Chemnitz: Familie van vermoorde Daniel Hillig wil geen condoleancebezoek van minister-president en burgemeester

Screenshot_134

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De familieleden van het slachtoffer van Chemnitz, Daniel Hillig, willen de minister-president van de deelstaat Sachsen, Michael Kretschmer (CDU), en de burgemeester van Chemnitz (Barbara Ludwig, SPD) niet ontvangen voor een condoleancebezoek. Ook weigeren ze om ook nog door de politici voor hun agenda geïnstrumentaliseerd te worden.

philosophia perennis

Onze vondst van de week komt uit de “Freie Presse”. In het artikel gaat het eigenlijk om het vanavond plaatsvindende links-extreme concert tegen “rechts”.

Indirect wordt echter ook de vraag beantwoord wat de familieleden van Daniel Hillig, het slachtoffer van de mes-moord, waarschijnlijk over de linkse festiviteiten zouden zeggen:

Familie wil geen medeleven van minister-president en burgemeester

“Minister-president Kretschmer (CDU) is blij met deze andere geest van de manifestatie. Hij denkt dat deze het dichtst bij datgene zou komen wat de familieleden van Daniel Hillig, van de een week daarvoor bij een nachtelijke ruzie in de Brückenstraße doodgestoken jonge man, zich als gepast kunnen voorstellen.

Een condoleancebezoek van hem en burgemeester Barbara Ludwig zouden ze hebben afgewezen, bericht Kretschmer in een korte toespraak. Blijkbaar uit bezorgdheid dat zo´n bezoek als een instrumentalisatie beschouwd zou kunnen worden, die niet in de zin van hun overleden familielid zou zijn.”

Familie van Daniel Hillig wil zich niet ook nog laten instrumentaliseren

De familieleden van Daniel Hillig hebben blijkbaar dus ingezien hoe Michael Kretschmer en de burgemeester van Chemnitz zich nu aan een soort van lijkenroof te buiten gaan en proberen de dood van Daniel Hillig voor hun belangen te instrumentaliseren.

Dat betekent dat het niet zal komen tot de media-effectieve foto´s met de familieleden van de vermoorde inwoner van Chemnitz. Foto´s, waarop men blijkbaar bij politici en media had gehoopt. Ook hadden de beide politici daarmee vermoedelijk gehoopt om de kloof, die tussen hen en hun burgers door hun gedrag werd opengetrokken, weer iets te sluiten.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Linkse media, mainstream-media, moralisme, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Chemnitz: Familie van vermoorde Daniel Hillig wil geen condoleancebezoek van minister-president en burgemeester

 1. Republikein zegt:

  Eerlijk duurt het langst.

  Geliked door 1 persoon

 2. jack black zegt:

  Zelf schuld -dikke buld !

  AfD-Pegida-Pro Chemnitz die alles uit de kast hebben getrokken
  en voor deze Familie massaal de straat opgegaan zijn met het
  weten dat hij een Kubaans/Duitse achtergrond hat !
  Dat noem ik een schop tegen het scheenbeen en een slag in het
  gezicht van de duizenden AfD-Pegida-Pro Chemnitz Demonstranten
  die hun terzijde stonden !
  Kans verpast !

  Geliked door 1 persoon

 3. alwine kerkhof zegt:

  Respect.

  Like

 4. Een prima…..begrijpelijke …..en meteen een vernederende actie naar de politici die op Staci wijze met haar burgers kloot.
  Weten deze krochtenbewoners meteen waar ze naar terug moeten kruipen.

  Geliked door 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  Merkel, de president, het burgermeestertje, Kretschmer, Heiko Maas, en al die andere VERRÄTER, ik zie ze dagelijks langskomen op de Duitse TV met hun schijnheilige smoelwerken en het woord ‘extreem-rechts’ ligt bij hen voor in de mond!! Het AfD ligt onder het vergrootglas om de AfD onderuit te kunnen halen. Het Duitse Journaal is al weken voor de helft gevuld met asiel en vluchtelingenZooi. Was afgelopen weekend weer eens in Groningen-stad. De islamisering gaat daar ook keihard! Vandaag in het Journaal; de Jeugdzorg krijgt niet de gevraagde 750 miljoen extra. Wedden dat wel 70% van al die 100en miljoenen voor de Jeugdzorg aan probleemgezinnen van KANSENPARELS opgaat!! Nu zijn het weer Polen die er met ONZE CENTEN vandoor gaan, na Bulgaren, Ghanezen en ander volk. De overheid is 1 Gote Faal Faal Faal in bijna alles. Bij het misdadige af!! En Ons Landje VERKLOOT!

  Geliked door 2 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  In duitsland gaat de AFD gevolgd worden door de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst vanwege het feit dat ze staatsgevaarlijk zijn, zegt de regering. De AFD is alleen gevaarlijk voor MERKEL met haar hielelenlikkersbende.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ruud zegt:

  Uiteraard……..!

  Like

 8. Sjun Demartelaere zegt:

  Er zijn mogelijk wat zaken te koppelen die wij in Nederland maar nooit op via belastinggeld betaalde massamedia te zien krijgen. Dus dan ook maar hier opdat mensen zichzelf daarover een oordeel kunnen vormen.:

  #CHEMNITZ – An Insider Report – Frank Stoner in a talk with Frank Höfer

  Heldenstadt #Chemnitz, Sarrazin zum Islam: Die Woche COMPACT

  Feindliche Übernahme: Wie der Islam den Fortschritt behindert und die Gesellschaft bedroht,
  Thilo Sarazzin, Finanzbuch Verlag 2018, ISBN 9783959721622

  BRISANT: Sarrazin stellt Buch über den Islam vor

  Geliked door 1 persoon

 9. erfwachter zegt:

  De gelatenheid bij veel burgers in verband met de vijandelijke overname van ons avondland is zeer verontrustend , lamgeslagen door allerlei extreem linkse wetten en mediatieke leugens hebben veel burgers angst gekregen , dat is nu net het verkeerd signaal , kom massaal op straat ,laat de straat niet over aan het linkse werkloze tuig van de richel !,Ik sta al jaren mee op de barricaden tegen elke nieuwe moskee of import Imam , maar zelfs samen met onze Nederlandse vrienden zijn we met te weinig ,zeuren op FB of blogs help niks ,het paard van Troye is al lang binnen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s