Stop de zakkenvullers in de zorg

Screenshot_38

(Door: Reinette Klever)

Zet hun salarissen online

In tijden van bezuiniging en crisis snappen de meeste mensen wel dat ze wat moeten inleveren en de broekriem aanhalen. Zo niet de zorgbestuurders met hun megasalarissen, bonussen en afkoopsommen. De media staan weer vol met berichten over exorbitante afkoopsommen en gouden handdrukken van honderden duizenden euro’s.  Dat dit (nog) wettelijk is toegestaan wil niet zeggen dat het goed is. Tonnen opstrijken terwijl verder iedereen in de zorg moet bezuinigen valt niet goed te praten.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Stop de zakkenvullers in de zorg

  1. VarAway zegt:

    Dank Mevrouw Klever, 1000 x DANK!

    Aan de schandpaal met deze zakkenvullers.
    Namen & Rugnummers aub.

    Like

  2. Cathja zegt:

    Een goed plan van gemeenten om zorgaanbieders te korten, zodat ze hun gegraai wel móeten inperken. Het is toch niet meer fatsoenlijk te noemen zoals er links en rechts vette salarissen en bonussen worden binnengehaald door zorgbestuurders? Dit kunnen ze echt niet uitleggen aan burgers.
    En dat mevrouw Schippers geen eind aan het gegraai heeft gemaakt heeft niets te maken met onmacht, maar met onwil.
    Zou zij zelf op termijn soms een baantje als zorgbestuurder ambiëren?

    Like

  3. Ginger zegt:

    Waar vinden wij ze (de zakkenvullers dus) eigenlijk niet? Wat crisis? Hebben zij het niet zelf veroorzaakt? En maar geld wegharken bij de hard werkende, beschaafde burgers. Ik zou wel raad weten met de veroorzakers hiervan.

    Like

  4. luckybee zegt:

    Helemaal mee eens !vervang ze door een gelovige God frezende mens.dat ook gewoon je naaste lief heb als je zelf.

    Like

    • BertG. zegt:

      Omdat ongelovige mensen nooit goede mensen kunnen zijn of zo?
      Je blijft gewoon een rat. Ik hoop echt dat ze jouw weigeren om hulp aan te geven als er niemand anders is dan een ongelovige, om dezelfde reden die jij aanvoert.
      Gewoon omdat ze hun naaste toch niet lief hebben zo als zij zelf.
      Ik zou er geen seconde over hoeven nadenken mocht ik jou ergens zien liggen.
      Ik laat je gewoon liggen creperen.

      Like

      • Cathja zegt:

        @ BertG. 8:48

        Nou Bert, die laatste zin van je, daar geloof ik niets van! Omdat je Luckybee niet kent, zou je hem wel helpen als ‘ie langs de kant van de weg lag. Je laat een mens toch niet in hulpeloze toestand ‘creperen’?

        Voor wat zijn reacties betreft: “het is de toon die de muziek maakt”, en lucky kent maar één toonsoort. Niet ieder mens is even begaafd. Je kunt zijn comments ook gewoon overslaan.

        Mooie dag vandaag!

        P.s.: natuurlijk kunnen ongelovige mensen goede mensen zijn! Wie beweert het tegendeel?

        Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Och, Bert…..Zomaar even een citaat uit “Beminde Gelovigen” van Godfried Bomans:
        “Mijn moeder was zeer vroom en zag gaarne priesters over de vloer. Zij interesseerde zich voor de missie en wat het binnenland aanging voor allerhande vormen van liefdadigheid, waaronder vooral het lot van de ROOMSE blinden.”
        M.a.w., andersgelovige blinden konden mooi verrekken, wat die kakmadam betrof.
        Ik zeg je, ze zijn allemaal hetzelfde, de pragmatici niet te na gesproken!

        Like

      • BertG. zegt:

        Kijk, zo een zinnetje schiet bij mij in het verkeerde keelgat, ” vervang ze door een gelovige God frezende mens.” Dan komt het vanzelf wel goed.
        Natuurlijk zijn ze allemaal onder elkaar geheel gelijk aan elkaar, alleen je eigen soort helpen en de rest stikt de moord maar.
        Maar gelukkig mag ik ook anders denkende mensen meemaken, die wel normaal kunnen denken, op deze site anders zou het wel heel erg slecht gesteld zijn met de mensheid. Maar dit soort blijft mij ten alle tijden ergeren.

        Like

      • Arja zegt:

        Trek je hier niet de verkeerde conclusie? Ik kan niet uit zijn commentaar opmaken dat hij alle ongelovigen slechte mensen vind. Zou je echt Godvrezende mensen op deze posten zetten zou er inderdaad geen gegraai meer zijn, maar helaas zijn er ook in de christelijke wereld vele rotte appels.Kijk maar naar de zieligheids-industrie vele CDAers zitten daar op hoge functies en snoepen vet mee uit de subsidie pot. Echte christenen zijn er niet veel meer in Nederland dankzij het wereldse welvaart denken wat ook in de meeste kerken al lang zijn intrede heeft gedaan.

        Like

    • Jean zegt:

      Luckybee, stop nu eens met dat gezeik over een god, doe je ogen open maar stop met te orakelen. “ER IS NIETS” laat dat nu eens doordringen, enkel onderontwikkelden liggen de hele dag te zeiken over iets wat niet bestaat.
      Leef vandaag, morgen is een nieuwe dag, maak je die mee leef dan morgen maar stop met die waanzin.
      Ik leef al meer dan 70 jaar, heb nog steeds dezelfde echtgenote, prachtige kinderen en prachtige kleinkinderen en heb NOOIT geweld gebruik, ben zeer gelukkig maar hou me niet bezig met die waanzin en fabeltjesgedoe.

      Like

  5. leefbarbaar zegt:

    Het probleem is dat politiek en graaien totaal verweven zijn.
    Momenteel stemmen duizenden politici over onderwerpen, waar ze zelf belang bij hebben. Formeel is dat verboden, maar iedereen doet het.
    Wellicht kan men iedere keer eisen dat men zich van stemming onthoudt, want alle banen en bijbanen dienen bekend te zijn.

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Het zijn smerige graaiers zonder enig fatsoen, die zich gedekt weten door hun linkse en liberale vriendjes, de regering is hier medeschuldig aan !!

    Like

  7. Jean zegt:

    Geef de namen door en wij zullen ze het gaan afnemen want die leeglopers/paria’s/klaplopers hebben nog geen recht op 750 euro per maand.

    Like

  8. fransdewit zegt:

    Voor hongerend Afrika TV aktie en voor Griekenland miljarden! Voor de hulpbehoevende geen medicijnen of hulp zonder vreselijk veel geld en voor de zorg aanbied – kapitein er vreselijk veel geld bij. Komt op het zelfde neer.

    Like

Plaats een reactie