Laatste woord Geert Wilders – Regiezitting 07-12-2018

Screenshot_195

(Door: Geert Wilders)

Meneer de President, leden van het Hof,

Bijna 4 jaar geleden begon dit gênante politieke proces. En besloot het OM tot vervolging van een politicus, leider van een oppositiepartij, gekozen door bijna 1,5 miljoen mensen, vanwege zijn – mijn – uitlatingen op een verkiezingsavond. Het OM wist zich gesteund en waarschijnlijk ook gestuurd door het kabinet. Waarvan de leden na de ministerraad over elkaar heen buitelden om schande te spreken over hetgeen de oppositieleider had gezegd en vervolging afdwongen.

Aangiftes werden vervolgens gefaciliteerd en geronseld. Voorgedrukte formulieren gemaakt en naar de moskee en de islamitische slager gebracht. Mensen zetten een handtekening terwijl ze vaak geen idee hadden wat ze tekenden, maar omdat de politie zei dat ze het ook niet met de uitspraken eens waren. Een burgemeester liep in een feestelijke stoet voorop samen met de wethouders en honderden Marokkanen om aangifte te gaan doen. Ze werden op het politiebureau ontvangen met koffie en thee, terwijl de fanfare een vrolijk deuntje speelde.

En tijdens het proces, meneer de president, leden van het hof, bleken rechters net als eerder bij het Wilders 1-proces al een keer gebeurde bij de rechtbank, niet onpartijdig te zijn en werden gewraakt en vervangen. Het is allemaal te gênant voor woorden. Al tien jaar sta ik nu terecht, eerst voor het maken van een film – Fitna – en nu voor het stellen van een vraag tijdens een verkiezingsavond. Waanzin.

Meneer de President, ik ben heel wat gewend en kan tegen een stootje. Ik ben, zoals ik net zei, al eerder vervolgd in Nederland en vrijgesproken. Landen als Iran en Pakistan, Saoedi-Arabië en Jordanië wilden me eerder vervolgen en de president van Indonesië heeft me voor de rest van mijn leven persona non grata gemaakt.

Als ik speech in Duitsland, zit er preventief een Officier van Justitie in de zaal die me vooraf waarschuwt, de Britten hebben me al eens de toegang tot hun land ontzegd en na een paar uur vreemdelingendetentie op het vliegveld teruggestuurd – terwijl ik nog geen woord haf gezegd – en in landen als Oostenrijk is aangifte tegen me gedaan.

Waarom? Omdat ik zeg wat ik denk en thema’s als de islam en het Marokkanenprobleem en alles wat daarmee te maken heeft niet schuw. En als je dat doet, dan betaal je een hoge prijs. Dan sta je jarenlang in verschillende processen in rechtszalen wat veel tijd, geld en energie kost. Legal jihad heet dat, meneer de President.

Maar de prijs is niet alleen juridisch. Mensen willen me ook vermoorden. Ik ben al ruim 14 jaar mijn vrijheid kwijt en leef met mijn vrouw in een safehouse van de overheid en kan geen stap zetten zonder dat zwaar bewapende helden van de politie bij me zijn. Eerder hebben we in kazernes en gevangenissen gewoond, louter om veilig te zijn.

Ik sta op dodenlijsten van terreurclubs als Al-Qaida, de Taliban, ISIS en andere moslimextremisten. Alleen dit jaar al heb ik vele honderden, waarschijnlijk meer dan duizend doodsbedreigingen uit binnen- en buitenland gekregen en recent nog een fatwa van een Pakistaanse geestelijke die moslims opriep mij te vermoorden. Een Pakistaanse moslim die daar gevolg aan wilde geven, is eerder dit jaar in Den Haag gearresteerd.

Ik vertel u dit, omdat ik dus eigenlijk allang een gevangene ben, mijn vrijheid al lang kwijt ben.

Maar de enige vrijheid die ik nog heb, is de vrijheid van meningsuiting. En die laat ik me niet afpakken. Ik spreek, omdat ik wil dat Nederland een vrij land blijft. Dat Nederland Nederland blijft. Daarom benoem ik problemen zoals de islamisering van Nederland, de massa-immigratie en ja, inderdaad, daarom spreek ik ook over het Marokkanenprobleem, over Marokkanen die zo ongeveer in alle verkeerde statistieken, van criminaliteit tot uitkeringsafhankelijkheid en terreur, zijn oververtegenwoordigd.

Ik zal nooit zwijgen. Ik kan het niet en ik wil het niet. Ik sta voor het behoud van Nederland, onze identiteit, soevereiniteit, cultuur en onze vrijheid. Zwijgen is capituleren en capituleren is zelfmoord. Niemand zal mij doen zwijgen zolang ik kan ademen.

Ik spreek nu aan het einde van een zogenaamde regiezitting. Die drie dagen lang duurde. Ik hoop dat u een einde maakt aan dit proces en het OM niet ontvankelijk verklaart. Maak een einde aan dit politieke proces. Stop deze charade.

En als u dat niet doet, dan geef me op zijn minst de kans de dubieuze en kwalijke rol te laten onderzoeken van ministers in de beslissing tot het laten vervolgen van een oppositieleider.

Want deze zaak stinkt. En het OM veegt in al haar arrogantie alle verzoeken van mijn verdediging van tafel, alle verzoeken, zelfs na de wraking van het vorige Hof, en toont zich daarmee opnieuw politiek gekleurd, niet onafhankelijk, maar de handlangers van het kabinet dat een oppositieleider van toen en nu wil laten veroordelen. Het OM heeft ook gelogen, ook tegen uw Hof! Geen overleg tussen OM en Minister bleek niet de waarheid, er was wel overleg! Pas na onderzoek van RTL, pas na Kamervragen van mijzelf, kwam de waarheid aan het licht.

Macht corrumpeert. Laat u niet voor hun karretje spannen. Honoreer onze verzoeken. Ze zijn redelijk en gepast. Of nog beter doe wat rechtvaardig is: stop dit onzinnige proces.

Geert Wilders

PVV nieuw

Bron:
www.pvv.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.B.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Islamkritiek, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Laatste woord Geert Wilders – Regiezitting 07-12-2018

  1. Francois zegt:

    Arme man ! beseft hij eigenlijk wel dat hij rechtstreeks tegen de duivel praat. Die rechtbank is niet wat men zegt dat het is. Het zijn marionetten van de politiek. Het is enkel een poppenkast ,Onze brave man Geert Wilders zijn vonnis is reeds lang geleden uitgeschreven. Spijtig !!!!

    Geliked door 6 people

  2. Joshua zegt:

    Het volk van de “vrede” mag alles roepen en er wordt niets mee/aan
    gedaan maar o wee als een autochtoon deze “vredelievende mensen” op hun
    vingers tikt.
    Dan is wegkijkend Nederigland in rep en roer want dan is het discriminatie !

    Geliked door 4 people

  3. koddebeier zegt:

    Chapeau Geert !!

    Geliked door 2 people

  4. Blaffertje zegt:

    Nu ben ik om de donder wel op de hoogte van zijn benarde situatie, maar toch was er iets in zijn betoog wat mij toch weer opnieuw weer raakte, maar of het ook tot die rechters doordringt betwijfel ik .
    Zij zullen nooit begrijpen wat het is om al 14 jaar “gevangen” te zijn om dat je je hard maakt voor de veiligheid en welzijn van je land.
    Van hot naar her gesleept te worden naar safe houses.
    Nooit meer een eigen huis waar hij naar eigen wens kan leven en dingen doen die hij leuk vind.
    Nooit meer vrij over straat kunnen lopen zonder cordon beveiligers.
    Nooit meer ongedwongen en gezellig kerstinkopen doen.
    Nooit meer een hond kunnen hebben omdat je die niet kan uitlaten vanwege de veiligheid terwijl je zo’n beest wel leuk vind.
    Nooit meer een restaurantje pikken zonder je beveiliging.
    Naar de begrafenis van je vader mét beveiligers en daardoor niet jezelf kunnen zijn met je emoties omdat die jongens er altijd bij zijn.
    Etc.
    Hij heeft levenslang.
    En dat dankzij het vredelievende geloof de islam, wat in dit k… land alles mag en een stel slappe rechters die geen recht doen aan rechtvaardigheid.

    Geliked door 1 persoon

  5. Stef zegt:

    Wij zijn allemaal kleine Geert Wildertjes. Zo voel ik me tenminste. Ik zou die man willen omarmen die door een mispunt als Rutte wordt kapotgemaakt. Wij moeten massaal de straat op. Of wachten totdat het nog erger wordt? Want daar kun je op wachten. Het komt eraan. Niet vroeg maar wel te laat.

    Like

  6. Ruud zegt:

    Salaam = vrede; islam = onderwerping. Al te graag maken de linksen de voor de hand liggende woord-verwisseling en niemand die ze corrigeert. Moreel Geert sta je tot op dit moment ver boven de rechters die over jou oordeelden en die naar moet worden vastgesteld linkse opvattingen in hun uitspraak verdisconteerden. Hopelijk komt de tijd dat wij als patriotten de rekening kunnen opmaken van wat jou nu wordt aangedaan.

    Like

  7. Steven zegt:

    Ik heb nog nooit iemand gezien die zich al zo lang inzet voor het behoud van de eigen cultuur…daar kan je alleen maar respect voor hebben.
    Een gewone man was al lang aan het mes geregen door de ‘fatsoenlijke’ burgers..

    Like

  8. zwartschakel zegt:

    Alle sympathie voor Geert ,Geert”ik laat mij de mond niet snoeren ,allemaal uitspraken over Geert ,maar weer blijkt Geert,s belang ,boven het volks-belang te staan ,hij was niet aanwezig op het belangrijkste debat[Marrakesh] van zijn hele loopbaan aanwezig [alleen Fritsema] , en waarom zweeg hij hier twee jr lang over ? Net als tijdens de verkiezings-debatten van RTL 4 ,waar hij niet aan mee deed ,omdat zij een gesprek met zijn broer ,ongunstig voor hem ,hadden uitgezonden ,weer stelde hij persoonlijk belang ,boven het landsbelang , dat was aan de uitslagen te zien ,hij stond hoog in de peilingen ,daar bleef weinig van over ! zijn 8+ jr in de politiek ,heeft als resultaat ,dat anderhalf milj stemmen op hem ,0 meetellen ,om zijn minder/koppvoddetax uitspraken ,die 0 bijdragen ,en de tegenstanders bovendien een excuus bezorgen om te weigeren met hem samen te werken ! Terwijl wij overspoeld/uitgemoord dreigen te worden ,vindt hij zijn rechtzaak ,veel belangrijker , met welke minimale gevolgen voor hem als persoon ? Hoofdzaak=voor hem bijzaak !! Nog 8 jaar aan een”dood paard”blijven trekken ? Helaas is tegen die tijd ,de door hem zo gehate Islam hier de baas ,en leeft Geert in een ander veiliger land ,en blijven alle mensen zonder die optie ,uit geld gebrek achter in “oorlogsgebied ![ps ,ik stemde na Fortuyn ook op Geert !] EJ Bron ,”uitspraken van Geert ,dat waren er tig ,maar hoeveel daden/veranderingen ,behalve verandering in de publieke opinie ,heeft u geplaatst ? Waarom zwijgt hij al jarenlang over alle misdaden ,moorden ,verkrachtingen door rapefugees ,die wij wel bekendmaken ??

    Like

  9. Japio zegt:

    Goed verwoord Geert, je bent een held.

    Like

  10. Aegolius cs zegt:

    **Ik zal nooit zwijgen. Ik kan het niet en ik wil het niet. Ik sta voor het behoud van Nederland, onze identiteit, soevereiniteit, cultuur en onze vrijheid. Zwijgen is capituleren en capituleren is zelfmoord. Niemand zal mij doen zwijgen zolang ik kan ademen.**

    PRECIES!

    Zelfs als de bestuurlijke Staat (…) een politiek klimaat verschaft, waarbinnen de Staat mij (Wilders) als gevangene moet bewaken, evenwel politieke gekozen vertegenwoordiger in de Tweede Kamer!

    Schande en dat middellijk of onmiddellijk de het Kabinet/regering (…) “onwetendheid” daar mogelijk de hand zouden hebben?

    Wilders absolute (politieke) vrijspraak mag ik namens vele burgers eisen!

    Geliked door 1 persoon

  11. ed zegt:

    1984 is het doel,Orwell.

    Like

  12. Reinier Bakels zegt:

    Het “laatste woord” is officieel bedoeld voor de rechter, maar Wilders misbruikt de gelegenheid om zich tot zijn kiezers te richten. De rechter kan hier niets mee. Die moet een strafbepaling toepassen die het parlement heeft aangenomen. Dat is lang geleden, maar belangrijker nog is dat het parlement niet heeft besloten deze bepaling af te schaffen.

    Like

Plaats een reactie