Tweet van Geert

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Mooi begin van 2020: PVV op 1!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tweet van Geert

 1. Monalisa zegt:

  Mooi begin van 2020: PVV gedeeld op 1!

  Like

 2. henk verhoef zegt:

  EN DE PVDA WEER OP EEN
  geeft wel de staat van het volk aan
  knetter gek/dom

  Like

  • Eppo zegt:

   Dat DoMvolK hier in dit land stoot zich steeds aan de zelfde club (PvdA) net zolang tot dat die als een molensteen om hun nek vast geklonken zit .
   Islamisering en Volksverraad in optima forma bij deze Club .

   Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   De PvdA leden leren het nooit, dit zijn voor 60% ouderen. Doe op hun ondergang stemmen.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Zouden het alleen maar de ouderen zijn? Ik ken heel veel jongeren die PvdA stemmen of groen links. Daar is het gezonde verstand al verloren gegaan.

    Geliked door 3 people

 3. Japio zegt:

  Straks met de verkiezingen doet Mark weer een kunstje en al dat goedgelovige stemvee schiet weer in de houding. Sowieso is de PVV de “grootste” als je kijkt waar ze voor staan. Al zou de VVD nog steeds rechts zijn dan zou de meerderheid op rechts weleens heel groot kunnen worden. Maar ja, Mark heeft andere intenties dan het Nederlandse volk dienen namelijk zichzelf dienen door zich te verzekeren van een EU-baantje.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Japio 12 januari 2020 om 11:12

   Straks met de verkiezingen doet Mark weer een kunstje

   Daar ben ik ook bang voor. Er wordt dan weer een toneelstukje opgevoerd waarbij Markje de stoere, daadkrachtige held zal spelen. Gaat iedereen weer op deze fantastische ‘leider’ stemmen.

   Ze leren het NOOIT!

   Geliked door 3 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Mooie aanvulling op Tweet van Geert. We maakten vaker mee dat peilingen veelbelovend waren. Maar peilingen kunnen ook voor een ander doel gebruikt worden dan alleen maar peilen.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Als de politiek onbetrouwbaar is en de media onbetrouwbaar is dan kan je er gevoeglijk wel vanuit gaan dat de peilingen dat ook zijn.
   Men moet de mensen toch een beetje sturen door te doen of heel veel mensen het geweldig vinden dat ons land afgebroken word dus dat je wel abnormaal of extreem moet zijn om dat niet willen.

   Gelukkig zijn de verkiezingen wel nog heel betrouwbaar zodat iedereen massaal braaf op de gewenste afbraak blijft stemmen en de partij van de afbraak weer uit het niets kan herrijzen.

   Een partij van abnormale en extreme mensen die tegen de afbraak van zichzelf en hun land zijn daar willen betrouwbare mensen met betrouwbare verkiezingen uiteraard niet mee regeren.
   Als uitsluiten, demoniseren of pesten met flut rechtszaken niet lukt om de groep buiten de politiek te houden in het belang van de afbraak van u en uw land dan is er altijd nog het potloodje.

   Heel veel mensen die jaren terug al minder afbraak wilden van zichzelf en hun land hebben uiteraard allemaal ingezien dat ze best abnormaal en extreem zijn geweest om niet te willen dat ze zichzelf en het land laten afbreken en hebben hun potloodje afgelopen keer laten spreken en hun stem in de vuilnisbak gegooid om zichzelf en hun land toch maar gewoon te laten afbreken.

   U ziet, het potloodje zal de afbraak niet in de weg staan.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Kijk naar de vragen die gesteld worden in het programma post codeloterij door Linda de Mol. Deze worden allemaal bewerkt hoe je er over denkt.

   Like

   • M zegt:

    Ik heb geen tv want ben die leugenaars en betaalde ja knikkers op de achtergrond al jaren zat maar ik weet hoe alles bewerkt word om het volk te vernachelen.

    Geliked door 1 persoon

 5. Asgard zegt:

  Zeker mooi begin,…man man man,..al heeft de PVV 100 zetels dan komen ze nog niet aan het regeren, ik begrijp nog steeds niet dat de mensenmassa’s hier in trappen,….stemmen is een illusie, de enigste stem komt vanuit je mond niet vanuit een potlood of een pen,….de agenda is al lang en breed uitgerold en volop aan de gang,….Nederland is verkwanseld en word bestuurt vanuit Brussel,..Den Haag is een poppenkast, voornamelijk dure hoeren zitten daar, marionetten zijn het die het volk moeten remmen in haar woede,….we kunnen afgeven op gelukszoekers en hen als zondebok aanwijzen,..de ware schuldigen komen vanuit binnenuit Multinationals/Globalisten/Bilderberg en ander kankerverwekkende reptielen, dat ze de Tyfes mogen krijgen!

  https://images3.persgroep.net/rcs/b1baNqj5-EsyzfXXo5-_IZ15RoY/diocontent/70334866/_crop/0/0/1580/1361/_fitwidth/1240?appId=93a17a8fd81db0de025c8abd1cca1279&quality=0.9

  Geliked door 5 people

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Maar gesteld dat dit de verkiezingsuitslag zou zijn bouw dan maar eens in gedachten een regeringscoalitie !
  Daar valt nauwelijks uit te komen dus dat kan niet anders dan de langste coalitiebesprekingen uit de geschiedenis worden met als waarschijnlijke uitkomst een coalitie bestaande uit zes ! of meer partijen.
  Het enige lichtpuntje is dat een coalitie over links niet tot de mogelijkheden behoort.

  Like

 7. duinsnip zegt:

  We begrijpen het maar niet he? PVV plus FVD 38 zetels. Dat zijn er geen 80 dus alles blijft zo het is.

  Like

 8. Tineke zegt:

  Helemaal waar Asgard,je ziet het heel scherp.
  Een multinational heeft meer in de pap te brokkelen als de graaiende,grijnzende MP !

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s