Met twee (LELIJKE!) gezichten

Screenshot_28

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Zoals u weet zijn Kuzu en Öztürk ‘Nederlanders’ met een migratieachtergrond. Maar de basis waarop zij zich Nederlander zeggen te voelen en gedragen (!), kan ik maar niet vinden. Of het moet zijn dat ze bijna accentloos Nederlands praten… want daar houdt alles aangaande Nederlander zijn en Nederland vertegenwoordigen op.

In een van de laatste filmpjes van het FvD veegt Baudet de vloer aan met de stelselmatige, 50 jaar lange onderwijsverslechtering zoals zij dat op hun site volkomen terecht omschrijven. Baudet kaart eveneens aan dat mensen met een migratieachtergrond al beginnen met een taal- en leerachterstand door de integratieproblematiek van bepaalde culturen in Nederland. Ik durf dit hardop te vertalen naar: de integratieproblematiek van met name moslims (!) en dan JUIST de tot in de vierde generatie Turken en Marokkanen die HIER naartoe ‘gevlucht’ zijn, omdat de eerste generatie DAAR uitgekotst werd en daarom HIER haar persoonlijke ‘economische’ omstandigheden kwam verbeteren. En dat heb ik uit eerste hand van een Turk in Turkije! Vooral ZIJ vinden het in de eerste jaren van hun kroost belangrijker dat ze Turks of Marokkaans spreken dan Nederlands. Waarom? Dan kunnen ze ook met oma praten, die eveneens nog NOOIT een woord Nederlands heeft gesproken! “Nederlands leren ze wel op school… want dar hep iek t ök gliert”. En dit heb ik uit eerste hand van een Marokkaan! Niet de slimste Marokkaan, maar daarom hebben we er ook zoveel problemen mee… en zijn er zoveel van bij geproduceerd/gekloond.

Uiteraard vindt de ‘heer’ Kuzu-in-keurig-maatpak dit tot drie keer toe ‘WALGELIJK!’, want “de heer Baudet krijgt het wéér voor elkaar om achterstanden en misstanden bij en door kleine kinderen met een migratieachtergrond te benoemen”. Kuzu ziet thuis in Rotterdam namelijk uitsluitend kindertjes van allerlei afkomst vrolijk met elkaar spelen… Het gaat hier volgens hem namelijk om allemaal hier geboren ‘Nederlandse’ kinderen. Ik zou zeggen: meneer Kuzu, ga eens naar Pearl of Specsavers, daar krijgt u de tweede bril nog gratis óók!

Dat Kuzu en Öztürk (duidelijk NIET kus-u en onze-turk) samen VIER (lelijke!) gezichten hebben, mag duidelijk zijn. Net als de Haagse regerings’leiders’ twee lelijke gezichten hebben, die uitsluitend één Europa vertegenwoordigen als het HEN (belastingtechnisch gezien – extra belasting op voeding, op benzine, BPM etc. etc. en eigen inkomen gerelateerd uiteraard) uitkomt, komt het Kuzu en Öztürk uit om vermeend ‘Nederlander’ te zijn. Zo heeft het CIB in 2018 al berekend dat de vertegenwoordiging van allochtonen (en met namen Turken en Marokkanen!) in de criminaliteit flink hoger ligt dan van de autochtone bevolking (het programma ‘Opsporing verzocht’ toont dit overigens al jarenlang aan!). Kuzu en Öztürk, die overduidelijk lijden aan discrimifobie, reageren uiteraard als door een wesp gestoken. De term ‘allochtonen’ bestaat namelijk niet meer! Het betreft hier volgens hen uitsluitend HIER geboren en getogen ‘Nederlanders’. “U kunt criminaliteit namelijk NIET ‘zomaar’ op basis van afkomst aan ‘Nederlanders’ met een migratie achtergrond verbinden!” Wat uitermate merkwaardig is, want bij motorclubs kan dat klaarblijkelijk wel en DAN hoor ik ze NIET!

De reden van de toename is volgens het CIB overigens ‘nog onduidelijk’… “Dat moet nog onderzocht worden…” Nou, schijterige (!) ‘medewerkers’ van het CIB, ik wil u met veel vaderlandsliefde graag uitleggen waar dat ‘getal’ in zit. Allereerst komen er door het gelauwerde paard van Troje, dat al ruim vijf jaar naar de naam ‘globalisering’ luistert, steeds meer Oost- en Zuid-Aziatische, Midden-Oosterse en Afrikaanse jonge (!) mannelijke bendeleden (!) binnen. Overigens allemaal met een islamitisch achtergrond, maar dat geheel terzijde . Ten tweede zien zij ons vanuit hun achterlijke ‘religieuze’ opvoeding (en aanverwante ‘normen en waarden´) potentieel als DE vijand (en met de vijand mag u doen wat u wilt. Een ten derde hebben ze hooguit een pijnstiller nodig tegen de buikpijn van het lachen om de juridische maatstaf en strafmaat en het eveneens slappe Europese overheidsbeleid die hen maar ‘tweede’ kansen blijft geven, omdat ze bij de screening ‘zo zielig’ LIEGEN (!) te zijn. …Iets met oogkleppen en ‘Gutmensch’ gedachtegoed…

Volgens de discrimifobe Kuzu en Öztürk betreft het dus allemaal HIER geboren ‘Nederlanders’… Maar nu vraag ik u:

Hoeveel rasechte Nederlanders kent ú die onderling uitsluitend Turks, Marokkaans of Arabisch spreken?
Hoeveel rasechte Nederlanders kent ú die uitsluitend Turks, Marokkaans of Arabisch eten (die eten niet bij of van de Chinees!).
Hoeveel rasechte Nederlanders kent ú die gemoedelijk lachend vooraan zitten (Kuzu!) bij bijeenkomsten van de Moslimbroederschap?
Hoeveel rasechte Nederlanders kent ú (Kuzu!) die Erdoğan uitbundig “Onze grote leider” noemen?
En hoeveel rasechte Nederlanders kent ú die urenlang toeterend met Turkse vlaggen de infrastructuur ontwrichten als “HUN grote leider” opnieuw is ‘verkozen’?

Sowieso, hoeveel rasechte Nederlanders kent ú met een dubbel paspoort?

Door:
Drs. E.N. Schilder

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Religie van de vrede", Allochtonen, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Met twee (LELIJKE!) gezichten

 1. gerrit zegt:

  Deze mannen zijn levens gevaarlijk zijn de voorbodes om Nederland te bezetten in op dracht van Erdogan.

  Geliked door 6 people

 2. delamontagne zegt:

  Geliked door 7 people

 3. Harry zegt:

  Ik heb er eens diep over nagedacht , over dat dubbele paspoort .
  Geen één !

  Geliked door 3 people

 4. Elisabeth zegt:

  Een ezel die in een paardenstal wordt geboren, is en blijft een ezel.

  Geliked door 4 people

 5. fleckie zegt:

  Als men naar de schoenen kijkt, ziet men of daaronder zich een vent ‘,verbergt’, ( heb. al eens zo’n ‘gezelschap ‘. van 5 ‘bedekten’ meegemaakt, waarvan EEN , de grootste persoon, ‘orders ‘uitdeelde? maatje schoenen vielen toch nogal ‘ietsjes groter’uit,,…bovendien negeerden ze gewoonweg. het verkeerslicht , dat voor hun op rood stond!…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Een rotte appel in de mand steekt, als hij niet verwijderd word, de rest ook aan. Kijk eens hoe snel de ideeen van Groen Links door de VVD uitgevoerd worden. Laat staan de ideeen van Kuzu en Ozturk. Of anders die wel van SS Silvana Simons en Afyrie. Onze tweede kamer is een links roversnest geworden die alles wat rechts is de mond snoert. Die schijtkamer is momenteel bijna geheel links, wat alras zal uitmonden in radicaal linkse politiek door ALLE politieke partijen, uitgezonderd de PVV dan. Het FVD vertrouw ik ook voor geen rooie cent, want die huilen met de wolven mee, alleen maar om politiek geaccepteerd te worden door de rest. Zouden ze zich echt rechts opstellen, dan vergaat het hun net als met de PVV. Het wanbeleid van de VVD in de afgelopen jaren resulteerde (volgens de poll’s) in een flinke virtuele zetelwinst. De PVV is als die kinderhand die gauw gevuld is. Van 15 virtuele zetels naar 17. Hiep hoi, groot feest ! En na iedere verkiezing alweer die teleurstelling als de PVV weer zo klein uitvalt en vervolgens in de kamer ook nog zijn mond moet houden. Die hele cultus rond links en de VVD is doorgestoken kaart, reden (voor mij althans( om niet meer deel te nemen aan dat idiote verkiezingscircus. Ook doorgestoken kaart want; stembusfraude !

  Geliked door 4 people

  • ruud beijer zegt:

   Big John stemmen is toch echt het enige wat we kunnen doen. Niet stemmen is niet wijs. Ga alstublieft stemmen op onze Geert Wilders die zijn leven waagt voor ons.

   Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Ik mis er een!

  Hoeveel rasechte Nederlanders kent U die met de reet omhoog in een of andere keet en bij gebrek daaraan op straat liggen te kreunen terwijl uit alle toeters en bellen de kreet ¨allah hu akbar¨ op jankerige wijze de Nederlandse openbare ruimte beledigd en bezoedeld.

  Moeten we het ook nog over de super Nederlander uit Rotterdam hebben die het besnijden van meisjes best oké vind en dit schaamteloos in de lucht slingert.

  Wat heeft Nederland in de tussentijd gedaan?

  Onderzocht of het bouwen van halal woningen de integratie van moslims zou kunnen bespoedigen.

  Geliked door 3 people

 8. Lucky zegt:

  Het zijn diep van binnen turken, dat zal altijd zo blijven, ze zijn alléén Nederlander als het ze beter uitkomt of als ze er voordeel uit kunnen halen.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  moslims hebben maar 1 agenda,en dat is de islam.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s