Drukte in de winkelstraten: ‘Slimme looproutes nodig’

Screenshot_96

[Ofwel: de dictatuur kent geen grenzen…]

In veel winkelstraten wordt het de laatste dagen drukker. Vooral afgelopen weekend waren er veel winkelende mensen op straat te vinden. Om toch de anderhalve meter afstand te waarborgen, wil het Veiligheidsberaad dat er slimme looproutes komen in de winkelstraten.

De afgelopen dagen was het druk op straat. “Even een rondje centrum gedaan en ik schrok”, tweette Sander Schelberg, de burgemeester van Hengelo. “Alstublieft, denk aan al die verplegers die hard aan het werk zijn”, drukte hij z’n volgers op het hart.

Burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch schreef op Twitter: “Alsjeblieft mensen, blijf thuis! De zon is verleidelijk, maar toch: blijf thuis! Het wordt te druk in de binnenstad.”

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, betutteling, dictatuur, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Drukte in de winkelstraten: ‘Slimme looproutes nodig’

 1. jetse47 zegt:

  Hoe de paniek of opgedrongen regels van de EU aan de overheden de overhand hebben genomen door mensen als vee te behandelen door ze op te hokken en routes uit te stippelen waarin dat vee mag lopen en controle over dat betalende vee te hebben ook buiten de deur!!

  Geliked door 6 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ik ben die bespottelijke, dictatoriale ‘corona-maatregelen’ spuugzat.
  Volgens mij genieten de ‘boven ons gestelden’ met volle teugen van het ons opleggen van beperkingen. Hoe meer, hoe mooier.

  Geliked door 6 people

  • Ruben zegt:

   Dat doen ze zeker.
   Ze genieten met volle teugen, maar vooral wat komen gaat.
   Jammer voor hun dat de uiteindelijke toekomst reeds vaststaat.
   Ze komen pas in de hel achter hoezeer zij zich zelf hebben bedrogen.
   Maar dan zal er letterlijk geen weg terug meer zijn.
   Dan zullen ze eeuwig vervloekt worden door alle andere helbewoners.
   Maar nu mogen ze nog een paar jaar ‘genieten’.
   Achterlijke sadisten en psychopaten.
   Niet alleen hun, maar iedereen met hun instemt.
   En dat zijn er wel heel veel.

   Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Maar massaal doen we wat er wordt gezegd, het is nu al de zevende week
   In de supermarkt zie je al dat de mensen lakser worden en dicht langs elkaar lopen
   Na al die weken worden we het zat gewoon het normale leven weer hervatten

   Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Volledig met je eens, evenals met de reactie van @ jetse47.

   Ik ben inmiddels ruim 65+, maar ik heb in mijn hele leven nog nooit zoiets vreemds en onnatuurlijks meegemaakt als wat er nu over ons wordt uitgestort. Degenen die ons dit opleggen laden een torenhoge verantwoording op hun schouders; of je nou Mark Rutte heet, of je bent zo’n niksnut uit Brussel, dit kan en mag niet gebeuren met GEZONDE MENSEN!
   Eeuwen geleden werden mensen die melaats waren, buiten het dorp gebracht en zij moesten dus buiten de gezonde gemeenschap hun leven leven. Isolatie dus voor de melaatsen, maar niet voor het hele dorp.
   Wat we nu zien gebeuren, is dat er leugens op leugens gestapeld worden om er vooral voor te zorgen dat ‘zij’ ons onder de duim kunnen houden. Rutte is ‘doodsbenauwd’ om ons meer vrijheid te geven, omdat hij ‘zo bezorgd is voor het ziekenhuispersoneel wat al zoveel voor hun kiezen krijgt’…..
   Als dit de waarheid was, dan zou dezelfde Mark Rutte er alles aan gedaan hebben om mensen in de zorg van goede beschermingsspullen te voorzien…., in plaats van goed te vinden dat er een vliegtuig vol mondkapjes en handschoenen richting China vertrok…

   Rutte moet stoppen met Van Dissel en zijn collega’s. Laten de echte specialisten eens geraadpleegd worden, hoe we op een verstandige manier deze verschrikkelijke gevangenis open kunnen breken.
   Ik ben het na anderhalve maand meer dan spuugzat!

   Geliked door 4 people

  • M. zegt:

   Zelf zitten ze mooi bij elkaar. Geen kapjes en geen anderhalve meter.
   En oom agent komt je zonder kapje en niet op afstand van anderhalve meter even in besmettingsgevaar brengen als hij of zij de boete aan je uitdeelt.
   En nog zien de mensen de flauwekul niet.

   Geliked door 4 people

 3. Jan zegt:

  In Texas overweegt de gouverneur bepaalde zaken weer te laten draaien

  Gov. Greg Abbott to let restaurants, movie theaters and malls open with limited capacity Friday

  First to open Friday: retail stores, restaurants, movie theaters and malls. But they will only be allowed to operate at 25% capacity. Museums and libraries will also be allowed to open at 25% capacity, but hands-on exhibits must remain closed.
  ….
  https://www.texastribune.org/2020/04/27/texas-reopening-coronavirus-greg-abbott/

  Like

 4. Piet Snot zegt:

  Lopen we eerdaags met een soort van TomTom navigator boodschappen te doen om aan te geven waar je wel en niet mag lopen.
  U mag hier door lopen, na 15m links af, keer om, keer om, u betreed een verboden loop richting.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   Slimme looproutes tijdens een intelligente lock-down; nou nou , als dát niet wijst op een “regering” die van wanten weet vreet ik m’n bivakmutsje op ! Te gek voor woorden allemaal.
   Ik zal mij NIET aan looproutes houden net zo min als aan het opgehokt in huis zitten wachten totdat die idioot van Rutte ons laat uitvliegen.

   Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Ik lach de Haagse Bende uit, recht in hun gore gezicht ! (niet dat dat hen iets zal uitmaken, maar ’t geeft mij een fijn gevoel). Ik laat mij door niemand ringeloren en zéker niet daar dat zootje in Den Haag. Ik verlaat m’n huis als IK vind dat dat nodig is, ga de stad in als Ik vind dat dat nodig is. Ik blijf de dingen doen zoals ik ze altijd heb gedaan. Samen met vrienden/vriendinnen gaan we bij elkaar staan praten, we kruipen niet op elkaar’s schoot maar dat deden we “vroeger” ook niet.
  Ik heb hierover wél een vraagje. De afstand tussen 2 mensen moet 1.5 mtr. zijn, als ik nu met nog 4 bekenden bij elkaar sta te praten, mag dat dan met een tussenruimte van 2 mtr.?

  Geliked door 5 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s