De hoofdrolspelers . . .

Screenshot_49

De hoofdrolspelers die hebben samengespannen en alles in het werk hebben gesteld om Geert Wilders, politiek tegenstander van Opstelten en Rutte, uit de weg te ruimen. In elk geval 3 van hen zijn VVD´er.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Mark de Hollander)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, kwaadaardige opzet, Rotzakken, verloedering, VVD. Bookmark de permalink .

49 reacties op De hoofdrolspelers . . .

 1. rottenpikwick zegt:

  Ik hoop dat GEERT WILDERS deze heerschappen nog HEEL LANG voor de voeten mag lopen!! En dat de PVV in de peilingen de hoogte in gaat, dat Jan Lul en Miep Krulspel eindelijk wakker worden!! WENSDROOM!!

  Geliked door 8 people

 2. BigLJohn zegt:

  Verwacht maar geen wonderen van onze (on)rechtstaat Geert, ze zullen jou gegarandeerd gaan veroordelen. Dit zijn typische zogenaamde witte-boord misdadigers. Gestoken in een net pak spelen zij de vermoorde onschuld. Lappen de complete Wet en grondwet aan hun laars, terwijl niemand in staat is om ze aan te pakken. En zo ja, dan zorgt een D66 rechtbank (of de hoge raad) er wel voor dat het (on)recht in hun voordeel beslecht wordt. Deze onkreukbaren van het onrecht zouden de doodstraf verdienen. Maar Nederlanders laten ze hun gang maar gaan, net zolang tot ons eens zo mooie land voorgoed naar de kloten geholpen is.

  Geliked door 8 people

 3. Rensk. zegt:

  Nou als dat werkelijk gebeurd word het dan niet tijd dat we allemaal van achter het toetsenbord komen (Geen Stijl net zo goed) en in zeer zeer grote getale (geen paar honderd man dus) naar het Binnenhof togen om Rutte naar buiten te roepen???????????????????????????????????????????????????????????????????? Ik zal erbij zijn dan.

  Geliked door 3 people

  • Cleo zegt:

   Helemaal gelijk!
   Rutte heeft zijn krediet volledig verspeeld!
   De gristen-unie is helaas té verguld met hun ‘excuus-Truus-hoe-helpen-we-Rutte-aan-een-Kamermeerderheid-rol’ dat ze iedere kritiek op deze charlatan al bij voorbaat wegslikken, de landverraders!
   De dag dat dit zooitje volksverraders in deze coalitie valt, gaat bij ons de vlag uit, eten we gebak, drinken we champagne 🇳🇱!

   Geliked door 2 people

 4. Hovawart zegt:

  Het boek “Moord In Naam Van De Kroon” heeft zojuist een vervolg gekregen, “De Politieke Moord In Naam Van De Kroon”……..en de schuldigen uit onze regeringspartijen zijn weer verzekerd van een glansrijke (politieke) positie.

  Geliked door 5 people

 5. Tistochwat zegt:

  Ze komen er huppelend mee weg.

  Van links naar rechts:
  Ivo Opstelten, Joris Demmink, Herman Bolhaar, Mark Rutte.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Tistochwat 9 september 2019 om 19:47

   En ze worden steeds beter:

   Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   Deze past beter bij dat lompe stelletje lompe “boven-ons-staanden”…………

   Like

   • Tistochwat zegt:

    delamontagne 9 september 2019 om 21:50

    Qua techniek lijkt het inderdaad helemáál nergens op.
    Maar wie is die vijfde dan? Rob Jetten?

    Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Natuurlijk komen ze er weg mee, ze houden elkaar in een wurggreep, zalig van geest zijn zij die denken dat het vriendjes onder elkaar zijn.
   Geert Wilders moet terechtstaan als een onvervalste xenofoob en dan zijn alle middelen goed, de vetes worden eventjes opzijgezet.
   Och ik heb er ervaring mee want in Vlaanderen hebben we hetzelfde gehad met DE partij, de rechtertjes die indertijd er voor gezorgd hebben dat het Vlaams Blok veroordeeld werd als “racistische” partij hebben alle drie (niet veel later) een bliksemsnelle skyrocket hoge promotie gekregen in de smerige stallen van de lieden die denken dat ze verheven zijn boven mij (ons).
   Geert zal hangen (figuurlijk althans) en het tuig uit de (eens goed rochelen echt goed) magistratuur dat stookt, manipuleert, fabriceert instrueert en doet als ratten die hun tong draaien in openingen waar soorten (die beter uit mijn buurt blijven) blij mee zijn, gaan er mee weg komen.
   Mark my words !

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 10 september 2019 om 01:39

    NOOIT zullen ze Wilders vrijspreken. *
    Ze gaan net zolang door tot Wilders een hartkwaal krijgt, óf opgesloten wordt in een psychiatrische inrichting, óf wordt vermoord.
    Hou hóúdt die man dat toch vol!

    Kwaadaardige schurken zullen nooit toegeven dat ze crimineel hebben gehandeld.
    Laat staan dat ze hun excuses aanbieden aan Wilders.
    En helemáál laat staan dat ze een coalitie met hem willen vormen.
    OH NEE, want dan gaan hun omvolkings- en klimaatplannetjes niet door, en daar valt juist zo lekker aan te verdienen.

    En ach, het klootjesvolk (merendeel van de bevolking) kan mooi zoet gehouden worden met de ‘oranje’ poppenkast. Die bolle heeft tijdens de vorige ‘koningsdag’ ‘high fives’ staan uitdelen aan zijn ‘onderdanen’, zag ik toevallig. Hij gedroeg zich op walgelijke wijze ‘popie-jopie’.
    Kan hij makkelijk doen, in het vooruitzicht zich na twee uurtjes weer te kunnen terugtrekken in één van zijn vele lustoorden, waar de butler al klaarstond met de kaviaar, reerug en champagne!
    Onbegrijpelijk dat de Jan Kont dat niet doorziet.

    Wij moeten straks lijken en insecten vreten, terwijl de kinnen van die aartsparasieten druipen van het vet van de gebraden fazanten!

    Zolang die ‘oranjes’ nog worden afgelikt, zal er hier NOOIT iets ten goede voor ons veranderen. Ik ben benieuwd hoeveel ton die graaiers er volgend jaar weer bij krijgen.

    * Maar laten we hopen dat ik ongelijk krijg.

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    Hou hóúdt
    ======>>>
    Hoe hóúdt

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Tistochwat, het komt nooit meer goed bij jullie, de lieden die achter koning Pils lopen, de lieden die niet zonder brood en spelen kunnen (voetbal en eens van bil gaan) en de idioten die achter robot jetten en zijn vriendje die marokaan bij de groenen (ben eventjes zijn naam vergeten wegens onbelangrij).
    Wat blijft er nog over die stemmen op de enige man en zijn PVV, niet veel meer hé want onderhuidse achterbakse gluipdekens geilen op de ijdelste uit in Nederland en die stemmen er dan op.
    Die naaKTloper ligt geen nanoseconde wakker van het gevaar van de islamieten invaders, nee die ligt wakker hoe zie ik er op mijn best uit en hoe spreek ik het beste bekakte taaltje dat mij een intellectueel laat lijken.
    BAH

    Geliked door 2 people

 6. Peter zegt:

  Daarom is Demmink uit de wind gehouden ,eens een smeerlap altijd een smeerlap,en dat eromheen zijn [hol]maatjes.

  Geliked door 1 persoon

 7. Dr. Heinz zegt:

  Gezocht!!

  Staat hier nog een premie per kop op?
  Zo ja? Hoeveel??

  Geliked door 1 persoon

 8. Harrie Vaes zegt:

  Door Wilders te verraden is Demmink met de schrik vrij gekomen . De aanklacht tegen hem is daarom ingetrokken zo lijkt het.

  Like

 9. orelius zegt:

  Wat zijn wij met zijn allen toch een ongelooflijke slome , lompe , en luie
  PVV aanhangers en stemmers. Want dat is het enige wat we doen, STEMMEN . Onze leider Geert wordt al jaren bedreigt en voor het gerecht gesleept. En wat doen wij, ja want ik tel mezelf ook mee. We doen geen moer nada niks. Wanneer gaan we ons nou eens echt laten horen . Wanneer is het nou echt genoeg , als Geert er niet meer is misschien. We moeten de straat op , laat zien met hoeveel we zijn . Laat horen dat we het schijt zat zijn dat ze de PVV systematisch kapot willen maken . De PVV is onze partij en GEERT is de eerste man. Wij zouden hem moeten beschermen en voor hem op moeten komen. Kijk naar Pim , toen werd er ook gezegd , als hem wat overkomt dan gaat het land plat . Wat is daar van terecht gekomen . NIKS. Alleen maar bla bla bla . Laten we nou eens opstaan , weg bij die pc , laten we nou eens een datum een plaats en tijd afspreken . Om gezamelijk te laten zien dat ze de PVV niet wegkrijgen.
  Wij zijn gekomen om te blijven . Om te strijden voor onze vrijheid en de verworvenheden van onze voorvaderen , te verdedigen. Of laten we alles afpakken , zoals ze al veel hebben gepakt van ons . Genoeg is genoeg , kijk naar de gele hesjes , die geven ook niet op. Hoop dat er nou eens mensen opstaan en
  dat er eindelijk eens beweging komt in de PVV aanhang.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Orelius. U bent een man/vrouw van de daad. Laat horen uw plan en geef direct de datum en plaats door waar wij ons kunnen bewapenen en daarna optrekkende naar den haag om het hele zooitje uit te roeien. Ik wacht af.

   Like

 10. wauso zegt:

  De Kinderneukersclub van Nederland ! Dit gespuis laat zien hoe diep dit Krapuulland is gevallen. Als nu verkiezingen zouden zijn dan kiest nog 1/2 Nederland voor deze kinderneukersclub. Voor mij mag de burgeroorlog er komen en het liefst met veel doden !

  Geliked door 2 people

  • Wauso ik geef je helemaal gelijk. Dit meerkoppig monster moet nu uitgeschakeld worden.

   Like

  • Trucker zegt:

   je lult uit je nek, als het burgeroorlog is en ik kan je kop niet zien maak ik er een gaatje in.
   Of in je straat woont er ééntje die geilt op kinderen, hij kan zijn zin doen burgeroorlog jij weet echt niet wat je wenst, hou verder mijn klep tegen idioten als jullie.
   Hooivorken en knuppels gaan ze oorlog mee voeren wat een ziek geleuter…

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ben Ik het mee eens Trucker.
    Ze lullen over burgeroorlog maar hebben totaal geen benul van hetgeen ze zelf zeggen.

    Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Stoere ouwe mannen taal, meer niet.
    Maar daar blinken de meeste hier wel in uit, de 1 nog stoerder dan een ander.
    Lijkt soms wel een wedstrijd tussen ouwe mannen hier in stoere taal.
    Wauso woont in Thailand waar een dictator de baas is, waar je bij elk commentaar op het regiem opgesloten wordt en Guardia in Spanje tussen de Marokkanen die de bevolking en toeristen beroven.
    Maar ze weten precies te vertellen wat wij hier fout en verkeerd doen.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Thailand is mij bekend om dat daar veel oude zakken naar toe gaan om een vrouw te hebben omdat ze in eigen land geen kunnen vinden 🙂
    Spanje heb ik nooit gemogen, hun wreedheid tegen dieren zegt me al genoeg, zou ik nooit gaan wonen zelfs niet gratis.
    Wat een kl*te mentaliteit die Spanjaarden, hoe anders in pakweg Italië helemaal tegenovergestelde daar !

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Piet Snot 11 september 2019 om 07:03

    Die ene burgeroorlog adept woont in Spanje en wauwelt over burgeroorlog, hoe idioot kan je zijn 🙂 🙂 🙂
    Spanje heeft een gruwelijke burgeroorlog gekend, blijkbaar woont die vent daar maar heeft zich nooit verdiept hoe erg die burgeroorlog was, er zijn nu nog mensen die er de gevolgen van dragen.
    Ik haat dat soort idioten die roepen om oorlog en revoluties, ze zeiken over zaken die ze geen benul over hebben en peinzen zeer waarschijnlijk dat ze als veldheer over de grond gaan schreiden.
    Oorlog is reeds wreed burgeroorlog is wreedheid in net kwadraat, dan krijg je wat die islamieten uitvreten in islamietenlanden, dat vergeten ze dan wel.
    Trouwens voor de gein zou wel eens willen weten of ze ooit een vuurwapen in hun klauwen hebben gehad buiten de militaire dienst (jaja anders is het gemakkelijk hé).

    Like

 11. andre zegt:

  Alle 4 heren van elitaire fatsoen met een voorbeeldfunctie hahahaha nou daar gaat Nederland down the drain….pedofielen, kleuterneukers, kindermoordernaars en allen de beveiligsring om het koningshuis Oranje waarbij een moordje meer de teller niet eens kan bijhouden in het oh zo democratische NL en ver daar buiten.

  Geliked door 2 people

 12. Monalisa zegt:

  En ze blijven al jaren buiten schot.

  Like

 13. Cleo zegt:

  Nederland wordt bestuurd door maffiosi; geen wonder dat misdaad voortwoekert als onkruid…

  Geliked door 1 persoon

 14. ronjaspers zegt:

  Die 4 trekpoppen hebben wilders laten vervolgen in opdracht van de bilderberg groep.

  Geliked door 2 people

 15. Ik hoop, nee mijn grootste wens is dat met dit proces en kamervragen, er een zo grote ruzie ontstaat dat dit sloopkabinet omdondert en in de goot verdwijnt.

  Geliked door 4 people

 16. Marc zegt:

  Opstelten, toen burgemeester van Rotterdam.

  Geliked door 2 people

 17. Richard zegt:

  Zeker twee daar van: Bolhaar en Demmink, behoren tot de top van de Nederlandse pedofielenclub.

  Geliked door 1 persoon

 18. Rinus zegt:

  De FVD is ook al een tijdje aan de beurt komt allemaal daar vandaan, Oostenrijk Italië Hongarije vanuit Brussel ze willen 1 groot rijk en Rutte is de marionet loopjongen.De messentrekkers verkrachtingen moorden, voor de trein duwen allemaal zo links als de pleuris.

  Geliked door 1 persoon

 19. Harry zegt:

  Bij mij in de buurt woont een ( voormalige ? ) drugsdeaeler .
  Die heeft een enorme bewondering voor de grote Amerikaanse criminelen , zoals Al Capone , Lucky Luciano , etc .
  Hij heeft een fotocollage van die vier grootste criminelen aan zijn kamermuur hangen .

  Hoe kwam ik hier ook alweer op …………….?

  Geliked door 2 people

 20. Lucky zegt:

  Bij de nos…braak

  Geliked door 2 people

 21. Piet Snot zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5149495/wildersproces-nu-kappen-met-deze-klucht/

  Hier staat een hele goede tekening bij van een bijbel verhaal over je handen in onschuld wassen met rutte, opsteleten, grappenhaus en Wilders.
  Ik krijg deze alleen niet hier goed geplaatst.

  Geliked door 2 people

 22. koddebeier zegt:

  Een oud spreekwoord zeg; “wie een kuil graaft voor een ander”…………Hopelijk gaat het hier ook op !! Het is ze van Harte gegund !!!

  Like

 23. Cornelia zegt:

  De politiek en met name de VVD is een zieke doortrapte leugenaarsbende.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s