Laat het realistische gezonde verstand zegevieren

Screenshot_68

(Door: “Elise Nijmegen”)

Kijk, er wordt wel eens minderwaardig gedacht over diegenen die ons eten maken, het land bewerken en meer uren op het land bezig zijn dan bij hun familie, maar dat is onterecht. Het boerenverstand is vaak zeer intelligent, ze moeten dan ook continue door alle nieuwe regels bijleren, dus dat houdt ze wel alert aangezien het om hun voortbestaan gaat.

Wat mijn stelling onderbouwt, is het feit dat de boeren in Europa zich verbinden en diegene die verantwoordelijk zijn voor het agrarische beleid in Europa, waarbij 1000 boerderijen per dag verdwijnen in Europa, de EU, ter verantwoording gaan roepen.

Franse, Duitse en Belgische boeren hebben zich met eigen divisies bij onze moedige boerenactiegroep Farmers Defence Force gevoegd, zo vertelt de voorman van FDF, Mark van den Oever uit Sint Hubert. Ik hoop dat de boeren in andere EU-lidstaten zich, aangezien ze ook lijden onder het EU-beleid, aansluiten bij de Farmers Defence Force.
www.ad.nl

Er komen per dag duizenden mensen Europa binnen, die mijns inziens ook moeten eten en drinken, dus dan zouden we, logischerwijs, meer boeren moeten zien te krijgen in plaats van minder. Dan zou er niet minder land bebouwd moeten worden maar meer… Of je maakt, dat is het plan van globalisten, voedsel in mega grote fabrieken, maar ik denk niet dat veel mensen hun verse gezonde groenten en fruit en vlees gaan verruilen voor geprefabriceerd voedsel, gemaakt met genetisch gemanipuleerde ingrediënten, verbouwd op vuile grond, doordrongen met Monsanto-gif vol glyfosaat. Onderstaand artikel vertelt dat er elke dag honderden nieuwe immigranten in Bosnië arriveren, voornamelijk mannelijke Afghanen en Pakistanen.
https://politikstube.com

De cijfers van de groeiende islamisering van Europa liegen er niet om, de islamitische bevolking in Frankrijk en Zweden schommelt rond de 10%, Nederland en België 8%, en Duitsland, Noorwegen, Oostenrijk, Zwitserland, Griekenland en Engeland tenminste 6%, Bulgarije 11%, Montenegro 20%, Cyprus 25%, Macedonië 40%, Bosnië 46%, net zoals Herzegovina, Albanië 58% en Kosovo 96%, zo laat onderstaand artikel weten.

Ook laat het artikel weten dat er buiten het feit dat er vele moedige gele hesjes in Frankrijk zijn, die opkomen voor hun Franse identiteit en cultuur, er ook zwarte hesjes zijn. De zwarte hesjes is een beweging van mensen zonder papieren, voornamelijk uit Noord-Afrika en die hebben een eisenpakket en veroorzaken grote chaos.

De Franse media hebben gemeld dat deze beweging financieel wordt ondersteund door George Soros, die de democratie in de wereld probeert te ondermijnen. Nederland zou dezelfde maatregelen moeten invoeren tegen Soros en zijn organisaties als Hongarije.  Een heel interessant artikel, dat de vier fronten aangeeft waardoor we steeds meer in plaats van minder buitenlanders in ons Nederland en Europa krijgen.
https://indignatie.nl

U weet nu vast wel dat het nieuws maar de halve waarheid vertelt en vele organisaties, uit naam van de politiek, politiek correct moeten zijn of handelen, dus hieronder een tweet met het echte verhaal van de staking van “Grond in Verzet” vanuit Gelderland. En dat is een heel ander verhaal dan het nieuws u heeft verteld. De afspraken die gemaakt waren met “Grond in Verzet” zijn niet nagekomen, politie in burger gedroeg zich opmerkelijk, bouwers zijn gearresteerd, vingerafdrukken zijn zelfs afgenomen, maar de bouwers werden later, zonder excuus, vrijgelaten, omdat ze onterecht waren gearresteerd.
https://t.co/8JnUSBVpCP

Dit kabinet is mijns inziens niet bezig met de belangen van Nederland en de Nederlanders, maar wil dat Nederland de hoofdstad van de EU wordt, een dictatoriale staat waarin klimaatwaanzin de hoofdrol speelt, de bevolking armer wordt gemaakt om de aandacht af te leiden van de islamisering/globaliseringsplannen die voortkomen uit Agenda 21 van de Verenigde Naties.

Dit kabinet, dat al jarenlang de gevaren van de islam, Turkije en Diyanet ontkent en geen of niet afdoende maatregelen wil of durft te nemen en daardoor de bevolking blootstelt aan de gevaren die sommige componenten van de islam, zoals de jihad, sharia en Taqiyya, bevatten.

Nu wil dit kabinet misschien IS-vrouwen teruggaan halen die hebben geholpen bij het verkrachten van andere vrouwen en ze ook hebben geslagen uit de naam van de islam… Waarom zou je zulke vrouwen, die geen enkele band hebben met de westerse cultuur en duidelijk andere normen en waarden hebben dan die van ons, in onze samenleving willen? Keuzes hebben consequenties en van mij mogen ze lekker daar blijven.
https://amp.nos.nl

Laten we ervoor zorgen dat de Nederlandse normaliteit weer gaat zegevieren, dat onze kinderen een toekomst hebben zonder dictatuur en mega hoge rekeningen voor klimaatonzin en in vrijheid kunnen leven met alle mooie Nederlandse tradities zoals Pasen en Sinterklaas en Zwarte Piet.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Laat het realistische gezonde verstand zegevieren

 1. vangie1206j zegt:

  Ik heb altijd en nog steeds respect voor de boeren en hun werk.
  Ik heb geen respect meer voor hen die zich overheid noemen en mij proberen in een dwangbuis te persen.
  En ik heb een enorme walging van alles wat zich EU en parlement noemt.
  Ik heb ten tijde van JP Balkenende nee gestemd tegen het dictatoriale gedrocht wat zich het Euro parlement noemt.

  Geliked door 1 persoon

 2. ruud beijer zegt:

  Volkomen mee eens. Maar zolang de boeren op het cda christenen dienen alla stemmen of op de gristen unie.
  Zolang de onderwijzers op d666 stemmen of
  Zolang de bouwvakkers op de SP stemmen met als het verplegend personeel dan zal er NIETS veranderen en gaan alle bedrijven naar de ratsmedee. De enige goede oplossing is stemmen op de PVV of het FvD. Anders raakt u alles kwijt.

  Geliked door 2 people

  • van Colle zegt:

   Je zou toch denken dat ouders met kinderen en de grootouders het dun door de broek loopt als ze bedenken dat de toekomst er bijzonder slecht voorstaat De overbevolking door binnenkomst van jonge mannen die een heel andere levens opvatting hebben dan hier geen boer die overblijft geen natuur meer dan zou je toch denken dat ze terug vechten om hun kroost nog een goed vooruitzicht te geven maar als ik zo rond praat vindt men dat je geschift bent

   Like

 3. henk verhoef zegt:

  je hoeft toch niet ver te kijken- je hoort het dagelijks op nieuws
  In zimbabwe heeft men de boeren stand verdreven/vermoord en het land lijdt honger- idem in zuid afrika/somalie /venezuelaen noem maar op
  Zelfs is men vergeten =dat in het linkse paradijs– de ussr en ddr de boeren ambtenaren werden dat de bevolking niet te vreten had
  Maar gelukkig staat dat allemaal in de geschiedenis beschreven– nu nog even lezen en er over nadenken
  zal moeilijk blijken

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Het gezonde verstand ? ? ?
  * * *
  Met toestemming van de gemeente, heeft een kunstenaar in Berlijn, Dts-land, een standbeeld opgericht ter ere van “drugs-dealers”.
  Dit was in het Görlitzpark, een belangrijke plaats voor dealers !


  */ */ *
  BERLIN.
  Een Frans-Amerikaans beeldhouwer heeft Duitsland gechokeerd door een standbeeld van 3 meter in bronze te maken en eerbetoon te geven aan “drugs-dealers” in een park in Berlijn.
  De artiest Scott Holmquist heeft zijn beeld “LAST HERO” genoemd.
  Het werd afgelopen Zondag in ’t stasdeel Kreuzberg onthuld.

  Geliked door 1 persoon

 5. M.A.L. Sion zegt:

  De hoogste prioriteit moet gegeven worden aan het VERDRIJVEN van het kolderkabinet Rutte.
  Niet via verkiezingen maar door middel van demonstraties en revolutie.
  Er moet dringend en snel afgerekend worden met de klimaatwaanzin, die volgens een 500-tal echte wetenschappers berust op verzonnen bangmakerij. De mensen achter Greta Thunberg moeten gearresteerd worden en berecht op grond van opruiing. Alle activiteiten van de Soros-organisatie moeten gestopt worden.
  Nederland moet per direct uit de EU. Het voorbeeld van Engeland moet gevolgd worden. Nederland en Engeland kunnen samen een anti-EU-handelspact vormen. Gegarandeerd dat meer landen zich daarbij aan zullen sluiten.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Je hebt wel gelijk, maar England is nu niet bepaald zo’n goed voorbeeld met hun brexit gerommel. Wij Nederlanders met gezond helder verstand zijn heel goed in staat een nexit zelf uit te voeren, daar hebben we geen England voor nodig.

   Zelf handelspacten sluiten, deden we al héél lang voordat iemand de snode plannen voor een EU kon bedenken.

   Like

   • fleckie zegt:

    De EU was al ‘ in wording’, toen de ‘vernederlandste’. mof ✈️ de Bilderberggroep oprichtte, ( Benelux,… Kolen en Staalgemernschap, etc) …….<~<~<~<~<~<~<

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ohhh ja, ook toen had ik al meer gelezen als goed voor me was en kon het bijna niet geloven, Bijna niet, gezien echter wat er voor die tijd al alles bekokstoofd werd zonder medeweten van het Nederlandse volk, is het toch wel ergens in m’n achterhoofd blijven hangen, als dat zou best wel eens kunnen.

    Zelfs de verhalen van Jules Verne zijn waarheid geworden,

    Like

 6. bozeoudeman zegt:

  Hellep, ik ben geradicaliseerd: trap het tuig Europa uit! Met Merkel en de rest van het satanisch EU/Soros genootschap erbij

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob Fleumer zegt:

  Elise voor President!!

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/11/02/weggestuurde-politiechef-aboulouafa-nam-stiekem-een-gesprek-met-haar-baas-op-en-noemde-leiding-doodsbange-witte-dinosauriers/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Weggestuurde politiechef Aboulouafa nam stiekem een gesprek met haar baas op en noemde leiding ‘doodsbange witte dinosauriërs’.

  De weggestuurde Leidse politiechef Fatima Aboulouafa die in media uithaalde naar de politieorganisatie, is uit de eenheid gezet omdat ze onder meer stiekem een gesprek opnam met haar baas en op Instagram de politieleiding omschreef als ’doodsbange witte dinosauriërs’.

  Aboulouafa zocht in juni publiekelijk aandacht voor wat zij noemde racisme, machtsmisbruik en pesten binnen de politieorganisatie. Ze uitte haar kritiek op Instagram.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://tpo.nl/2019/11/02/man-die-brandstichter-betrapte-en-klem-reed-door-brandstichter-in-zijn-nek-gestoken-zwaargewond/

  Man die brandstichter betrapte en klem reed door brandstichter in zijn nek gestoken, zwaargewond
  Brand stichtende dader foetsie

  Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Morgenstond in het Brabantse Heeswijk-Dinther neergestoken na wat aanvankelijk leek op een verkeersruzie. Het slachtoffer werd van de weg gedrukt en reed in op een schutting.

  Later bleek dat het slachtoffer een man betrapte die brand wilde stichten bij het bedrijf van zijn vader. De brandstichter vluchtte maar werd door het slachtoffer klemgereden. De brandstichter stak het slachtoffer vervolgens in zijn nek. Daarna is hij gevlucht.

  Volgens en getuige zouden er inderdaad jerrycans met benzine zijn aangetroffen bij het bedrijf.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Kick out kopz….?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/11/eindhoven-dreigt-slagveld-te-worden-door-zwarte-piet-demonstraties/

  Eindhoven dreigt slagveld te worden door Zwarte Piet-demonstraties

  De intocht van Sinterklaas zou wel eens gepaard kunnen gaan met een slagveld scenario in Eindhoven. Zowel Pegida als een lokale Kick Out Zwarte Piet-kloon hebben een aanvraag gedaan voor een demonstratie.

  “Wij willen op dezelfde plaats, aan dezelfde route en op dezelfde tijd demonstreren als Kick Out Zwarte Piet”, zegt Pegida-leider Edwin Wagensveld. “Wij komen niet om een kinderfeest te verstoren, maar om naast de mensen van KOZP te staan. Wij willen hun demonstratie voorkomen. Als zij niet komen, dan wij ook niet.”

  Vorig jaar liepen er flink wat PSV-supporters te rellen tijdens de intocht en Wagensveld beweert dat zich er nu al ruim tweehonderd hebben gemeld voor dit jaar.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s