Burgemeester van Rome wil geen “vluchtelingen” meer opnemen

Screenshot_82

(Vertaling: E.J. Bron)

Na Tsjechië en Polen worden de Italianen kennelijk ook wakker. Burgemeester Virginia Raggi (foto) spreekt zich uit tegen een verdere opname van “vluchtelingen”. De situatie is weliswaar onvergelijkbaar met die in Polen, dat zo goed als niet getroffen wordt door de grote volksverhuizing en daarom ook geen “islamisme”- of terreurprobleem heeft, maar ze toont aan dat zelfs politici kennelijk wakker worden.

Mitteleuropa

In Rome weigert burgemeester Raggi de verdere opname niet om ideologische of nationale redenen, maar op grond van de toenemende druk van al opgenomen Noord-Afrikanen. Anders dan Polen of Tsjechië is Rome al door “vluchtelingen” ondermijnd, de onomkeerbare volksdood neemt vaart op.

Waar de “vluchtelingen” dan naartoe moeten, is eerst onduidelijk. Duidelijk daarentegen is wel dat door de samenwerking tussen NGO´s en mensensmokkelaars het aantal aankomende “vluchtelingen” nogmaals snel zal stijgen. Alleen al sinds het begin van dit jaar bereikten 61.093 de kusten van Italië, dat is een toename van bijna 20% in vergelijking met het jaar daarvoor. Als alle naties van Europa echter tegelijkertijd de grenzen zouden sluiten en massaal zouden beginnen met uitzetten, dan zou de vreemde overheersing nog onder controle te krijgen zijn. Over 10 jaar zal het te laat zijn.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Multiculti, Noord-Afrikanen, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Burgemeester van Rome wil geen “vluchtelingen” meer opnemen

 1. Japio zegt:

  Europa sterft een pijnlijke langzame dood. En de leiders gaan gewoon door hoor. Ze rusten pas als er in elke wijk in elke Europese stad of dorp een moskee staat liefst 2, en daar zijn we niet ver vandaan meer.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb ‘r maar even gegoogled:
  Klopt: 5-Sterren Beweging. Geen Lega Nord, maar tóch……
  Va bene, Signora Raggi!

  Like

 3. Mirjam zegt:

  Dat is er één, hopelijk volgen er meer. Rutte zal pas volgen als de rest voorgegaan is. Rutte besluit nooit iets zelf, maar is een meeloper.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Rutte doet helemaal niks, die hangt met beide handjes aan mama merkels rok en zal die beslist nooit niet nalaten. Het glijdt zo prettig op dat slijmspoor dat ze achter zich laat, waar ze ook heengaat.
   Misschien is het nog niet opgevallen, maar als er een diagrammetje van of over de EU wordt gemaakt, staat Nederland er nooit bij. Belgie en zelfs Luxemburg ook.

   Like

 4. Golden Girl zegt:

  Rome zo n mooie stad , ook verpest, ik heb er goede herinneringen aan
  Ik zou er nu niet eens meer gratis en voor niets heen willen

  Like

 5. Marc zegt:

  Het is nu al te laat!

  Like

 6. Beschouwer zegt:

  Officieel wonen er in Rome zo’n 4 miljoen mensen. Door migratie zijn er schattingen dat het zo’n 7 miljoen is. Overal venters, overal bedelaars en heel veel criminaliteit. Al jaren daar in Rome en door de massa-immigratie worden bovengenoemde problemen groter en groter.

  Like

 7. Witte raaf zegt:

  Dat kan ze wel willen maar ik denk dat ze weinig te willen heeft!

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Rome (nog) mooie stad en een zeker zo mooie burgemeester. Daar lusten de nafri’s wel pap van.

  Like

 9. Johan zegt:

  Het enige wat helpt is een totale volksverhuizing van moslims en extrme linkse neo facisten naar moslimlanden een hek erom heen en daar rustig laten leven. HELAAS EEN DROOM

  Like

 10. Klippie 72 zegt:

  Als we zo iets lezen spreken we allemaal de hoop uit, Rutte, neem dat voorbeeld over. Zolang dat zooitje in Brussel elkaar de zakken blijven vullen komt er weinig van.

  Like

 11. john zegt:

  Zolang de grenzen en de sociale kassen blijven open staan zullen ze blijven komen en hun kindjes in verschillende landen inschrijven. Sluit dus vooral overal de sociale kassen en laat dan de poorten zo wijd mogelijk openstaan. Dan kunnen ze met minimum 10 kinderwagens tegelijk door de openstaande grenzen. Goede raad van een europese kameraad. Niet verwarren met eu-kameraad.

  Like

 12. Robby E. zegt:

  Gotsamme wat een mooie buremeester, en wij maar tegen die nsb-kop van v/d Laan aankijken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s