Na de aanslag in Halle: SPD zakt terug onder de AfD

Screenshot_114

(Vertaling: E.J. Bron)

Eigenlijk best wel komisch. De gevestigde partijen gaan tegen de AfD tekeer alsof er geen morgen zou zijn, slaan als krankzinnigen met de nazi-knuppel op de oppositie in – en de burger laat de linkse ophitsers en haters de middelvinger zien:

journalistenwatch

De sociaaldemocraten zakken voor het eerst sinds 3 augustus weer onder de AfD. In de zogenaamde “Zondagstrend”, die het opinieonderzoeksinstituut Emnid wekelijks voor de “Bild am Sonntag” uitvoert, verliest de SPD 1% en staat nu op 14%. De AfD krijgt, net als vorige week, 15%. De FDP verliest 1% en staat op 7%.

De CDU/CSU wint er 1% bij en staat nu op 28%. Die Linke blijft onveranderd op 8% staan. Onveranderd is ook het resultaat van de Groenen, die voor de vijfde week achter elkaar op 21% staan.

De overige partijen winnen 1% en komen uit op 7%. In de periode van 22 september tot 9 oktober 2019 werden in totaal 1916 mensen geënquêteerd. De vraag luidde: “Op welke partij zou u stemmen wanneer de volgende zondag parlementsverkiezingen zouden plaatsvinden?”

De linksen moeten er waarschijnlijk nog een schepje bovenop doen om de AfD eronder te krijgen. Dat lukt in ieder geval niet meer met onoorbare middelen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Na de aanslag in Halle: SPD zakt terug onder de AfD

 1. Monalisa zegt:

  Nog 1 incident in Duitsland dan zakken er nog velen naar beneden Duitsland heeft 87 miljoen inwoners de echte Duitser die 80 miljoen gaan anders denken en praten. In Nederland hoort u ze niet, ik wel

  Geliked door 3 people

 2. Pingback: Merkel & Co zijn schuldig aan de desolate toestand van de rechtsstaat | E.J. Bron

 3. Jan zegt:

  Waarom Joden in Germania massaal linksvolk de rug toekeren

  Like

 4. Jan zegt:

  AfD-lid, Mariana Harder-Kühnel, vraagt aan parlement waarom het vrouwen in Duitsland aan de islam heeft verraden, Berlijn wordt een tweede Bagdad

  https://3speak.co/watch?v=rairfoundation/tekowujt&utm_souce=player_brand&jwsource=cl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s