Opsporing Verzocht: Politie zoekt Azim Aynaci voor neerschieten Groningse student

Screenshot_60

(Door: Bas Paternotte)

Slachtoffer (21) blijvend verlamd

De politie heeft de naam en foto gepubliceerd van de twintigjarige Azim Aynaci die wordt verdacht van het neerschieten van een 21-jarige student in Groningen. Zijn beeltenis staat op politie.nl en was dinsdagavond ook te zien in tv-programma Opsporing Verzocht.

Post online

Het slachtoffer werd volgens de politie ‘zonder noemenswaardige aanleiding’ neergeschoten. Hij raakte zwaargewond en is blijvend verlamd aan zijn onderlichaam.

In de zaak zitten al twee “Groningers” van negentien en twintig jaar vast. Maar dinsdagavond werd duidelijk dat de man die nog voortvluchtig is vermoedelijk degene is die de student heeft beschoten. De politie had vooraf een ultimatum gesteld. De man moest zich voor de uitzending melden om te voorkomen dat zijn naam en foto werden getoond. Hij reageerde niet op die oproep.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Groningen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Opsporing Verzocht: Politie zoekt Azim Aynaci voor neerschieten Groningse student

 1. Feniks zegt:

  Zoiets heeft geen bestaansrecht meer.
  Definitief castreren.

  Geliked door 3 people

 2. Golden Girl zegt:

  Heeft u opsporing verzocht gezien? Van bijna alle gezochte vermoedelijke daders slechts 1 met blond haar !! Die wilde een vrouw bij een pinautomaat overvallen, en die student voor de rest van zijn leven verlamd, ik hoop dat ze dat gedrocht gauw vinden

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Iedereen die met de ZielenpietenIndustrie sympathiseert / faciliteert is medeschuldig aan dit, en 1000en andere dramas!! Hierbij nog een slachtoffer van importvolk / zielenpieten. Walgelijk om dat op je oude dag nog mee te maken, terwijl je de WO II ook al aan den lijve hebt ondervonden!! Met dank aan oa. het Qudtvolk van Het Binnenhof!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Als die al ooit opgepakt zal worden en ‘berecht’ in Nederland dan ligt een zware taakstraf op de loer van drie maanden waarvan twee maanden voorwaardelijk.
  En in die eerste maand zal hij om humanitaire redenen bij de geboorte van zijn zoveelste kind in Turkije mogen zijn omdat iedereen honderdvierenveertig nieuwe kansen moet krijgen.
  De betreffende invalide student is zijn enige kans zich normaal door het leven te begeven ontnomen maar ach wat doet dat ertoe?

  Geliked door 2 people

 5. Thoth zegt:

  Eh, hij was een illegaal en was vol lof op Erdogan, die de Nederlander het volgende noemde :

  https://images.gscdn.nl/image/bb43cde5f0_Schermafbeelding_2017-10-23_om_21.49.12.png?w=600&s=ebfb9b545e31212d6b3e1f6442b09f8b

  Tja, dan kun je wat maken, óók een onschuldige student òf in feite iedereen…

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Misschien zit hij al bij familie in Marokko. Dubbel paspoort is toch handig. Levert Marokko uit? We gaan het zien met veel omslag, omfloerste bewoordingen en weglatingen bij de NPO. Want het moet leuk blijven in Nederland en er zijn meer goede dan slechte Marokkanen. Kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Zouden in Nederland ook goede Chinezen zitten? Vraag ik me plotseling af. Weet het niet, nooit gehoord op de NPO. Vergeet niet over het keukentrapje te spreken.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Het is een Turk en het Nederlanderschap is bij hem door de overheid ingetrokken.

   https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2012-19158.html

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Petra De Boer. Ik en nog velen met mij zaten er veel te fitten over de zachte vriendelijke hand van het Ministerie van Justitie van de vorige Kabinet en het gebrek aan wil ons te beschermen tegen de tengels van de islam in Nederland. Het blijkt dat wij niet helemaal gelijk hadden. Gelukkig maar. In alle rust en weg van de schijnwerpers worden gevaarlijke individuen en families uit Nederland uitgedonderd. Wij moeten blij zijn dat de nieuwe minister en Staatssecretaris voor Justitie komen van de CDA en VVD en niet van D66. Aan een Jihadisten-kut hebben wij meer dan genoeg.

    Like

   • Alex Delarge zegt:

    Hij lijkt meer op een Albanees.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Thomasson, er mag nog veel harder worden opgetreden door het ministerie van Justitie en Veiligheid, zoals het binnenkort gaat heten, want er lopen nog veel te veel rond die het Nederlanderschap absoluut niet verdienen. We weten inderdaad lang niet altijd alles want er gebeuren gewoon allemaal zaken achter de schermen en gelukkig zitten daar ook goede zaken tussen. Met de nieuwe minister van J&V ben ik niet blij want dat is Grapperhaus en van minister Dekker ben ik ook niet onder de indruk die onder Grapperhaus valt.

    Like

 7. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Ik zou eens kijken in Amsterdam Zuidoost.
  Daar hebben ze een rattenplaag.
  Soort zoekt soort.

  Like

 8. Pietersen zegt:

  Een schandelijke misdaad. De dader verdient de doodstraf.

  Like

 9. Anton Haksteeg zegt:

  Inderdaad die dader verdient de doodstraf maar daar weet dat ministerie met z’n nieuwe naam niets van want de doodstraf kan niet in Nederland, wel kunnen Nederlanders voornamelijk door criminele migranten dood geschoten of verminkt worden dat is gebruikelijk en normaal niet waar Rutte?

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Rutte heeft bloed aan zijn handen. Jihad is niet altijd een leger krijsende arabieren op kamelen met geweren, maar jihad is ook een vluchteling, die afgewezen is, crimineel is en toch beloond werd met eeuwig bed, bad en brood vanwege Rutte III.

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Afgelopen nacht alweer een schietincident in Groningen. De stad en omgeving zit vol met (wapen)Tuig. Motto van Groningen; ‘Groningen, de Diverse Stad!!!’

  Like

 12. Thomasson zegt:

  De aanval van Azim Aynaci en zijn vrienden op de Groningse student was een JIHADISTISCHE TERREURDAAD. Zij hadden hem aangevallen omdat hij is een Nederlander en een christen. Er was geen andere motief in het spel. Een student die na zijn werk naar huis fietst, zoekt geen ruzie met drie moslims. Maar de Turkse moslims vonden het nodig hem, namens de islam, aan te vallen als onderdeel van de al gaande Jihadstrijd tegen de kuffars. De vraag is of ‘Opsporing Verzocht’ zal leiden tot zijn aanhouding. Hij is allang weg. Via familie en vrienden zit hij nu veilig in Turkije. Maar men kan de bal terugkaatsen op een praktische en effectieve wijze. Namelijk: het ontnemen van het Nederlandschap van zijn (uitgebreide) familie en van die van zijn vrienden. Men kan ze verklaren als persona non grata op grond van vijandige activiteiten tegen Nederland en haar bewoners. Bij het terugsturen naar Turkije zou Nederland twee terroristenfamilies van de lijst kunnen schrappen. OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Like

 13. Elisah zegt:

  Hij zit waarschijnlijk gewoon bij familie in huis, met wat speurwerk hebben ze hem zo te pakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s