Politieagente uit Rochdale: “Collega´s hebben mijn leven tot een hel gemaakt!”

Screenshot_149

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Een voormalige politieagente uit Rochdale, die onderzoek deed naar de islamitische meisjesverkrachters van Rochdale, komt nu met zware beschuldigingen. “Mijn collega´s hebben mijn leven tot een hel gemaakt, toen duidelijk werd wie er achter de seks-bende zit”, klaagt ze de politie aan.

journalistenwatch

De rechercheur Maggie Oliver (foto) hielp het georganiseerde misbruik van jonge meisjes door islamitische mannen, dat jarenlang onder de ogen van de autoriteiten plaatsvond, te ontmaskeren. Het was de rechercheur gelukt het vertrouwen van de slachtoffers te winnen en toen steeds duidelijker werd dat het om een georganiseerd misbruik door islamitische daders ging, stokte plotseling de interesse in diepgaand onderzoek van de kant van haar meerderen.

De pesterijen begonnen, toen duidelijk werd dat islamitische mannen zich georganiseerd aan tientallen meisjes vergrepen en Oliver haar meerderen ertoe opriep meer te doen om de meisjes te beschermen.

De politieagente heeft tot nu toe over deze tijd gezwegen, ook om de aandacht niet van de slachtoffers af te leiden.

“Ik heb er nooit openlijk over gesproken hoe ik behandeld werd, omdat ik er niet van wilde afleiden dat de politie bij het Rochdale-schandaal absoluut gefaald heeft tegenover de slachtoffers. Maar ik werd bedreigd en gepest”, aldus Maggie Oliver.

“Een meerdere schreeuwde me voor de telefoon compleet in elkaar. Ik zou de slachtoffers naar een verhoorruimte moeten brengen, waarin ze daarvoor al van dingen waren beschuldigd die ze niet hadden gedaan. Normaal gesproken zijn voor zulke kwetsbare slachtoffers speciale ruimtes voor verhoor beschikbaar, waarin het voor hen zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Daar wordt een gezellige situatie zoals thuis nagebootst om hen hun bekentenis te vergemakkelijken”, beschrijft de politieagente een van de pesterijen. Nadat ze, veroorzaakt door stress, enige tijd vrij nam, kreeg ze thuis onaangemeld bezoek.

“Twee collega´s kwamen bij me thuis en wilden de diensttelefoon terughebben. Hun ongeloofwaardige motivering: ze wilden me nog meer stress door mogelijke telefoontjes van slachtoffers besparen. Dat was uiteraard complete onzin. Ze wilden me alleen maar isoleren en me tot zwijgen brengen”, beschuldigt Oliver nu haar collega´s.

Ze verliet de politie van Great Manchester in 2012 wegens het falen van de politie in het zogenaamde Rochdale-schandaal.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Politieagente uit Rochdale: “Collega´s hebben mijn leven tot een hel gemaakt!”

 1. Marc zegt:

  Dat maakt mij nieuwsgierig naar mogelijke persoonlijke betrokkenheid van zulke collega’s bij zulke misdaden!

  Like

 2. kruisridder zegt:

  Hier is het niet anders. Geef moslimcriminelen aan en je hebt enorme gelazer met de politie, Justitie en de rechter, zoals ik heb ondervonden, helaas…..

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  Die goed bedoelende politie agente, je ziet wat er met dit soort mensen gebeurt. Een herkenbaar geluid, ook in Engeland; de politie die vierkant achter de Moslims staat en de autochtone bevolking laat kreperen. Zelfs bij een Brexit gaat de Islamisering van Engeland gewoon verder. In een moordtempo overigens. Alles in deze wereld word ten faveure van het Kwaad veranderd. Ook dit gezegde werd veranderd; Al is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaald hem wel !

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik vind het meer dan griezelig dat die mohammedanen zó abnormaal beschermd, gefaciliteerd, bevoorrecht en verwend worden door degenen die zogenaamd ‘onze landgenoten’ zijn.
  Blanken die andere blanken haten als de pest. EN WAAROM?!!
  Ik zie geen verandering meer in deze situatie komen, het wordt met de dag erger.

  Like

  • MF zegt:

   En waarom? Omdat bepaalde blanken gefrustreerd zijn van andere blanken, en een weg zoeken om “wraak” te nemen.

   Even ietwat zwart-wit voorgesteld. Je bent bijvoorbeeld een blanke “loser” en je bent gefrustreerd over blanken die wel “geslaagd” zijn, wat het ook wezen mag. Dan ga je jezelf identificeren met minderheidsgroepen en je gaat je afzetten tegen het blanke “establishment” ( de “geslaagden”), en je verkoopt dat voor jezelf als “betrokkenheid”, want je gaat natuurlijk niet toegeven dat je gefrustreerd bent. .

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Omdat deze blanken geestesziek zijn !!

   Like

  • abouneenee zegt:

   Onze Antifa-linksen zijn een compleet ander slag mensen, ver inferieur, en wij moeten daar niet langer tolerant voor zijn. Zij kunnen niet meer doen met hun leven dan andersdenkenden uitsluiten.

   Like

 5. Rensk. zegt:

  Een ding weet ik wel. Er zijn heel veel slechte mensen. Althans de echte slechteriken en degenen die er achteraan hollen en doen wat de slechteriken van ze willen en verlangen. En dat soort mensen daar zijn er heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel van.Je moet de goede ertussen wel zien anders zou je liefst naar een andere planeet verhuizen. Ik zie ze gelukkig en heb het in no time door wie ik voor me heb. Maar het zijn er bitter weinig.De kleinste details bij mensen vallen me direct op. Hun non-verbale uitdrukking en de toon en wat er gezegd word en wat juist niet. Of ze snel jaloers zijn of strontverwend.Of ze heel erg gevoelig zijn voor complimenten of ze opscheppen of ze neigen iemand naar beneden te willen halen etc etc Heb ik niet altijd gehad, maar door een leerschool, die niemand zou willen doorlopen.En ook bij sommige politici zie ik dingen die ik liever niet zie bij mensen, die ons land leiden. Eigenlijk heb ik hele hele goede handvatten gekregen. De vrouw hierboven zal sowieso deze bepaalde handvatten gekregen hebben door haar ervaring. De top van de politie ( in heel West-Europa) neemt de “normen” van islamieten over. Zover is het mij wel duidelijk. En dat is niet best.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cynicus zegt:

  Er wordt veel moslimcriminaliteit in de doofpot gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Guardiacivil zegt:

  Het duurt niet lang meer en England gaat net als Zweden onderuit.

  Geliked door 1 persoon

 8. Patrick zegt:

  Wat willen de Engelsen doen. Ze hebben zich laten ontwapenen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Johande derde zegt:

  Helaas blijft in elk Europees land de left with trass aan de macht die de moslims aan de macht helpen. Ze zijn zo diep geworteld in de samenleving dat het niet meer mogelijk is om ze af te zetten. Het uiterste redmiddel is dat de stille meerderheid waaronder de christelijke gemeenschap hun ogen open en gaan vechten. maar een groot deel van hun zijn lafaard

  Geliked door 2 people

 10. Marian zegt:

  Af en toe heb ik het gevoel dat ik uit een droom moet ontwaken. Maar met schrik denk ik dan dit is de werkelijkheid. Hier wordt je niet vrolijk van.

  Geliked door 2 people

 11. M. zegt:

  Hoe verrassend. Dat is hier ook cultuurgoed. Dader tot slachtoffer maken.
  De pedodoofpot dicht houden en zoveel mogelijk pedo criminelen verwennen en het volk naaien.
  Het derde reich of vierde is een nazi gebeuren en de nieuwe wereld orde is niet anders dus niet zo vreemd om te bedenken waarom dezelfde haat zo gesteund word.

  Like

 12. M. zegt:

  Als de doofpot van kindermisbruik bijna niet meer dicht te houden is ga je toch gewoon een cultuur binnen brengen die gewoon is aan kindermisbruik. Zwijnen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Inderdaad zwijnen o fnog erger.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  De Britse politie is verrot tot op het bot, zoals meerdere politiekorpsen in de wereld !!

  Like

 15. abouneenee zegt:

  Wat wil je ook in een land waar de shariarechtspraak al naast de reguliere rechtspraak is toegestaan… Na de Brexit moet het terugdraaien van dit verraad aan de Britse normen en waarden de hoogste prioriteit krijgen, anders is de door de Britten geuite wens tot zelfbeschikking (Brexit) zonder enige waarde.

  Like

  • MF zegt:

   … en daarna kunnen de Britten ons samen met de Amerikanen bevrijden,
   net als in WO I en II en de zaak schoonvegen.

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Britten, Amerikanen, Russen en Chinezen mogen dat allemaal komen doen van mij, maar volgens mij hebben ze daar geen belang bij, althans nog niet groot genoeg. Pas toen de Japanners Pearl Harbor aanvielen was er voldoende reden voor de Amerikanen om zich met de Tweede Wereldoorlog te bemoeien en de Britten waren ook lange tijd van mening dat ingrijpen niet noodzakelijk was vanwege de geringe last die ze van Hitler hadden. Pas toen Hitler zijn plannen voor werelddominantie wilde doorzetten richting Rusland, begon men het licht te zien. De islam pakt het slimmer aan dan met conventionele oorlogsvoering gebieden te veroveren. Hun wapens van voorkeur zijn misleiding en de baarmoeders van moslima’s. Zo heeft Europa de nobelprijs van de vrede gekregen, terwijl zij werd uitgehold door een parasiet die ooit eens, en nu nog bij Merkel, nuttig leek..

    Geef ze eens ongelijk… Waarom zouden wereldmogendheden een grondgebied bevrijden waarop in ieder geval de schijn rust dat burgers democratisch gekozen hebben voor een voortzetting van ellende.

    Like

 16. Pingback: “DIVERSITEIT” – De “constructieve” afbraak van onze samenleving | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s