Niets is wat het lijkt . . .

Screenshot_169

(Vertaling: E.J. Bron)

Pikante zakenrelaties: Soros ondersteunde Jared Kushner, de schoonzoon van Donald Trump

Jared Kushner, echtgenoot van de Amerikaanse presidentsdochter Ivanka Trump, is op dit moment vermoedelijk de meest invloedrijke man in de omgeving van de nieuwe man in het Witte Huis. Nadat zijn belangrijkste rivaal, de als “rechts” geldende Steven Bannon, met succes werd afgeremd, heeft Trump zijn belofte van een fundamentele koerswijziging van de Amerikaanse politiek grotendeels opgegeven en beweegt zich in principe in dezelfde sporen van de politiek van de voorgaande regeringen.

Duits - Zuerst

Tegen de achtergrond van actuele onthullingen van de gerenommeerde “Wall Street Journal” komt de positie van Kushner in een geheel ander licht te staan. Volgens de krant heeft uitgerekend de multimiljardair en “filantroop” George Soros, die onmiddellijk na de beëdiging van de nieuwe president ook de landelijke anti-Trump protesten van Amerikaans links ondersteunde en mee organiseerde, een firma van Kushner financieel onder de armen gegrepen. Soros zou de het bedrijf in onroerend goed “Cadre”, dat van Trump´s schoonzoon is, ondersteund hebben met een lening van $ 250 miljoen.

In januari 2017 dook hierover op de onroerend goed site “The Real Deal” een bericht op. Al in 2016 deden geruchten de ronde dat Soros Kushner´s firma financieel ondersteunde. Behalve Soros investeerde ook Goldman Sachs in de onderneming van Kushner.

De verhulde zakenrelaties van de schoonzoon van de president met Soros, die zich de afgelopen 20 jaar vooral in een  niet bloedige regimeverandering in voormalige Oostbloklanden specialiseerde, zouden volgens inschatting van waarnemers niet weinig van Trump´s kiezers voor het hoofd kunnen stoten. Soros geldt als een van de meest invloedrijke en militante mannen achter de schermen van de globalisering.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, VS. Bookmark de permalink .

16 reacties op Niets is wat het lijkt . . .

 1. Beschouwer zegt:

  Als het kabinet Trump erin slaagt het klimaartsprookjesverdrag in de vuilnisbak te gooien dan geef ik ze alle zegen. Volgens mij gaat het zo slecht nog niet. De regering Trump kan niet alles tegelijk. En ja er zal zeker tegenwerking zijn maar dat is al heel vaak voorspeld met name door Streve Bannon.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat mij betreft heeft U gelijk:
   We zijn hier te veel gefocused op wat er allemaal -en het liefst tegelijk- zou moeten gebeuren en als er dan ook maar één punt tegenvalt, raken we meteen in mineur en deugt er gelijk niets meer aan die éne persoon, omdat WIJ te hoge verwachtingen van hem hadden betreffende alles in één keer realiseren.
   Dat is niet bepaald r e a l i s t i s c h ; Wie zich realist wil noemen, past een ándere opstelling!

   Like

 2. oeps48 zegt:

  Tijdens de Amerikaanse verkiezingen en in de eerste dagen van Trump’s presidentschap dacht ik, dat Trump wellicht een dissident van de illuminati was. Maar opeens begon Trump dingen te doen, die niet overeenkwamen zijn beloften. Nu geloof ik, dat dat Soros erin is geslaagd, om Trump tot de orde te roepen. Het ziet er thans naar uit, dat Trump helemaal in het illuminati gareel van satan loopt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Duchesne zegt:

  de link Obama/Clinton – Soros- Melanie Trump/Donald Trump kende ik niet maar alles is mij nu wel duidelijk. Soros heeft op beide paarden ingezet tijdens de verkiezingen en er gaat dus niets veranderen op het gebied van Moslims en terreur. Nu is mij totaal helder dat de EU word verkocht en dat de VS word gedestabiliseerd. Trump is niet de machtiogste man van de wereld, het is Soros, wie er ook winst. nu begrijp ik het gekuip van de EU, de baas komt langs… alles is verkocht, incluis ons land en toekomst.

  Welkom in het vierde rijk.

  …en ik maar denken dat ik iets te zeggen had over mijn eigen leven en toekomst…

  Geliked door 3 people

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het zijn de machten, achter de machten. Naar mijn bescheiden mening, zijn de meeste politici; marionetten, zij voeren uit wat organisaties als: Bilderberg, de plutocraten Soros en Rothschild, en de NWO hen bevelen. Tja, het is maar een mening…

  Geliked door 1 persoon

 5. Guardiacivil zegt:

  Het beste zou nog zijn als een geheime force bereid gevonden wordt om al die lui achter de schermen een voor een uit te schakelen.

  Like

  • Marlies zegt:

   Mee eens, maar er IS geen geheime force; dat moeten WIJ worden en daar hebben we hulp bij nodig van ex-militairen en ex-geheime dienst mensen, die de situatie ook onhoudbaar vinden. Kijk naar wat de Vietcong destijds deed: de guerilla strijd tegen het machtige Amerika, dat met de staart tussen de benen de aftocht moest blazen. Het kán dus wel, maar wilt u vechten voor uw laffe buurman? De “refugees welcome” mutsen?
   Ik heb het al tig keer gezegd: Bilderberg Conferentie is een samengepakt lekkerbekje aan daders van misdrijven tegen de menselijkheid. Duur hotel, extreem bewaakt. Echter, men maakt toch, naar ik aanneem, gebruik van de badkamer bijvoorbeeld. Biedt mogelijkheden. En zo zijn er meer openingen. Grootste probleem is: wie kun je vertrouwen? (Een probleem waar Geert Wilders en zijn partij ook mee worstelt.)

   Geliked door 1 persoon

 6. Marlies zegt:

  Late reactie, maar met een topsite als e.j. bron plus een aantal andere goede sites kom ik dagelijks 24 uur tekort. Toeval bestaat niet: ik ben al een tijdje research aan ’t doen op Jared Kushner. Waarom? Instinct. Het bevreemde mij, dat zijn real estate business 3x de marktwaarde betaalde voor een pand (1.2 miljard dollar) tegenover Rockefeller Centre. Het adres begint met: 666. Dat nodigt uit tot verder spitten. Soros duikt dus op. Waar eigenlijk niet als het om perfide zaken gaat. Bannon is door Kushner’s “hulp” gelost. Chris Christie idem. Dat jongensachtig uitziende ventje zou wel eens een wolf in schaapskleren kunnen zijn. Wordt vervolgd.

  Like

 7. Jan zegt:

  Niets is wat het lijkt, ook niet het ontslag van Comey, hoofd FBI en beroepsleugenaar.

  Linksvolk beweert dat Comey werd ontslagen door Trump omdat hij, Comey, de Rusland-connectie zou blootleggen die niet bestaat. Gisteren werd dit door de NL-Staats-tv weer beweerd (hoernaal en een complete, verzonnen documentaire op NPO2, gelijk op met een op CNN). Democraten zouden verontwaardigd zijn over het ontslag, iets wat ook gelogen was door het rode gribus van Hilversum

  Comey wilde niet vertellen wie Trump en anderen bespioneerde en opdracht gaf. Zie video met Gowdy

  Overigens loog Comey over zijn onderzoek naar de emails van Hillary waarnaar nooit onderzoek werd gedaan.

  Overigens is alles terug te leiden naar één beroepsleugenaar Hussein Obama

  Even terug in de tijd: The New York Times Approved of Bill Clinton Firing FBI Director (William Sessions) in 1993
  en geen socialist die toen stond te krijsen van verontwaardiging die nu alleen maar gemaakt is.
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/flashback-new-york-times-approved-bill-clinton-firing-fbi-director-1993/

  Blijkbaar vraagt de Amerikaanse ambassadeur voor Qatar er om ontslagen te worden:
  Obama Appointed Ambassador to Qatar–and Hillary Donor–Publicly Rips Trump Over Comey Firing

  Na deze tweet totale radiostilte. Misschien is zij haar koffers al aan het pakken

  Reacties van linksvolk op ontslag van Comey.

  video/1

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Mooi: DemocRats verliezen weer groots: Republikein burgemeester van Omaha terwijl de staat zelf pro Hillary is (of was, dat kan ook)


  Omahans can expect four more years of City Hall focus on public safety and the budget — and maybe a new riverfront — after Mayor Jean Stothert easily won re-election.

  Stothert won 53 percent of the votes to challenger Heath Mello’s 46 percent in the final unofficial count, with a particularly strong showing in the western part of the city.
  …..

  http://www.omaha.com/news/politics/city-election/thank-you-for-rehiring-me-after-defeating-mello-in-mayor/article_908201f9-be3d-5466-bb67-0a82c6e4b57b.html

  Like

 9. Jan zegt:

  Meer niets is wat het lijkt: socialisten hebben geen respekt voor natuur, eigendom, wetgeving:

  NYPD: Vandals Chop Down Four Trees at POTUS Trump’s Bronx Golf Course
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/nypd-vandals-chop-four-trees-potus-trumps-bronx-golf-course/

  Like

 10. Jan zegt:

  CBS reporter vraagt aan Putin wat hij vindt van het ontslag van Comey:

  “There will be no effect. Your question looks very funny for me. Don’t be angry with me.”

  “We have nothing to do with that. President Trump is acting in accordance with his competence, in accordance with his law and Constitution.”

  What about us? Why me?
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/putin-blasts-cbs-reporter-asks-comeys-firing-will-affect-us-russia-relations-video/

  Vrij vertaald: Jullie van CBS brengen fake-nieuws

  Like

 11. Jan zegt:

  MSM is hysterisch over ontslag Comey omdat zijn wangedrag terug gaat naar 2002 toen hij Hillary voor het eerst de hand boven het hoofd hield voor het WhiteWater schandaal, het vernietigen van regeringsdocumenten waarin zij ook geen inzage mocht hebben. Er aan vooraf ging de dood (of was het toch moord? *) van Vince Foster**

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/heres-msm-upset-comey-gone-comey-clinton-ties-go-back-2002-first-pardoned/

  * http://www.rense.com/general81/vince.htm
  ** http://www.theepochtimes.com/n3/2180375-fbi-files-of-vince-foster-suicide-investigation-goes-viral/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s