Syriër wurgt medeleerlinge, omdat zij zijn “liefde” niet beantwoordt

Screenshot_178

(Vertaling: E.J. Bron)

In Berlin-Friedrichshain werd een 19-jarige “vluchteling” uit Syrië gearresteerd wegens de aanval op een jonge vrouw. Hij had haar in een opleidingscentrum leren kennen en aangevallen, omdat zij “zijn liefde niet beantwoord zou hebben”.

journalistenwatch

Tijdens een scholing was de Syriër verliefd geworden op de vrouw, maar het latere slachtoffer zou zijn toegenegenheid echter niet beantwoord hebben, aldus de woordvoerder van het Openbaar Ministerie Berlijn, Martin Steltner. De Syrische koran-gelovige kon niet leven met de afwijzing en ging op de jonge vrouw los. Hij zou haar “levensbedreigend gewurgd” hebben. Hij zou haar niet aan anderen gunnen en ze zou met hem mee naar het paradijs moeten komen, zou hij gezegd hebben, bericht de rbb.

Medeleerlingen zouden tussenbeide gekomen zijn en de politie hebben gealarmeerd, zei Martin Steltner. Toen de agenten kwamen, zou hij zich tegen zijn arrestatie verzet en ook politieagenten verwond hebben.

De 19-jarige Syriër zit nu in voorarrest.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, Berlijn, Illegalen, Immigratie, Islam, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Syriër wurgt medeleerlinge, omdat zij zijn “liefde” niet beantwoordt

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Haal er nog maar “enkele” binnen Merkel daar ben je zo goed in.

  Geliked door 3 people

 2. Marc zegt:

  Drie jaar terug waarschuwde ik al voor testosteronbommen. Nu zie je wat ervan komt.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Typisch hoor, ja dit komt er idd van als je alleen duizenden mannen laat binnen komen
   En al die vrouwen in hun thuislanden zitten die met een mannen te kort? Lekker dan, wij zitten in Europa met een mannen overschot
   In de dierenwereld worden teveel aan dieren afgeschoten , in de beschaafde (laat me niet lachen) mensen wereld mogen ze vrij rondlopen

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Help de islam Europa uit !!

  Geliked door 2 people

 4. Williaan zegt:

  Vele vluchtelingen zijn levende boobytraps

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/06/10/koerdische-verkrachter-krijgt-tonnen-belastinggeld-om-vooroordelen-tegen-immigranten-te-bestrijden/
  Koerdische verkrachter krijgt tonnen belastinggeld om “vooroordelen” tegen immigranten te bestrijden
  Borlänge Multiculturele Vereniging krijgt honderduizenden euro van de belastingbetalers om het vooroordeel te bestrijden dat immigranten misdaden plegen. Maar de oprichter Noredin Shivan, 28 – die zelf in het bezit is van een strafblad met twaalf misdaden, is nu veroordeeld tot een gevangenisstraf voor het verkrachten van een slapend, door alcohol beneveld tienermeisje in Borlänge.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Incident op incident op incident op incident op incident en weinigen willen (weigeren) het grote verband zien.

  Geliked door 1 persoon

 7. annah zegt:

  mannen …. bescherm je vrouwen en dochters …..

  Geliked door 1 persoon

 8. kampersrene zegt:

  Nu begrijp ik waarom vrouwen een burka moeten dragen ,ge kunt er niet verliefd op een deken,! .Het heeft niets met hun godsdienst te maken , het is gewoon om vrouwen te beschermen tegen het geil krapuul met de herseninhoud van een kip

  Like

  • Peacepipe zegt:

   De burka heeft inderdaad niets met de islam te maken. Eeuwen geleden al voor de islam bestond droegen vrouwen al verhullende kleding zoals nu de burka. Dat was om ze te beschermen tegen ontvoeringen voor verkoop aan een rijke sjeik! Zo was niet te zien of er een jonge of oude vrouw onder zat! Alleen jonge vrouwen brachten geld op.
   Tirannieke mannen hebben de burka bij de islam ingevoerd om zo nog meer macht over vrouwen te kunnen hebben. En de westerse maatschappij laat zich nu eeuwen later nog de wet voorschrijven door deze tirannieke mannen!

   Like

 9. D.DAY zegt:

  De harde werkelijkheid is dat dit de echte islam is. Het Westen wordt overspoeld met moslims, die opgevoed zijn met waarden richting vrouwen, welke ver afstaan van onze westerse waarden. Je hebt geen glazen bol nodig om te voorspellen dat het allemaal van kwaad tot erger zal gaan. Met dank aan de EU.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s