Linksextreem Arabisch-Turks “Jeugdverzet” demonstreert op 1 mei maximale “Jodenhaat”

Screenshot_167

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlin/Neukölln – “Jeugdverzet”, aldus de onschuldig klinkende naam van een links-extremistische, “publiciteitsgeile” groepering, die uit jonge Duitsers, Arabieren en Turken bestaat en behalve het bejubelen van hun idolen Lenin, Marx en Mao ook op andere linkse groeperingen inslaat en haar Jodenhaat de komende 1 mei wil uitleven.

journalistenwatch

Zolang de “anti-imperialistische en antizionistische” eindzege nog niet behaald is, zal het links-extremistische, uit Arabieren en Turken bestaande “Jeugdverzet Neukölln” ook dit jaar door Neukölln marcheren en tegen “uitbuiting, profiteurs, bloedzuigers en parasieten” demonstreren. Het motto dit jaar: “Naar buiten naar de Rode 1e mei”. Vorig jaar werd de linkse haat onder het motto: “Fuck Israël en de VS” gevierd.

Screenshot_168Sinds 2015 houdt de politie van Berlijn de links-extremistische groepering genaamd “Jeugdverzet” in de gaten. Heel bewust deze bagatelliserende naam kiezend, ageren de leden van de groep, die uit jonge Duitsers, Arabieren en Turken bestaat, overwegend in Neukölln en Berlin-Mitte. Op haar website wordt duidelijk gemaakt voor welke idealen gestreden wordt: “Jeugdverzet – Wij zijn een proletarische, revolutionaire en anti-imperialistische jeugdorganisatie en strijden tegen dit systeem, voor het socialisme en de vrije toekomst in het communisme. Rebellie is gerechtvaardigd!”

Bij het uit Arabieren en Turken bestaande “Jeugdverzet” zijn “criminele jongeren met identiteitsproblemen” betrokken

Volgens de politie zou de groepering ideologisch gerangschikt kunnen worden onder “het anti-imperialistisch spectrum”. Op de Nakba-dag – “Al Nakba”, de catastrofe, die volgens de Arabische versie in 1948 over de bewoners van “Palestina” uitbrak – demonstreert het “Jeugdverzet” zij aan zij met Israël-haters.

Screenshot_169Als niet “toevallig” de idolen Marx, Lenin of Mao gehuldigd worden, dan worden honderden muren van huizen met links-extremistisch leuzen zoals “Gewapend en Ready” of “Leve Mao!” verfraaid of ook wel eens ingeslagen op andere linksen, die zich – zoiets bestaat kennelijk! – solidair tonen met Israël. Zo ging het in ieder geval op nieuwjaarsdag verleden jaar, toen het “Jeugdverzet” een feest van linksen met affiniteit voor Israël overviel.

Sinds het midden van 2016 zouden er niet alleen haat-parolen in de vorm van leuzen op muren, maar ook geweldsdelicten tegen personen geregistreerd worden, aldus een woordvoerster van de politie volgens de “Bild-Zeitung”. Het “Jeugdverzet” geeft uiting aan de in het linkse spectrum en vooral de islam inwonende Jodenhaat door tegen een man, die kleding droeg waaraan hij als Jood te herkennen was, te zeggen dat men “zulke shit” niet zou willen zien.

Martiale linksspraak, gekruid met gewelddreigingen

Criminoloog en permanente gast in publiekrechtelijke talkshows, Christian Pfeiffer, ziet in de leden bagatelliserend “criminele jongeren met een identiteitsprobleem”, die onder het “symbool van de schrik van de burgers, de hamer en sikkel” bijeenkomen om zichzelf af te grenzen.

In de actuele, lange oproep van deze “criminele jongeren met identiteitsproblemen” wordt o.a. gezegd:

“IN ONZE HAAT LEEFT DEZELFDE HOOP OP EEN TOEKOMST: HET COMMUNISME.

Screenshot_170Wij, als jonge revolutionairen in Duitsland, zullen onze taken op ons nemen en strijden! We roepen jullie op hetzelfde te doen en je daarom op de 1e mei aan te sluiten bij onze demonstratie! Wij willen op deze traditionele dag van de strijdende arbeidersklasse een krachtig signaal van vastberadenheid en strijd afgeven. Onder het vaandel van de internationale solidariteit met alle strijdende volkeren en alle arbeiders en boeren van de wereld samen marcheren!

Met hun spelletjes en gruwelijkheden zijn ze veel te ver gegaan!

Daar plaatsen wij onze eenheid tegenover, we laten hen zien dat we zullen vechten!

DE STRAAT OP! 1 MEI 2018/13.00 UUR/KARL-MARX-PLATZ/BERLIN-NEUKÖLLN”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", achterlijkheid, antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, Berlijn, Communisme, demoniseren, Duitsland, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Linksextreem Arabisch-Turks “Jeugdverzet” demonstreert op 1 mei maximale “Jodenhaat”

 1. flo zegt:

  De duitse politie houdt het vuile tuig al sinds 2015 “in de gaten”, lees: doen niets concreets.
  Merkel, de fascitisch communistische hoer en haar consorten, zijn schuldig aan wat al is gebeurt en wat nog staat te gebeuren.

  Geliked door 5 people

 2. fleckie zegt:

  Brseffen die ‘ARABISCHE. en…TURKSE. ‘Jongeren ‘ eigenlijk wel, dat ZIJZELF…uit..VOLKEN
  afstammen, …die…ENORM IMPERIALISTISCH, ..EN….EXPANSIEF. zijn? …( ‘men ziet wel de splinter in andermans ogen, doch de balk in eigen ogen, ‘vergeet’ men’)… nietwaar !

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Ik HAAT het communisme, de radicale islam, linkse politici, de EU-elite, links-extremisten, misdadige allochtonen en soortgelijk tuig en ongedierte en dat ze die allemaal maar in het hellevuur schoppen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk.V zegt:

  Merkel heeft door haar verachtelijke immigratiepolitiek op onvoorstelbaar grote schaal de Jodenhaat in Duitsland weer ingevoerd. Het aantal Jodenhaters in het Duitsland van nu zal groter worden dan het percentage actieve Jodenhaters tijdens de ”Hitler periode”‘
  In die vreselijke tijd werd 34% van de in Duitsland verblijvende Joden naar concentratiekampen gedeporteerd en omgebracht.
  Als er nog meer ruimte wordt geschapen voor deze afschuwelijke vorm van haat zou het wel eens kunnen zijn dat er nog veel meer slachtoffers ONDER DE JODEN VALLEN, dank zij Merkel

  Deze vrouw zou allang moeten zijn gearresteerd en berecht.. Zij is werkelijk levensgevaarlijk.
  Via haar beleid verspreidt de haat tegen de Joden en tegen Israël zich over de hele EU.

  Geliked door 2 people

 5. Eigen volk eerst zegt:

  Dit is werkelijk ONGELOFELIJK! Zoveel haat, zoveel geweld en het mág gewoon. Er wordt dit TUIG geen strobreed in de weg gelegd. ” De politie houdt ze in de gaten”… dan gebeurt er dus NIETS! Ze worden geholpen betekent dat….

  Geliked door 1 persoon

 6. simon borgers zegt:

  Ze deilen op Rotzooi in Europa de wil van dat Brussel is dat.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Ik ga er vanuit dat de Duitse overheid dit tuig (blijf zeer beleefd) zal verbieden om te “demonstreren”… wishful thinking Trucker, het is het Duitsland van het kreng Merkel niet de AFD.
  Tja, ik zou voor het pragmatische kiezen en een perimeter instellen, politie in gevechtskledij en bij het geringste teken van moeilijkheden los gaan.
  (Sun Tzu indachtig) zou ik als bevelvoerend van de eenheid zorgen dat er provocatie is wat dan perfect aansluit om door politie (tomeloos) geweld te gebruiken.
  Zal vast wel wishful thinking van mijn zijde zijn de situatie in Duitsland kennende.
  Beste oplossing voor deze akefietjes Cal 12 in handen van gemotiveerde politie dus geen schijters en/of dametjes. 🙂

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Ooohhh, 1 mei, de dag van de arbeid. uhhh de dag en nacht van de enorme rellen hier en daar. De autonomen zoals ze zich verder noemen trekken dan ten strijde. Het ziet er dan uit als een oorlogs slachtveld.

  Like

 9. Wie zijn na de joden aan de beurt, wel eens over nagedacht.

  Like

 10. Eva110 zegt:

  Gesponsord door de Duitse overheid kunnen ze weer een dag lekker los gaan op alles wat de verachtelijke werkenden opgebouwd hebben en reken maar dat ze zich niet in zullen houden, de politie kijkt op het juiste moment net even de andere kant op !!!!

  Like

 11. Petra DeBoer zegt:

  Ik begrijp ook niet dat Duitsers op 1 mei op “De dag van de arbeid” nog altijd een vrije dag hebben en kinderen vrij van school hebben.
  Een vrije dag voor de linkse kerk en hun bondgenoten en dan kan er volop gedemonstreerd worden, te belachelijk voor woorden.

  Like

  • Trucker zegt:

   Wat wilt u, deze dag als feestdag afschaffen omdat het een “linkse” hoogdag is ?
   U bent vergeten (of negeert het feit) dat dit vele decennia de dag van de arbeider is geweest waar het nu helaas gekaapt wordt door linkse politici.
   Als u feestdagen wil inperken geeft u amo aan hun die nu reeds staan te trappelen om Christelijke feestdagen te laten verdwijnen en deze te vervangen door islamitische.
   Dit is een zeer gevaarlijk weg dat u op wil, FOUT over heel de lijn.
   In dezelfde lijn (als uw denken) is eu HQ brussel reeds volop bezig met censureren en wegfilteren wat niet in hun denkwijze past.

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Trucker, in Nederland is het geen feestdag en niemand heeft vrij. Scholen zijn wel dicht maar dat komt omdat het mei vakantie is. Toen de mei vakantie er nog niet was en kinderen pinkstervakantie hadden gingen kinderen op 1 mei gewoon naar school.
    Die pinkstervakantie lag door de verspreiding van de zomervakantie in drie regio’s erg dicht op de zomervakantie en omdat door Koninginnedag en 5 mei, Bevrijdingsdag, de kinderen toch al vrij hadden is de pinkstervakantie de mei vakantie geworden.

    In Nederland is 1 mei een gewone dag, net als alle andere dagen behalve voor de socialisten en communisten die dan bij elkaar komen en de internationale zingen. Vrij hebben ze niet behalve als ze vrij vragen van hun werk maar zoals bekend zijn vele linkse kerk aanhangers te beroerd om te werken.

    De 1 mei viering zie ik als propaganda voor de linkse kerk en ben heel blij dat we dat in Nederland niet hebben. De linkse kerk heeft sinds 1968 niks maar dan ook niks meer met de vroegere arbeidersbewegingen van doen en sowieso waren die arbeidersbewegingen ook links. U weet wel de rooien waar de nationaal socialisten uit voort kwamen met Hitler. Hij had van die fijne werkkampen waar bij de ingang “Arbeit macht frei” stond. Prachtig om te vieren toch…nou ga uw gang en zing 1 mei de internationale en vergeet niet uw gedachten uit te schakelen aan de miljoenen slachtoffers van deze rooien.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Petra DeBoer 29 april 2018 om 20:03
    Heel selectief rond de hete brij dansen en dat laatste is een weerzinwekkende suggestie vanuit uw verwrongen redenering.
    De dag dat ik mee heul met wat ik als de vijand beschouw mag ik ter plaatse doodvallen.
    Ik zie tevens dat u (en u bent niet de enige die die fout maakt) alleen “de linksen” of “de rooien” als vijand beschouwt, fout over de hele lijn want de vijand is overal rond u, ook in (en meer als u denkt) de zogenaamde rechtse partijen.
    Zal uw kortzichtige blik wat verbreden : wie niet achter de PVV staat is zonder meer te wantrouwen, dus de aantallen zijn wat groter dan uw “de linksen” en “de rooien” front.
    Sun Tzu lezen kan ik u aanbevelen, dan zou u minder argeloos pennen over dit of dat, en voor u gniffelt (uit onwetendheid of andere reden) dit wordt in het heden nog steeds gebruikt als lesmateriaal op West Point.
    Verder heb ik het niet zo begrepen op lieden met oogkleppen overtuigd van hun eigen gelijk die dogmatisch (of obstinaat) doordrammen.
    Wat mij betreft met u case closed en al helemaal als u denkt dat ik geschiedenis lessen nodig heb.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Trucker, er is gewoon geen feestdag op 1 mei in Nederland en kan dus ook niet afgeschaft worden. Is een feit en is niet om de hete brij heen dansen. Sowieso is het een feestdag voor de rooien. Protestanten vieren het niet en Rooms katholieken vieren op deze dag wat anders. U draait zelf om de hete brij heen en ziet niet dat de 1 mei viering een feestdag voor de rooien is en ik vind het dom om zoiets te propaganderen met een feestdag zoals in Duitsland.

    Lees die longread over het marxisme maar eens en dan gaat er wellicht een lampje branden. Er zijn ook christenen links zoals in de CU en het CDA maar dat zijn voor mij ook rooien ook al staan zij vandaag de internationale niet te zingen.

    Over Sun Tzu hoef ik niks te lezen want wat hij schreef kan ik al jarenlang in de praktijk zien in o.a. Afghanistan, Libië, Irak, Syrië en Oekraïne. Dat West Point dat als lesmateriaal gebruikt is vast het geval omdat ik deze oorlogsstrategieën van Sun Tzu vrijwel dagelijks voorbij zie komen. Ik volg namelijk de gebeurtenissen in Syrië op de voet. Deze strategie word door de deep state gevolgd en dat zijn allemaal mensen van de linkse kerk, en dus rooien. Wat Sun Tzu met de 1 mei viering van doen heeft ontgaat me want die dag bestond toen nog lang niet toen hij leefde. Maar om de hete brij heen draaien is juist uw specialiteit.

    Deze zin van u, ik citeer u: “wie niet achter de PVV staat is zonder meer te wantrouwen, dus de aantallen zijn wat groter dan uw “de linksen” en “de rooien” front.”, is twee ledig op te vatten en weet dus niet wat u er mee bedoelt. De linksen en de rooien zijn in elk geval niet mijn front.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s