Deugmensen leiden ons onherroepelijk naar verschrikkelijke tijden, goelag van wrok, censuur, afgunst

Screenshot_108.png

(Door: Juliaan van Acker)

‘Immigratie is grootste vergissing van postmoderne tijd’

Omdat het zo vanzelfsprekend is, staan we er gewoonlijk niet bij stil dat ieder van ons de fundamentele behoefte heeft aan een eigen woning. Een helder inzicht in de functie van een eigen woning, een thuis, wordt geboden door de Franse filosoof Emmanuel Levinas. De woning is volgens hem de plek van waaruit we onze verantwoordelijkheid in de buitenwereld kunnen opnemen. De woning staat voor het onthaal waar we veiligheid, rust en warmte vinden en waar we de maaltijden gebruiken. In de woning doen we de kracht op om de uitdagingen van de buitenwereld aan te kunnen. In de woning beschermen we ons tegen de wisselvalligheden van de natuur.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Deugmensen leiden ons onherroepelijk naar verschrikkelijke tijden, goelag van wrok, censuur, afgunst

 1. M zegt:

  Als het een vergissing was is het zeker de grootste.
  Het probleem is dat het geen vergissing is en daarom past men het beleid ook niet aan en gaat men ondanks de tegenstand gewoon door met het volk te negeren.
  Men kan niet de opdracht hebben Europa te ontwrichten en dan ook luisteren naar de Europeaan zijn ongenoegen. Dat gaat niet samen.
  Ze gaan niet de problemen aanpakken waar ze zelf de oorzaak van zijn.
  Dat hier niemand gelukkig van word, ook de geknuffelde gelukzoeker niet, dat boeit ze niet.
  Europa moet ontwricht worden en men kweekt geen problemen om ze op te lossen.
  Daarom word het volk compleet genegeerd en moet je de journalist alleen maar positief berichtgeven oftewel alles verzwijgen wat dit beleid teweeg brengt.
  Was het maar een vergissing dan waren ze nog wel tot verandering te brengen maar het doelbewuste beleid word gewoon uitgevoerd tot de gewenste chaos compleet is.
  Rutte weet ook dondersgoed wat er in andere landen gebeurd en dat weten ze allemaal.
  Allemaal zijn ze voorstander van dit beleid en hebben ze in 2010 gezamenlijk een motie aangenomen dat het tegengaan van de belangen en rechten van de eigen burger tot beleid heeft gemaakt.
  Zogezegd vertegenwoordigen ze het eigen volk helemaal niet. Integendeel.
  En vergist hebben ze zich ook niet allemaal.
  Dat het laten verrekken van de eigen bevolking en het Sinterklaas spelen aan alle gelukzoekers tot ellende gaat leiden kan zelfs een kleuter bedenken.
  Zonder zich te vergissen.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Heel goede reactie M! ik ben het helemaal met je eens.

   Het bewuste EU-beleid wordt niet aangepast, maar geïntensiveerd.

   En als de ‘elite’ gevoel zou hebben voor ‘zielige vluchtelingen’ dan zou ze ook gevoel hebben voor de ellende die hun eigen volk met de komst van de islam overspoelt.

   Maar het geweld waar Europa door de instroom mee geconfronteerd wordt, interesseert hen geen donder.

   Hun waanzinnige droom – een multiculturele samenleving – moet – koste wat het komst – werkelijkheid worden.

   En de verkrachtingen, het vele geweld naar ‘ongelovigen”, de aanslagen etc. zijn blijkbaar nog niet eens ‘vervelend’, maar slechts ‘collateral damage’, dat er nu eenmaal bij hoort.

   Het doel heiligt de middelen.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Dank u.

    Men moest 10 jaar terug schoorvoetend toegeven dat de integratie mislukt was.
    Toen heeft men een jaar later met de complete politiek besloten dat het tegengaan van deze mislukte integratie geen beleid is.
    Om niet gelijk als kartel door de mand te vallen moet men minstens 1 partij hebben die tegen meer van deze mislukte integratie is anders word de doorgestoken kaart van de demooncreatie wel erg doorzichtig.
    Om er nog een beetje jus over te gooien voor het volk heeft men er een vliegenvanger bijgezet om het bedrog te maskeren anders valt het hele zooitje door de mand als de stem van het volk werkelijk gehoord zou worden door die ene partij.
    En de stem van het volk kan ook nog naar wens buitengesloten worden.
    Dat hebben we eerder kunnen zien.
    Dus waar gaat het over ?
    Nergens, omdat ze nergens mee nodig hebben.

    Like

 2. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte is verantwoordelijk voor de multiculti en diversiteit (blanke genocide) als je in de jaren 70/80 een referendum had gehouden dan had 80 % van de oorspronkelijke europeanen tegen gestemd.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het multiculturele Nederland/Europa, het grootste en gevaarlijkste experiment ook. Velen erkennen inmiddels dat de multiculturele samenleving is mislukt maar men weigert daar de consequenties aan te verbinden.
  Mensen geven vaak de VVD de schuld daarvan maar dat is niet terecht, de eerste gastarbeiders waren Spanjaarden en Italianen, toen de economie in hun thuisland aantrok verdween de animo en als alternatief werd er in Marokko en Turkije geronseld (meestal in de kustgebieden), deze kregen een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot verlenging.
  De eerste golf is bijna in zijn geheel na verloop van tijd teruggekeerd, de tweede golf was op eigen initiatief gekomen, veelal uit het achterlopende/achterlijke achterland, aangetrokken door het succes van anderen.
  De grote fouten zijn gemaakt door de PvdA onder Joop den Uyl, hij gaf naast een arbeidscontract ook de mogelijkheid van gezinshereniging. Absurd voor mensen die hier slechts tijdelijk zouden blijven.
  De volgende stap was het openstellen van ons sociale stelsel voor mensen van buitenaf, mensen die nooit of slechts beperkt hadden meebetaald maar wel volop konden profiteren.
  Achteraf kun je stellen dat dit de grootste fout ooit was, die mensen werkten vaak voor het minimumloon en het verschil tussen een wao of ww uitkering was destijds minimaal, en toen men dat doorkreeg was het resultaat te voorzien.
  En daar plukken wij nu dagelijks de wrange vruchten van.

  Geliked door 1 persoon

 4. fleckie zegt:

  “My home, is my castle”, is een Engelse. uitdrukking,( maar castle wordt ons zo geniepigweg.
  ‘ontnomen’!)

  Like

 5. Jan zegt:

  Linkse wijven in Buenos Aires proberen kathedraal in de fik te steken.

  Op youtube:
  Log in om je leeftijd te bevestigen
  Deze video is mogelijk ongeschikt voor sommige gebruikers

  Vanwege een paar blote borsten?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s