De Duitse uier op presenteerblad Merkel

Screenshot_22

(Door: Caroline)

Toevallig, moest gisteren nog aan die foto denken waarop Merkel haar boezem aan de hele wereld aanbood, en aan wat ze daar mee bedoelde. Want voor aandacht-trekken heeft een bondskanselier iets dergelijks niet nodig. Bood ze wellicht niet zichzelf aan, maar de uiers van Duitsland aan de hele wereld? Zotte gedachte, maar in deze zotte tijden is het niet onverstandig ook het ondenkbare te denken. En je hoeft niet in occultisme (betekent gewoon het verborgene, en dat ons nogal wat verborgen wordt is duidelijk) te geloven om te kunnen bedenken dat er anderen zijn die dat wel doen. Neem bijvoorbeeld de buitengewoon bizarre speech van Lagarde van het IMF, waarin zij voorspelde (!!) dat het nummer ‘7’ een grote rol zou spelen in 2014. En voortdurend herhaalde dat ‘she did what she was told’. Verteld door wie?:

En Merkel opeens, als (oud?) anti-religieus DDR-communist in de Here? Dat doet de vraag rijzen welke ‘Here’ dat dan wel mag wezen. Niet die van de Bijbel, want die beperkte het ‘liefhebben’ tot de naasten (en niet de hele wereld is een ‘naaste’), en vond ook wel het een en ander over zedigheid.

Zie ook de voordracht (ik dacht écht dat het een grap was, écht) van Merkel en de paus, baas van een pedoseksueel instituut) voor de Nobelprijs voor de Vrede. Bizar, tenzij je bedenkt dat ‘inversie’ een gekende handelswijze in het satanisme is.

Bizar, maar in tijden waarin de middeleeuwse godsdiensttwisten zijn herleefd, toch iets om aan te denken.

Meer met de voeten in de kenbare werkelijkheid:

De Bundeswehr heeft 230.000 man, de Duitse politie 240.000, met een influx van meer dan een miljoen vluchtelingen (mannen in de strijdbare leeftijd) is er weinig fantasie voor nodig om de toekomst te voorspellen. Idem de Nederlandse (voor zover die al van de Duitse los zou staan): hier ca. 17.000 in strijdkrachten en 62.000 politie.

Om enige overlevingskans te hebben als volk, als individu, dient aan de ontwapening van de Nederlander (niet zijnde crimineel, want criminelen zijn uiteraard bewapend) een einde te worden gemaakt. Die logische conclusie zal echter niet door de houders van de staatsmacht worden getrokken, want om onze weerloosheid is het hen juist te doen. Eerder laat men Arabische Achmed met Kalasjnikov binnen dan een Nederlander met een klapperpistooltje te tolereren.

Boos worden/geweld gebruiken tegen de nieuwkomers lost niets op, zij zijn immers slechts symptoom van het echte probleem, binnengehaald als wapen, als verdeel en heers. Maar het wapen is niet de dader, ook al is een pistool op de borst nog zo beroerd. Degene die het wapen hanteert, dat is de dader. In dit geval dus de houders van de Nederlandse staatsmacht.

Lees www.engelfriet.net al is het maar om je te herinneren dat onze voorouders wél wisten hoe je zoiets aanpakte.

(Webmaster: bovenstaand artikel is een comment van “Caroline” onder dit stuk op “Geen Nieuws”)

Door:
Caroline
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Genocide, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op De Duitse uier op presenteerblad Merkel

 1. Bert zegt:

  de paus de baas van een pedoseksueel instituut ? denk dat je met Mohammed in de war bent met zijn 9 jarige bruid.

  Like

  • Republikein zegt:

   Er is 2 jaar geleden een arrestatiebevel uitgevaardigd voor de paus.
   Mohammed, i.i.g. de liefhebbers hebben dat nog weten te voorkomen.

   Like

   • albertien54 zegt:

    Juist Republikein, maar velen weten dat niet, de paus wordt verdacht van ontvoeringen van kinderen in zijn toenmalige thuisland, heeft kinderen verkracht en in het Vaticaan worden maandelijks kinderen ritueel geofferd. Het Vaticaan is het bolwerk van Satan, niks meer en niks minder. Het wordt tijd dat al deze pedofielen, kindermisbruikers voor een tribunaal worden gebracht en terecht gesteld, daarbij speelt ons koningshuis ook een cruciale rol, ook deze Bilderbergers hebben geen schone handen, google maar eens op het Ronde Huis, daar heeft zich veel afgespeeld wat het daglicht niet kan verdragen en ook de koningin en haar overleden vader, hebben dit georkestreerd, arme kinderen die opgejaagd werden in de bossen, er gaat zelfs een verhaal dat Rutte ook mee deed met deze praktijken en misschien nog wel steeds doet. Rutte is een smerige pedofiel, dat kun je wel zien aan dat vieze smoelwerk van hem, wordt ook regelmatig gespot in de Carribean, met jongetjes tijd verdrijven. Ik heb veel hierover onderzocht en het komt me niet gek voor. Dit hele kabinet, OM, maakt zich schuldig aan pedofilie, kijk nog maar eens naar hoe Demmink nog steeds wordt beschermd, Teeven, Opstelten, allemaal grote schurken en misdadigers, maar genieten bescherming van het OM, alles is corrupt hier in dit ooit zo mooie land en dan nu nog de islaminstuif, de sprinkhanenplaag, die ook nog eens opnieuw ons land kapot komen maken.
    Tjonge, jonge,je zou toch waarlijk vertrekken uit dit smerige Europa, geregeerd door die vuile elite, dat vuile Amerika, dat God hen binnenkort zal straffen en ik denk dat dat uur en die dag zal komen. God is Liefde, maar geen zachte heelmeester!

    Like

   • Republikein zegt:

    @albertien54 zegt: 6 oktober 2015 om 19:02
    Bedankt voor deze kleine steunbetuiging, en het is natuurlijk uitvaardigen tegen, klein foutje.
    V.w.b. Het Ronde Huis: Daar zijn veel artikelen aan gewijd.
    Dat het een bezopen toestand was is helder.
    De waarheid wordt voor ons verborgen, dat proberen ze althans!

    Like

 2. Elena zegt:

  De keren dat ik frau heil Merkel keurig gekleed ( nahja is niet mijn smaak) in het openbaar op foto’s gezien heb, zag ik hangtieten met bultrug, kreeg ik het vermoeden dat zij minstens 25 biggen aan de borst gezoogd heeft.

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  Moeder Theresa of die dame uit Babylon? Voor links is het Theresa, voor islamisten die dame uit Babylon. Onbegrijpelijk dat deze overbodige groeperingen het zo goed met elkaar kunnen vinden.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Een slechte fotomontage van frau Merkels dikke tieten. Van boven is ze gebruind, en vervolgens ziet men een scherpe scheidslijn waar haar melkfabriek, die overigens droog staat, opeens veel lichter gekleurd is. Deze oude koe kan men beter naar de slacht brengen, dat levert voor ons alleen maar voordelen op !

  Like

 5. dgneree zegt:

  Naast de ehm… enorme voorhang vallen mij altijd haar lege, uitgebluste ogen op. Op haar gezicht is nauwelijks een uitdrukking te ontwaren, alsof ze voortduren gedrogeerd is.

  Like

 6. johannes zegt:

  in een stal vol koeien ziet iedereen merkel direct staan… dat is die met laarzen.

  Like

 7. OphEUffen zegt:

  Waren ze in de DDR wel goed in. Manwijven, die stijf stonden van de verboden middelen, naar de OS sturen. Ik AngelDust haar ogen nog eens bestudeerd en ik sluit het niet uit. Aan haar gedrag te oordelen kan het niet anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s