In Europa vindt een bevolkingsvervanging plaats

Screenshot_36

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: E.J. Bron)

Mensensmokkelaars brengen de migranten naar de schepen van de NGO´s, die daarna Italiaanse zeehavens aanlopen. Er werd nog een juridisch onderzoek gestart naar de economische belangen van de maffia bij het beheer van de migranten na hun aankomst.

Je kunt de migranten niet met de voor het nazisme vluchtende Joden vergelijken. Paus Franciscus heeft bijvoorbeeld onlangs de migrantencentra vergeleken met concentratiekampen van de nazi´s. Waar zijn de gaskamers, de medische “experimenten”, de crematoria, de slavenarbeid, de gedwongen marsen en de executiecommando´s? Deze vergelijkingen worden maar om één reden door de media verbreid: om het debat daarover tot zwijgen te brengen.

Men verwacht dat er tot het jaar 2065 14,4 miljoen migranten in Italië zullen aankomen. Bovenop de meer dan 5 miljoen migranten die er op dit moment al zijn, verwacht men dat 37% van de bevolking buitenlanders zullen zijn: meer dan één op de drie inwoners.

EuropeNewsGatestone Institute

Eerst was het de Hongaarse route. Daarna was het de Balkan-route. Nu is Italië het epicentrum van deze demografische aardbeving, en het is Europa´s slappe onderbuik geworden, terwijl er honderdduizenden migranten aankomen.

Met onlangs bijna 10.000 nieuwelingen in één enkele periode van drie dagen overtreft het aantal migranten in het jaar 2017 de 60.000 – 48% meer dan in dezelfde periode vorig jaar, toen dit er 40.000 waren. Tijdens het Paasweekend werd een recordaantal van 8000 migranten in de Middellandse Zee “gered” en naar Italië gebracht. En dat is slechts het topje van de ijsberg: gedurende de zomer zal het aantal aankomsten vanuit Libië alleen nog maar toenemen.

In Italië is een bevolkingsuitwisseling aan de gang. Maar als je de mainstream kranten openslaat, dan vind je deze cijfers nauwelijks terug. Geen tv-zender heeft op dit moment besloten om zendtijd te besteden aan de actuele gebeurtenissen. Kritiek is niet toegestaan. De invasie geldt als uitgemaakte zaak.

In het jaar 2016 landden er 176.554 migranten in Italië – een achtvoudige stijging sinds 2014. In het jaar 2015 waren het 103.792. In het jaar 2014 waren het 66.066. In het jaar 2013 waren het maar 22.118. In de afgelopen vier jaar bereikten 427.000 migranten Italië. In de eerste vijf maanden van dit jaar, 2017, ontving Italië 10% van het totaal aantal migranten in de afgelopen vier jaar.

Er zijn dagen waarop de Italiaanse marine en kustwacht in 24 uur 1.700 migranten “redden”. Het land is uitgeput. Er zijn Italiaanse dorpen waarin een tiende deel van de bevolking al uit nieuwe migranten bestaat. We hebben het over kleine dorpen met 220 inwoners en 40 migranten.

Een van de belangrijkste aspecten van deze demografische revolutie is dat deze in een land plaatsvindt dat dramatisch vergrijst. Volgens een nieuw bericht van het Italiaanse Bureau voor de Statistiek zal de Italiaanse bevolking binnen een halve eeuw dalen naar 53,7 miljoen – een verlies van zeven miljoen mensen. Italië, dat een van de laagste geboortecijfers ter wereld heeft, zal ieder jaar tussen de 600.000 en 800.000 burgers kwijtraken. De immigranten zullen met meer dan 14 miljoen zijn, ongeveer een vierde deel van de totale bevolking. Maar in het meest pessimistische scenario zou de Italiaanse bevolking kunnen dalen naar 46 miljoen, een verlies van 14 miljoen mensen.

In het jaar 2050 zal een derde deel van de Italiaanse bevolking uit buitenlanders bestaan, aldus een VN-rapport “Vervangende migratie: Is dat een oplossing voor dalende en vergrijzende bevolkingsgroepen”, dat een culturele smeltkroes ontwerpt, die zou kunnen exploderen wegens culturele en sociale spanningen. Het aantal nieuwelingen zal tot 2065 van 300.000 naar 270.000 personen per jaar dalen. In dezelfde periode wordt verwacht dat er 14,4 miljoen mensen zullen aankomen. Bovenop de meer dan 5 miljoen immigranten, die er op dit moment in Italië zijn, verwacht men dat 37% van de bevolking buitenlanders zullen zijn: meer dan één op de drie inwoners.

Bovendien werd het humanitaire hulpsysteem door nieuwe schandalen getroffen: “De te verifiëren hypothese is dat subjecten, die met ISIS verbonden zijn, als logistieke ondersteuning voor migratiestromen fungeren”, was een waarschuwing die onlangs voor de Schengen-commissie gepresenteerd werd door de Italiaanse antimaffia en antiterreur officier van justitie Franco Roberti. Er zijn nu rechters, die het verband tussen de migrantensmokkelaars in Noord-Afrika en de Italiaanse NGO´s, die hen in het Middellandse Zeegebied “redden”, onderzoeken. Mensensmokkelaars brengen de migranten naar de schepen van de NGO´s, die daarna Italiaanse zeehavens aanlopen. Er werd een ander juridisch onderzoek gestart naar de economische belangen van de maffia bij het beheer van de migranten na hun aankomst.

Slechts 2,65% van de migranten die in Italië aankwamen, kregen volgens de VN asiel als echte vluchtelingen. De andere mensen vluchten blijkbaar niet voor oorlog of volkerenmoord. Maar ondanks al deze bewijzen kan men de migranten niet met de Joden vergelijken die voor het nazisme vluchtten. Paus Franciscus heeft bijvoorbeeld onlangs de migrantencentra vergeleken met concentratiekampen van de nazi´s. Waar zijn de gaskamers, de medische “experimenten”, de crematoria, de slavenarbeid, de gedwongen marsen en de executiecommando´s? Italiaanse kranten publiceren nu artikelen over de “Middellandse Zee-Holocaust” en vergelijken de migranten, die sterven in de poging om Zuid-Italië te bereiken, met de in Auschwitz vergaste Joden. Een andere journalist, Gad Lerner, beschreef, om de migranten te ondersteunen, hun toestand met hetzelfde woord dat de nazi´s tegen de Joden gebruikten ”Untermenschen”, minderwaardige mensen. Deze vergelijkingen worden door de media maar om één enkele reden verbreid: om het debat daarover tot zwijgen te brengen.

Om te begrijpen hoe schandalig deze vergelijkingen zijn, moeten we een blik werpen op de kosten van iedere migrant voor de Italiaanse staatskas. Immigranten, eenmaal geregistreerd, krijgen een maandelijks inkomen van € 900,- (€ 30,- per dag voor persoonlijke uitgaven). Nog eens € 900,- gaan naar de Italianen die hen onderdak verlenen. En € 600,- zijn nodig om verzekeringskosten te dekken. In totaal kost iedere immigrant Italië € 2.400,- belastinggeld per maand. Een politieagent verdient de helft van dit bedrag. En een vrijwilliger van de marine, die de migranten “redt”, krijgt een studiebeurs van € 900,- in de maand. Waren de nazi´s zo vriendelijk tegenover hun joodse “Untermenschen”?

De kosten van de migranten voor de openbare financiën van Italië zijn al immens en ze zullen de mogelijkheid van welke economische groei dan ook vernietigen. “De totale effecten van de migrantenuitgaven op de Italiaanse begroting worden op dit moment op € 2,6 miljard voor het jaar 2015 geschat en zouden voor 2016 € 3,2 miljard en voor het jaar 2017 € 4,2 miljard kunnen bedragen”, verklaart het ministerie van Economische Zaken. Als men dit een beetje in verhouding wil zien, dan geven de cijfers er een duidelijk idee van hoeveel Italië in deze crisis uitgeeft: in het jaar 2017 geeft de regering € 1,9 miljard uit aan pensioenen, maar € 4,2 miljard aan migranten, evenals € 4,5 miljard aan het nationale woningplan tegenover € 4,2 miljard aan migranten.

Het Italiaanse cultuurestablishment concentreert zich nu helemaal op de ondersteuning van deze massa-immigratie. De Italiaanse film die bij de Oscars verleden jaar werd genomineerd, is “Brand op zee”, waarin de hoofdrolspeler een arts is die de migranten bij hun aankomst behandelt. De Italiaanse minister-president Matte Renzi had 27 DVD´s van de film bij zich tijdens een vergadering van de Raad van Europa. Commerciële Italiaanse tv-zenders produceerden vele tv-programma´s over de migranten, zoals “Lampedusa”, genoemd naar het Italiaanse eiland. In Milaan gingen zelfs 100.000 Italianen de straat op voor een “demonstratie van solidariteit” met de migranten. Van welke “solidariteit” kan er sprake zijn wanneer een half miljoen mensen door de Italiaanse regering “gered” werden en het hele land vastberaden is om zijn deuren te openen voor heel Noord-Afrika?

Winston Churchill was er van overtuigd dat de Middellandse Zee de “slappe onderbuik” van Hitler´s Europa was. Ze is nu de slappe onderbuik geworden van de Europese verandering in Eurabië.

Bron:
https://de.europenews.dk
Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Giulio Meotti

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, establishment, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Paus Franciscus, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op In Europa vindt een bevolkingsvervanging plaats

 1. En dit allemaal dank zij de narcistische trollen in Brussel en hun nsb-marionetten in de Italiaanse regering. Want Italie, maar ook Spanje op slot en er komt geen debiele neuqnegert meer door!!!!

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Wekelijks stromen er honderden “vluchtelingen” binnen die allemaal op een of andere manier aan het staatsinfuus komen te hangen.
  Henk Kamp verteld onlangs in WNL dat we 500, 600, 700, tot wel 800 migranten per week binnenkrijgen.
  Dit kan onze economie niet meer aan. Zelfs onder de “jij bent welkom” zangers zal het draagvlak afnemen.
  Bijna alle afgewezen “vluchtelingen” (lees parasieten) verdwijnen in de illegaliteit en gaan ongestraft roven en verkrachten want onze politie doet niets want ze kunnen hun identiteit niet vaststellen. Sommigen hebben wel tientallen identiteiten.
  Ons land kan dit niet meer aan.

  Die illegalen zullen in kampen opgesloten moeten worden en daarna met boten teruggebracht worden op de stranden van Libië of what ever aan de Noord Afrikaanse kust.

  Er zijn al teveel kanslozen, kijk in de grote steden, zie die grote groepen hangende migranten op hoeken van straten en onze pleinen.

  De maat is vol, ons land kan deze parasieten niet meer aan, onze leiders doen niets, en laten de bevolking de zaak oplossen.

  Wordt het niet eens tijd dat de bevolking in actie komt?

  Brandende barricades dat het zo niet meer kan en dat de schuldigen gestraft moeten worden!

  Like

  • Steven zegt:

   Eigenlijk wel..maar iedereen blijft afwachten tot de ander actie onderneemt. Dus, blijven we allemaal op elkaar wachten.
   Er komt misschien nog enig verzet op het moment dat je wordt afgeslacht…
   En half Nederland is LINKS…dus daar hoef je al niks van te verwachten.

   Het enige wat straks rest is ..VLUCHTEN…en hopen dat ze daarna héél Europa afbreken!!

   Like

 3. GT zegt:

  Vroeg of laat, zullen de verantwoordelijken die dit allemaal georkestreerd hebben zich moeten vergewissen dat ze straks niet meer terug kunnen en op de een of andere manier rekenschap zullen moeten afleggen, wat zeer vergaande gevolgen zal hebben voor betrokkenen!
  Kunnen ze dit zelf niet bedenken, weten ze niet wat dat voor hen zal betekenen?

  Like

 4. wouteenhoorn zegt:

  Daar zijn de meesten van ons al langer van overtuigd. Maar het kan geen kwaad dat te blijven herhalen. Misschien dringt het eens tot de hersenen door.

  Like

 5. Peter selie zegt:

  We stonden erbij en keken er naar! Het is onze eigen schuld,een gehersenspoeld volk, dat van het ene psychedelische festival naar het andere rent en dan denken dat ze kunst beleven om naar overbetaalde dwazen te kijken die bezig zijn hun darmen uit hun lichaam te brullen en dat vinden ze dan mooi. Een gouden toekomst voor psychaters, maar dan moet je je dat wel voorstellen op zijn N. Koreaans.

  Bij de verkiezingen in maart j.l. stemden desondanks 80 % op de partijen die voor hun onze ondergang hebben gestemd. Want die zijn niet van plan om te stoppen.

  Peter Selie

  Like

 6. delamontagne zegt:

  De vervanging is niet alleen ongewenst door de oorspronkelijke Europeanen, maar de nieuwelingen zijn in tegenstelling tot de Europeanen, die apathisch toekijken, AGRESSIEVER en geweldadiger.

  https://tvs24.ru/cumulus/cc-content/uploads/h264/0uvrmSBZRE1NYR87HNmG.mp4?_=2

  Like

  • Harry zegt:

   Stapelgek die zwarte krengen !
   Met een houten balkje op een vuilnisbak timmeren uit woede ?
   Heb dat soort dingen wel gezien bij boze chimpansees .
   Geef iedere wilsbekwame autochtoon in onze westerse landen een blanco volmacht om op die lui te schieten !
   Liefst met een gedempt wapen , dan duurt het langer voor ze het door hebben en gaan rennen .

   Like

 7. Marian zegt:

  Mijn vader en moeder waren allebei katholiek, maar deden daar niets meer mee. Gelukkig hebben ze mij daarin vrij gelaten. Wel wist zij mij te vertellen, dat wij in de toekomst overheerst zouden worden door de islam. Ook vertelde ze dat de eerste keer de wereld te maken kreeg met overstromingen (zie de ark van Noach). De tweede keer zou de wereld door vuur vergaan. Zou zij gelijk krijgen ????

  Like

 8. fleckie zegt:

  Zou F Halsema( van de MOTIE Halsema)… ook die ‘aardige’ binnendringers ‘verwelkomen’? ( binnendringers leert men het beste kennen, door direct contact: in het begin zich timide voordoend,totdat ‘gewenning’ troef is.

  Like

 9. Marc zegt:

  Dit bericht verzuimt te vermelden dat autochtone Europese volken aangespoord worden hun geboortenpeil zo laag mogelijk te houden!

  Like

 10. Pingback: Wikipedia verwijderde onlangs het item 'Omvolking' - Lang Leve Europa!

 11. De EU is eigenlijk als de WOII,toen werden de landen verovert door mensen dood te schieten,nu worden landen omgekocht door geld.Toen werden mensen gedeporteerd,nu worden ze binnen gehaald.Zo kan ik meer voorbeelden noemen.We worden langzaam gebrainwashed door Brussel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s