Italiaanse maffia verklaart migranten de oorlog

Screenshot_82

Linkse partijen en demonstranten blijven ijveren voor volledig open grenzen en willen tientallen miljoenen Afrikanen naar Europa halen, wat de totale instorting van ons werelddeel zal veroorzaken.

 (Door: “Xander”)

Slechts 8% migranten in Turijn geregistreerd – Sicilië overspoeld door criminele Afrikaanse migranten-bendes – Burgemeester Palermo: Dit is geen Europese stad meer, maar Beiroet – Migrantencrisis Zweden: 76% loog over leeftijd, 98% is man

Op Sicilië is te zien wat heel Europa en ook Nederland te wachten staat als de grenzen open blijven voor de verwachte – en door links en Brussel gewilde – komst van tientallen miljoenen migranten uit Afrika. Het ooit zo populaire vakantie-eiland vervalt door de komst van deze migranten, waarvan er velen zich verenigen in criminele bendes, steeds sneller in chaos en anarchie, zó erg, dat de burgemeester van Palermo zijn stad inmiddels vergelijkt met Beiroet, en de maffia de migranten zelfs de oorlog heeft verklaard.

Werkelijke aantal migranten vermoedelijk een veelvoud

Dat het werkelijke aantal moslimmigranten in Europa nu al vermoedelijk vele malen hoger is dan officieel wordt opgegeven, blijkt uit een artikel over een documentaire die een Italiaans tv-team bij het als AZC ingerichte Olympische dorp in Turijn wilde maken. De journaliste en cameraman werden aangevallen door migranten, en konden pas veilig vertrekken nadat de politie tussenbeide was gekomen (zoals we enkele weken geleden al berichtten).

Lees verder>>>
(h/t Steven)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op Italiaanse maffia verklaart migranten de oorlog

  • Drs.P. zegt:

   Top Illuminati Grand Wizard: “We Control Islam and We’ll Use It to Destroy the West.” (WW3)

   Like

  • Drs.P. zegt:

   In this documentary short we discuss Albert Pike’s Three World War Predictions. There are websites with this information, however I believe the most important aspect of the predictions is that the Illuminati is using Islam to accomplish its goals. Albert Pike openly stated that Islam will be the central component in a war against the West, and that the Illuminati will lead Islam into direct confrontation with the West. We have already seen what the New World Order has done with Islam, and that is to foment a crisis and watch as Brussels, Begium and Paris, France attacks happen. But it’s all been planned, setting the stage for WW3. Just as they set the stage for WW1 and WW2.

   After Islam is used for its purpose, it will be done away with to make way for the religious system of pure Luciferianism. All Muslims will partake in the new system and worship Lucifer.

   Like

 1. Tistochwat zegt:

  Die foto: alweer een boot vol wandelende-reclames-voor-kachelglans.

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Er is maar EEN oplossing !
  De islam compleet verbieden in heel Europa !
  Dan donderen ze vanzelf grotendeels op en sturen we de rest na !
  Zo niet , dan verzeilen we in een bloedige burgeroorlog .

  En de ellende is : ZIJ HEBBEN DE WAPENS !
  MOSKEEËN VOL !

  Die debiele opmerking van Rutte : ” wij zijn met méér ” bewijst dat het een onnozele idioot is , want één gek met een automatisch wapen kan honderden mensen in bedwang houden of vermoorden .

  Wat heeft dat aantal mensen dan nog voor invloed ?

  En waar blijf jij , Rutte , als hier de pleuris uitbreekt ?
  Op je post ?

  Dat gelooft natuurlijk niemand , zeker niet van de grootste leugenaar die ooit ons parlement bevuild heeft !

  Heb je al een zeteltje in het regeringstoestel naast Wimpie geboekt ?
  Zou je nu maar alvast niet vertrekken ?
  Het gaat gewoon door hoor , met die aanslagen , ook hier .
  Het wordt met de maand erger en meer .
  Totdat het er hier net zo uitziet als delen van Syrië .
  En dat is voornamelijk JOUW SCHULD DAN !

  Geliked door 3 people

 3. Mary zegt:

  Ik denk ook dat dat de maffia de beste club is om die zogenaamde migranten aan te pakken die zitten ook nergens mee en zijn aardig bewapend, goed idee!!!!.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Een beetje( of meer )… voorzichtigheid) is wel raadzaam,in contact met de mafia!………het boek ”BANCO AMBROSIANO, Bancair treurspel in iITALIE’ van prof.dr.C.J.Rijnvos, uitg.Gouda Quint B.V.- Arnhem, isbn 90.600 0457 4 is ook wel de moeite waard,omte lezen.>>>>>>>>>>>>>>>17.2.1995, Eindhovens Dagblad: Weer aanklachten tegen ANDREOTTI.’PALERMO(AFP) Openbaar aanklagers ..in..Italie hebben nieuwe beschuldigingen geuit tegen ex-premier .Andreotti wegens zijn mogelijk banden met de mafia………..Giuliano Andretti moet daar verschijnen op een hoor- zitting aan de hand waarvan de rechters moeten beslissen of justitie de 76- jarige oud -premier gaat vervolgen wegens banden met de georganiseerde misdaad………De nieuwe beschuldigingen komen van..Gioacchino Pennino,de eerste poiticus die banden met de mafia had en met justitie ging samenwerken….Volgens hem was Andreotti een vriend van de never ..Ignacio en Nino Salvo,die lid waren van de mafia.<<<<<<<<<<de Telegraaf 17.12.1998…..CALVI…Het lichaam van de Italiaanse bankier Roberto CALVI is opgegtaven voor een autopsie ..die duidelijk head moet verscaffen of hij is vermoord.Calvi werd in 1982 opgehangen gevonden ..aan een….LONDENSE brug.<<<<<<<(Blackfriars Bridge).
   :..

   Like

  • Marian zegt:

   Helemaal mee eens Mary.

   Like

 4. Sabeltant zegt:

  Schop de barbaren zo snel mogelijk terug naar Afrika.

  Geliked door 1 persoon

 5. Vanavond liet ik mijn herdershond uit. Er zaten op die parkbankjes voor mijn flat vijf donkere mannen uit een grote waterpijp te roken. Ik liep voorbij zonder te kijken en één van hen riep wat onverstaanbaars naar me. De rest lachten. Ik liep door met mijn hond. Ze hadden allemaal zwart haar en sommige hadden zo’n zwart baardje. Ik dacht zal ik de politie bellen… dan zit ik lekker op mijn balkonnetje met een koptelefoon met Roger Waters (Pink Floyd) -muziek op en een glaasje Glühwijn in mijn hand te kijken hoe de politie ze inrekent!!!

  Like

  • Ron zegt:

   Ben helaas bang dat de politie niet eens komt.
   En zodra u heeft opgenomen net zo lacht als deze uitvreters.

   Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   GOED IDEE!!

   Like

  • Alex Delarge zegt:

   U kunt ook iets anders doen op het balkon. Het is maar een suggestie.

   Geliked door 3 people

  • rony stokart zegt:

   “Ik dacht zal ik de politie …”. Misschien dacht u ook dat u kunt denken? Man lief, en dat noemt zich dan Jack Terrible !! Dank zij mensen als Jack slaan migranten met duizenden in paniek de (terug) weg op.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Paar buurtbewoners erbij halen, waterpijp “demonteren” en die gasten de tering slaan met honkbalknuppels, kijken of ze nog geintjes maken. Maar ohhhhhh neeeeee, je zult maar heel weinig mensen vinden die je daar bij willen helpen en dat gespuis weet dat ook!!!

   Like

   • abouneenee zegt:

    Alle fysiek sterke jongens worden door de politie opgenomen in het korps en belast met handhaving van de wet om ervoor te zorgen dat deze zelf niet overtreden waar deze ‘nieuwkomers’ maling hebben aan iedere fatsoensnorm.

    Like

 6. John van antwerpen zegt:

  Islam is maffia, al 1400 jaar. Jodendom is kennis, hinduisme ook. Het laatste heeft zelfs
  overeenkomsten met de moderne fysica. De kaballa gaat boven mijn pet, veel te slim.

  Like

 7. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 8. dit is allemaal veroorzaakt door die gekke A. Merkel met haar krankzinnige open deuren beleid

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  **Italiaanse maffia verklaart migranten de oorlog**

  Voor wie het geloofd….. nu er vast in het geheim overleg met het vaticaan alras een andere transitie bedacht.

  Like

 10. Jean zegt:

  Het gezegde “Voorkomen is beter & goedkoper dan genezen” w.w.z. de troep niet binnenlaten dan kunnen ze hier geen schade berokkenen en hebben wij er geen kosten aan.

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Nog niet zolang geleden meende ik gelezen te hebben dat diezelfde maffia nog een vinger in de pap van mensensmokkel had… Ik vrees dat het nogal tegengevallen is, of dat lokalen hun heil nu toch ook bij de oude vertrouwde “vrinden” vindt. Van de politiek hoef je immers niets te verwachten.

  Like

 12. abouneenee zegt:

  De maffia doet wat de Westerse leiders (behalve Trump) niet willen: veiligheid tegen betaling verzorgen. Nu doet de maffia dit ook nog eens veel efficiënter, dus straks wordt de maffia gezien als de nieuwe bevrijders. De maffia bevrijdt Italië en Trump en Poetin hopelijk de rest van Europa!
  Merkel loopt naast haar schoenen met waanbeelden die lijken voort te komen uit de leer van ome Adolf… Te samen met vriendje Macron hoopt ze de Europese agenda door te drukken zogenaamd om een nieuwe financieel crisis te voorkomen. Die crisis was simpelweg opgewekt met het doel om vergaande Europese integratie te bevorderen…

  Like

 13. Pietersen zegt:

  De burgemeester van Palermo doet nu zijn beklag ? Wat een lachertje !!
  Bekijk deze documentaire van de VPRO eens en zie wat deze imbeciel voor verraad pleegt.https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2016-2017/italiaanse-lente.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s