De burgeroorlog van Hamburg: En plotseling is het woord “links” verdwenen

Screenshot_17

De terreur komt van links.

(Vertaling: E.J. Bron)

Zeker, onze politici zijn er heel handig in als het erom gaat de burgers te manipuleren. Hoewel de burgeroorlog in Hamburg tijdens de G20-top duidelijk door linkse terroristen ontketend werd, is dit politieke woord plotseling verdwenen in de uitspraken van de verantwoordelijken.

journalistenwatch

We lezen in een melding van het dts-persbureau: De Duitse minister van Justitie, Heiko Maas (SPD), heeft aangekondigd met alle consequenties tegen geweldplegers van de G20-top in Hamburg op te treden. “Dat zijn niet alleen maar chaoten, dat zijn zwaar criminele geweldplegers en brandstichters”, zei Maas tegen de “Bild am Sonntag”. Dat in Hamburg plunderende bendes complete straten verwoestten, zou “een nieuwe kwaliteit van brutaliteit” tonen, aldus Maas.

“De verantwoordelijkheid voor dit ongebreidelde geweld dragen de criminelen. Ze zullen zich daarvoor voor de rechter moeten verantwoorden. Onze rechtsstaat zal hierop met alle consequenties reageren.”

Daarvoor al had de fractievoorzitter van de CDU, Volker Kauder, een hard optreden tegen de geweldplegers geëist en de politie tegen beschuldigingen verdedigd. “Niemand heeft het recht om geweld te gebruiken om je politieke doelen door te drukken, en al helemaal niet plunderend door een stad te trekken”, zei Kauder tegen de “Tagesspiegel”. Alle democraten zouden zich nu aaneen moeten sluiten om de “onverdraaglijke geweldsexcessen scherp te veroordelen.”

De CDU-politicus bekritiseerde vooral het gedrag van de Groenen en Die Linke. Hij zou maar één naam hebben voor hun kritiek op de politie, “verachtelijk”. Diegenen die in Hamburg mensen en eigendom zouden hebben aangevallen en de staat handelingsonbekwaam wilden maken, zouden “zonder pardon veroordeeld moeten worden”, zei Kauder.

Wie gigantische schendingen van de wet, zoals die in Hamburg te zien waren, zou relativeren, zou de rechtsstaat ondermijnen. Kauder verdedigde de politie. Die zou niet werkeloos kunnen toekijken wanneer er auto´s in brand gestoken en ramen ingeslagen worden.

Alleen maar weer lege woorden om het stemvee in september naar de slachtbank te drijven. Geen woord over het feit dat de links-radicalen achter deze aanslag op onze democratie zitten, die jarenlang door de politici, die nu hun bek opentrekken, verwend, financieel gestimuleerd en opgehitst werden.

Deze smerige truc kennen we al van de islamitische terreuraanslagen, waarbij in de politieke statements het woord “islam” ook werd vermeden.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Hypocrisie, Links fascisme, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op De burgeroorlog van Hamburg: En plotseling is het woord “links” verdwenen

 1. Flo zegt:

  En dit was nog maar het begin van de LINKSE ratten terreur!

  Geliked door 1 persoon

 2. hslot4 zegt:

  Ja Duitsland heeft een kort geheugen of het was van wir haben es nicht gewust .
  Herrinert u zich deze nog ? der baader meinhoff gruppe linkse terroristen .
  De film om het geheugen wat op te frissen http://www.veoh.com/watch/v40465643Aa8sb3XY

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  “Ja, was will man?” -zullen Merkel, Maas c.s. bij zichzelf denken- “Die Geräte soll man ja schützen, oder?”
  Ze hebben ze nog nodig: Öp naar de volgende stad!

  Like

 4. Thoth zegt:

  Yep, zij zijn gelijk aan de Nationaal Socialisten of te wel, de nazi’s…

  Like

 5. Jan zegt:

  Ach, Volker Kauder, dat was de geschifte die AfD een verzamelbak noemde van bruin gedachtengoed nadat hij opzettelijk de woorden van Höcke had verdraaid

  https://www.bananenrepublik.org/2017/01/22/volker-kauder-cdu-mann-attackiert-afd-sammelbecken-fuer-braunes-gedankengut/

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Merkel prijst de vreedzame protesten.
  Helaas voor haar hebben we daar zeer weinig van gezien en gaan de beelden van het linkse crapule over de wereld zodat de indruk ZEER negatief is.

  Like

 7. Gert v.d. Horst zegt:

  Waarom gaan de reacties hierboven volledig voorbij aan het feit dat er geen vrije pers kan zijn in een land dat al sinds 72 jaar bezet gebied is. Blijft de vraag of wij dan wel bevrijd zijn of misschien gewoon overgenomen: 1 tip zie onze pers

  Like

 8. De rellen in Duitsland lijken een opmaat te vormen naar Zuid-Afrikaase toestanden in Europa.
  .
  South Africa Shall Be the Template for European Genocide

  .
  Kijk maar eens hoe het de blanke boeren momenteel in Zuid-Afrika vergaat. Ook daar was links verantwoordelijk voor.

  Like

 9. Beschouwer zegt:

  Links is gewoon vies en vals. Links denkt beter te zijn dan anderen en als je het niet met ze eens bent grijpt links naar geweld. Links is Stalin, Pol Pot, de DDR, Noord Korea, Mao, Fidel Castro en allerlei andere ellende. Links maakt kapot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s