Frankrijk: Moslim steekt op voorbijgangers in – één dode, twee gewonden

Screenshot_37

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren tegen 14.00 uur viel een in een donkere djellaba (islamitische soepjurk) geklede moslim in het Parc des Hautes-Bruyères in Villejuif, een gemeente ten zuiden van Parijs, meerdere mensen aan met een mes. Een 56-jarige man, die zijn vrouw wilde beschermen, overleefde de aanval niet. Twee andere mensen raakten gewond, van wie eentje zwaar.

PI News (2)

De dader werd al snel na de aanslag in de naburige gemeente L’Haÿ-les-Roses door de politie doodgeschoten op de vlucht. De officier van justitie Laure Beccuau verklaarde tijdens een gezamenlijke persconferentie met de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, Laurent Nuñez, en de chef van de politie van Parijs, Didier Lallemen, dat de aanvaller op zijn “moorddadige reis” geprobeerd zou hebben nog meer voorbijgangers aan te vallen, maar dat die hem zouden hebben kunnen ontwijken.

Staatssecretaris Nuñez prees “de moed, de efficiëntie en het reactievermogen” van de politieagenten. Zo zou het “mogelijk geweest zijn om de dader onmiddellijk te neutraliseren”.

Volgens een bericht in de Franse krant “Le Parisien” zou de man aan de hand van zijn creditcard en vingerafdrukken geïdentificeerd zijn als Nathan C.. De 22-jarige zou in het 14e Arrondissement van Parijs gewoond hebben en regelmatig op de afdeling psychiatrie van het Saint-Anne-ziekenhuis gestationeerd geweest zijn.

Over het motief werd, zoals meestal in zulke gevallen, eerst gespeculeerd. Er was sprake van een “psychische aandoening”. Volgens meerdere getuigen zou de dader tijdens de aanvallen “Allahu Akbar!” geroepen hebben. En ook zijn kleding spreekt ervoor dat het bij deze aandoening waarschijnlijk gaat om de islam.

Video van de achtervolging door de politie. Aan het eind zie je de doodgeschoten man op de grond liggen.:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, Parijs, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Frankrijk: Moslim steekt op voorbijgangers in – één dode, twee gewonden

  1. Freddy zegt:

    In zowat gans West–Europa hebben de politieke machtshebbers en de leugenpers schrik om de waarheid te erkennen. Net zoals bij de criminele feiten gepleegd tijdens de jaarwisseling.
    Echter steeds meer mensen hebben deze leugens door.

    Geliked door 3 people

  2. guusvelraeds zegt:

    als toegestaan werd dat elke volwassenen geregistreerd een wapen mag dragen had dit voorkomen kunnen worden. Nu ben je praktisch weerloos. Pepperspray bij je dragen kan helpen maar zelfs dat is verboden.

    Geliked door 3 people

    • kampersrene zegt:

      iemand die een anti-islaaamspray op de markt kan brengen wordt steenrijk….ge spuit even en ze vallen dood als vliegen …..of ze maken dat ze wegkomen

      Like

  3. Dré zegt:

    Bij voorbaat alle moslims preventief afschieten….

    Geliked door 2 people

  4. Marc zegt:

    alla fuckbar

    Like

  5. Wachteres zegt:

    https://tpo.nl/2020/01/04/messentrekker-parijs-die-op-willekeurige-mensen-instak-was-bekeerd-tot-islam-psychische-problemen/

    Messentrekker Parijs die op willekeurige mensen instak was bekeerd tot islam (‘psychische problemen’)

    Like

    • delamontagne zegt:

      Maar toen was hij gekleed in een Jellabbaba en riep “Allah-hakkebar” en deed wat hij moest doen volgens de koran.
      Nu is het een verwarde man volgens…………………De Pers !

      Geliked door 2 people

  6. delamontagne zegt:

    Vind U nu werkelijk dat de moordenaar van de wijk “Villejuif”/Parijs, op een Europeaan lijkt zoals Uzelf ?

    Vertellen de Media ons nu de waarheid of worden we gemanipuleerd,voorgelogen over de allah-hakkelbar moordenaar ?
    Je moet eventueel racisme een beetje verdoezelen !; maar ondertussen vind ik toch dat de foto hierboven van de moordenaar niet erg overeenkomt met de beschrijving “Europees individu”, [oorspronkelijke Europeaan !]
    Dat is wat ons wordt voor gehouden.
    Vooral de baardharen van die baardaap, dan is het toch minstens een uit ’n gemengd huwelijk.
    Is het niet een gevalletje om de waarheid te verdoezelen ?
    1 ) pretenderen type EUROPEAAN
    2 ) het was een geval van schizofrenie ?
    Waar doet ons dit aan denken ?
    Een Leugen à-la- TAKKI-YA….
    Daarom de ongeblurde foto en enkele passages uit ’t haatboek, de Koran;
    le Coran S 3, v 23 ; S 3, v 85 ; S 5, v33 ; S 8, v 12 ; S 8, v 60 ; S 8, v 65 ; S 9; v 5 ; S 9, v 30 ; S 9, v123… Fastidieux ! allez, je vous en cite un seul, le dernier : »O vous qui croyez, combattez ceux des mécréants qui sont près de vous ! »
    Bevecht al die ongelovigen die U tegenkomt, Insjallah

    Geliked door 1 persoon

  7. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Krampachtig houd men er altijd tot het laatste moment aan vast dat “de reden” van de aanval onbekend is, in Nederland gaat men zelfs nog een stapje verder door te beweren dat álle veiligheidscamera’s op dat moment ‘toevallig’ uit stonden en constateren ze een verhoogde suikerspiegel.
    Kortom, alles om maar te voorkomen dat mensen denken dat het ook maar iets met de islam te maken heeft.
    Jaren geleden vond ik het nog jammer als de dader werd doodgeschoten maar daar ben ik inmiddels overheen, ten eerste omdat de straffen die de heren krijgen belachelijk laag zijn en ten tweede omdat het allemaal klauwen met geld kost om zo’n low-life voor het gerecht te brengen en enkele jaren op te sluiten.
    Dat is verspilde moeite.

    Geliked door 1 persoon

    • delamontagne zegt:

      Als je na al die jaren van aanslagen en allah-akbar Moorden, nog steeds niet door hebt dat er toch “enig” verband moet zijn met ’t geleuf van de Vrede en de Vreugde, cq islam, moet je toch wel erg dom zijn…….

      Geliked door 1 persoon

      • Chris Dirick zegt:

        Delamontangne, als we nu voortaan dit geloof het Geleuf van De Wrede zouden noemen zou dat niet dichter bij de waarheid staan?

        Geliked door 1 persoon

  8. armando zegt:

    wat zijn achtergrond was of is,wordt altijd maar verzwegen door de linkse media. denken ze dat we allemaal dom zijn ofzo?? bij zulke incidenten gaat het meestal om islamitische mannen.afkomst moet altijd verzwegen worden door de linkse meute. ze hoeven alleen nog maar internet te beperken ,en dan kan het linkse beleid alles aan elkaar liegen.

    Like

  9. Tistochwat zegt:

    Wat zieluuuugh, een ‘psychische aandoening’.

    Ik geloof het meteen, want elke mohammedaan is geestesziek met z’n ‘profeet’ (op diens vliegende tapijt, of was het nou een vliegende ezel?) en z’n ‘allah’.

    De islam is een ernstige obsessief-compulsieve stoornis.

    Geliked door 2 people

  10. Kroket zegt:

    Op Belgische tv zeiden ze echt dat het over een verwarde man gaat waar het motief onduidelijk van is

    Like

  11. Pietersen zegt:

    Dit is wel de allerbeste foto die je van dit stuk vulles kunt hebben. Zeer fotogeniek als dode.

    Like

Plaats een reactie