De vrijheid van meningsuiting van een minister is beperkt, maar dat Blok niet eens meer zelf mag denken is nieuw

Screenshot_13

(Door: Martin Sommer)

Zoals vaker was SGP-leider Kees van der Staaij tijdens het Blokdebat de verstandigste. Hij zei dat Stef Blok voor zijn omstreden uitspraken over de multiculturele samenleving royaal het boetekleed had aangetrokken. Dat de kans op recidive nul was, en dus zand erover. Zelf schreef ik toen de rel zes weken geleden losbarstte dat we niet gediend zijn van corpsballenpraat van een minister. Wat Blok in het debat woensdag voor zijn kiezen kreeg, ging daar ver overheen. Zo ver dat ik me voor mijn eigen parlement begon te schamen.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, democratie, demoniseren, Hypocrisie, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, political correctness, politici, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op De vrijheid van meningsuiting van een minister is beperkt, maar dat Blok niet eens meer zelf mag denken is nieuw

  1. Steven zegt:

    Hij kreeg zelfs voorgeschoteld om te zeggen dat de multiculturele samenleving een SUCCES is gebleken….
    RAAR VOLK hier!!

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Typische Volkskrant-idioot.
      En liegen…!
      Hij wist zogenaamd niet dat ’n politicus niet mag denken.
      Nou als dat niet nieuw is weet ik het niet meer…!

      Like

  2. Elisah zegt:

    Ondertussen in Spanje,
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/ook-spanje-is-nu-om-en-wil-migranten-terugsturen-de-raad-van-europa-wijst-met-een-boos-vingertje/

    Ook Spanje is nu om en wil migranten terugsturen: de Raad van Europa wijst met een boos vingertje

    Spanje is de afgelopen tijd de eindbestemming geweest voor veel migranten. Italië werkt niet meer, Griekenland werkt niet meer, Malta werkt niet meer, dus de route is nu verlegd naar Spanje. De Spaanse enclaves in Marokko zijn de voornaamste doelwitten van deze migranten en het gebeurt al vaker dat hordes mensen over de hekken heen walsen bij de grens.

    De Spanjaarden willen hard ingrijpen bij de enclaves in Marokko, Ceuta en Melilla. Migranten die daar over de hekken klimmen, moeten wat de Spaanse regering betreft meteen terug. Maar de Raad van Europa heeft Spanje alweer teruggefloten. Die vindt dat het onmiddellijk terugzetten van vluchtelingen moet stoppen.

    Geliked door 2 people

    • paulzwueste zegt:

      Het Spaanse volk zucht onder de door haar zelf gekozen extreem-linkse socialistische politieke kelerebende die zelfs de gore moed had voor te stellen om Franco op te graven en ergens ver weg in het donker op te bergen.
      De gedachte alléén al maakt duidelijk dat Spanje momenteel weer eeuwen terug in de tijd wordt gezet.
      Perfect, want daardoor alléén kan de hekken en muren-aandelenhandel echt groot worden.

      Like

  3. ReaGluurder zegt:

    Stef Blok is tot een GROTE SUCKEL verworden, weer een SNEU TIEP er bij. Na Halve Zoolstra, Opa Ivo, Pechdrol en nog een hele rits andere Lullo’s!! Gisteren Lulletje Rozenwater weer eens horen rondtoeteren; ‘deze fantastische samenleving hier in Nederland’!!!!!!!!!!!!!! Die vent is niet goed snik!! De mensen die ik de afgelopen week sprak, wo. een arts, waren allen zeer ongerust over de volgende generaties. Opvallend, niemand had kinderen. Maar de vergrijzing/ontvolking kunnen geen redenen zijn om W-Europa vol te plempen met een cultuur die haaks staat op de onze, die ons HATEN en van ons willen profiteren!! Mark Rutte weet amper hoe Nederland er Anno 2018 aan toe is. Wist tot voor kort ook maar amper dat half Groningen in puin ligt. Er zijn 2 redenen waarom hij al zo lang op het pluche zit; de nieuwe nederlanders zal het een worst zijn wie er zit, kennen hem amper en 85% van het Klootjesvolk vindt Boelevaar, HHB, BZB, PulpTV belangrijker! Maar heel langzaam komt Jan L. van de loungebank af en sjokt naar de laptop; er schijnt ‘iets’ te gebeuren buiten op straat; ……wandelende vuilniszakken!!

    Geliked door 1 persoon

    • paulzwueste zegt:

      NL is gewoon ’n puinhoop waar massaal geld verdiend wordt door verkeerde figuren.
      Als je daar van uit gaat hoef je al die namen niet te onthouden.

      Like

  4. ruud beijer zegt:

    De volkskrant?Daar werken toch ook veel Nederlandse nsbers?Die slinkse huichelkrant is ook altijd zo voor de islam en de asielparasieten.Tegen de PVV uiteraard.Vuile gore linkse stinkkrant.Gelukkig is ook voor jullie bijltjesdag nabij waarbij de nsbers hetzelfde lot zullen ondergaan als in de oorlog.

    Geliked door 1 persoon

  5. Hovawart zegt:

    Een prachtig voorbeeld van de Rutte-dictatuur, een modern stijlfiguur van hedendaagse politiek, een jongensdroom van een geheim genootschap, een uitvergrote vorm van een studentencorps, een sociëteit van elitaire leden die in een besloten gezelligheidsvereniging in de Tweede Soos, in een omgeving van ontspannen vermaak, kaartspel, converseren, sigaren roken, drinken en dineren, oreren over hoe de politieke belangen van de economisch machtigen geheim kunnen blijven en de verdiensten verbeterd en verdeeld moeten kunnen worden.

    Like

  6. toetssteen zegt:

    @BertG
    Volgens iemand op de Joop die ook post op Powned (ene Satya), is het allemaal de schuld van de Europeaan. Echt waar….
    Slavernij, kolonialisme, Shell en vul het jankiboe lijstje maar aan. Het is in geen geval de schuld van de daders…..

    Geliked door 1 persoon

  7. Williaan zegt:

    Overal ter wereld zie je dat verschillende bevolkingsgroepen, rassen, religiën enz. niet of niet goed kunnen samenwerken. Als het economisch of iets dergelijks minder gaat staan ze elkaar naar het leven. Wat dat betreft heeft minister Blok gelijk, maar ja dat mag je niet zeggen én zelfs niet denken blijkbaar. De tijden van een soort inquisitie lijken terug te keren. De huichelachtige Gutmensch en z.g misdeelden kijken oppermachtig te worden en zelf je gedachten onder controle willen houden (hersenspoelen) op straffe van….. O nee, je zo mag niet denken 😦

    Like

  8. koddebeier zegt:

    Hallo wat is dit voor gekkigheid sinds Rutte ! heeft er toch nooit meer een minister zelfstandig gedacht !
    Waarom nu dan wel ???

    Like

  9. Elisah zegt:

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/staatssecretaris-harbers-vvd-moest-onderduiken-vanwege-bedreigingen-door-zaak-lili-en-howick/

    Staatssecretaris Harbers (VVD) moest onderduiken vanwege bedreigingen door zaak Lili en Howick
    Staatssecretaris Mark Harbers van de VVD is eerder deze week ondergedoken. De reden: hij ontving ernstige bedreigingen in verband met de asielzaak van Lili en Howick. Die bedreigingen werden blijkbaar zo serieus genomen dat hij en zijn beveiligers vonden dat er maar één ding opzat: hij moest zich verstoppen. En snel een beetje.

    Like

  10. Elisah zegt:

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/zoek-het-lekker-uit-dictatoriaal-marokko-heeft-de-euvele-moed-om-de-nederlandse-ambassadeur-op-het-matje-te-roepen/

    Zoek het lekker uit! Dictatoriaal Marokko heeft de euvele moed om de Néderlandse ambassadeur op het matje te roepen

    Want Nederland heeft kritiek geuit op de wijze waarop Marokko omgaat met de protesten in het Rifgebergte.

    Like

  11. Republikein zegt:

    Curaçao schendt mensenrechten door gevluchte Venezolanen bij aankomst direct vast te zetten en hun vervolgens geen kans te bieden asiel aan te vragen. Dat is in strijd met het internationale recht op bescherming, schrijft mensenrechtenorganisatie Amnesty International in een rapport. De kwestie is actueel omdat steeds meer mensen Venezuela ontvluchten vanwege de diepe economische crisis.

    Foei Nederland, ga je schamen.
    Ik verfoei en schaam[hazenlip]

    Like

  12. Wachteres zegt:

    “Maar dat hij niet meer zelf mag denken is nieuw. Juist in Nederland met zijn coalities is het heel gewoon om anders te denken dan het regeerakkoord je ingeeft. Dan slik je een meloen door ofzo. Dat geldt ineens niet meer als het over multiculti gaat. Klaver: ‘De minister moet in de multiculturele samenleving geloven.’ Pechtold: ‘Als hij er niet in gelooft, past hij niet in het kabinet.’ Asscher: ‘Wat nou als hij niet vindt wat hij zegt?’ Thieme: ‘Heeft hij zijn gedachten wel gewijzigd?’ Buma: ‘Is dat wat hij ten diepste vindt, in zijn hart”?’

    In 2010 heeft Angela Merkel al openlijk gezegd dat ‘de multiculturele samenleving is mislukt’.
    Rutte was het grondig met haar eens,

    Nu moet er blijkbaar weer in worden geloofd, of je dat wilt of niet..

    Dit maakt overduidelijk wat de plannen van de ‘elite’ zijn: Hoe dan ook een multiculturele samenleving, zelfs als die in feite al is milukt.

    Het geeft meteen aan dat politiekcorrect/links KNETTERGEK is.en dat zij met elkaar HET GROTE GEVAAR VORMEN VOOR ONZE EUROPESE SAMENLEVING, nog meer dan de islam.

    Like

    • ruud beijer zegt:

      De pvddieren willen ook meer islam en meer asielparasieten. Nog meer kelen doorsnijden van hulpeloze dieren. De partij van de dieren is er blij mee. Vuile huichelaars!!

      Like

Plaats een reactie