Moslims mogen naar Nederland meegenomen kindbruidjes neuken

Screenshot_1

(Door: Joost Niemöller)

Nu het, door een journalistieke actie van RTV Noord, bekend werd dat  ‘Syriërs’ die in Nederland verblijven, omdat ze zogenaamd vanwege de oorlog daar gevlucht zouden zijn, hun kindbruidjes meenemen, is er enige opwinding ontstaan in politiek Den Haag, want kindhuwelijken, dat wilden we toch niet met z’n allen? Nou, kennelijk wel. Er is nog steeds geen wet om het te verbieden in Nederland. Wie in het buitenland een meisje van acht dwingt tot een huwelijk, mag datzelfde meisje gewoon als echtgenote meenemen naar Nederland.

Want ja, dat is een andere cultuur, niet. En in andere culturen gelden andere gewoonten. En voor andere culturen dienen we respect te hebben. En zeker voor andere godsdiensten.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Moslims mogen naar Nederland meegenomen kindbruidjes neuken

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Discriminatie is dat een ander iets wel of niet mag terwijl jij er gevangenisstraf voor kan krijgen.
  Maar ik hoor toch al wekenlang op de radio dat we een streep zetten door discriminatie? Oh, maar ik snap het al. Niet door alle soorten discriminatie! Waarom zeggen ze dat op de radio er dan niet bij?? Wie dit beleid nog snapt moet me bellen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Als Nederland niet direct een (nood-)wet in werking stelt, is onze overheid mede schuldig aan pedofilie. Want ‘getrouwd’ met een minderjarige of niet (als moslim), ze komen hier naar toe om welke duistere reden dan ook, en hier gelden andere wetten en regels dan waar ze vandaan komen.
  Nederland verbiedt sex met minderjarigen, en met cultuur dient geen rekening gehouden te worden. Als een Nederlandse man sex met een minderjarig buitenlands meisje heeft is dit ook strafbaar. ‘Vluchtelingen’ zullen zich gewoon moeten aanpassen. Kunnen ze dat niet, dan zullen ze ons land moeten verlaten.
  Erg moeilijk is dat niet.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Een regering die pedofilie toestaat dient per onmiddellijk op te stappen.
  Een regering die het alleen voor buitenlanders toestaat discrimineert en dient op te stappen.
  Een godsdienst die dit toestaat dient uit het register der godsdiensten verwijdert te worden.
  Boeken waarin kinderporno gepropageerd wordt dienen verboden te worden.
  Hup Geert, werk aan de winkel!

  Like

 4. johannes zegt:

  onze hoog geroemde en on eindig wijze overheid heeft geen tijd om zich met zulke futiliteiten bezig te houden, gelukkig is onze wetgeving op dat punt nog al simpel ,moslims mogen altijd en overal alles ,ook de dingen die verboden zijn PUNT UIT.ze hebben het nu weer zo moeilijk met de wet op het roken van tabak, ( geen drugs of zo ,neen gewone tabak) mag dat nu wel? of niet, in je tuintje.
  moet dat nu wel of niet verboden worden, in je eigen huis ,of op een balkon waar misschien moslims in de buurt zijn ? tja je zal maar een oplossing voor zo’n probleem moeten bedenken,
  ze moeten maar weer eens wat meer geld gaan vragen voor hun onmisbare diensten, het komt hen toe. ik heb zeer met hen, die zo voor ons moeten denken en beslissen, te doen, temeer om dat ze aan het einde van de rit hun volgepropte koppen moeten laten afhakken is het niet door vrienden dan wel door vijanden.

  Like

  • Magda bauwens zegt:

   Dat soort volk hoort hier niet. Buiten smijten ! Dergelijk probleem in Frankrijk :.polygamie is verboden, maar de bende profiteurs die ze al dan niet binnen laten en onderhouden. en een woning geven, die hebben meerdere vrouwen, zoals in hun thuisland.

   Like

   • Anna zegt:

    Weg met dat soort volk.dat willen wij niet,wij zijn een Westers land,en die gore dingen willen wij niet,het gebeurd hier ook al,de kinderen worden al lastig gevallen in de zwembaden,de vakantie staat er aan te komen,en ze durven er niet eens meer heen vanwege dat inport tuig

    Like

 5. louis-portugal zegt:

  Misschien een goed idee voor pedofielen om maar moslim te worden???

  Like

  • tjonge zegt:

   grappig, ik had deze reactie bij joost niemoller geplaatst;
   .
   ik heb een gouden tip voor alle pedofielen !
   bekeert u tot de islam, u zal na betrapt te zijn wegkomen met een taakstraf…….

   Like

 6. Tussen asielzoekers in trein ‘ze overlegden of ze me zouden verkrachten’
  Hongarije / Oostenrijk, september 2015

  De Oekraïense journaliste Aida Bolivár reisde op 31 augustus in de trein van Boedapest naar Wenen waar talloze asielzoekers in zaten. Bolivár woonde vijf jaar in Marokko, Egypte en Tunesië en verstaat Arabisch. Ze kon verstaan wat de asielzoekers tegen elkaar zeiden.

  Bij haar aankomst bij het station in Boedapest waren talloze asielzoekers aanwezig. Ze beletten haar de toegang. Bolivár: ‘Ze schreeuwden beledigingen naar me en probeerden mijn bagage af te pakken.Ik zag dat mensen zonder enige schaamte in het openbaar overal zaten te poepen, vrouwen schreeuwden, ze werden door hun eigen mensen geslagen, niet door de politie die hen met geen vinger aanraakte. Kinderen schreeuwden, er lagen bergen afval. Niemand daar sprak een woord in een Europese taal. Ze dachten dat ze in de hitte van het moment bagage van de passagiers konden stelen, en ze schreeuwden obsceniteiten naar de passagiers’.

  Kinderen als schild om bij de trein te komen
  ‘Wel 90% van hen bestond uit gezonde mannen tussen de 18 en 45 jaar. Ze pakten willekeurig kinderen beet en gebruikten die als schild om zich een weg naar de trein te banen.
  In mijn wagon zaten vijf mensen die een kaartje gekocht hadden. We zaten in een lege wagon, maar na een paar minuten gebeurde er iets ongelooflijks. Geschreeuw, de ruiten gingen kapot. Een enorme massa mensen drong naar binnen, er werd gevochten’.

  ‘Allah blij met beroving van ongelovigen’
  ‘Toen begonnen ze met elkaar te overleggen of ze ons zouden beroven. Allah zou er blij mee zijn als ze ongelovigen zouden beroven. En ze overlegden of het de moeite waard zou zijn om mij te verkrachten, omdat ik niet gekleed was als een nette vrouw. Omdat ik geen hoofddoek draag, ben ik geen moslim en dus slecht’.
  ‘Na een uur ongeveer stopte de trein. De vier andere mensen die een kaartje hadden en ik probeerden ons een weg door de massa te banen.

  ‘Geld, geld, geef ons geld!’
  ‘De meute wilde ons niet laten gaan en ze bedachten dat we geschikt zouden kunnen zijn als gijzelaars. Het treinstation was volledig belegerd. Er kwamen steeds meer asielzoekers die voedsel, brood, appels en koekjes op de grond gooiden en waar ze op trapten. Ze schreeuwden steeds weer één woord: ‘Geld, geef ons geld’.

  Terwijl ze naar ons glimlachen, bespugen ze ons van achter
  ‘Ze grepen naar mensen en probeerden hun waardevolle dingen te ontrukken, ze grepen naar bagage en lieten mensen er niet door. Ze vielen mensen aan. Deze mensen komen hier alleen maar voor onze welvaart, die zijn helemaal niet van plan om hun inkomen te verdienen of zich ergens actief in te betrekken.
  Afgezien van haat en slechte bedoelingen, hebben ze niets aan Europa bij te dragen. Dus voor we deze mensen gaan beschermen, stel ik voor dat we eerst Arabisch leren. We zullen dan begrijpen dat terwijl deze mensen naar ons glimlachen, ze ons van achteren bespugen’.

  Bron
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Dat heb je hé met een Nep Regering, Nep parlement en een Nep democratie.,
  Het barbarisme viert hoogtij in Nederland.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. Asielzoekers lezen in de titel dat je alleen nog maar Nederland in komt als je een paar kindbruidjes hebt die je daar geheel volgens afspraak gaat neuken en anders kom je d’r niet in. (Vinger–>HeleHand)

  Like

 9. Jean zegt:

  Kinderen beschermen en die perverse viespeuken eruit en dat asap.

  Like

 10. U wijkt af van het ware probleem: Zwarte Piet vormt een enorm cultureel probleem dat zwaar weegt op de fragiele psyche van de nieuwkomers. Deze culturele gewoonte moet weg.

  Like

 11. Pieter zegt:

  Het verschijnsel komt al jaren voor in Den Haag. Niet lang geleden zag ik nog een jonge vrouw, na beter kijken bleek het meer een kind/meisje, met hoofddoek, in gezelschap van twee kleine jongetjes boodschappen doen in de Lidl bij de Haagse Markt.
  En nee, het was niet de oudere zuster.
  Regelmatig zie ik daar jong verlegen, beduusde meisjes met oudere man, die alle boodschappen pakt, want hij maakt blijkbaar de dienst uit, en in het karretje of mandje legt.
  Je kunt in die winkel en op de Haagse Markt makkelijk waarnemen wanneer er weer bruiden uit een moslimland zijn gearriveerd. Het zijn er best veel jaarlijks. Ze zijn niet allemaal zo jong als net beschreven.
  Toch gaat de import van bruiden door, jaar in jaar uit.
  Ik raad iedereen die nog nooit op de Haagse Markt en in de Lidl is geweest om eens een kijkje te nemen naar onze multiculturele samenleving. Of liever, blijf maar beter thuis, want het is niet om aan te zien!

  Like

 12. tjonge zegt:

  schijnbaar moet pedofilie weer helemaal salonfähig gemaakt worden in europa.
  .
  wat een verrijking….

  Like

 13. Moslims mogen naar Nederland meegenomen kindbruidjes neuken, niets nieuws onder de zon toch. Iedereen weet nu langzamerhand wel hoe deze verrotte veroveringsideologie van de islamofascisten in elkaar steekt. Wanneer deze jihadbruiden een hoofddoek dragen dan zijn ze geen mens meer maar een gebruiksvoorwerp voor hun perverse uitspattingen en de voorliefde voor pedofilie zit diep in hun cultuur ingebakken. Tja daar hebben veel mensen een selectieve verontwaardiging over, of deze meisjes nu zó vroeg uitgehuwelijkt worden en vers vlees voor de moslim-pedofielen vormen of dat ze dienst doen als baarmoeder op twee benen voor de jihad blijft lood om oud ijzer…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad Adriaan. Wat zich hier weer eens voordoet is die typische linkse verontwaardigingelectieve verontwaardiging die leidt tot schreeuwen om een wet die het verschijnsel kind bruidjes zou moeten voorkomen…
   Ach, als die wet er komt of al zou zijn maakt het toch niets uit. Neem nu de wet op het verbod van het dragen van Boerka’s in een publieke ruimte et, of denk een aan de stelselmatige verminking van jongens en meisjes door het zogenaamd besnijden…
   Geen hond die het controleert. Iedereen weet dat en niemand wil zijn hoofd boven het maaiveld steken, de politiek al zeker niet. De nieuwe wet zou opnieuw niet worden uitgevoerd.
   Ik vind dat prima. ’s Lands wijs ’s lands eer. Aan moslims valt geen eer te behalen.
   Het enige dat moet gebeuren is massale deportatie van alles wat naar de islam riekt. Maar links moet geen winstpunten proberen te maken met haar valse verontwaardiging om stemmen te ronselen.

   Geliked door 1 persoon

 14. Mr.Mister zegt:

  De Hollandse pedo`s worden op gesloten…
  En de islamitische pedo`s worden met vlag en wimpel binnen gehaald.
  Snapt u,het nog ?

  Like

 15. Sjaak zegt:

  DE nederlandse instansies maken zich mede schuldig wanneer ze
  zo een vieze smerige ranzige Inzest moslim met het IQ van een
  baksteen niet in de cel smijten !

  Like

 16. Wedden trouwens, dat minstens een deel van die hufters, ook als er een noodwet in werking zou treden, het spelletje gauw genoeg door zouden hebben en die kindbruidjes NIET als hun echtgenote, maar als hun zusje, nichtje, of, heen algemeen, ‘pupil’ zouden laten registreren? Wordt de zaak nóg onduidelijker!
  Taqiyya, ja, maar dat weten we inmiddels: Maakt deel uit van het “Project.”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad @ Theresa, die kans is zeer groot! Zij laten het niet toe dat wij voor hen de regels bepalen. Zij bepalen die nog steeds zelf, en kruipen met liegen en bedriegen door de mazen van onze wetten.
   Het is en blijft vreemd tuig, dat hier nooit wortel mag schieten! Denk aan onze toekomstige generatie(s)!

   Like

 17. koddebeier zegt:

  Reactie op: De Oekraïense journaliste Aida Bolivár reisde op 31 augustus in de trein van Boedapest naar Wenen waar talloze asielzoekers in zaten.

  Like

 18. johannes zegt:

  wedden dat er onder die kleuter neukers heel veel nederlandse overheids dienaren zitten? MET HUN UIT GESTREKEN GEREFORMEERDE ROT SMOELEN?
  ziet niemand dan wat een totaal verrotte klere zooi het hier is?

  Like

 19. Nikki zegt:

  Discriminatie tegen Blank Christene!! Wij hebben geen stem meer want wij geven iedereen rechten behalve wij, WAAROM? Stop het Nu terwijl het nog kan!!! Word Wakker Kabinet!!!!

  Like

 20. Ploumen faciliteert dus pedofilie!Een noodwet kan er anders in 24 uur door gejast worden,dus wat let haar?

  Like

  • Republikein zegt:

   Gijs Paaimans schreef:

   Hooggeachte mevrouw Ploumen,

   Met blijdschap namen wij kennis van uw wijze besluit om voortaan ook militaire interventies uit ontwikkelingsbudget te financieren. Graag zouden wij daarom de bijgevoegde subsidieaanvraag onder uw aandacht willen brengen. Wij denken dat dit projectvoorstel uitstekend past binnen het Nederlandse ontwikkelingsbeleid.

   Zoals u zult zien, gaat het om een interventie met een landelijke, zelfs internationale uitstraling. Door niet alleen de binnenlandse subversieve elementen in één klap uit te roeien, maar ook de positie van grootste kernmacht in de regio te verwerven werken we met dit project op duurzame wijze aan de rust en stabiliteit in de regio. Daarnaast levert het een bijdrage aan vrijwel alle millenniumdoelen.

   Neem bijvoorbeeld onderwijs. Een groot probleem in ons land. In dit project zullen ongeveer 12.000 minderjarige jongeren in trainingskampen een intensieve beroepsopleiding kunnen volgen. Daarnaast zal het project werk verschaffen aan ruim 20.000 manschappen en daarmee zo’n 120.000 gezinsleden uit de armoede halen. Bovendien levert de inzet van clusterbommen een bewezen bijdrage aan het halveren van arme gezinnen.

   Dan de gezondheidszorg. Helaas hebben mannen daartoe nog altijd beter toegang dan vrouwen, een ongelijkheid die natuurlijk niet meer van deze tijd is. Wij willen daarom graag iets doen tegen deze voorkeursbehandeling. Zoals u in onze track record op blz. 14 kunt zien, hebben wij uitgebreide ervaring in het bombarderen van ziekenhuizen. Ter compensatie van deze tijdelijke herstructurering van de zorg, zal met inzet van mosterdgas de bestrijding van parasieten meer prioriteit krijgen.

   Het project draagt ook bij aan het milieu: dankzij tactisch gebruik van bermbommen en luchtafweergeschut, verwachten we de CO2 uitstoot en geluidshinder drastisch terug te kunnen dringen. Na het uitroken van de rebellenbasissen in het Noorden, zal daar bovendien een spoedig herstel volgen van het broedgebied van de zeldzame steppekievit.

   Dankzij de grote Nederlandse belangen in de internationale wapenhandel, zal de return of investment voor uw bijdrage aanzienlijk zijn. Laat u zich dan ook niet afschrikken door het bedrag, maar bedenk dat u hiermee een deel van uw zorg voor vrede, veiligheid en ontwikkeling in goede handen overdraagt. Wij zien uw reactie met vertrouwen tegemoet.

   Hoogachtend,

   Bashar Hafiz al-Assad

   President Arabische Republiek Syrië

   Like

 21. NUS zegt:

  IK STEUN WILDERS VAN PVV..HIJ HEEFT GELIJK ‘ NEP PARLEMENT’….

  Like

 22. Kraftavilqa zegt:

  “En voor andere culturen dienen we respect te hebben. En zeker voor andere godsdiensten.” Waarom zouden we respect moeten hebben voor exotische culturen en religies wanneer deze manifest achterlijk en daarbij voor ons gevaarlijk zijn? Nb. Pislam is natuurlijk geen cultuur maar het tegengestelde daarvan t.w. Barbarij, pislam is trouwens evenmin een religie te noemen het is veeleer een fascistoīde ideologie.

  Like

 23. Gasso zegt:

  Het zal toch GVD niet waar zijn zijn dat die pislamitische smeerpijperij hier gedoogd gaat worden he? Heeft de linkse vrouwenbeweging al een protestmars georganiseerd?

  Dat zo’n stinkende gore baardaap een meisje van 13 uit elkaar gaat scheuren is toch te imbeciel voor woorden? En dat dat zomaar gebeurt in dat land…… Nederland kan niet verder meer zinken.

  Like

 24. mersini zegt:

  Doe normaal. Dit kan toch niet. Dit mag gewoon niet. Mensen die normaal kunnen nadenken weten gewoon dat zoiets verboden moet worden. Vooral in een land als NEDERLAND.

  Like

 25. Moon zegt:

  Komen ze naar Nederland dan gelden de Nederlandse regels en wetten en niet buitenlandse wetten of culturen. Staat het ze niet aan. Dan gaan ze maar terug naar hun eigen land

  Like

 26. Wilma zegt:

  Een verbod en wel direct! We hebben het hier over pedofilie en kindermishandeling. En bij Justitie en Jeugdzorg is het oorverdovend stil!

  Like

 27. Ik snap 1 ding niet. Waarom we die misbaksels in Den Haag er niet uit schoppen. De opkomende generaties gaan geen plezierige tijd tegemoet. We moeten de jongeren voorlichten en gelijkertijd beschermen. Elke xenos=vreemdeling die zich afzet tegen deze samenleving oppakken en deporteren (excuus mijn woord gebruik) Zachte bezems vegen niet schoon. Het moet hard en rechtvaardig aangepakt worden. Even door de zure appel heen bijten maar dan heb je er ook wat voor. Barbarij behoort niet in Nederland, en de Nederlandse bevolking heeft recht op een goede bescherming.

  Like

 28. wilma keus zegt:

  het zijn onze wetten die dit verbieden!wat is dat nou voor geneuzel het zijn vluchtelingen. ammehoela zijn hele vieze mannen. wie beschermd deze kinderen?dat kan niet hoor. bedenk snel een wet voordat er nog meer viespeuken komen die denken dat het hier normaal is. dat kan toch niet!!!

  Like

 29. Mike zegt:

  Ben het ook zat met al die pislamieten!!! Het is nu met al die AZC’s een gaza-strook voor me deur geworden! Dit Cultuur kan weinig hebben, en het ontwikkelings niveau is zo laag dat zelfs kinderen uit groep 3 uit een kleuterklas het nog beter begrijpt als je iets uitlegt!
  Hop dat Geert wilders snel aan de macht komt! ik sta hier ook VOL achter!

  Like

 30. Cees zegt:

  Pedofilie is toch verboden in Nederland

  Like

 31. Re zegt:

  Ik schaam me diep over het gedrag van de politiek. Zo diep zijn de mensen daar gezonken. Weg Nederlandse waarden van fatsoenlijkheid. Knap regeringsleiders, jullie hebben het voor elkaar gekregen dat de bevolking kotsmisselijk van jullie is.
  De beloftes die jullie ons gegeven hebben is naar het min 0 punt gedaalt.
  Nu zelfs de jonge kinderen , schamen jullie je eigen niet? Of knijpen jullie zelf de katten in het donker?
  Beloftes beloftes beloftes en niets niets niets.

  Like

 32. Freek Put zegt:

  Vakkennis; normen en waarden? zit niet in de opleidingen dus de betekenis niet kennende gewoon net doen of je gek bent is voor velen ook niet moeilijk.

  Like

 33. Hans zegt:

  Triest maar waar. Nederland kan/mag niets doen omdat het in Brussel niet geregeld is. Wat mij betreft is hier geen ruimte voor. Terug naar Syrië … normale mensen zijn welkom..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s