Vandaag = opendag asielzoekerscentra

Screenshot_6

AZC Ter Apel

(Door: S. Reedijk)

Mocht u vandaag nog niets op de planning hebben, dan bent u vanaf 11.00 uur uitgenodigd om koffie met asielzoekers te komen drinken. In 38 centra is vandaag een open dag georganiseerd.

De open dagen zijn een initiatief van VluchtelingenWerk Nederland en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers, het COA. Het is voor het eerst dat dit soort centra een open dag houden.

Naast de gesprekken met bewoners kunt u ook de dagelijkse gang van zaken met eigen ogen zien. Het is van belang dat Nederlanders weten hoe het leven in een asielzoekerscentrum er daadwerkelijk uitziet, vinden de initiatiefnemers.

Het belooft in de diverse centra een feestelijk gebeuren met muziekoptredens, workshops en andere activiteiten te worden. Voor al uw vragen staan er medewerkers en informatiekramen klaar, weet het ANP. “Wij merken vaak dat er veel vragen leven over bijvoorbeeld veiligheid, leefbaarheid en scholing op een opvanglocatie”, zegt COA-bestuursvoorzitter Gerard Bakker, “Het is daarom goed dat mensen zelf kunnen ervaren wat er allemaal gebeurt.”

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Vandaag = opendag asielzoekerscentra

  1. rs zegt:

    Leuk toch, met het hele gezin een dagje naar diegenen die ONS land vergallen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En stelen alles wat vast en los zit!!!!!!!!!

    Heel errug leuk!!!!!!!!!!!!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr!

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Nou! DAT zal nog eens een eye-opener worden!

      Like

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      Zouden die beesten dan ook in kooien zitten, net als in de dierentuin?

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Like

    • Driek zegt:

      Wij merken vaak dat er veel vragen leven over bijvoorbeeld veiligheid, leefbaarheid en scholing op een opvanglocatie”, zegt COA-bestuursvoorzitter Gerard Bakker, “Het is daarom goed dat mensen zelf kunnen ervaren wat er allemaal gebeurt.”

      Nou, beste meneer Bakker, het interesseert mij geen ene moer wat er in die dierentuin van u allemaal gebeurt, ik denk in ieder geval niet veel goeds. Natuurlijk zijn er weer een aantal maffe Nederlanders die daar naartoe gaan, om aapjes kijken. En de vraag die op mijn lippen brand: wanneer rotten die parasieten op?
      U moet eens een open dag organiseren voor bejaarden in verzorgingshuizen, voor zover die er nog zijn. Ik zoude zeggen, meneer Bakker: lazerstraal op met je zogenaamde vluchtelingen. Ik wil ze niet onder ogen hebben. Ik heb schoon genoeg van al die uitvreters. En van lieden als u helemaal.

      Like

  2. Dat is meer iets voor Dries Van Agt. Nieuwe terroristen verwelkomen!!!

    Like

  3. Cathja zegt:

    Ik ga t.z.t. wel naar het uitzwaaifeestje, want dát is pas echt een feestelijke dag! Wat moet ik vandaag in vredesnaam in een AZC doen? We zijn toch helemaal op de hoogte van de wantoestanden die zich daar regelmatig voordoen? De asieleisers hebben uiteraard voor vandaag de opdracht gekregen om zich gedeisd te houden en ‘vriendelijk’ naar ons te lachen……, maar morgen staan ze de christenen weer naar het leven! En moet ik me dan vandaag laten misleiden, en zien ‘hoe goed’ we de opvang voor deze ‘zielige mensen’ hebben geregeld?

    Wat een zotte wereld!

    Like

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      Dat is toch de hele opzet van de open dag: zand in de ogen van de financiers te strooien? Zodat we het idee krijgen dat ons geld (ONS GELD) goed besteed is.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Like

      • daiyu-ninja zegt:

        J. C. Th. Köhler zegt:
        13 juni 2015 om 11:23

        Dat is toch de hele opzet van de open dag: zand in de ogen van de financiers te strooien? Zodat we het idee krijgen dat ons geld (ONS GELD) goed besteed is………………en dat die mensen HEEL sielig zijn.

        Dat is wat ze met die open dag willen bereiken………dat wij intens medelijden krijgen met dat tuig opdat men straks geen tegenstand biedt, als er een generaal pardon komt.
        Ze willen ons week maken. Want reken maar dat die asielige op die dag hun zieligste tronie op zullen zetten en met de meest zielige verhalen aan zullen komen.

        Like

  4. Luc zegt:

    om het in mijn beste vlaams te zeggen, “Wa ne zever!”
    hoe verzoen je
    “Het is van belang dat Nederlanders weten hoe het leven in een asielzoekerscentrum er daadwerkelijk uitziet ”
    met een vervolg als
    “Het belooft in de diverse centra een feestelijk gebeuren met muziekoptredens, workshops en andere activiteiten te worden.”
    ???

    Maar ja, de indoctrinatie moet verder gaan en als we maar een beetje hypocriet zijn, zijn we eerlijk genoeg.

    Like

  5. Jan zegt:

    Die koffie wordt nota bene van ons belastinggeld betaald en wie weet, is het kopi loewak

    Like

  6. BertG. zegt:

    En na afloop mag je allemaal je eigen dobberneger uit zoeken en mee naar huis nemen.

    Like

  7. dendieje zegt:

    Deuren van de azc’s openen zodat wij kunnen ervaren hoe het daar aan toe gaat? Lezen wij dat niet dagelijks in de kranten wat voor dieven, moordenaars, mishandelaars etc er binnenkomen in Nederland? Als we de grenzen dicht houden dan hadden wij dit probleem niet, dan hoeven er ook geen opendeurdagen georganiseerd te worden.

    Like

  8. Thoth zegt:

    (..)De open dagen zijn een initiatief van VluchtelingenWerk Nederland en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers, het COA. Het is voor het eerst dat dit soort centra een open dag houden.

    Oh, gut, de gesubsidieerde clubs houden een open dag. Omdat er nu zoveel ‘asielzoekers’ verschijnen. Het zijn er nu zo’n 25000 tegen 10000 vorig jaar. Ik neem aan dat ze niet hun gesubsidieerde baan verliezen. Vandaar. Welnu, ik hoop dat dit wel gebeurd. Weg met Vluchtelingenwerk, weg met COA weg met de asieladvocaten, weg met de buurtvaders, weg met de sekte islam. Weg ermee.

    Like

  9. J. C. Th. Köhler zegt:

    Ik zou er wel naar toe willen, maar ik kan m’n Kalashnikov nergens vinden.

    Goed weekend allemaal.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  10. Sjoe! zegt:

    En met muziekoptredens op de koop toe!

    Like

  11. topsporter zegt:

    Oerdansen met een grote neger is de hoofdattractie.

    Like

  12. Jean zegt:

    Ik wil er naartoe gaan op een voorwaarde, “ik ga de sleutel ophalen om het kot te sluiten”.

    Like

  13. Joannes den Hollander zegt:

    Alleen als ik mijn Bouvier mag mee nemen. Zij heeft er afgelopen winter over dun ijs nog zeven een sloot ingejaagd. Ik zag ze van ver al aankomen en heb toen de riem maar losgemaakt. Als ze in de sloot liggen zeg je gewoon sorry, probleem opgelost. Honden moeten die gasten gewoon niet.

    Like

  14. Theodoor zegt:

    Zie Hongarije, daar heb je de GEKOZEN politici die weten wat onder de bevolking leeft.
    Nederlandse politici gaan voor het baantje/geld.

    Like

  15. koddebeier zegt:

    Dan kunnen ze lang wachten, als ze vertrekken liefst met hun linkse en gutmensch vriendjes kom ik ze wel uitzwaaien !!

    Like

  16. Jean zegt:

    Toch gek dat je die klaplopers clubjes steeds hoort spreken over “mensenrechten” en NOOIT over “mensenplichten”?
    Sluit de grenzen en gooi die parasieten buiten en stuur die klaplopers van die gesubsidieerde clubjes een C4.
    Sommige mensen zullen nu zeggen “C4, wat is dat?”
    Dat is een ontslagbrief.

    Like

  17. Republikein zegt:

    Allemaal EEEERRRRRRRRRUUUUUIIIIIIITTTTT.
    En snel.
    Ons geduld kent grenzen, die zijn thans bereikt.
    OPZOUTEN.

    Like

  18. Dot zegt:

    En mogen wij pinda’s en bananen meenemen of is het ter plekke beschikbaar ?

    Like

  19. BertG. zegt:

    Verslag van een bezoeker.

    Wat heb ik een spijt dat ik 40 jaar geleden dit achterlijke land niet verlaten heb. Toen al zag ik aankomen dat dit land naar de donder geholpen zou worden door Turken en Marrokanen binnen te halen omdat “Nederlanders het werk niet willen doen”. Nee,bedrijven wilden goedkoper personeel,waar wij nu de vruchten van plukken. Maar tot op de dag van vandaag heeft men er niets van geleerd. Haal maar binnen want de domme Nederlander betaalt wel.
    http://www.geennieuws.com/2015/06/ooggetuigenverslag-een-dagje-azc/

    Like

Plaats een reactie