Duitsland: Nieuwe “grote coalitie” besluit kuisheidsgordel voor iedereen (satire/sarcasme)

Screenshot_55

(Door: Jürgen Fritz – Vertaling: E.J. Bron)

Nadat er in de afgelopen twee en een half jaar steeds meer overvallen hebben plaatsgevonden, hebben de onderhandelaars van de CDU, de CSU en de SPD vandaag besloten dat vanaf 01-04-2018 alle meisjes en vrouwen tussen 9 en 90 een afsluitbare kuisheidsgordel moeten dragen zodra ze het huis verlaten. De nieuwe Duitse regering verwacht van deze maatregel een opleving van de economie. Maar ook Saoedi-Arabië en Turkije, waarmee al desbetreffende deals werden gesloten, zouden ervan kunnen profiteren.

Kuisheidsgordel voor iedereen komt en is van de belasting aftrekbaar

Zoals de chef-onderhandelaars van de nieuwe “grote coalitie” (GroKo) vandaag lieten mededelen, dienen meisjes en vrouwen tussen 9 en 90 jaar op grond van het vele aantal overvallen sinds de zomer van 2015 – zelfs 82-jarigen zijn niet meer veilig en moeten er rekening mee houden thuis overvallen en vijfmaal verkracht te worden – het huis alleen nog maar met een afsluitbare kuisheidsgordel te verlaten. Om het verwijt tegen te gaan dat de Duitse regering de veiligheid van de eigen bevolking niet zou interesseren, haar zelfs in de steek zou laten, zelfs haar vrouwelijke deel bijna volledig uit zou leveren, zoals de schaamteloze #120decibel-campagne zou insinueren, wil het kabinet dat de aanschaf van de belasting afgetrokken kan worden.

Politieke waarnemers en economische deskundigen denken weliswaar dat bij deze subsidie minder een zorgen-voor-de-eigen-bevolking op de voorgrond zou staan dan veelmeer een economisch motief, maar dat betwisten Merkel, Seehofer en Schulz heftig. Door de tussen de CDU, CSU en SPD unaniem tot stand gekomen maatregel zou men veelmeer de eenheid en handelingsbekwaamheid van de nieuwe regering op indrukwekkende wijze demonstreren. Het verwijt dat de eigen bevolking de CDU/CSU en SPD, afgezien van de periode kort voor de verkiezingen, helemaal niets zou interesseren, en dat men veelmeer eigen belangen zou volgen, zou daarmee duidelijk zijn weerlegd. Bovendien, zo gaf de demissionaire minister van Economische Zaken, Brigitte Zypries (SPD) toe, zou men erop hopen voor een extra economische opleving te kunnen zorgen, waardoor de Brexit-verliezen volledig gecompenseerd zouden worden.

Turkije en Saoedi-Arabië ook in het bootje

Omdat de productie in Duitsland in het begin de behoefte nog niet volledig zou kunnen dekken, dienen kuisheidsgordels eerst uit Turkije en uit Saoedi-Arabië, waar ze al langere tijd een hit zijn, geïmporteerd te worden. Desbetreffende handelsovereenkomsten werden al afgesloten. Daarvoor werden aan beide landen omvangrijke beloftes gedaan om in het vervolg (nog) meer invloed te kunnen uitoefenen op Duitse binnenlandse aangelegenheden. In het bijzonder zou aan Saoedi-Arabië zijn beloofd om nog eens tienduizend moskeeën in Duitsland te mogen bouwen, die volledig onder Saoedi-Arabische controle staan en die door Duitsers, ook de veiligheidsautoriteiten (!), niet mogen worden betreden.

In de nieuwe door de Saoedi´s gefinancierde moskeeën zou het in ieder geval streng verboden zijn om Duits te spreken, omdat volgens de nieuwste islamwetenschappelijke inzichten Allah nooit een cursus Duits of een integratiecursus gehad zou hebben, wat hij overigens, op dit punt waren de religiegeleerden van alle islamitische rechtsscholen het bij wijze van uitzondering allemaal eens, ook niet nodig zou hebben. Deze taal zou sowieso niet meer lang bestaan, was uit Saoedi-Arabië en andere landen van de islamitische cultuurkring te horen.

Aan Turkije daarentegen zou beloofd zijn dat men in het openbaar weliswaar zou doen alsof men de herinvoering van marteling en de doodstraf scherp zou veroordelen, maar dat het hier bij zou blijven en dat Turkije geen enkel nadeel te vrezen zou hebben. De EU-toetredingsonderhandelingen zou men weliswaar voor de schijn even afbreken, echter slechts enkele maanden, totdat bij de volgende crisis, die zeker weldra zou kunnen komen, iedereen weer afgeleid zou zijn respectievelijk de beelden en berichten van de laatste een tot twee jaar al vergeten zou zijn.

Kledingindustrie rekent op enorme opleving

De aanschafkosten van de kuisheidsgordel zullen, aldus het officiële standpunt van het ministerie van Financiën, tot 50%, verdeeld over een periode van 5 jaar, van de belasting aftrekbaar zijn. Aan mensen die weinig verdienen, huisvrouwen en werkelozen dient – dat heeft de SPD doorgedrukt – tegen een eigen bijdrage van € 10,- een ziekenfondsmodel, dat echter wel iets kan knellen, ter beschikking gesteld te worden.

De kledingindustrie was heel blij met deze maatregel, want die hoopt eveneens op een dringend noodzakelijke economische opleving en is al bezig om voor het komend zomerseizoen speciale bikini´s te ontwerpen, die zonder enige moeite over de kuisheidsgordel gedragen kunnen worden en uitgesproken sexy zouden zijn. Over enkele dagen zullen ze in de winkels verkrijgbaar zijn. Zodoende kunnen de Duitsers de lente en de zomer volledig ontspannen tegemoet zien en kan de zorgeloosheid weer naar Duitsland terugkeren.

Bron:
https://juergenfritz.com
Auteur: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, sarcasme, Satire. Bookmark de permalink .

34 reacties op Duitsland: Nieuwe “grote coalitie” besluit kuisheidsgordel voor iedereen (satire/sarcasme)

 1. Tistochwat zegt:

  Trek die mohammedaanse negers deze maar aan!

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Kan ik zo’n ding ook on-line bestellen?
  Ik voel er wel wat voor…

  Geliked door 1 persoon

 3. theresageissler zegt:

  Ha ha….satire ja.
  Het is frappant: Als je het over satire hebt, dit Tsjechische artikel over het “gematigd kannibalisme” heeft me destijds ècht over tafel doen liggen; ik kwam, ongelogen, niet meer bij!
  https://ejbron.wordpress.com/2015/09/14/gematigd-kannibalisme-is-absoluut-ongevaarlijk-het-is-niet-nodig-om-er-bang-voor-te-zijn-jullie-bekrompen-boeren/
  Terwijl ik hier eerder iets heb van: “Probeer liever niet geestig te zijn, en zéker niet over zó iets!”
  Waar zou het verschil liggen? De stijl? Het onderwerp? of allebei?

  Geliked door 1 persoon

 4. reageerbuis zegt:

  Niet vergeten het sleuteltje thuis te laten en goed onthouden waar je het hebt opgeborgen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dat komt er helemaal op aan wie je ontmoet onder weg naar het beloofde land en terug, zou ik zeggen.
   Kijk zo’n sleuteltje is zo gepakt, maar je haalt je er vaak zo veel ellende mee op je hals als je binnenkomt met zo’n karavaan van die mooie donker getinte vrouwtjes.

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  vROEGER deed de man die gordel om,bij de vrouw, om te voorkomen dat de vrouw ondeugend zou worden.
  Nu doet dee vrouw hem om om te voorkomrn dat de man ondeugend wordt.
  Wat een tijd om in te lkeven.

  Like

 6. dol phin zegt:

  Ik zie Merkel al met zo’n gordel om.

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Nu eisen de homo’.s of janetten ook een kuisheidsgordel ,ze voelen zich gediscrimineerd want tussen de nieuwe broeders zijn er ook die dromen van mooie mannelijke billen

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Merkel heeft ook een anti-sex gordel besteld maar haar partijgenoten hebben haar kunnen overtuigen dat zij “Absoluut” helemaal geen gevaar loopt om verkracht te worden ,
  nog niet bijna

  Geliked door 1 persoon

 9. anna zegt:

  op l april dus ……

  Like

 10. Jan zegt:

  Lekker naar het strand

  Geliked door 1 persoon

 11. Klaas zegt:

  Like

 12. Flo zegt:

  9-90.Precies de leeftijden waar ze niet op vallen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s