Aan links Nederland

Screenshot_5

(Door: Jan Dijkgraaf)

Lees dat boek en kom dan nog eens met droge ogen beweren dat Greta Thunberg ‘een grote inspiratiebron’ voor je is

Beste Gretariërs,

Hoe dapper was Drew Barrymore toen ze op 6-jarige leeftijd een hoofdrol speelde in E.T.? Hoe stoer was Christian Bale toen hij op 12-jarige leeftijd in Steven Spielbergs ‘Empire of the Sun’ debuteerde? Hoe goed was Leonardo DiCaprio toen hij op 15-jarige leeftijd debuteerde in de televisieserie ‘Parenthood’?

Nou, zo moeten jullie Greta Thunberg ook zien. Een Zweedse actrice die door geldgeile ouders de wereld over wordt gejaagd om toneel te spelen voor iedereen die haar maar een podium biedt. En ja, ik zei inderdaad ‘geldgeile ouders’. En dat mag ik zeggen. Want ik heb namelijk wél het boek ‘Ons huis staat in brand’ gelezen, waarin moeder Malena Ernman het verhaal van haar gezin vertelt.

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot” en “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, gezond realisme, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan links Nederland

 1. Rensk. zegt:

  In feite hoef je daar het boek niet eens voor te lezen om te weten dat dit kind gebruikt word. En niet alleen door de moeder, maar door heel veel geflipte linkse idioten.
  In ieder geval is de toekomst van dit kind verpest idd. Door al die geflipte linkse idioten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dijkstra zegt:

  Het is onmogelijk dat een meisje van 8 zich verdiept in het klimaat. Dat veronderstelt kennis van weer, statistiek en geologie die op die leeftijd niet aanwezig is. Het is dus ook onmogelijk dat een meisje op 16 jaar een onderbouwd verhaal over klimaat houdt. Het optreden van Gretha is show, sensatiezucht, misbruik maken van de onwetendheid bij het grote publiek. Het is bovendien krankzinnig dat een kind dat nergens verstand van heeft overal wordt uitgenodigd om hysterische verhalen af te steken zonder enige onderbouwing.

  Like

 3. Trucker zegt:

  Niet teveel foto’s plaatsen van die heks in wording, jaja ik weet het het is niet fair om haar uiterlijk te gebruiken om haar weg te zetten als een handpop van meerdere hidden agenda hebbende lieden.
  Heb op Geenstijl haar showtje gezien, had genoeg aan het filmpje van goed dertig of zoiets seconden.
  Het is al erg als rechtop lopende wezens in de Verenigde NAZIS zitten aplaudiseren voor een wicht die wat tranen uit haar oogkassen gooit, komplete debiele lieden die in de vn krochten (maar dat wist ik al langer).
  Op de openbare omroep BRT in Vlaanderen hun stand upper in de US Soenens Bjorn met een opgewekt toontje “duiding” geeft over het klimaat geneuzel, hoe anders als hij over de POTUS moet praten, dan is het met een grafstem en ik heb nog geen EEN enkel bericht gehoord van die stand upper dat positief is ten opzichte van Donald Trump.
  Kan niet anders want hij is een onverholen Clinton fan, je moet trouwens links/multikul/groen en pro islam zijn wil je beginnen bij de openbare omroep BRT in Vlaanderen, ze haten de Vlaming en het nationalisme.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Bij het lezen van de zin; “idealisten die jonge kinderen misbruiken om hun doel te bereiken” en de link die eraan vastzat moest ik metten terugdenken aan mijn eigen jeugd.

  Toen ik zes/zeven jaar oud was had ik een vriendje die bij de Verkenners zat, padvinders dus, ze hadden een ‘korte’ corduroy broek, kniekousen met een groen dingetje eraan en een hoed met brede rand.
  Machtig interessant vond ik het en dus vroeg ik thuis of ik daar ook bij mocht, mijn moeder was des duivels maar was niet erg goed in het uitleggen van haar reden.
  En dus ging ik recalcitrant als ik soms was toch een keertje met mijn vriendje mee, de eerste keer was wel leuk, we leerden allerhande knopen en onzin die je met de grote stok kon doen die ze allemaal hadden.
  De tweede keer moesten we voor het begin op een soort appèl en kreeg ik een reprimande omdat ik een scheurtje in mijn broek had. Ik was beschaamd en woedend tegelijkertijd ! Het was namelijk mijn enige broek !
  Onnodig te vertellen dat dit tevens het voortijdige einde van mijn ‘carrière’ als Verkenner betekende.
  Ben nooit meer terug geweest en mijn vriendje was mijn vriendje niet meer.
  Ik was nog maar een klein kereltje en heb het thuis met tranen in de ogen bekend dat ik er stiekem heen was geweest en wat er gebeurd was. Toen kreeg ik wel de uitleg die eerder niet was gegeven en snapte ik mijn moeder ineens.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Hoe dan ook ….die Greta begint serieus mijn kl…uit te hangen…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s