Veilige toevluchtsoorden voor migranten

Screenshot_11

(Door: Jan Alverman)

Door het falend migratiebeleid zijn we in een ongezonde, ongecontroleerde en onvoorspelbare situatie beland. Europa dient dringend orde op zaken te stellen. Niet de massale interesse om naar Europa te migreren, noch de vermeende mensensmokkelaars, maar wel de foute Europese migratieaanpak is het grote probleem.

Het volgende voorstel is gebaseerd op twee punten:

1. Niet-Europese migranten opvangen buiten Europa
2. Europese grenzen en Europese bevolking beschermen

Niet-Europese migranten opvangen buiten Europa

Wanneer een vreemde persoon aan je voordeur aanbelt om steun of hulp te vragen, dan kun je de persoon wegsturen óf in je gezin laten inwonen óf in beperkte mate hulp verlenen zonder het eigen gezin in gevaar te brengen. De eerste mogelijkheid is ondermaats, de tweede is een brug te ver, de derde is correct.

Mensen in nood komen massaal aan de grenzen van Europa aankloppen om steun of hulp te vragen. Europa is welvarend en kan deze mensen helpen, niet door ze binnen te halen en te laten inwonen, maar op redelijke wijze voor opvang te zorgen. Concreet kan dit door volwaardige refugee-centraveilige toevluchtsoorden, uit te bouwen buiten de grenzen van Europa, in overleg met landen van Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Europa investeert in deze landen om de centra uit te bouwen, doet het management van de centra en houdt rechtstreekse controle over de Europese financiering. Europa zorgt daadwerkelijk en op grote schaal voor opvang en de migranten blijven binnen hun eigen continent of regio, zonder Europa binnen te dringen.

Migranten krijgen opvang in de centra zolang in hun land van herkomst de oorlog, het dictatoriaal regime, gevaar voor marteling of economische crisis dreigt. Bescherming, logement, voeding, verzorging, werkgelegenheid, onderwijs, landbouw, sport en ontspanning zijn beschikbaar in deze centra. Er is werkplicht voor volwassenen of men kan een deeltijdopleiding volgen. Er is schoolplicht tot 18 jaar. De centra zijn geen gratis hotels. Ze worden ontwikkeld als kleine zichzelf bedruipende steden van ca. 30.000 inwoners. De migranten bouwen mee aan hun veilige toevluchtsoorden. Tientallen tot honderden centra dienen worden opgericht vanaf Turkije tot Marokko. Werkgelegenheid en onderwijs zijn uitermate belangrijk. Er is nauwe samenwerking met Europese bedrijven en instellingen.

Europese grenzen en Europese bevolking beschermen

Europa heeft de plicht haar grenzen en bevolking te beschermen als een goed huisvader tegen de invasie van migranten. De Europese grenzen dienen te worden gerespecteerd. De huidige massale aanwezigheid van niet-Europese migranten wordt door vele Europeanen als ongewenst ervaren. Bovendien wordt het evenwicht van onze samenleving en de Europese eenheidsgedachte in gevaar gebracht. Dit kan nooit de bedoeling zijn geweest van onze inzet voor de opvang van migranten. Door de opportuniteit om refugee-centra op te richten buiten Europa en de migratiestroom op deze manier gecontroleerd te kanaliseren, is er ook geen enkele noodzaak meer om migranten tot het grondgebied van Europa toe te laten en evenmin om migranten Europees burgerschap te verlenen.

Conclusie

Het huidige Europese migratiebeleid mist coherentie en durf. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Men dient nu in te grijpen, streng maar rechtvaardig, ruimhartig voor mensen in nood, maar prioritair beschermend voor de Europese bevolking. Men hoeft mensen niet in huis te nemen als men ze “aan de voordeur” kan helpen.

Door:
Jan Alverman
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Midden-Oosten. Bookmark de permalink .

31 reacties op Veilige toevluchtsoorden voor migranten

 1. Petra DeBoer zegt:

  Migranten zijn geen vluchtelingen en voor migranten hoeven we al helemaal niks te doen. Dus ook geen centra buiten Europa wat wij moeten bekostigen.

  Like

 2. Jade zegt:

  “2. Europese grenzen en Europese bevolking beschermen”
  Geloven jullie het zelf?
  Dat tuig in Brussel zit daar om ons over de kling te jagen.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Duurzame_ontwikkelingsdoelen
  Door 193 landen ondertekend!!!
  Roei iedereen uit, en er is geen honger en armoede meer.

  Geliked door 3 people

 3. Mary zegt:

  Europa kan ze helpen door het henzelf te laten doen in eigen land zoals Nederlanders en andere Europeanen, Amerikanen etc. hun eigen land welvarend hebben moeten maken echter keer op keer is gebleken (met enorme investeringen/projecten vanuit het westen, decennia lang) dat ze dat laten liggen, het zijn geen kleuters en waar ze het gratis moeten halen weten ze heel goed en kunnen ze zich ineens dagen, maanden zich inspannen om op die gratis plek te komen. Nee, je hebt een bepaalde mentaliteit nodig om iets op te willen bouwen en die, is gebleken, is genetisch niet aanwezig.

  Geliked door 2 people

 4. keesb13 zegt:

  Zoals Pim Fortuijn al voorstelde!
  Fout: het is wel de bedoeling, maar dan van een zeer beperkte groep; een Europa creeern van paupers die te pas en te onpas kunnen worden ingezet(gedwongen) op plaatsen, klussen, oorlogen, bestrijden van elkaar enz. zodat de beperkte groep in alle rust en beschermd kan genieten van haar rijkdom. Rijkdom is niet geld, maar voorzieningen, voedsel, vermaak enz. Dasr heb je geen geld voor nodig. Bilderberg city, het bestaat al.
  Politie, leger, wij zijn het zelf. Onze sibblings bestrijden ons, uit een soort van goedgelovige trouw …

  Like

 5. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/linkse-twijfel-aan-ondergang-nederland-voorspellingen-van-migratiedeskundige-dr-jan-van-beek/
  Linkse twijfel aan ‘Ondergang Nederland voorspellingen’ van migratiedeskundige Dr. Jan Van Beek
  Van Beek stelt namelijk dat een flink percentage van de asielzoekers niets of weinig bij dragen, en in de toekomst zullen bij gaan dragen, aan de Nederlandse economie.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Klinkt goed ben ik voor!

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Weer een Helderziende, meer meer meer….. WELKOM in het Land van Onbenullen!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Laten de schandalig rijke mohammedaanse olieboeren maar investeren in de veiligheid van hun ‘geloofsbroeders’. En de EU-bonzen kunnen ook wel een flinke steen bijdragen.

  Het kan wel zijn dat Europa ‘welvarend’ is, maar heel veel mensen merken daar niets van.
  Die liggen ’s nachts te tobben over hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen.
  Of ze krijgen – als bejaarde – in hun ‘zorginstelling’ maar één luier per dag en walgelijk gaarkeukenvoer op hun bord.

  Like

 9. droevige mof zegt:

  Mevrouw Merkel moet op zoek naar een veilige toevluchtsoord. De volgende week zal opwindend zijn in Duitsland. Je kunt alle mogelijkheden berekenen, er is geen oplossing die het huidige systeem niet schudt. Ik heb daar niets op tegen, om het gematigd te zeggen.

  https://www.express.co.uk/news/world/975166/Angela-Merkel-Germany-Bundestag-EU-migration-crisis-Kai-Whittaker

  Like

 10. Henk der Niederlander zegt:

  Ik hoop niet dar het COA dan die opvang moet gaan regelen want dan zie Ik al gebeuren dat hetzelfde COA op dezelfde manier te werk gaat als nu het geval is, alleen is het hele gebeuren verder uit het zicht en kan buiten Europa de ”asielaanvraag” verwerkt worden.
  Daarbij kun je er vergif op innemen dat de illegalen die geen schijn van kans hebben gewoon blijven komen.
  Deze hele discussie is weer gewoon een zoethoudertje (lees leugen)

  Like

 11. Antwoord van de Britse auteur en politiek activist Raheem Kassam op de tweet van de Vlaamse EU-extremist Guy Verhofstadt.

  Geliked door 3 people

 12. King Arthur zegt:

  Menm dronk een glas deed een plas, ziet dat alles volgens het soros plan gaat en men ging lekker verder met de boel naaien!!!

  Like

 13. joko zegt:

  Helaas, Too Little Too Late. Oeverloos gelul in Brussel en 0,0 draatkracht hebben niet te genezen stikende wonden achter gelaten. Het probleem is daarom onoplosbaar geworden. De enige weg terug is een burgeroorlog en die is onderweg.

  Like

 14. joko zegt:

  Daadkracht.

  Like

 15. Marc zegt:

  Beste Jan,

  Het Europese migratiebeleid is juist heel coherent en buitengewoon gedurfd. In tegenstelling tot wat jij en ik verwachten van een overheid, is de Europese gericht op liquidatie van de autochtone bevolking. Zo niet letterlijk, dan toch wel op de middellange termijn door omvolking. En daarvoor hoefden ze slechts, in tandem met de inrichting van zogenaamde vluchtelingenverdragen, de Europese buitengrenzen in rook te laten opgaan, en tegelijkertijd een signaal afgeven aan werkloze Afrikanen dat transport van illegalen buitengewoon lucratief zal zijn.

  Dus omvolking is inderdaad een gedurfd Europees project met buitengewoon veel succes.

  De laatste die iets dergelijks probeerde was de heer A. Hitler.

  Geliked door 2 people

 16. hans-e-pans zegt:

  Als er geen paal en perk aan gesteld zal gaan worden zullen de autochtone West-Europeanen in een ongezonde, oncontroleerbare en voorspelbare situatie belanden. Het is maar net van welke kant je het wilt bekijken.

  Like

 17. Sabeltant zegt:

  Ik denk dat het allemaal geen bal meer uitmaakt Europa is verloren, dit gaat niet meer goed komen.
  Europeanen zijn te slap om op te treden tegen lieden die hun hele leven hebben moeten vechten om te overleven en die niets te verliezen hebben. Die “vluchtelingen” gaan gewoon komen, desnoods illegaal. De enige manier om ze uit Europa te krijgen is een grootschalige zuivering waar de “vluchteling” -desnoods met geweld- teruggedreven wordt. Met al die links, christelijke en rechtse partijen die hier om morele redenen tegen zijn zie ik dit nooit gebeuren.
  Dat leidt uiteindelijk tot het uitroeien van het westerse inwoner. En als ik de huidige snelheid van “vluchtelingen” zo eens zie gaat dit geen 20 jaar meer duren. Wie jong en goed opgeleid is kan nog “vluchten” naar Amerika totdat ook daar de deuren dicht gaan.

  Geliked door 3 people

 18. boorzalf zegt:

  Het zal nog vele male erger worden, als de eurofielen hun zin doordrijven.
  Op 19 april 2018 lazen we in de media dat de Franse president Macron pleit voor een Eurafrika: 200 miljoen migranten naar Europa en dat hij stelt: ‘We staan nog maar aan het prille begin van ongekende volksverplaatsingen, die paradoxaal genoeg het gevolg zijn van de Westerse ontwikkelingshulp aan Afrika’ en verder: ‘Europeanen moeten door kruising met Afrikanen een gemengd ras worden’ en dat ‘Dit wel het einde van de sociale zekerheid in Europa betekent’.

  http://christendomvsislam.weebly.com/actualiteit-nu—19-april-2018.html

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Raszuiverheid was het motto van Hitler.
   Rasvermenging is het motto van Macronnetje.
   Beide zijn rasisme van het zuiverste water.

   Like

 19. Het Kabinet, met name VVD-staatssecretaris Mark Harbers, is geheel overstuur geraakt nu de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer de grenzen wil sluiten (zie: https://pbs.twimg.com/media/DfzDWokXkAAHlhQ.jpg:large).
  Want de illegale massa-immigratie (en islamisering) moet van het Kabinet wel doorgaan. Daar heeft Harbers, in opdracht van zijn baas Rutte, nu eenmaal op 2 mei jl. in Marrakech voor getekend, namelijk om de immigratie uit Afrika te bevorderen door de Afrika-Europa-route aan te moedigen en mensen niet terug te sturen. Voorts om “de positieve invloed van migratie op de samenleving te benadrukken (zie: https://gerard1945.wordpress.com/…/verklaring-van-marrakec…/).
  Het is weer het zoveelste bewijs dat met name de VVD, ondanks de grote woorden, door wil gaan met het versneld omvolken van Nederland. #landverraad

  Like

 20. Johan zegt:

  Sorry, als er bij mij iemand aan de deur belt omdat hij wat moet, dan stuur ik hem meteen weg.
  Dat is beslist niet ondermaats, maar dat is gezond veilig eigenbelang.

  het is altijd dat politiek correcte gezeur van het ´helpen´ van de vreemdeling.
  Nou, bedankt ! Voordat je het weet, word je belazerd en opgelicht, jatten ze je huis leeg en slaan ze je hersens in.

  Geliked door 2 people

 21. Johan zegt:

  De belangrijkste niet westerse allochtonen in Nederland op dit moment :
  Turken : een kwart miljoen
  Marokkanen : Ruim 1 miljoen

  Wat doen die mensen hier ? Wie heeft ze binnen gelaten ? Waarom gaan ze niet terug ?
  Wij willen ze niet.

  Like

 22. Pietersen zegt:

  We moeten af van dat vervloekte woord ‘migranten’. Het zijn geen migranten, maar asiel-ophalers/afdwingers.
  Een migrant staat in relatie tot werk/beroep, dat hebben deze gelukzoekers niet. Zij zijn ook niet uitgenodigd hier te komen (werken). Een echte migrant of immigrant heeft wat te bieden voor een ander land qua opleiding en beroep, dat hebben deze mensen met amper lagere school en een laag IQ totaal niet.

  Geliked door 1 persoon

 23. Ludo zegt:

  Spijtig, ik ben een man van zestig jaar en ik zie met lede ogen aan wat er geworden is van ons landje, allochtonen, migranten, illegalen die nu hier ons de wet komen spellen. En dat hebben wij dan te danken aan mijn generatie jarenlange linkse politiek. Er is wel een lichtpuntje, ik heb nooit op deze linkse partijen gestemd, dus ik kan met een gerust geweten deze wereld verlaten wetende dat het niet mijn erfenis is deze rotzooi, o ja, ik heb steeds voor de “andere partij gekozen” dus zal ik wel een racist zijn zeker?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s