Zangtalent Jean zat gewoon in Libanon op school

screenshot_76

De 13-jarige Jean die de harten steelt van de jury tijdens optreden The Voice Kids.

(Door: Frank Timmers)

Zangtalent Jean uit ‘The Voice Kids’ ging tot begin vorig jaar gewoon in de Libanese hoofdstad Beiroet naar school. Juf Nelly van het Khanamarian College herinnert zich Jean nog goed. Daarmee lijkt het hele vluchtverhaal onderuitgehaald.

Jean Gharibian (13) kreeg met zijn optreden vorige week vrijdag in The Voice Kids Nederland stil, met zijn stem én met zijn verhaal. Hij was gevlucht uit Syrië, zijn vader was dood, zijn huis verwoest en naar school gaan was te gevaarlijk. Nu blijkt dat niet alleen zijn vader leeft, maar ook dat hij in Libanon – en dus niet in Syrië – naar school ging. Moeder Sevan Tavik Madarian woonde met haar kinderen Jean en Patil in een buitenwijk van de hoofdstad Beiroet. Sevan en vader Mher Sarkissian zijn ruim vier jaar uit elkaar. Sarkissian leeft al geruime tijd met een andere vrouw in Armenië.

screenshot_77

Mher Sarkissian, de vader van Jean uit The Voice Kids.

Jean en Patil gingen naar het Souren Khanamarian College, een christelijk-Armeense school. Juf Nelly vertelt dat ze zich de kinderen goed herinnert. Aanvankelijk klinkt ze opgewekt. Ze heeft Jean zien en horen zingen in The Voice Kids, via YouTube. Ze is blij voor hem en is van plan een cd ervan te maken met andere plaatjes van de jongen en zijn zus Patil. Muziek speelt een belangrijke rol op school. Ze vertelt dat ze Jean altijd heeft uitgedaagd om te spelen, bijvoorbeeld op schoolavonden. De school herkende zijn talent als hij de gitaar pakte en erbij zong.

Weggaan

Ergens in het eerste kwartaal van 2016 vertelde moeder Sevan Nelly dat ze zouden weggaan, al zei ze niet waarheen. Van een echt afscheid is het niet gekomen. Nelly herinnert zich dat de moeder, Jean en Patil de school hebben bedankt.

De school heeft niet meegekregen dat er een schaduw over het mooie muziekverhaal is gekomen door de leugen over Jeans vader Mher Sarkissian. De vader meldde zich. ,,Ik ben niet dood”, zei hij. Woensdag bevestigde de moeder dat ze het wist, maar verklaarde dat ze haar zoon had voorgehouden dat Sarkissian was omgekomen. Jean zou niet beter hebben geweten.

screenshot_78

Moeder en kinderen zijn niet voor de oorlog in Syrië, maar voor de oorlog in de familie gevlucht. Vader Mher Sarkissian zegt nu dat de kinderen in Nederland mogen blijven als ze daar gelukkig zijn. Maar een ander familielid in Libanon laat weten dat ze de kinderen ‘terug willen’. Uit chatgesprekken tussen vader en zoon die in het bezit zijn van deze krant blijkt dat vader zeer dreigend kan zijn en dat Jean een hekel aan hem heeft.

Ontdaan

Juf Nelly vertelt dat ze op de hoogte was van de relatieproblemen tussen vader en moeder. De kinderen huilden op school herhaaldelijk uit van de confrontaties thuis. Ze durft niet te zeggen wie van de ouders schuld was. Haar herinnering is dat verwijten van de kinderen dan de één, dan de ander betroffen. Volgens de school betaalde niet vader, maar een broer van Sevan het schoolgeld.

Ze is erg ontdaan over de situatie van Jean en Patil nu en hoopt dat ze hulp krijgen van een psycholoog. Ze zegt dat ze toch maar geen cd gaat maken voor de klas. Wel overweegt ze er een gesprek met de leerlingen over.

Uit: “De Gelderlander” (03-03-´17)

h/t G. de J.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Linkse Kerk, mainstream-media. Bookmark de permalink .

47 reacties op Zangtalent Jean zat gewoon in Libanon op school

 1. Golden Girl zegt:

  Zielig hoor een jongen gevlucht uit Libanon, zo worden de westerse landen dus bedonderd
  Ik heb nergens gelezen of hij nog verder met the Voice mag meedoen, niet dat ik kijk ik vind er niets meer aan

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Wel ja, de hele wereld aan zielepoten binnenhalen in NL en van huis en uitkering voorzien.
  Oppleuren met dit soort leugenaars met zielige verhalen die compleet nep zijn!!

  Geliked door 1 persoon

 3. abouneenee zegt:

  Bij die talentenshows gaat alles om de kijkcijfers. Waarheidsvinding is van ondergeschikt belang, zoals ook door Lee Nelson is aangetoond, je moet gewoon een lekker zielig verhaal hebben:

  Geliked door 1 persoon

 4. Elena zegt:

  Leuke vakantie.
  Gratis verblijf gezondheidszorg en zakgeld toe.
  De moeder is een oplichtster, kind is niet schuldig.
  NEPvluchtelingen, wij maar betalen.
  Is nog maar het topje van de ijsberg.

  Like

  • Ben jij zeker van de onschuld van het kind,
   Dat het logisch is dat hij het verhaal van mama meespeelt kan ik begrijpen.
   Maar ook dat kind ziet de leugens toch en het resultaat:€€€€€€€€€€

   Like

 5. Duchesne zegt:

  Tsja, hebben we nu te maken met een berg leugens of met vluchtelingen die proberen weg te komen uit een wereld waar christenen steeds meer worden vervolgd en afgemaakt. Dit onderwerp is al vaker langs gefietst vandaag in prive sfeer, en ik ben er niet uit. Moet je nu zeggen dat jhet leugenaars waren of dat een moeder haar kinderen probeert een veilige plek te geven met een leugen om bestwil….en gezien de reactie van neef en vader lijkt het me dat die de kansen van de moeder en haar kinderen hiermee torpederen, wat mij als pure haat en wraak overkomt.
  Ik kan even niet de kant vinden waar ik sta, ergens tussen leugenaars de deur wijzen of een wanhopige moeder met haar kinderen vergeven….moeilijk iets, dat proberen mens te zijn en te blijven.

  Als ik bekijk wat er gebeurd met lieden die hier asiel vragen/eisen en vervolgens misdrijven begaan en dan nog hier mogen blijven dan is dit een mindere zonde…
  Als ik bedenk hoe het leven is van een christelijke vrouw alleen met kinderen in een AZC tussen moslim mannen dan kan ik me alleen maar voorstellen dat er al een onevenredige straf is geweest voor een relatieve leugen die wij niet kunnen evenaren….

  Moeilijk geval, maar als ik dit halve gezin vergelijk met hetgeen ik hier op straat zie lopen en dealen, dan heb ik liever deze mensen in de straat. Helaas krijg ik enkel verkrachters en dealers en ander vuilnis van het COA, en sinds vandaag ook katteneters, of het moet een misverstand zijn wat betreft een pussy eater en een zwart witte kat die nergens meer heen ging en een rooie die net ff ontsnapte…….arabieren met katten, alleskan land.

  Like

  • elisah zegt:

   Ik geef ze ook het voordeel van de twijfel, want wie weet hoe het werkelijk zit en hoe alles misschien onder druk is aangedikt om kijkers te trekken.

   Like

  • BertG. zegt:

   En je bent als moeder met koters, niet eerder ergens veilig voordat je in Nederland bent aangekomen.
   Maar ach, hier valt toevallig ook het meest te halen.
   Maar dat zal er verder wel niks mee te maken hebben.

   Like

   • elisah zegt:

    Nee natuurlijk horen ze hier eigenlijk niet, maar het zijn iig geen agressieve verkrachtende criminele griezels.

    Like

   • BertG. zegt:

    Oh, en dat liegen is dan zeker aangeboren.
    Daar moeten we maar mee leren leven.

    Like

   • BertG. zegt:

    Als iemand bij voorbaat al begint te liegen, dan heb je het bij mij meteen verbruikt.
    Je had ook kunnen kiezen om niet te liegen.

    Like

   • elisah zegt:

    Ik ken hun verhaal verder niet en kan dus niet zo makkelijk beoordelen wat er wel of niet waar is van de verhalen die de ronde doen. Vandaar dat ik ze niet meteen zou uitzetten, maar het eerst uit zou zoeken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat hebben ze dus meteen uitgezocht, en toen kwamen ze er achter dat die gozer de hele boel bij elkaar gelogen had.
    zelf ze schooljuf uit Libanon hadden ze nog er bij gehaald.
    Wat wil je nog meer weten dan?

    Like

  • hslot4 zegt:

   Lachen dat je dat zegt over die katten lol.
   Waarom ik lach ? vroeggah toen ik nog in een fabriek werkte met dat soort volk Ali Osram en zn maatjes zaten er gasten die al 20 jaar in NL waren en nog geen woord Nederlands spraken .
   Wat aten de heren in de kantine brood ? echt niet ze zaten blikken met kattenvoer leeg te vreten ………geen grap.
   Krijg ik hier pas geleden een paar van die riff apen als over buren staat er politie in de straat en het ging over jawel katten die verdwenen en dus waarscheinlijk opgevreten werden .
   Sinds die gasten hier kwamen wonen verdwenen er hele hordes katten dus verbaast me niets .
   Die gasten in de kantine dachten waarscheinlijk ook dat ze kat uit blik aan het nuttigen waren .
   Een beetje intregratie en NL leren was handiger geweest wist je in iedergeval dat het geen kat in blik was .

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Er zijn ook zat Nederlanders die er geen probleem mee hebben om een baksteen naar je kat ze kop te gooien als ze in hun tuin zitten.
    Zulke mensen sloop ik ter plekke als ik dat ooit zie.
    Maar dat mossels katten eten, had ik nog niet eerder gehoord.
    Maar ook nooit dat ze kattenvoer uit blik eten.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Mooi verhaal Hslot4, en het leert ons weer eens te meer dat dat soort mensen hier zo snel mogelijk het land uit getrapt moeten worden!

    Kattenvoer vretend ongedierte…! Weg er mee!!!!

    Like

 6. Pietersen zegt:

  Ach mensen, er zijn duizenden, tienduizenden leugenverhalen. Iedere vluchteling liegt tot en met Hirsi Ali aan toe en dat al tientallen jaren. De regering weet ervan maar is te slap om het aan te pakken.

  Honderdduizenden hebben met leugens hier asiel gekregen en de IND heeft eraan meegewerkt incluis al hun nep-ondervragers die goed geld gebeurd hebben met deze praktijken.

  De grootste schuldige van de laatste jaren is kabinet Rutte-PvdA dat een ‘ruimhartig’ asielbeleid mbt tot Syrische vluchtelingen voor stond.

  Geliked door 1 persoon

 7. Assyriër. zegt:

  Aan de namen te zien ,christelijke Armeniërs.Verraden door het Westen,gevlucht voor de moslimhel.
  Oplossing christelijke staat in Mesopotamië en de miljoenen gevluchte christenen terugsturen .

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Ik zou als Christen ook maken dat ik weg kwam uit die moslimhel.

   Like

   • Domme opmerking. Christenleven in Libanon is perfect

    Like

   • Assyriër. zegt:

    Per jaar vluchten/emigreren tien duizenden Nederlanders naar elders .

    Like

   • BertG. zegt:

    Jack, het zijn toch echt dezelfde aanhangers als dat jij zelf bent die het de christenen onmogelijk maakt.
    _____________________________________________________________________
    jackvanderveen op 02-03-2017 09:55
    Dit alles lezende als, naar mijn eigen beleving, echte moslim met westerse roots, heb ik toch bedenkingen bij diverse meningen.
    De meeste moslims, ruim 90% zijn even vreedzaam als christenen, ander gelovigen en atheïsten.
    Gelijk in de marketingeconomie geldt ook hier, de radicale (verzonnen regels binnen het woord Allah’s vertaald in de Koran) groep(score) betreft 3%-4%.
    Dat betekent een groep van circa 50 miljoen doorgedraaide fascisten, die het voor de grote groep, die het geloof beleeft om er een goed gevoel bij te hebben en gelukzaligheidsgevoel uit te putten, gewoon verpesten.
    Niet de vredelievenden zijn de bedreiging. Dit was binnen het christendom ook zo. Maar dat kleine groepje echte stumpers, die nergens bij passen dan bij elkaar. Gezamelijk dan maar uit hoofde van iets iets beginnen, aangemoedigd door elkaar.

    Beste Jack, welkom op de Xandernieuws Forums. Graag zouden we met u inhoudelijk de Koran willen bespreken in alle oprechtheid en respect. Vertel ons uw kant van de Koran. Mvg. Mod.

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/03/Franse-regering-erkent-dat-deradicalisering-moslims-totaal-fiasco-is?pagefor=commentpagination_content_667776&pagenr=0#comments

    Like

   • elisah zegt:

    Leven als Christen in het midden oosten is perfect? Wie is er hier dom?

    Like

 8. Door onszelf gesubsidieerde hulptroepen, bestaande uit juristen, welkomstmeisjes, waterpompmonteuses, crisisacteurs, reclamemensen, welgevalligheidstolken en levensloopbedenkers (allemaal m/v/l/p/t/x natuurlijk met eigen wc) zijn dag en nacht bezig met het bedenken van ezelpaadjes voor hun clientèle in den vreemde. Alleen al in die zwaar gesubsidieerde branche zitten 140.000 melkertbanen de Poen van de Ander op te maken aan hun linxe hobby.

  Wat we hier zien is één propagandaproject van de duizenden die we via de media te zien krijgen en waar kennelijk ook de commercieelen zoals RTL aan meewerken met als doel de zieligheidsindustrie nog zieliger te gaan vinden en de kijk die we op dobbernegers hebben positief te veranderen in dier voege dat we nog harder welkom gaan zingen, zelfs als ze massaal onze meiden staan te verkrachten.

  Trap er niet in mensen, de vinketering voor al die knakkers of ze nu wel of niet leuk zingen, transgender, homo of christen dreigen te zijn. En, Hennis, geef onze grenstroepen eindelijk eens dumdumkogels.

  Like

 9. Ik houdt er niet van dat ze de kluit besodemieteren, ook al kun je goed zingen. Dit mag beslist niet beloond worden. Gewoon terug naar waar je vandaan gekomen bent.

  Like

 10. Flo zegt:

  Stompzinnig programma, brood en spelen voor de stompzinnige meute, ook dit quasi asiel produkt zal eeuwig de bijstand in flikkeren. En door de werkende sparende,pensioen opbouwende nederlandse belastingbetaler worden onderhouden!
  Tot de wal het schip keert……

  Like

 11. RonenMar zegt:

  Alle kosten die er tot nu toe zijn gemaakt aan deze schijnasielzoekers terugvorderen met boete van 50% erop.
  Zo worden wij al NL ook door onze regering behandeld , waarom hun niet ?
  Asielzoekers op de 1e plaats eigwn volk 2.
  Hoe kan je als kut regering aan je volk uitleggen, wat ik zelf meegemaakt heb , dat een NL vrouw van haar tas beroofd werd op schiphol waar haar paspoort in zat. Ze moest haal hele vakantie opgeven want ze mocht het vliegtuig niet in zonder paspoort . Terwijl er 1 miljoen schijnasielzoekers hier binnengelaten worden die expres hun paspoort hebben weggegooid. We weten geen naam leeftijd afkomsr maar krijgen gewoon gratis huis . Gratis geld en gratis medice zorg.

  Geliked door 1 persoon

 12. leefbarbaar zegt:

  Soms leer je een allochtoon beter kennen. Meestal blijkt er dan geen pest van te kloppen.
  Zo de ouden liegen, zingen de jongeren. Op onze kosten, helaas.

  Geliked door 2 people

 13. Williaan zegt:

  de Gutmensch is gek op zielige mensen, of het nu echte of simulanten zijn, voor dat onderscheid zijn ze blind.

  Like

  • BertG. zegt:

   Williaan, niet allen de gutmensch, mensen houden van zielige verhalen.
   Lees maar een aantal reacties hier, waarin ze ‘m het voordeel van de twijfel geven.
   Het is dus een complete volksziekte waar vele last van hebben, maar het tegelijk glashard ontkennen.
   Dat is eigenlijk nog veel erger.

   Like

 14. MO zegt:

  Toen ik de naam Jean hoorde? gelijk dacht ik dat is geen Syriër. Hij is gewoon een Libanees met een Libanees/Armeense paspoort. Hij spreekt niet eens normale Arabisch. hij is 13 jaar oud nu, hoe in gods naam dat hij zo goed Engles kan spreken? de kids in Syrië al bijna 5 jaar geen onderwijs hebben. volgens de Gharibian vrienden, de moeder en de kinderen hebben Syrië nooit gezien.
  ach ach ach, wat zielig. Jean moet een keer optreden als boete voor de getraumatiseerd Syrische kinderen in de kampen/tenten waar ze niet eens normale eten hebben. Wat mij betreft, hij met zijn moeder terug naar Armenië.

  Geliked door 1 persoon

 15. hslot4 zegt:

  Nou dan kan ie meedoen bij de voice als zingende parasiet en daarna een schop onder zn reet paspoort inleveren en opzouten

  Like

 16. Joannes den Hollander zegt:

  Het zit bij dat volk gewoon in de genen. Maakt geen reet uit of je moslim of Christen bent. Als je uit die regionen komt word je gewoon als leugenaar geboren.

  Like

 17. danielle zegt:

  Ik vind het heel erg dat het leed van de mensen in Sirie zo misbruikt word door deze mensen
  En hopelijk worden ze ook per direct uitgezet met al hun leugens
  Die vrouw is echt ziek om haar kinderen zo te laten liegen

  Like

 18. Marinus zegt:

  Als je als premier alsmaar leugens verkondigt en er nog mee weg komt bij de volksvertegenwoordiging (2e kamer) en er gewoon mee door kan gaan, dan trekt dat andere leugenaars aan.
  Hier kan je liegen en wordt je, behalve een hoop geblabla van het volk, gewoon geaccepteert en krijg je dat waar je voor gekomen bent. De leugen(aar) regeert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s