt onacceptabel als opsporing of berechting van verantwoordelijken voor het neerhalen van vlucht MH17 op enigerlei wijze wordt beperkt.

  http://www.nu.nl/politiek/3991511/kamercommissie-buza-vraagt-kabinetsreactie-amnestie-passage-akkoord-minsk.html

  Voor Oekraïense zijde was dat bij de start van het MH17 onderzoek al geregeld:

  Australische documenten over ‘geheimhoudingsovereenkomst’ MH17

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/australische-documenten-over-geheimhoudingsovereenkomst-mh17

  De vraag is nu en des te meer prangend/verklarend op wiens nadrukkelijk “verzoek” deze passage is opgenomen in Minsk-akkoord.

  Like

 14. Jan zegt:

  MH17 – Oekraïne meldde uitgeschakelde radarsystemen niet aan Eurocontrol
  http://politiek.tpo.nl/2016/02/02/mh17-oekraine-mellde-uitstaan-radars-niet-aan-eurocontrol/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s