Nieuw idee van de regering-Merkel: Huur betalen voor “vluchtelingen”

Screenshot_227

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Wilt u eindelijk graag een goedmensch worden? Bent u er trots op daadkrachtig aan de overgave van ons land aan de islam meegewerkt te hebben? Dan heeft de Duitse regering een geweldig idee voor u, beste lezers. Daarvoor moet u echter wel een stapel geld en veel tijd voor de jongens uit een of ander shithole van de planeet meenemen.

PI News (2)

De Duitse regering wil geïnteresseerde burgers nauwer inbinden in de integratie van nieuw aangekomen “vluchtelingen”. Vrijwillige mentoren moeten dit jaar tot 500 “vluchtelingen” in het kader van het nieuwe pilotproject “Nieuwe start in het team” (NesT) helpen bij het inleven in Duitsland – begeleiden naar instanties, zoektocht naar woningen, arbeidsplaatsen en scholen en helpen bij ontmoetingen bij bijvoorbeeld sportverenigingen en op feesten, zoals het ministerie van Binnenlandse Zaken bekendmaakte.

Het doel zou zijn om het voor geïnteresseerde burgers gemakkelijker te maken om hen als mentoren te betrekken bij de “succesvolle maatschappelijke integratie”, verklaarde CDU-migratie-gevolmachtigde van de Duitse regering, Annette Widmann-Mauz. “Dat is nuttig voor de beschermingzoekers, maar ook voor de hele samenleving”. De parlementaire staatssecretaris van de CSU in het ministerie van Binnenlandse Zaken, Stephan Mayer, sprak jubelend van een “echt gezamenlijk werk van staat en burgersamenleving”.

Mentoren moeten nieuwkomers ideëel en financieel ondersteunen

Telkens vijf mentoren moeten zich ertoe verplichten om voor één of meerdere “vluchtelingen” een geschikte woning te vinden en twee jaar lang de kale huur te financieren. Bovendien moeten ze de “vluchtelingen” een jaar lang in alledaagse situaties op weg naar maatschappelijke deelname ondersteunen. Anders dan bij de zogenaamde “vluchtelingen borgsommen” weet iedere mentor vanaf het begin hoeveel hij financieel moet bijdragen.

De “vluchtelingen borgstellers” stonden een paar jaar geleden garant voor “vluchtelingen” en gingen er van uit dat de binnendringers later door de samenleving financieel ondersteund zouden worden en dat zij dan niet meer hoefden betalen. Maar dat zou anders lopen: de goedmenschelijk-naïeve borgstellers moesten deels aanzienlijke betalingen doen. Het onmiddellijk inzettende gejammer van deze mensen leidde er daarna snel toe dat de goedmenschen niet hoefden betalen, maar dat de kosten weer eens door de belastingbetaler opgehoest moesten worden.

De “vluchtelingen” hoeven in Duitsland geen asielaanvraag in te dienen, maar worden opgenomen in het kader van de zogenaamde “resettlement”. Duitsland heeft aan de Europese Commissie voor de jaren 2018 en 2019 de opname van in totaal 10.200 mensen toegezegd. De deelname aan het “NesT”-programma is voor de “vluchtelingen” uiteraard vrijwillig. Als ze echter wel meedoen, dan zijn ze er eerst toe verplicht om in de woning te wonen die de mentoren voor hen hebben uitgezocht. De beschermingzoekers die voor de “resettlement” in aanmerking komen, worden uitgezocht door de vluchtelingenorganisatie van de VN.

Voor de advisering en de scholing van geïnteresseerde hulpverleners werd een nieuw burger-maatschappelijk contactbureau (ZKS) opgericht. Dat bestaat in de beginfase uit vertegenwoordigers van het Duitse Caritas, het Duitse Rode Kruis en de Evangelische Kerk van Westfalen. Het wordt o.a. gefinancierd door de Bertelsmann-stichting en de stichting Mercator. De verantwoordelijkheid voor het pilotproject ligt bij het ministerie van Binnenlandse Zaken, de Federale Dienst voor Migratie en Vluchtelingen en de gevolmachtigde integratie van de Duitse regering.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse joden, Merkel, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Nieuw idee van de regering-Merkel: Huur betalen voor “vluchtelingen”

 1. Wachteres zegt:

  Tok, tok, tok!

  Ik ben erg benieuwd hoeveel Duitsers hiervoor op komen draven.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Dat zou nog wel eens lelijk kunnen tegenvallen Wachteres.

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Nou , het is een groot land .
   Veel mensen , dus .
   Pro ratio ook veel gekken , ik denk vele duizenden .
   Wat is dat toch met dat volk ?
   Net zo goed , als ze zo gek waren om achter hitler aan te rennen , denk ik niet dat ze al genezen zijn , van dat soort grootheidswaanzin en socialistische gedachtengoed .
   Met hun ziekelijke volgzaamheid .
   Maar ik denk dat je ons wel op de hoogte gaat houden , Wachteres ?

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Absoluut, Harry. Maar ik denk dat onze webmaster wel net zoveel of meer info krijgt dan ik.

    Bij ons in de buurt is slechts af en toe een ‘vluchteling’ te bekennen.

    Vandaar de positieve gedachten over deze mensen.

    Like

  • hans-e-pans zegt:

   Volgens mij meer dan genoeg, Duitsers zijn voor het gezag een volgzaam volk.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dit voorstel maakt glashelder duidelijk dat die Duitse regeerders uitsluitend uit geestelijk zwaar gehandicapten bestaan die nog nooit een burger ’n hand hebben gegeven.
   Zou trouwens ’n prima idee zijn voor mannen als Rutte.
   Ik zie hem dit voorstel al lachend en grijnzend in de Kamer voorlezen.

   Like

  • Astrid zegt:

   @Wachteres zegt:
   12 mei 2019 om 20:18
   ——–
   Ik ben ook benieuwd en ik hoop zelf op nul, maar ik verwacht op zijn minst enkele links-idealistisch beperkten van geest.

   Like

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wow, wat een groot licht is heks Krengela !!!

  Als ik het goed begrijp, moeten de burgers gratis en helemaal voor niks onbetaald vrijwilligers werk gaan doen om migranten bij te staan bij de integratie en onderwijl beroofd en verkracht te worden. En ook nog eens een riante woning gaan zoeken voor het tuig en de huishuur zelfs 2 jaar lang financieren. En de vrijwilligers staan te trappelen van ongeduld, om dat varkentje even te gaan wassen. En de migranten, dat kunnen we wel inschatten, vinden het fantastisch, tot ze opeens plotseling onverwacht met de noorderzon verdwenen zijn. En de lieve deugmensen mogen nog een paar maanden huur wegens opzegtermijn doorbetalen

  Gek hè, dat het altijd mensen zijn met hele grote salarissen, die vinden dat gewone mensen met kleine inkomens of uitkeringen gratis en voor niets onbetaald vrijwilligers werk zouden moeten gaan doen. Het zegt alles over de mentaliteit. Eerlijk zullen we alles delen, de heks heel veel en de naïeve deugmensen heel weinig. De heks speelt voor Sinterklaas en de deugmensen mogen het vuile werk opknappen en de portemonnaie trekken.

  Wow, wat een groot licht is heks Krengela !!! Hoe verzint ze het. Je kunt wel zien, hoe ver ze van de burgers af staat en er geen bal van begrijpt, wat er onder de burgers leeft. De heks is een geobsedeerde psychopaat zonder gevoelens, zonder emoties en zonder verstand !!!

  Ik heb in Duitsland wel eens Duitse daklozen gezien, die door niemand geholpen werden. Die werden vooral uitgekafferd.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Telkens vijf mentoren moeten zich ertoe verplichten om voor één of meerdere “vluchtelingen” een geschikte woning te vinden en twee jaar lang de kale huur te financieren.

  Zouden ze al door het geld heen zijn? Straks kijken hoeveel goedmensen ze bij elkaar krijgen die 2 jaar de huur gaan ophoesten voor de binnen gekomen chirurgen (goed in het messen werk), vrouwenartsen (goed in het betasten en binnendringen in jonge meiden en bij gebrek daaraan ook bejaarde dames) en tandartsen (goed in kopschoppen en het tandenloos trappen van de ongelukkige die op de grond ligt).

  Geliked door 2 people

 4. Jules Vismale zegt:

  Laat Angela Merkel gewoon die huur uit haar eigen portemonnee betalen en dan moet ze hierna NIET gaan klagen hoe ontzettend ondankbaar die “vluchtelingen” haar later voor zullen zijn! Als ik in Duitsland woonde dan kregen ze nog geen rooie cent van me omdat je niet verplicht kunt worden om daar steeds de Barmhartige Samaritaan uit te hangen! Dat wijf heeft haar hele ziel en zaligheid verkocht aan die buitenstaanders en ze is NOOIT meer tot inkeer te brengen!

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  Elke 36 uur wordt er een Duitser vermoord door een “migrant”..

  Het aantal Duitsers dat door migranten wordt gedood of agressief behandeld, is in een jaar tijds verdubbeld.
  In 2018 werden er 230 Duitsers vermoord [ door migranten ! ], dat is 2 keer zoveel als in 2017.

  https://sputniknews.com/europe/201904131074106887-germans-refugees-murders-crimes/
  * *
  New study: Number of Germans brutally attacked and murdered by migrants doubled in one year
  https://voiceofeurope.com/2019/04/new-study-number-of-germans-brutally-attacked-and-murdered-by-migrants-doubled-in-one-year/
  In Duits:
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article191584235/BKA-Lagebild-Gewalt-von-Zuwanderern-gegen-Deutsche-nimmt-zu.html

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ach, de natuur maakt dit wel weer goed.
   Gezinnen krijgen automatisch meer kinderen.
   Bovendien kunnen ze de kinderbijslag verhogen.

   Like

 6. Hannah zegt:

  Zal Merkel zich zelf aanmelden?

  Geliked door 1 persoon

 7. Nachtkaarsje zegt:

  Er is weer flink gelobby’d door bepaalde figuren, dat is wel duidelijk.
  De mensen hierachter: “nieuw burger-maatschappelijk contactbureau (ZKS) opgericht” pogen op een nieuwe manier subsidie gelden in hun zakken te laten vloeien.
  Wat leven we toch in een mooie wereld!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Hoezo een nieuw idee.
  Is het niet zo dat we al jarenlang de uitkeringen betalen van die parasieten waarmee ze hun huur betalen.
  Helemaal niks nieuws aan alleen een andere naam, om nog meer geld uit de burger zijn zakken te kloppen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Fijn met de trein

  Fahrgast droht Zugbegleiter: „Schneide Dir die Kehle durch“

  Der Bundespolizei ist am Donnerstag ein mit Untersuchungshaftbefehl gesuchter Mann in Kassel ins Netz gegangen. Der 40-jährige Marokkaner, ein Asylbewerber aus Berlin, sei während einer Zugfahrt in einem Flixtrain von Fulda nach Kassel auffällig geworden, teilt Klaus Arend, Sprecher der Bundespolizei mit.

  Bei der Fahrscheinkontrolle habe er einem Flixtrain-Mitarbeiter gedroht, ihm die Kehle durchzuschneiden.
  …..
  https://www.hna.de/kassel/fahrgast-droht-zugbegleiter-schneide-dir-kehle-durch-12270522.html

  Hoe kan in hemelsnaam een mokro vluchteling zijn???

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  Een normale week in Duitsland

  München: Elfjähriges Mädchen von Afrikaner sexuell belästigt

  Legden: „Südländer“ versucht einen Säugling im Kinderwagen mitführende Mutter zu vergewaltigen

  München: Afrikaner versucht fast blinde Frau am Hauptbahnhof zu vergewaltigen

  Emmerthal: Schon wieder eine junge Frau in Buntdeutschland ermordet

  Stuttgart: Versuchte Vergewaltigung durch Dunkelhäutigen

  Fahrgast droht Zugbegleiter: „Schneide dir die Kehle durch!“

  Berlin: Israeli bei Palästinenser-Fest auf Hermannplatz geschlagen (VIDEO)

  https://www.audiatur-online.ch/2019/05/09/israelischer-musiker-in-berlin-von-palaestinensern-attackiert/

  Meschede: Meute von „Südländern“ belästigt Frau und schlägt mit Rohr auf sie ein

  enz enz
  https://medforth.wordpress.com/page/1/

  Geliked door 2 people

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  In Duitsland wonen Duitsers, moffen en migranten. Wat jammer, dat er van die twee laatsten meer wonen, dan de eerste soort lief is. Wat wil je ook in een land, waar een gemene heks de lakens uitdeelt. Vroeger werd een heks op de brandstapel gezet.

  Like

 12. Jan zegt:

  Kopsvodwijven in Duitsland over kopsvod. Wie kritiek levert op vod is een racist

  Waarom hebben die moslimwijven allemaal hoge krijsende stemmen?

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Rainer Wendt, voormalige Duitse politieagent en sinds 2007 federale voorzitter van de Duitse politie-unie over het lamlendige Duitse parlement

  Geliked door 1 persoon

 14. Antoon zegt:

  Terug sturen dan hoef deze flauwekul niet uit te halen, ieder integratie poging met moslims is mislukt to nu toe. waarom? omdat hun geloof hun wet is en hun geloof hun regering, dus alles wat je doet en hen helpt nemen ze graag aan, maar daarme vervalt hun agenda niet. Ook veranderd hun geloof niet. Ook veranderen de Imams niet, En ook extremisme niet. Opdracht van Allah is jihad en moslim dominantie, Als je dat wil OK dan zou je ze moeten helpen om aan hun ideeen te onderwerpen, Je mag dan een hoofddoekje dragen en Jezus afzweren en 5 keer per dag op je knieen. Zijn er dan mensen die je wil helpen ?…jazeker maar daar komt goddelijke wijsheid en inspiratie bij kijken, niet humanistische denbeelden, want dit is een geestelijke zaak, die jodendom en christendom niet tolereren. Dus zoek wijsheid van God en geen wereldse wijsheid om hierin Gods wil te doen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Kan me het nog voor de geest halen alsof het gisteren was.
  Destijds kwamen er grote aantallen Tamils naar Nederland, in Den Haag leek het een ‘goed idee’ om ze onder te brengen in de voormalige jeugdherberg gevestigd in de villa Ockenburg.
  Na enige tijd begon op te vallen dat er steeds groepjes van vier of vijf Tamils en een Nederlander in een goedkoop pak met stropdas in de bus stapten, de Nederlander zorgde voor de strippenkaarten, chauffeurs vertelden mij dat die verderop overstapten op een andere bus die naar het Erasmusplein ging alwaar het Gak zat…..
  Aan het handje meegenomen om een maandelijks terugkerende uitkering te regelen !

  Geliked door 1 persoon

 16. Pingback: Nieuw idee van de regering-Merkel: Huur betalen voor “vluchtelingen” | eunmask

 17. kampersrene zegt:

  Zolang de Duitse bevolking Niet ” Sieg Heil Merkel” moet zeggen als officiele begroeting ….is er nog hoop !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s