VIDEO Thierry Baudet: “Globalisten, ik bestrijd jullie met open vizier!”

 

Door:
CommonSenseTV
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Thierry Baudet: “Globalisten, ik bestrijd jullie met open vizier!”

 1. Tistochwat zegt:

  Baudet is, vergeleken met Geert Wilders en Martin Bosma, vermoeiend om naar te luisteren.
  Baudet had zich veel eerder moeten keren tegen de islamisering en de EU.
  Voor mijn gevoel hobbelt hij overal achteraan.

  Too little too late…

  Geliked door 3 people

 2. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/12/12/zentgraaff-niets-radicaals-aan-fvd-wordt-zo-genoemd-om-behoefte-te-bevredigen-bij-radicaal-linkse-elementen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Zentgraaff: ‘Niets radicaals aan FvD, wordt zo genoemd om behoefte te bevredigen bij radicaal-linkse elementen’.

  “Met het verdedigen van de ‘westerse waarden’ zit de partij op hetzelfde humanistische mensenrechtenpaard als D66.

  Radicaal racisme, in de zin van werkelijke wetgeving op genetische basis of iets dergelijks, zul je niet van FVD horen.

  Dus verklaart men FVD tot een radicaal-rechtse partij, met bruine randjes, zoals het Führerprinzip en een droom van een totaal blank Europa.

  dolkomisch dieptepunt was toen het FVD wat zeteltjes haalde bij de Provinciale Statenverkiezingen en Asha ten Broeke, niet het snelste paard uit de Volkskrant-stal, een tienstappenhandleiding publiceerde voor het ‘verzet’ in tijden van fascisme.

  Voorlopig komt er van het Führerprinzip niets terecht. Sterker nog, als je het programma van de partij leest, willen ze het democratisch instrumentarium alleen maar uitbreiden.

  Geliked door 2 people

 3. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Ik hem voorlopig het voordeel van de twijfel..

  Like

 4. Anna zegt:

  Wanneer kunne we gaan stemmen. ????? Baudet is de ENIGE die flink tegengas geeft.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Als Baudet te sterk wordt en niet ingepakt kan worden zoals veel andere partijen (partij kartel) dan rest de elite nog maar een middel als het continu demonisering bomardement uitgevoerd door de verdorven media geen invloed meer heeft. Moord.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Leuk hoor zijn inbreng, en ik denk ook wel dat hij het meent, maar tjongejonge wat is het moeilijk om naar de man te luisteren, het maakt ook pijnlijk duidelijk waarom anderen ervoor kiezen datgene dat ze willen gaan zeggen vast op papier te zetten, dat scheelt namelijk de pauzes en de eeeh’s in zijn betoog.
  Nu lijkt het zelfs in zo’n kort stukje langdradig te worden, dat is het niet maar dat lijkt het door zijn manier van spreken.
  Misschien moet hij toch eens met Bosma gaan praten !!

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  Een helder moment?
  https://www.breitbart.com/faith/2019/12/12/pope-francis-so-many-christians-persecuted-today-in-europe/

  Pope Francis: So Many Christians Persecuted Today ‘in Europe’
  Paus Franciscus: zoveel christenen worden vandaag vervolgd ‘in Europa’

  ROME — Pope Francis reminded visiting pilgrims Wednesday that Christians today continue to be persecuted and to give their lives as martyrs throughout the world, even in Europe.

  “Around the world today, in Europe, so many Christians are persecuted and give their lives for their faith,” the pope told the thousands gathered in the Vatican’s Paul VI Hall for his weekly audience, “or they are persecuted with white gloves, that is, ostracized and marginalized.”

  In one of his very first acts as pope in 2013, Francis canonized the more than 800 “martyrs of Otranto,” a group of mostly lay Christians who were put to the sword by an invading Muslim army for their unwillingness to renounce Jesus Christ and embrace Islam.

  On July 29, 1480, the armada of Sultan Mehmet II, the leader of the Ottoman forces, landed in Otranto in southern Italy. The Ottomans separated out the women and children, who became slaves, while the 800 men were ordered to convert to Islam or die.

  The Christian men all refused and on August 14, they were beaten and decapitated, one by one, in full view of the others, and then thrown into a mass grave.

  Nl:
  ROME – Paus Franciscus herinnerde woensdag bezoekende pelgrims eraan dat christenen vandaag nog steeds worden vervolgd en hun leven als martelaren over de hele wereld geven, zelfs in Europa.

  “Over de hele wereld vandaag, in Europa, worden zoveel christenen vervolgd en geven hun leven voor hun geloof,” vertelde de paus de duizenden mensen die in de Paul VI-hal van het Vaticaan waren verzameld voor zijn wekelijkse publiek, “of ze worden vervolgd met witte handschoenen, dat is, verbannen en gemarginaliseerd. ”

  In een van zijn allereerste handelingen als paus in 2013 heiligde Francis de meer dan 800 ‘martelaren van Otranto’, een groep voornamelijk leken-christenen die door een binnenvallend moslimleger in het zwaard werden geslagen vanwege hun onwil om Jezus Christus af te zweren en te omhelzen Islam.

  Op 29 juli 1480 landde de armada van Sultan Mehmet II, de leider van de Ottomaanse strijdkrachten, in Otranto in Zuid-Italië. De Ottomanen scheidden de vrouwen en kinderen, die slaven werden, terwijl de 800 mannen het bevel kregen zich tot de islam te bekeren of te sterven.

  De christelijke mannen weigerden allemaal en op 14 augustus werden ze geslagen en onthoofd, een voor een, in het volle zicht van de anderen, en vervolgens in een massagraf gegooid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s