Meerderheid van de islamitische “vluchtelingen” wil grappen over de islam verbieden

Screenshot_2

“Kies de grootste bedreiging voor het islamitische imago!…”

(Vertaling: E.J. Bron)

Meer dan de helft van de in Oostenrijk levende islamitische “vluchtelingen” vindt het in orde wanneer mannen om religieuze redenen geen hand geven aan vrouwen. Tot dit resultaat komt een onderzoek van de Donau-Universiteit Krems onder 1.129 islamitische “vluchtelingen” uit Syrië, Afghanistan, Irak, Iran, Somalië en Tsjetsjenië.

Junge Freiheit

Ongeveer twee derde deel van de geënquêteerden kan zichzelf alleen maar voorstellen met een islamitische huwelijkspartner. Een derde deel is ervan overtuigd dat vrouwen als maagd het huwelijk moeten ingaan. Bijna 60% vindt dat grappen over de islam verboden zouden moeten worden. Een vierde deel van de “vluchtelingen” is er voorstander van om in Oostenrijk meer rekening te houden met islamitische rechtsvoorschriften.

Antisemitisme verbreid

Bij veel vragen blijken bovendien duidelijke verschillen te bestaan tussen de landen van herkomst. Zo verklaarde 37% van de Somaliërs bereid te zijn voor zijn geloof te sterven. Datzelfde zei echter maar 11% van de Irakezen. Terwijl 70% van de Somaliërs, 62% van de Afghanen en Syriërs evenals 61% van de Tsjetsjenen zich ervoor uitspraken om grappen over de islam te verbieden, bedroeg dit percentage bij de Iraniërs maar 14%.

Dergelijke verschillen waren ook te zien bij de vraag of de islam een grotere rol in de Oostenrijkse samenleving moet spelen. 74% van de Somaliërs en 60% van de Tsjetsjenen was het hiermee eens. Echter maar 10% van de Iraniërs.

Antisemitisme is vooral verbreid onder “immigranten” uit Syrië, Afghanistan en Somalië. 62% van de Syriërs, 55% van de Afghanen en 47% van de Somaliërs was het eens met de these “Joden hebben teveel macht in de wereld”. De instemming met deze stelling was daarentegen opnieuw veel lager bij de Iraniërs met 18%.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", cultuurrelativisme, Islam, Moslims, Multiculti, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

32 reacties op Meerderheid van de islamitische “vluchtelingen” wil grappen over de islam verbieden

 1. jantjeuitnl zegt:

  Stuur ze terug. Meteen.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Ze horen niet in een westerse samenleving en ze passen niet in een westerse samenleving.
   En daar komt nog bij dat ze verdommen het om zich aan te passen aan de westerse samenleving, erger nog ze willen de samenleving aanpassen aan hun normen. (waarden hebben ze niet). Er is maar één oplossing terug naar eigen land !!

   Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Wat is het verschil tussen ET en moslims?
   ET begreep het en ging terug waar hij vandaan kwam

   Like

 2. rony stokart zegt:

  Daarvoor was nu echt geen studie nodig. Het volstaat op straat om je heen te kijken en je ogen en oren de kost te geven. Dat soort dènkt er niet aan te assimileren, waarom zouden ze ook…

  Like

 3. boorzalf zegt:


  Haha!!!

  Geliked door 2 people

 4. Mirjam zegt:

  Off topic:
  Artsen zonder Grenzen zullen voorlopig stoppen met het ‘redden’ van vluchtelingen in de Internationale wateren bij Libië:

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170812_03015857

  Wat in werkelijkheid aan de gang is, is het feit dat de donaties stoppen van mensen die inzien dat AZG zogenaamde ‘vluchtelingen’ niet redden, maar de veerdienst voor ze uithangen. Zelfs een bedelreclame op tv heeft niet meer het gewenste effect. De burgers laten zich niet langer voor de gek houden. Juist goed! Niets meer doneren.

  De vluchteling hebben in de gaten dat het via Italië niet meer zal lukken om Europa binnen te komen en concentreren zich nu op Spanje. Tijd dat de Spaanse marine ingrijpt en ze terugbrengt naar waar ze vandaan komen.

  Geliked door 3 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Ze stonden van de week aan mijn deur.
   Ik zei, ik hoop dat ze al die boten lek schieten
   Echt soms trek ik dit gewoon niet meer
   Hoe kan iemand zo veranderen,ik schrik soms van mezelf,

   Geliked door 1 persoon

   • A.J. de Koning zegt:

    Ik wou dat ze bij mij ook eens aan de deur kwamen maar een tijdje geleden stonden ze op straat bij de Bruna waar ik altijd kom en of de duivel er mee speelt ze vroegen iedereen en mij sloegen ze over, ik keek misschien niet vriendelijk, en toen ik bij Bruna binnenkwam en het vertelde zei de bediende die ik inmiddels goed ken, wacht maar even en ze wilde al naar buiten lopen maar dat heb ik toen maar niet laten gaan.

    Like

 5. Elisah zegt:

  Ze moesten eens weten wat wij allemaal willen verbieden…

  Like

 6. Jan zegt:

  Hoe noem je een moslim met 5 geiten
  Een pooier

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Volgens de Koran mag ’n moslim maar met vier vrouwen trouwen en niet met vijf…

   Like

   • fleckie zegt:

    Dat klopt, als hij ze kan ‘onderhouden’, ‘in het geval van de oorlog tussen Irak-Iran, had GHOMINI ‘ verorderd’ : doordat zoveel mannen ,( en vooral jongens, gesneuveld waren, …..mannen meedere vrouwen mochten huwen, om het ‘vrouwenoverschot’zodoende op te heffen!)

    Like

 7. ReneKampers zegt:

  Joden hebben teveel macht in de wereld”. …en de Islam wil die macht overnemen…maar zelfs met de steun van Allah , wil het maar niet lukken , omdat de Joden niet met hun sjokodijzen laten rammelen .Dat is de echte reden voor hun jodenhaat . Wat die grappen betreft , vrouwen inpakken met dekens , dat is volgens mij een uit de hand gelopen Islam grap ,bij het vieren van karnaval ten tijde van “den grooote pofeet” er eentje op het exclusief idee zijn vrouw in te pakken. Hij had succes
  want iedereen lachte zich een bult . Het weigeren de hand te geven aan een vrouw kun je ook anders bekijken …. Ik ben niet waardig U een hand te drukken want ik ben maar een stomme kloot of Islamiet met een IQ waar zelfs kippen jaloers op zijn

  Like

 8. Marian zegt:

  Dat is tenminste weer even goed nieuws Mirjam.

  Like

 9. Wahahahahahahahahaahaaaaaa het islamofascistische herrenvolk, grondpersoneel van Allah eist van de Kafirs dat ze serieus genomen moeten worden, well till hell freezes over.

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Het merendeel van de Europeanen wil van de islamitische “vluchtelingen” af.

  Welk recht van spreken hebben deze mensen?
  Worden met open armen ontvangen en dan gaan ze ONS even vertellen wat WIJ wel en niet mogen zeggen?

  Als het je niet bevalt dan ga je toch lekker terug?

  De brutaliteit!

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Wat is het nut deze achterlijken op te nemen in onze samenleving. Moeten wij tientallen jaren in de shit zitten met dit volk en van alles proberen ze op andere gedachten te brengen of op te voeden. Het is totaal nutteloos en verspilde moeite een horde te op te nemen en door te kweken die ons naar het leven staat.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Zolang er nog mensen zijn die beweren, maar ze zijn niet allemaal zo, er zijn ook hele aardige mossels.
   Zolang zal het nooit ophouden.
   Je kan ze zoeken met een lichtje, maar je gaat ze echt niet vinden.
   Anders zouden het geen mossels zijn.
   Ik maak dan ook geen verschil tussen mossels en de islam, wat vele nog te vaak doen, Ook de PVV.

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Ben jij nou ook ineens van je geloof af gevallen?
    ik kan jou ook niet echt meer volgen Bert,
    Ik heb je gesteund in veel reacties aangaande de PVV, maar nu ben je ineens helemaal anti
    Das je goed recht natuurlijk, maar toch…ik persoonlijk vind het jammer,

    Like

   • BertG. zegt:

    We doen hier niks anders dan reageren op al het mossel nieuws waar je mee dood gegooid wordt.
    Maar de PVV heeft helemaal niets tegen mossels, maar iets tegen de islam.
    Leg jij mij dan het verschil even uit, dan ben ik ook weer bijgepraat.

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Natuurlijk moet hij in de kamer roepen dat je ze niet over een kam moet scheren.
    Maar hij staat als een huis dat de islam een verderfelijke ideologie is, daar heeft hij in 12 jaar geen letter aan veranderd.Kun je dat van de rest zeggen?

    Geliked door 4 people

  • Men haalt met het grootste gemak 100,000 den moslims naar Nederland, maar de Nederlandse overheid is NIET in staat om de veroveringsideologie uit de hoofden van deze lieden te halen. Er bestaan gewoonweg geen gematigde of Calvijnse moslims.

   Geliked door 1 persoon

 12. Geertrui Schlagwein zegt:

  Dat valt ff tegen de cultuurverrijking willen ook niet mengen……he pvda?

  Like

 13. Beschouwer zegt:

  De islam wil alles wat leuk fijn en vrij is kapot maken. Dat gaat niet gebeuren en er komt een burgeroorlog. Ook de linksen moeten dan kiezen of je bent voor de vrijheid of voor de islam. De goede moslims zullen ex-moslims worden die de onderdrukking ook zat worden.

  Like

 14. fleckie zegt:

  De ISLAM is gewoon een .’..DOODSCULTUS’!,

  Like

  • fleckie zegt:

   Aanvulling, op ‘DOODSCULTUS’…: ‘koppensnellers’ kwamen OOK VOORAL voor…tijdens..de..KRUISTOCHTEN: op pag.2+3 v.h.boek,( vermeld op 11.8.’17 ,onder ‘in het kort, de waarheid,etc.) een groe afbeelding van kruisvaarders te paard, met lansen…omgeven, door div. afgehouwen,,.. hoofden,

   Like

 15. tepelstreeltje zegt:

  die mensen horen hier niet ze respecteren de westerling niet en ze krijgen ook teveel kinderen die ze niet zelf kunnen onderhouden dus dat moeten ze dan maar doen in hun eigen landen toch??Ik kom niet aan mn slaap met die stampende kinderen boven mn kop helaas woon ik in een gehorige flat waar ik maar niet wegkom ik doe mn best maar ik ben dan een vluchteling toch???????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s