De gemátigde moslim pleegt tegenwoordig wel erg veel aanslagen

Screenshot_33

De vader van de 39-voudige moordenaar snapt er echt geen hout van hoe dat nou heeft kunnen gebeuren. Het zal toch niet iets met papa’s gemátigde islam van doen hebben?

(Door: Martien Pennings)

Plotseling geradicaliseerd. Niks van gemerkt. Luister, linkse gekken! Van hoeveel IS-gangers en aanslagplegers moeten jullie dit nog horen voordat het kwartje valt? Namelijk dat er geen gemátigde islam bestáát, dat er hoogstens moslims en linkse gekken zijn die tegen 14 eeuwen terreur-klippen op blijven ontkennen dat de islam geheel is opgetrokken uit een massieve bierkaai van geestelijke en materiële terreur? Ik ga het allemaal niet opzoeken en aanlinken en klaar zetten. Alleen even de twee gevallen van de laatste dagen. Vanmorgen om 7 uur op het NON-journaal- kijk vanaf 4:20 – de vader van de zoon die 39 mensen op een strand in Tunesië kapot vermoordde. Hij snapt er niks van, die vader. Dat moet dan een gemátigde moslim zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, NOS, onwetendheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op De gemátigde moslim pleegt tegenwoordig wel erg veel aanslagen

  1. dendieje zegt:

    Deze is herblogd op>>> https://nl4nl.wordpress.com/2015/06/29/de-gematigde-moslim-pleegt-tegenwoordig-wel-erg-veel-aanslagen/
    Er zijn geen gematigde moslims, dat is niets meer dan een onzin benaming. Waar is hun verontwaardiging nu?
    Doe ook eens de poll: http://dendieje.polldaddy.com/s/komt-nederland-in-verzet

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Gek is gek en valt niet te genezen, preventief opsluiten zou het beste wezen, maar er lopen wel erg veel gekken rond.

    Like

  3. lucky bee zegt:

    De gemaatigde moslim en de Extremisten, lezen uit de zelfde Koraan, ook de resultaat hier van moet de zelfde zijn.De enigen die een andere koraan hebben gebracht waren de Ahmadyah, maar ze woerden als vijanden va Allah vervolgd en gedood als ze gepakt worden zo wel door de Shieten als door de Soenieten.De soefiś die lezen helemaal geen Koraan meer en meenden da ze zonder Koraan ook Allah kunnen dienen , door rond te draaien (dansen) Ook zij worden tegenwoordig door zo wel Shiieten en soeniten vervolgd.Tijdens de Ottomaanse rijk worden ze door de regerenden geduld als een zoort vermaakt, maar dat worde door meneer Abdul Wahab,als non islam veroordeeld.De Ottomanen waren het niet gelukt deze beweging te onderdrukken.

    Like

  4. Thoth zegt:

    Huh, een ‘gematigde’ moslim, daar moet ik even nogal koud om lachen. Gestoord zijn ze….

    Like

  5. delamontagne zegt:

    Hij mag dan wel gematigd zijn geweest, wat dat dan wel of niet inhoudt; volgens z,n omgeving werd hij plotseling “Anders”.
    Hij ging urenlang met M-jongeren uit de buurt “in-gesprek” over ,t “geloof”.
    Hij werd blijkbaar, wat wij vroeger in “,t-Rijke-Roomsche-Leven”…………….vroom noemden, maar dan op z,n moslimsch.
    “een extreme moslim zal U willen onthoofden, een gematigde moslim wil dat een extreme dit doet”

    Like

  6. Hendrik M. zegt:

    Geen moslims Nederland meer in en allochtonen na criminaliteit het Nederlanderschap ontnemen.
    Tevens alle illegalen per direct uitzetten.
    Zo, dat ruimt alvast mooi op!

    Like

  7. Debbie zegt:

    Wat ik bijzonder opvallend vond is dat de lokale mensen op het strand in Tunesie minder dan 50 meter achter de idioot met zijn geweer aanliepen, net alsof ze van te voren wisten dat zij niets te vrezen hadden.
    Een normaal van niks wetende persoon zou toch zo snel mogelijk de andere kant op rennen om zichzelf in veiligheid te brengen, maar hier liepen ze gewoon naar hem te toe.
    Blijf maar fijn ontkennen dat het niet islam gerelateerd is, dan kunnen ze op het strand bij Zandvoort nog een veel grotere slag slaan.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Debbie. Dit heeft te maken met de wet van Chesterton. Een in de 19e-eeuw levende Engelse schrijver die in zijn boeken over een zekere “Father Brown” al uitlegde dat de mens in wezen psychisch blind is. De postbode of vuilnisman werd door niemand opgemerkt… maar was wel de moordenaar.
      Als je wilt kun je tijdens ’n voetbalwedstrijd ’n machinegeweer in stelling brengen… Iedereen zal denken dat het ’n foto-apparaat is.
      Men zag het automatisch wapen wel, maar men keek er van weg omdat men de realiteit niet wilde zien. Zo werkt dat mijn beste.

      Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Ja, Chesterton……
        Moest je een tijdje geleden nog eens met Rudi over beginnen; die was echt wèg van dat genre!
        Hopelijk reageert hij nog weer eens: Die jongeman is werkelijk een intellectueel van de goede soort!

        Like

  8. Scheerzeep NU zegt:

    Schoen aan, schoen uit.
    Schoen aan, schoen uit.
    Schoen aan, schoen uit.
    Schoen aan, schoen uit.
    Schoen aan, schoen uit..

    Dat heeft niets met islam te maken. Daarom staan de schoenen buiten de moskee. Dragen wij hun schoenen? Nee! Waarom gooien zij die vuiligheid in ons gezicht? Het is niet onze vuiligheid maar die van henzelf. En dat gooien zij ons in het gezicht. Dat niemand dat ziet.

    Gooi je schoenen in jou moskee en niet in ons gezicht.

    Like

  9. ildiko zegt:

    onder de zwarte lappen? of in een pyjama met baard? allemaal radicalen, antidemocraten, antisemieten, haat baarden. Alles behalve normale Europeanen.

    Like

  10. Driek zegt:

    Ik lees zojuist op PowNed.

    Tientallen Nederlanders hebben besloten om voorlopig niet naar Tunesië te vliegen na de aanslag van afgelopen vrijdag.
    Ze hebben geannuleerd of omgeboekt. Dat lieten reisorganisaties Corendon en TUI vandaag weten. De eerstvolgende klanten van Corendon zouden dinsdag naar Tunesië gaan aan boord van een toestel van Transavia. Een op de drie heeft inmiddels besloten niet mee te gaan. Volgens een woordvoerster gaat het om “enkele tientallen mensen”. Corendon heeft op dit moment ongeveer honderd klanten in Tunesië. Een groot deel van die groep vliegt dinsdag terug naar Nederland, omdat hun vakantie erop zit.
    Corendon vliegt op 7 juli weer met een eigen toestel naar Tunesië. Meer dan tachtig mensen, ongeveer de helft van de passagiers, hebben inmiddels omgeboekt. Ze gaan vooral naar Macedonië, aldus het bedrijf. (ANP)
    In Tunesië is men bang dat de toeristensector instort.

    Dus de helft gaat nog steeds gezellie op vakantie naar Tunesië.
    Echt
    De Kaaskop is nog te dom om voor de duvel te dansen
    En dansen zullen ze vrees ik.
    Mocht er wat gebeuren gaarne zelf alle ziekenhuiskosten op te hoesten en niet af te schuiven op de Nederlandse belastingbetaler.
    My God hoeveel signalen heb je nodig voordat je botte hersens overlevingsinstinct signalen gaan doorgeven
    TheGlanconer | 29-06-15 | 12:41 | niet ok!

    Ik vind dit een zeer passende reactie van TheGlanconer. die Nederlanders blijven stom bezig.

    Like

  11. Theresa Geissler zegt:

    Misschien klinkt het kleinzielig, maar bij het lezen van de bewering, dat het gezin ‘heel normaal’ was, bekroop mij toch weer meteen de gedachte: Ja, wat is ‘heel normaal?’ droeg zij bijvoorbeeld een HOOFDDOEK?
    Is dat niet het geval, dan is er nl. inderdaad sprake van een gezin, waar je aan de buitenkant niets zag. Is dat het wèl het geval, dan was er, achteraf, toch een kenmerk geweest om even bij stil te staan: Niet, dat het alles zegt, maar tóch……
    Tegenwoordig is er de tendens om ook vrouwen-met-hoofddoek -en verdere bedekkende kledij- als ‘normaal’ te beschouwen, omdat ze zich voor het overige ‘normaal’ gedragen. . Ik daarentegen blijf vinden: Dat ís niet geheel normaal, niet hier in het westen. Het hoeft niet op terrorisme te wijzen, maar hoe dan ook op islam, waardoor je bepaalde mogelijkheden in te calculeren hebt……
    Ja, ja, dat “onschuldige lapje stof” toch……..

    Like

    • Tistochwat zegt:

      Theresa Geissler 29 juni 2015 om 13:51

      Over ‘hoofddoek’ gesproken: ik heb destijds heel wat heftige discussies gevoerd met één van mijn “Gutmenschliche’ familieleden (ze zijn allemaal PvdA-minded; gelukkig zie ik niemand meer) over dit onderwerp.
      Hoe ik ook mijn best deed om hem te overtuigen van het feit dat dit een islamitisch symbool, een ‘ISIS vlag’ is, het heeft niet mogen baten. De man had als argument dat we niet zo moeilijk moesten doen over hoofddoeken, want de vrouwen in Nederland droegen die vroeger ook.

      Ja, dat klopt, maar dat was om de haren te beschermen tegen wind en/of regen; het was geen ding dat een achterlijke ‘ideologie’ representeert.

      Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Joh, precies dàt is ook al eens gesteld in artikelen in HP/de Tijd en de Groene Amsterdammer:
        De hoofddoekjes, die tot ca, de jaren ’60 in West-Europa algemeen gedragen werden, hadden g e e n religieuze betekenis, stellen die.
        Hoogstens nog wel eens een modieuze: Petticoatdraagsters, die in de Jaren ’50 bij hun vriend achter op de scooter kropen met een fleurig, doekje om hun haar -dat er trouwens wel onderuit stak. Inderdaad tegen de wind èn omdat het leuk stond.
        Maar eind Jaren ’60 was dat zó verdwenen: De gehoofddoekte migrantenvrouwen deden hun intrede en daarmee wilden de westerse meiden n i e t geïdentificeerd worden.
        Waren ze nú nog maar zo verstandig als tóen!

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Tistochwat.De man had natuurlijk helemaal gelijk. Vroeger droegen de vrouwen in Nederland ’n hoofddoek. Ook in Duitsland, ook in Austria. Every wear. In free Europe.
        Dat is zeker!
        Maar er is iets anders. Is het jou ook opgevallen dat die vrouwen toen altijd in zwart wit op de foto staan. Bewijs dat er vroeger totaal geen kleur in het leven was!
        Dat kan het zijn…
        Tegenwoordig is er kleur. Vroeger was het maar allemaal grijswaarden en black and white, als je het mij vraagt.
        Alhoewel. Bij Hitler brak in sommige films al kleur door!…
        Ik weet het natuurlijk ook niet maar als je het mij vraagt kan dat best met die hoofddoeken van vroeger te maken hebben. Dat zwart-wit/gedoe bedoel ik.
        Ik ben benieuwd wat je familielid daartegenover had kunnen stellen…

        Like

    • @ Theresa
      Ik heb zojuist een UPDATE bij mijn stuk geplaatst:

      Uit dit Franstalige artikel http://bit.ly/1NqrmH9 blijkt dat door een buurvrouw (“Isabelle”) uitgebreid gewaarschuwd is bij de politie voor de halsafsnijder van Lyon die een chemische fabriek wilde laten ontploffen. Alle tekenen waren er: regelmatige bezoeken van mannen die er bepaald militant salafistisch uit zagen en plotselinge gedragsverandering bij deze Yassin Sahli. Met name “Isabelle” niet meer groeten en aankijken. Dat betekent dat de echtgenote van deze Yassin Sahli ook liegt als ze beweert niks aan haar man gemerkt te hebben.

      Like

  12. Tistochwat zegt:

    Er bestaat niet alleen geen ‘gematigde’ islam, maar OOK GEEN ‘GEMATIGDE’ MOSLIM!
    Elke moslim hanteert nl. hetzelfde achterlijke ‘padvindershandboek’, de koran, en daarin staat toch écht dat alle ‘ongelovigen’ moeten worden afgemaakt.
    De ‘gematigden’ zullen altijd partij kiezen voor hun gewelddadige ‘broeders’ en als die het teken geven om aan te vallen, zullen de ‘gematigden’ ons regelrecht naar de keel vliegen.
    Wat betreft het bestaan van de ‘gematigde’ moslim ben ik het dus niet eens met wat Geert Wilders beweert.
    Ik denk dat hij het over ‘gematigde’ moslims heeft in het kader van de ‘politieke correctheid’.
    Om dezelfde reden kan hij ook niet zeggen dat het ‘koningshuis’ wat hem betreft kan opzouten.
    Krijgt-ie nl. nóg meer tegenstanders en vijanden want het sterft in dit land van de ‘oranje-likkers’.

    Like

  13. fransdewit zegt:

    Op het AD is ook al zo’n discussie aan de gang van domme mensen die er in trappen. Nu komen ze allemaal met van die helden verhalen en ze zijn niet te beroerd om te laten zien hoe dat ze dat allemaal gedaan hebben. Net zoals die tegelgooier, man hij wordt de hemel in geprezen door zo’n stelletje onze eigenvolk dombo’s. Ze trappen er weer massaal in.

    Like

  14. Snoebel zegt:

    Waarom hielden de Franse veiligheidsdiensten deze “Fransman” in de gaten? Ik lees toch echt dat hij “zo normaal” was.

    Like

  15. BertG. zegt:

    Een typisch voorbeeld van een sleeping cell.
    Zo als er nog miljoenen hier rond lopen, altijd lieve jongens geweest, nooit een vlieg kwaad gedaan tot een wake up call. En dan gaan ze los.
    Elke keer hetzelfde verhaal.

    Like

  16. jungleelephant zegt:

    Had geen strafblad,was volkomen normaal…..maar de veiligheidsdiensten hielden hem wel in de gaten!!!!Dat doen ze toch niet voor niets?Gematigd?Mijn zolen!islam is islam;allemaal even verderfelijk!

    Like

  17. Scheerzeep NU zegt:

    Een gematigde moslim is geen pedofiel.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Een gematigde moslim is géén moslim -hoewel hij dat niet op die manier durft te zeggen.
      En als het dat n i e t is, is een gematigde moslim gewoon een móslim. (Oftewel een wolf in schaapsvacht.)

      Like

  18. Tistochwat zegt:

    Tóch wel interessant; ook voor atheïsten:

    Like

  19. Republikein zegt:

    Sporter, mooi, wel een [ge]matig[d]e!
    Rare vent, rare sport, cut off.

    Like

Plaats een reactie