“Denk”: racismepolitie in strijd tegen discriminatie

denk

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

De partij Denk heeft een plan gepresenteerd voor de bestrijding van discriminatie en racisme. In het programma Pauw opperde Denk-politicus Farid Azarkan onder meer zwaardere straffen voor racistische uitingen, de afschaffing van het begrip allochtoon en aandacht voor racisme en discriminatie in het onderwijs.

nos

Een van de belangrijkste punten in het plan is de oprichting van een racismepolitie. Denk wil duizend agenten vrijmaken voor het vervolgen van mensen die racistisch of discriminerend gedrag vertonen. Volgens Azarkan worden nu veel te weinig mensen daarvoor vervolgd en is meer expertise nodig bij de politie.

Verder wil Denk een nationale feestdag waarop de diversiteit in Nederland wordt gevierd. Ook moeten stappen worden gezet in de ‘dekolonisatie’ van onder meer straatnamen. Zo zouden de namen van zeehelden als Michiel de Ruyter of Jan Pieterszoon Coen moeten worden geschrapt, vanwege hun betrokkenheid bij slavenhandel.

Het plan is een van de tien punten uit het verkiezingsprogramma van Denk. Dat wordt eind oktober gepresenteerd.

Bron:
http://nos.nl
(h/t “Islamofobia Terrorist”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

92 reacties op “Denk”: racismepolitie in strijd tegen discriminatie

 1. Sabeltant zegt:

  Idioten die zorgen voor meer tweedeling onder de noemer anti-racisme.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Kan iemand even de vlammenwerper zetten op dit regressief linkse schijtzooitje? Oh, en even contact opnemen met alle Arabische landen om daar ALLE straat-school-ziekenhuisnamen te wissen? Alle MOSLIMHELDEN (kuch) zijn nl per definitie massamoordenaars en onderdrukkers van het zuiverste water. En zeiknegerinnetje Moriana S. zou daar voor niets anders dienen dan vloeren schrobben en loslopend neukgat voor de heer des huizes. Want zwarten hebben geen enkele waarde in de moslimgemeenschap, moet u weten. Vond Mohammed ook al. Daarom worden ze nu ook massaal uitgemoord in Libie. En in de rest v Arabie zwaar onderdrukt. Inshallah!

  Like

 3. williaan zegt:

  Einde van de Nederlandse historie, al is historie welke dan ook zelden fraai, incl. de islamitische historie. Er is een hetze aan de gaan tegen alles en nog wat, het zal slechts een averechtse uitwerking krijgen en het racisme zal juist toe nemen!

  Like

 4. Steven zegt:

  Discriminerende Nederlanders moeten volgens het plan van DENK ook praten met minderheden om te ‘leren van hun fouten’.
  Heeft DENK het er ook over gehad om alle allochtonen criminelen ook in een praatgroep te stoppen om zo te laten zien hoe het WEL MOET in Nederland?
  Over de EIGEN bevolkingsgroep met de daarbij behorende criminaliteit REPT men geen woord over. Met andere woorden…dat vindt DENK wel OK dat Autochtonen in elkaar worden geslagen, beroofd, geintimideerd door de groep die zij zo ZWAAR in bescherming willen nemen!
  Dit soort partijen als DENK zouden ze moeten verbieden en per direct moeten ontbinden.
  Dit soort clubs zorgt er alleen maar voor dat de HAAT tegen allochtonen alleen maar aanwakkerd!!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Ik DENK dat word niks !
  Duizend man politie maken wij wel vrij voor het tuig onder jullie mee de vloer aante vegen !
  En nu oprotten zak-gezichten !

  Like

 6. Yvonne zegt:

  die zijn niet goed hoor dat kwartet op de foto, ik woon in een buurt die zeehelden namen heeft, wat een achterlijk gedoe, hoe gaat mijn straat dan heten? Mohammed D straat? wat doen die mensen in de politiek, zitten er in bijvoorbeeld Marokko of Tunesie Nederlanders in de politiek, ik dacht het niet. Bij ons wel daar kan iedereen de politiek in.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Oppleuren met die denk-malloten, verbieden die inteelt club!!!!
  Toerken en moeslims zijn zelf de grootste racisten!!
  En domme discriminazi-muts naar de wallen sturen, daar zal ze beter voldoen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Karen zegt:

  1000 man politie om op te treden tegen discriminatie? Dat is nooit genoeg om al die discriminerende negers en mohammedanen aan te pakken. Oh nee stom die kunnen ons niet discrimineren, alleen wij blanke Nederlanders kunnen natuurlijk alleen discrimineren. . Een feestdag om de diversiteit te vieren, wat een ongelofelijke lef. Ik stel voor een nationale rouwdag om er bij stil te staan wat we allemaal kwijt geraakt zijn en hebben moeten inleveren vanwege die ongewenste mohammedanen en negers. Geen straten vernoemen naar onze zeehelden? Hier wat suggesties die waarschijnlijk meer aanspreken bij die idioten: Het Bloedbadplein, Verkrachtingssteeg, Onderdrukkingstraat. Komt het nou nooit bij die lui op dat het wel vreemd is dat die racistische Nederlanders (bijna) nooit problemen hebben met bv Indische mensen en Chinezen?
  Maar wacht maar af, ze hebben al voor elkaar gekregen dat je iemand van het negroïde ras geen neger mag noemen, Zwarte Piet is op sterven na dood dus het woord alllochtoon schrappen kan nooit lang meer duren. De “vertaling” van het programma van denk op de foto vind ik erg sterk.

  Like

 9. N.E. Derlander zegt:

  Maar de dierenpolitie, als zelfstandige eenheid, is weer afgeschaft. En die lijkt mij toch wel veel belangrijker dan een politie-eenheid, die mensen, die kaaskop, hoer of sissende geluiden produceren, voor langere tijd, zoals DENK het wil, in het gevang te stoppen.

  Pauw, die DENK keer op keer bijviel, kon ik al niet serieus meer nemen, maar na gisterenavond (waar hij in Pauw DENK een ruim podium gaf) twijfel ik aan z’n verstand.

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Een stelletje ordinaire provocateurs.

  Like

 11. ildiko zegt:

  de echte racisten op een rij.

  Like

 12. Pauw heeft er zich ongetwijfeld om zitten verknéukelen, maar persoonlijk vind ik er een minder humoristische kant aan zitten. Zoals bij alles, wat zweemt naar aanmatiging.
  Als het er om te doen is, de Nederlanders vervolgden in eigen land te maken, moet ik dat samen geraapte zooitje teleurstellen:Daarvoor missen ze nu nèt elk kaliber.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb de bewuste Pauw-aflevering gisterenavond gezien.
   Wat mij opviel was dat zelfs bij het stelletje blanke nuttige idioten langzaam maar onweerstaanbaar de verbazing afgewisseld met afkeurende blikken, tot openlijke kritiek,
   te bemerken en te horen was.
   Spong stelde dat e.e.a. zelfs juridisch niet haalbaar was of al ruimschoots in de wet voorzien. Alhoewel Spong ’n glibberige rat is kon ook hij zich niet helemaal inhouden.
   Het verschijnsel doet zich voor dat als de moslim zijn ware aard laat zien zelfs extreem politiek-correct het (min of meer) laat afweten.

   Nu las ik zojuist dat ook Rutte zich rechts zal opstellen als hij weer gekozen wordt.
   Goh! Dat is enorm goed nieuws! Rutte eindelijk extreem-rechts.

   Nou ja, dan hoeft Wilders ook niet meer beveiligd te worden en kan gewoon in ’n rijtjeshuisje gaan wonen. Spaart ook weer kosten…!

   Like

 13. elisah zegt:

  Als we namen gaan schrappen, laten we dan beginnen met nohammed, die het grote haatboek verzonnen heeft….

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Ook bij inschrijving in het geboorteregister zou de naam mohammed e.a. verboden moeten worden. Een in nederland geboren kind mag je niet opzadelen met een misdadiger als voorbeeld.

   Like

 14. Perfide Albion zegt:

  Die dubbele paspoorten zijn straks een zegen. Flikkeren we die buitenlanders er zonder juridische problemen zo uit… Gewoon goedschiks.

  Like

 15. joopklepzeiker zegt:

  Lees mijn commentaren hier eens :

  Dag van de Duitse Eenheid: een onwaardig evenement
  https://ejbron.wordpress.com/2016/10/05/dag-van-de-duitse-eenheid-een-onwaardig-evenement/

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Wel knap gespeeld.
  Via de Partij van de Arbeid een paar zetels halen zonder ooit echt te hebben gewerkt.
  Als je daar eenmaal bent stap je eruit en ga je onder je eigen naam verder met de islamisering van Nederland en straks heel Europa.
  En dat is te bereiken met enkele procenten turken en pakweg 6 % moslims.
  We zijn echt niet meer te redden.

  Like

 17. Mirjam zegt:

  De volledige bezetting van Denk moet zich laten opnemen in een krankzinnige gesticht en allen die er over Denken om zich ben hen aan te sluiten, ook!

  Like

 18. Steven zegt:

  Heeft DENK ook al op het programma staan om “Opsporing Verzocht” te willen verbieden?
  Want dat gaat tenslotte alleen maar over allochtonen en dat is vast weer racistisch.

  Like

 19. M.A.L. Sion zegt:

  Discrimineren is onderscheid maken. Als er onderscheid is, dan is praten over dat onderscheid het benoemen van feiten. Het vermelden van feiten kan nooit strafbaar zijn.
  De gedragingen van moslims in Nederland wijken sterk af van de gedragingen van de autochtone Nederlanders. Dat afwijkende gedrag kan voor autochtone Nederlanders als storend worden ondervonden. Dat kan zelfs als zodanig storend worden ondervonden dat autochtone Nederlanders liever zouden zien dat deze ‘storende’ moslims het land zouden verlaten. Dat verlangen wordt ingegeven door de ervaring met deze moslims. Een natuurlijk proces als oorzaak en gevolg.
  Een nog ernstiger element in dat afwijkende gedrag is dat het niet alleen als storend maar ook als bedreigend wordt ondervonden. Dat is gegrond op de wereldwijde ervaring dat moslims uit principe geneigd zijn om te streven naar overheersing. Wie dit feit onderkent, er gewag van maakt en zijn politieke voorkeur er door laat leiden is geen rascist maar een gezond nadenkende, patriottistische, nationalistische autochtoon, die het beste voor heeft met zijn land, zijn volk en zijn naaste.
  Het invoeren van sharia-politie zou gevoelens van afkeer tegen vreemdelingen die de autochtone bevolking wil overheersen alleen maar aanwakkeren. Die afkeer zal leiden tot het kiezen voor een politieke partij die dit wil tegengaan.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 20. schipper zegt:

  wie zijn ze dan willen ze onze vaderlandse geschiedenis om zeep brengen die DENK gekken moeten eerst hun eigen achterban thuis land bij sturen zoals hun voor beeld ERDOGAN

  Like

 21. Jan Wandelaar zegt:

  +++ Het woord Turk is in het Nederlands eeuwenlang als scheldwoord gebruikt. Hoewel dit tegenwoordig veelal als politiek incorrect gezien wordt zijn er vele anekdotes over bekend.+++

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Turk_(scheldwoord)
  ++++

  Like

  • hendrikush zegt:

   In het boek the riverwar schrijft Churchill dat de Sudanesen (mohammedanen) Engelsen, Fransen, … uitschelden voor “Turken”. Kennelijk hebben Turken ook daar een goede naam opgebouwd.

   Like

 22. ieznogoedh zegt:

  Vast en zeker moet die DENK-politie zich enkel en alleen bezighouden met discriminatie van mislims en daarbij wellicht zelfs de discriminatie van autochtonen en dan vooral ook de discrimintaite van autochtone Joden bevorderen.
  Het gaat me niet verbazen dat èn bij de volgende verkiezingen die DENK-dwazen veel stemmen gaan krijgen van “hun” acherban èn dat de gevestigde partijen, met d666 voorop, dit voorstel van harte gaan steunen.

  Like

 23. ieznogoedh zegt:

  Overigens, wat is lelijker dan de negering met paddestoelenkapsel?
  Een negering met geblondeerd paddestoelenkapsel, bah!

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad , als die ooit nog eens wat over het kapsel van Wilders durft te zeggen , dan geef ik iedereen blanco volmacht om dat secreet in de Merwede te verzuipen .
   Kom ik nog graag helpen ook !

   Like

 24. hans zegt:

  Echt totaal verrot trappen en daarna boven elke willekeurige zandbak (of ze er vandaan komen of niet) droppen met die tering-marxisten er bij met of zonder parachute. Die lui bevestigen alle “vooroordelen” die er de afgelopen 40 jaar zouden zijn geweest tot in het kwadraat!

  Like

 25. linda texel zegt:

  verschrikkelijk, wat blijft er over van Nederland. Laten de Nederlanders dit dan zo maar toe?

  Like

 26. Jan Wandelaar zegt:


  +++
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/10/en_shula_rijxman_maar_roepen_dat_de_npo_moet_verbinden_voor_iedereen.html
  +++

  Je hoeft alleen maar het gerucht te verspreiden dat DENK wordt gesponsord door Gülen en na de verkiezingen zijn ze verdwenen.
  Chicagoo | 07-10-16 | 11:14

  +++

  Like

  • Steven zegt:

   Wat een arrogante tering kop heeft die gozer..hij straalt het ook uit. En met zulke figuren zit half Nederland nou mee opgescheept..en alleen maar EISEN stellen!!
   Snap gewoon niet dat niemand er IETS aan doet als die MOSSELS weer wat willen afschaffen.
   Uitroeien die klanten!

   Like

  • Helena zegt:

   Goed idee ik doe mee 🙂

   Like

  • Sjaak zegt:

   Bestraffen voor rassistische uitingen ?
   Dan sodemieter maar je hele moslimbroed in de cel !
   Maar dan wel in jullie moslimlandjes, want zoveel plaats hebben we hier niet !

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Grappig om te zien dat de voortbrengselen van de wonderen van denkvermogen volledig onderuit wordt gehaald door Spong, waarvan ik overigens bepaald geen fan ben.
   Bij deze mislim is volgens mij duidelijk te zien dat het iemand is die zwaar gefrustreerd is en dat probeert te compenseren door zich slimmer voor te doen dan hij eigenlijk is (er is niet erger dan iemand die dom is en die zichzelf intelligent waant. Een soort erdowaan zeg maar).
   Nog een paar van dit soort uitzendingen en de enigen die op deze gefrustreerdenpartij zullen stemmen zijn andere gefrustreerden, in casu mislims en linksdenkers.

   Like

 27. fleckie zegt:

  De ..TURKEN..(OTTOMANEN’ hebben vooral..ZELF ‘ .UITGEBLONKEN ‘ in(! GENOCIDES!!) EN onder de voet lopen van andere landen,, daarmede andere volkeren …TOT SLAVERNIJ GEDWONGEN, en nog,, dus die DENK – dwarsliggers mogen best wel gauw hun gore bek houden………….., ( NET ..
  door ..HUN SOORT,…. TURKEN) werden zelfs EUROPEANEN in slavernij gehouden! TROUWENS wie weet wat er met de pas DUIZENDEN gevangen mensen gebeurt, daar mogen ze eerst wel eens opheldering over vragen aan hun…BEVELHEBBER…Erdogan.

  Like

  • fleckie zegt:

   in aanvulling op ‘7.10.2016, ‘ de Turken(ottomanen) hebben vooral .’ Zelf’..UITGEBLONKEN’ etc. Kan men op de Duitse site TANGSIR..lezen in TURKENTUM-KRIMTATAREN, betr. de zeer zwaar gevoerde slavernij ( op ontelbare ROOFTOCHTEN van gevangengenomen EUROPEANEN. ) o..a.OOK uit SLAVISCHE !landen , en zelfs uit RUSLAND!!

   Like

 28. piet travestiet zegt:

  we hebben geen duizend agenten over.
  die hebben het te druk met de ALLOCHTONEN…..!!!!

  Like

 29. fleckie zegt:

  Hoe lang denkt die ‘donkergekleurde’ vrouw S.S. zich tussen deze mannen (TURKEN) te kunnen handhaven? Heeft zich waarschijnlijk NOOIT in de TURKSE slavenhouderij ( o.a.EUNIUCHEN! Wie dat voornamelijk waren) .. verdiept?

  Like

 30. Thom zegt:

  Ze willen ook onze nationalistische straatnamen verbieden zoals in Vlissingen: Boulevard de Ruyter.
  Inderdaad ze kunnen die beter veranderen in Armeense Genocide Boulevard en ze kunnen nog meer mooie namen verzinnen zoals: De December Moorden Allee. Het is een goed idee waar DENK meekomt, maar wordt het geen tijd dat ze eens voorgoed naar huis gaan, al dan niet vrijwillig?

  Like

 31. Mirjam zegt:

  Buitenlanders worden sowieso al in de watten gelegd door onze sociale zekerheid, betaald door, wederom, de belastingbetalers van Nederland:
  https://fenixx.org/2016/10/07/strop-van-honderd-miljoen-voor-kabinet-door-export-uitkeringen-marokko/

  Like

 32. joga zegt:

  Ik DENK, dat ze volslagen gek zijn en dus onmiddellijk moeten worden opgesloten in een volledig gesloten psychiatrische inrichting en nooit meer moeten worden losgelaten. Dit gespuis is levensgevaarlijk.

  Like

 33. Dit is toch gewoon een andere naam voor de shahira politie ?

  Like

 34. Elena zegt:

  Heb zojuist de uitzending bekeken ( uitzending gemist).
  Lachen…discriminatie en racisme is al bij Wet geregeld.
  Wederom een grote blunder van “denk”…(zonder hoofdletter).

  Like

 35. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 36. aegoliuscs zegt:

  Ik denk dat Denk van mij denkt, dat ik niet kan denken en dat stemt me tot denken. Politici denken over mijn denken ook zo, denk ik maar na enig denken. Ik denk, dat zij alleen (be)denken wat ik niet mag denken.

  Like

  • aegoliuscs zegt:

   Met dank aan Fubar 🙂 :

   zaterdag 22 oktober 2011
   Discriminatie moet (kunnen).

   En gebeurt dan ook regelmatig: Homo’s, lesbiennes en joden worden steeds vaker onze steden uitgepest. Voornamelijk blanke blonde vrouwen worden voor hoer uitgemaakt op onze straten en verkracht. En voornamelijk blanken en bejaarden zijn het slachtoffer van roofovervallen en berovingen. Zelfs rouwstoeten van autochtonen worden aangevallen. En steeds vaker worden mannen en vrouwen gescheiden. Vreemd genoeg zijn het de daders die zich gediscrimineerd voelen. Diezelfde daders die voortvarend bezig zijn complete wijken etnisch te zuiveren.

   Het lijkt wel de omgekeerde wereld. Maar dat hoeft geen verbazing te wekken na jaren van omgekeerde (positieve) discriminatie. Of is het racisme?

   http://fubarfubar.blogspot.nl/2011/10/discriminatie-moet-kunnen.html

   Like

 37. Als je het over populistische medicijnenverkopers in een huifkar wilt hebben die voor de geloofwaardigheid een kennelijk gemodificeerde vrouw met 3 tieten bij zich hadden die na inname van hun medicijn op wonderbaarlijke wijze er gewoon weer 2 had, dan heb je flink beet. Er is gelukkig in de hele geschiedenis geen enkele huifkar met toebehoren ontsnapt aan de vlammenwerpers van de woedende burgers. Dat met die pek en veren was er voor dat ze goed fikten. Dit is trouwens geen haatzaaierij, opruierij of anderszins strafbaars hoor mensen van de AIVD, dit is gewoon geschiedenis en jeweettoch: in het verleden ligt het heden en in het nu wat komen gaat. Denkend aan Holland zie ik trouwens eindeloze stromen dierenpliessies voorbij stromen.

  Like

 38. Ongelovige zegt:

  Die straatnaamborden in ééntalig nederlands zouden ook niet lang meer mogen duren…

  Like

 39. laura van der storm zegt:

  Die DENK engerds moeten toch gewoon naar een gesloten inrichting!! Daar hoeven Nederlanders toch niet mee te worden geconfronteerd. Wat een land….

  Trouwens even off topic….eergisteren ging het bij Pauw over etnisch aanhouden. Coos Spee twitterde toen dat die getinten altijd een grote bek hebben. Pauw had hem uitgenodigd, maar hij verrekte het te komen. Gisteren ging het over een alcoholslot en verscheen hij wel bij Pauw.
  Wat een lafbek.

  Like

 40. Ad zegt:

  DENK het niet stelletje mafkezen

  Like

 41. Ron zegt:

  Hahaha, zullen we de naam Mohamed dan ook meteen maar schrappen in verband met het slavernij-verleden en het slavernij-heden van de islam ?

  Like

 42. Tistochwat zegt:

  Gezien het feit dat het hier zwart ziet van de mohammedanen en klaagnegers en van hun knuffelaars, zal “Denk” wel veel stemmen krijgen. Het zou me in ieder geval niet verbazen.
  Misschien kan “Denk” wel samen met de VVD gaan regeren.
  Markje heeft daar vast geen bezwaar tegen, zolang hij op de springplank naar ‘Brussel’ mag blijven staan.

  Wát een wereld, als je gedwongen wordt om de eisen van de mohammedaan(se neger) in te willigen.
  Het ís geen leven als je je NIET thuis voelt in het land waarin je woont.
  Wij, autochtonen, (mag dit woord nog wél?) mogen niets meer.
  Ja, betalen mogen we; móéten we.
  Voor de import van de “allochtoon”, die hier de dienst komt uitmaken.

  Like

 43. Alphons Mantel zegt:

  hoeveel aandacht komt er voor discriminatie in de Koran jegens 6 miljard niet-moslims?

  Like

 44. Harry zegt:

  Zwaardere straffen voor racistische opmerkingen ?
  Geldt dat dan ook voor beledigingen door marokkanen ?
  Valt mensen uitschelden voor : ” HOER ” daar ook onder ?
  En roepen naar fatsoenlijke dames : “hoeveel kost het ” ?
  En dat debiele gesis ? Dat vind ik ook beledigend !
  En aanranden en verkrachten dan ?

  “Allochtoon ” als woord afschaffen ?
  Wat wordt het dan ? Geitenneuker ? Lorrenkop ? Koppensnijder ? Ingeteelde idioot , clitorisloze ?
  Je zegt het maar hoor , we zijn klaar voor de volgende stap .
  Onze vocabulaire is haast eindeloos .

  “Aandacht voor racisme en discriminatie in het onderwijs ” , ja , ja .
  Het beledigen en bedreigen van docenten door mocro-tuig en stinkturken is dan meteen ook van de baan ?
  Het slaan van leraren is ook meteen afgelopen , zeker ?
  En het treiteren van medeleerlingen ook ?
  Diefstal van mobieltjes op school , ook niet meer ?
  Meisjes slaan , dan ?
  Spijbelen doen ze toch al niet ! Tenzij ze nodig iets anders moeten doen dan schoolgaan .

  Die kinderen met moslimtuig in de klas zijn heus niet te benijden tegenwoordig .
  Mohammed’s Gajes !

  Oh , ik snap het al , dat geldt alleen voor jullie geldschieters die nieuwe ideetjes !
  Jullie doen alles prima !
  Want zeg nou zelf , een beetje drugshandel moet toch kunnen ?
  Een beetje oude mensen mishandelen en beroven , dat is legaal , want koeltoer !
  Bankrekeningen plunderen , usance !
  Uitkerinkje trekken en lekker de sfeer op straat de hele dag en avond verzieken .
  Plofkraken ? Lachen joh !
  Hondjes doodschoppen , ook zo’n hobby .
  Een beetje souteneur spelen , ook gezellig , beetje vrouwenhandel , wat zeur je nou ?
  Af en toe wat volk opruimen met automatische wapens , ach , dat waren ze zo gewend .

  Nou weet je wat Azarkut , als jij de turken zover krijgt dat ze ALLEMAAL toegeven masamoord te hebben gepleegd op de Armeniërs , dan wil ik nog eens over je voorstel nadenken .
  Ga eerst die 2 turken met hun veel te grote smoel maar zo ver zien te krijgen .
  Ondertussen verzin ik nog wel waar marokkanen aan moeten voldoen .

  OF GEWOON MET Z”N ALLEN OPDONDEREN !
  D’as het beste !

  Like

  • Marijke zegt:

   Die woorden waarmee je het woord allochtoon wilt vervangen kan echt niet. Zelf meegemaakt dat iemand die werd uitgescholden er genoeg van had en hem zelf uitmaakte voor geiteneuker. Ja dit kon natuurlijk niet; de gast die voor geiteneuker uitgemaakt werd belde de politie om melding te maken van discriminatie. En de politie kwam ook… Ik stond er met m’n neus bovenop; onderkaak kon ik van de grond afrapen.

   Like

 45. Erik zegt:

  Een AKP filiaal onder de naam denk, is instijd met de kieswet omdat ze niet zonder last en ruggespraak zullen optreden, dixit Afshin Ellian .

  Like

 46. Tom Hendrix zegt:

  Dat wij, hiermee geconfronteerd worden, – met de 5e colonne DENK- hebben we te danken, aan geheel LINKS in Den Haag, maar ook aan de hypocrieten te weten: VVD,CDA,D66,CU. Juist zij, hebben jarenlang, en tot op heden weggekeken- bewust- over de ELLENDE, van de volgelingen der islam! Jarenlang Wilders aanvallen en demoniseren, en wegkijken van de werkelijke problemen, de islam, en de massa-immigratie. Ik walg van de politiek!

  Like

 47. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 48. Helena zegt:

  Die anti-denk-club kan beter ook aan naamsverandering doen! Als ik die fanatieke plofkop van die Kuzu en de rest van het gespuis – met die demonische blik in die gemene rot oogjes- zie is : “De KuzuKlux-Clan” een betere benaming. Een stel over het paard getilde, narcistische rand debielen die de haat predikt tegen alles wat blank is en voor het behoud is van de cultuur van Nederland. Deze gevaarlijke gekken met hun grote bek moeten we te vuur en te zwaard bestrijden!!

  Like

 49. joopklepzeiker zegt:

  Like

 50. Rapunzel zegt:

  Net eens even gekeken naar de kijkcijfers. De top 25 van best bekeken programma’s is daar weergegeven.
  NOS 8 uur gelieg op 1, Ik vertrek op 2, pauw op 14.
  Een ongetwijfeld stom programma met flauwe nichtenhumor “Gieren met Goor” staat op 11, dat is dus nog beter bekeken dan Jeroen Pauw.
  Iets meer dan een half miljoen kijkers voor Pauw en dalend.
  Logisch, want je wordt doodziek van dat geouwehoer de godganselijke dag bij de NPO.
  Radio 1 ook, ’s morgens over “vluchtelingen” ’s middags over “vluchtelingen” en ’s avonds nog eens over “vluchtelingen”. Net zo lang tot het je strot uitkomt en je het zo zat bent als gespogen spek.

  Ik kijk/luister al een jaar of drie niet meer naar die rotzooi en kan het iedereen aanbevelen.
  Je mist er niks aan behalve een hoop ergernis.

  Schandalig dat we allemaal mee moeten betalen aan die eenzijdige bagger.
  Geen wonder dat “ik vertrek” zo populair is, zo onderhand verlangt de halve oorspronkelijke bevolking naar een plek elders waar je verlost bent van de Denkoïden en hun even zwakzinnige hulpjes.

  Like

 51. Marijke zegt:

  Fijne club die DENK. Ik heb een tijdje op hun facebookpagina gezeten. De moderator, die in de Tweede Kamer wil en een hekel aan Nederland heeft volgens zijn eigen profiel, laat alle racistische en beledigende opmerkingen naar de “witten” toe gewoon staan. Als je fatsoenlijk reageert en ze met feiten en spiegeltjes om de oren slaat (als witte), dan word je geblokkeerd. Eng clubje!

  Like

  • elisah zegt:

   Ik zou zeggen, verzamel die troep, misschien handig voor later…

   Like

  • Maar stommer dan stom en daardoor aan één kant een gemakkelijke prooi!
   Kuzu wordt nú in de Kamer al onder vuur genomen en zelfs een verraderlijke relnicht als Spong zet kanttekeningen bij hun redeneringen.(Die van DENK, wel te verstaan.)
   “Eng” is niet per definitie “gevaarlijk.”

   Like

 52. trebor2110 zegt:

  Ik weet niet of iemand het gehoord heeft maar zegt azarkan nu op minuut 1:36 ; onderscheid maken dat mag ,als reactie op de vraag over onderscheid maken tussen Gulen en erdogan aanhangers .
  Of hoor ik het verkeerd en zegt hij onderscheid maken dat mag niet ?????

  Like

 53. koddebeier zegt:

  Ik denk dat DENK maar moet vertrekken naar Turkije.

  Like

 54. Jules Vismale zegt:

  DENKT deze achterlijke partij dat ze even hier in Nederland een soort van DENK-Gestapo tot leven kunnen roepen om autochtoonse (!) “racisten en discriminerende” burgers op te pakken, tot zelfverloochening te dwingen en alles van ons af te pikken waar wij van houden? Volgens mij wil DENK, gelijk aan de Zwarte Pietenhaters, linkse politici, allochtoonse criminelen en aanverwante en soortgelijke lastposten gewoon gehaat worden omdat ze zelfs van haat houden! Hun haat zal zich echter tegen hen gaan keren omdat ze totaal niet weten wie hun ware vrienden of vijanden zijn en dat hebben ze dan weer gemeen met bepaalde figuren uit tekenfilms van Walt Disney daar dezen meestal totaal geen mensen- off zelfkennis bezitten.
  Misselijkmakende figuren als Farid Azarkan, Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk e.a. hebben, naast al de stompzinnige plannen die op de bovenstaande afbeelding staan beschreven, natuurlijk vast eveneens het plan om Nederlandse autochtoonse meisjes en vrouwen als een Assepoesters te gaan behandelen. Dat houdt in dat dezen op hun knieën de vloer moeten boenen in werkleding,, eten koken, wassen, ramen lappen enz. en als deze heren de Assepoester uit de film van Walt Disney tegenover zich hadden gekregen hadden ze dit meisje vast NOG slechter behandeld dan dat haar boze stiefmoeder en stiefzussen deden!
  Gelukkig was Assepoester, een bloedmooie, slimme, goedhartige en sympathieke jongedame, niet voor één gat te vangen en kreeg zij onverwachtse hulp van haar petemoei, een hond, muizen en een paard (zelfs deze dieren zijn nog stukken intelligenter dan de stomkoppen van DENK!) en veroverde zij haar droomprins al zou Assepoester in deze tijd niet snel met een gouden koets naar het bal zijn gereden maar met een zilveren Rolls-Royce.
  En als we hier nog deze racismepolitie op ons dak krijgen gestuurd dan jagen wij ze gewoon een moskee vol haatzaaiende imans en moslimextremisten in en slaan ze elkaar vervolgens maar de hersenen in opdat ze eindelijk weten dat moslims zelfs onderling elkaar haten!

  Like

  • BertG. zegt:

   Je begon zo goed, en dan toch weer vervallen in zotteklap.
   Hoe krijg je het voor mekaar.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    En nou ik het eens een keertje als verandering over Assepoester heb is het blijkbaar weer niet goed! Niettemin zou het mij niet eens verbazen dat er iemand een tekening gaat maken over Assepoester, als zij de vloer aan het boenen is, terwijl zij wordt belaagd door een “romantische” jongeman of een vrouwenverachtende moslimkerel. Zij zullen dan bijvoorbeeld Assepoester overmeesteren, vastbinden en de jongedame hierna over hun schouder meevoeren alsof zij een zak meel is of een soort jachttrofee!
    Maar dat mag zeker NIET door de racismepolitie van DENK gebeuren daar Assepoester niet aan discriminatie doet (tenzij het om de kleine afmetingen van de muizen gaat) of omdat ze een hond, Bruno, als huisdier heeft en deze zijn helaas in de ogen van moslims onrein. Alleen lijkt het me dan nog leuker om deze hond achter de sufferds van DENK aan te sturen opdat hij hen eens stevig in hun achterwerken bijt!

    Like

 55. Jan zegt:

  DENK verdenkt ook Belastingdienst van etnisch profileren

  De politieke partij DENK betichtte de politie al van etnisch profileren, maar breidt de definitie nu uit. Ook overheidsinstanties als de Belastingdienst en de arbeidsinspectie zouden allochtone Nederlanders anders behandelen en moeten strenger worden gecontroleerd.

  Dat zou tot uiting kunnen komen door, bijvoorbeeld, strengere controles van minderheden en vaker uitgedeelde boetes.
  ..
  DENK wil kliklijn voor etnisch profileren

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/11/denk-ook-belastingdienst-etnisch-profileren-400314/

  Like

 56. Willy v d Zanden zegt:

  Verschrikkelijk dat Nederland zich zo laat intimideren!!!Turken hebben jarenlang de Balkan geterroriseerd en verderf gezaaid. Dat is ook een reden waarom deze landen geen moslims willen opvangen. Blij dat zij van dat juk verlost zijn! Turken pleegden genocide op de Koerden. Genocide mag je niet benoemen! Er is geen volk wat zo discrimineert als de moslims! Door underdog te spelen en intimidatie komen zij hier aan de macht!

  Like

 57. S.Kop zegt:

  Hoe werk je racisme in de hand laten die engnekken eerst eens naar d’r eigen geschiedinis kijken!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s