Aartsbisschop van Veszprém: Immigratie leidt tot de islamisering van Europa

Screenshot_13

De Hongaarse aartsbisschop Gyula Márfi.

(Vertaling: E.J. Bron)

Aartsbisschop Gyula Márfi, een van de belangrijkste kerkelijke hoogwaardigheidsbekleders van Hongarije, verklaarde op een conferentie dat de islam de duidelijke bedoeling heeft om zijn doelstellingen te exporteren en dat de huidige migratiestromen als middel tot dit doel dienen.

“De immigratie is eenrichtingverkeer, die ertoe zal leiden dat Europa geïslamiseerd wordt”, aldus de duidelijke en onverbloemde uitspraak van aartsbisschop Gyula Márfi in het kader van een conferentie over “bevolkingskwesties in het Middellandse Zeegebied in de 19e en 20e eeuw.”

“Ik denk dat het bij de analyse van de migratie in de eerste plaats niet gaat om de oorzaken, maar om hun doel. Wie alleen maar over de oorzaken spreekt, liegt of vergist zich. Overbevolking, armoede of oorlog spelen bij de migratie slechts een tweede- of derderangs rol. Islamitische gezinnen hebben vaak 8-10 kinderen, maar deze worden niet uit liefde geboren, maar omdat moslims zichzelf als hogere wezens beschouwen en de Jihad van hen vereist dat ze op welke manier dan ook de wereld veroveren. In de sharia kunnen we lezen dat de wereld verdeeld is in de Dar al-Islam en de Dar al-Harb, dus het gebied van de oorlog, dat veroverd moet worden. Zo staat het geschreven en de moslims moeten dit gebod verinnerlijken. Het is verboden erover te discussiëren; ze hebben alleen maar de plicht om hun opdracht uit te voeren.”

Het daadwerkelijke doel van de aanhangers van de islam, aldus de aartsbisschop, zou de verovering van Europa zijn, dat er niet op zou zijn voorbereid deze aanval te pareren: “Het is het doel van de moslims om Europa te bezetten, waar tegenwoordig iedereen gelooft wat hij wil, maar waar in werkelijkheid niemand in iets gelooft. Zodoende is Europa een ideaal terrein voor de verovering door de islam.”

De aartsbisschop benadrukte dat geen enkel continent kan overleven zonder een sterke ideologie. Daarom zou men in Europa eindelijk wakker moeten worden en begrijpen dat het einddoel van de migratie de islamisering van ons continent zou zijn.”

Bron oorspronkelijk artikel:
www.ilgiornale.it

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Jihad, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Aartsbisschop van Veszprém: Immigratie leidt tot de islamisering van Europa

  1. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  2. milaK9 zegt:

    Tegen de islamisering hebben we tegenwoordig bepaalde organisaties.
    Maar ja……

    ‘Pegida-voorman Bachmann veroordeeld tot boete wegens opruiing’

    “Voorman Lutz Bachmann van anti-islamiseringsbeweging Pegida moet een boete van 9.600 euro betalen wegens opruiing. Het Openbaar Ministerie (OM) had zeven maanden cel geëist tegen de man.”
    http://www.nu.nl/binnenland/4256491/pegida-voorman-bachmann-veroordeeld-boete-wegens-opruiing.html

    Like

  3. Ad de Koning zegt:

    Weer een geestelijk die wakker is geworden, het begint er in de kerk wat beter uit te zien, mogen er nog veel volgen, en het is ook weer in Hongarije. Ik hoop dat ze bij hun standpunten blijven.

    Like

  4. delamontagne zegt:

    De Aartsbisschop van Keulen denkt er heel
    anders over………….
    ;

    Kardinal Woelki: Wer Ja zum Kirchturm sagt, muß Ja zum Minarett sagen


    Erzbischof Rainer Maria Kardinal Woelki im Kölner Dom Foto: picture alliance/Geisler-Fotopress

    https://jungefreiheit.de/?attachment_id=172266&postidd=172264
    of
    http://www.christiantoday.com/article/cardinal.tagged.as.antichrist.says.islam.is.compatible.with.germanys.constitution/85039.htm

    “These self-appointed saviours of the Christian West who are looking for an absolute Antichrist should take a look in the mirror,” said Brueggenjuergen, adding that Woelki is in “good company” with Pope Francis, who has always considered Muslims as “BROTHERS INFAITH”

    Like

  5. Pieter zegt:

    Deze Hongaarse aartsbisschop ziet het ook scherp.

    Like

  6. Pegidafan zegt:

    Vind het geweldig dat die man tot dit inzicht komt , maar daar hoef je toch geen aartsbisschop voor te zijn om dat smerige doortrapte plan te doorprikken . Het is gewoon de waarheid die niet gezegd mag worden van de 6de colonne , of te wel onze linkse landverraders . Die de 5de colonne , binnen hebben gehaald als waren het helden . Maar het zal ook hun ondergang worden , zodra de 5de colonne genoeg op sterkte is zal het losbarsten en zullen ook die linkse thee drinkers niet ontzien worden , he dwdd , he pauwtje , koekje erbij , jullie krijgen nog een heerlijk hallal koekje van eigen deeg . Misschien een talkshow met alleen maar mannen of vrouwen in boerka’s , dat lijkt jullie wel wat he . Nou het is alleen nog een kwestie van tijd , want er komen er nog veel meer . Kijk jullie kunnen alleen maar jokken , maar die lui doen verschrikkelijk snel fokken . Eerst dachten we dat Chinees de belangrijkste taal zou worden , na het Engels , maar jullie zijn al begonnen met arabisch te leren , want je moet je meester straks wel kunnen verstaan natuurlijk . Ja slaven zijn jullie allang , zonder dat je het zelf besefte , zogenaamde intellectuelen , neerkijkend op het volk die het niet met jullie eens is . Uitgemaakt voor fascisten , en discriminatoren , om jullie afwijzend gedrag kracht bij te zetten , en om ons in een hoek te duwen waar we niet thuis horen . Wij bezorgde burgers . Bezorgd om ons eens zo mooie land , waar ouderen het goed hadden . Totaal door jullie macht en gedachtegoed kapot gemaakt . Kijk even rond in Rotterdam , kijk even rond in Amsterdam , kijk even rond in elke grote stad van Nederland , en nu ook in alle dorpen , dit is Nederland niet meer . Dit land is verkwanseld , verziekt , kapot gemaakt door jullie linkse maffe idee van 1 grote wereld van iedereen . Opgedrongen aan ons die nog wel helder denken . Moge het tij heel snel gaan keren en er een golf van weerstand ontstaan , die zijn weerga niet kent . Wanneer begint onze lente ?

    Geliked door 2 people

  7. Taljaard zegt:

    Laat deze Hongaarse aartspaap dit dan maar snel aan zijn baas in Rome vertellen.
    Misschien wordt hij dan wel geexcommuniceerd.

    Like

Plaats een reactie