Stop de terreur en de Ottomaanse aspiraties van dictator Erdoğan

Screenshot_202

(Door: “Balkanske priče”)

Waar islamitische dictators zijn, daar is  ellende, onderdrukking en oorlog. Het Turks fascisme is een groot gevaar voor de wereldvrede. In het Turkije van Erdoğan is geen “vrijheid en blijheid”, maar een islamo-fascistisch regime aan de macht, met nep-coups, vervalste verkiezingen, islamonderwijs, gevangenissen vol kritische burgers, oorlog tegen de Koerden, bezetting van Noord-Cyprus, oorlogen in Syrië, Irak, Libië en samenwerken met ISIS. Erdoğans buitenlandse politiek is gericht op de droom van de herleving van het oude Ottomaanse of Turkse rijk, dat werd gesticht in de 13e eeuw en uiteindelijk een groot deel van Zuidoost-Europa, West-Azië en Noord-Afrika beheerste. Dromend van een neo-Ottomaans rijk, met zichzelf aan het hoofd, grijpt Erdoğan zijn kans in Syrië. Ondertussen zijn miljoenen mensen slachtoffer van deze sharia-dictator. De Koerden en andere bevolkingsgroepen in Noord-Syrië, en de Syriërs in de rest van het land, betaalden een hoge prijs voor de Ottomaanse aspiraties van Erdoğan en zijn jihadistische vrienden…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in islamitische ideologie, islamofascisme, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

5 reacties op Stop de terreur en de Ottomaanse aspiraties van dictator Erdoğan

 1. Luchtpint zegt:

  Goed stuk. Erdogan voelt de noodzaak in zijn eigen hoofd rijzen om het verleden te doen herleven, en alle staten en regio’s in de buurt zullen als gevolg moeten bloeden. Hij kan de vergelijking met Hitler en Stalin gemakkelijk doorstaan.

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Zeg dat maar eens tegen die godvergeten vette kloothommel van een Timmermans. Die vent begint met al die ellende weer over het klimaat. Het is er een die zonder scrupules over lijken gaat. Als hij zn zin maar krijgt. Die hele EU.Hoe kom je er in godsnaam vanaf. Hoe ze met die dictator omgaan is tenenkrommend.

  Geliked door 2 people

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Alleen ‘CORONA’ zou hem kunnen vellen. Anders rest niets anders dan een kogel. Het is de vraag of deze van rechts of van links moet komen.
  Erdogan is de vijand van zowel rechts als links. Wie weet, misschien is er nog een Turk met verstand te vinden om de trekker over te halen.
  Zo niet dat zal hier het licht wel uitgaan.

  Like

 4. Lucky zegt:

  What is it with these migrants and using children as human shields during attacks on border fences and border guards?

  Wat is er met deze migranten en het gebruik van kinderen als menselijk schild tijdens aanvallen op grenshekken en grenswachten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s