Verontwaardiging wegens megamoskee in de buurt van homo-wijk

Screenshot_135

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Geheim gehouden door gemeentebestuur van Londen

In de chique Londense wijken van Westminster moet nu in een prachtig gebouw op Piccadilly Circus een megamoskee ontstaan. Het gemeentebestuur hield dat geheim, media maakten het openbaar, nu regent het protesten. Want direct om de hoek ligt Soho, het traditionele centrum van de homoseksuele en alternatieve cultuur. Men vreest voor de samenhang in de gemeenschap.

Blick Oostenrijk

Liefdadigheidsproject

Eigenaar van het desbetreffende gebouw, het historische Trocadero-gebouw (foto), is de in Malawi geboren investeerder in onroerend goed Asif Aziz. Hij is de baas van het beleggingsfonds Criterio Capital, dat onroerend goed ter waarde van £ 2 miljard in heel Londen bezit. In 2015 richtte Aziz een stichting voor liefdadigheidsdoelen op. Hij geeft o.a. studiebeurzen aan moslims. Ook de in februari ingediende aanvraag voor zijn verbouwing motiveerde Aziz met “liefdadigheid”.

Een Nederlandse bekeerling wordt imam

Want het zou dringend nodig zijn om ruimte voor de islamitische gemeenschap in de wijk te creëren. De moskeeën in de buurt zouden veel te klein zijn, zegt men. De kelder van het Trocadero-gebouw zou sinds 2005 leegstaan. Daar dient een moskee voor 1000 gelovigen te ontstaan. Imam van de moskee moet Sulayman Van Ael worden, een Nederlandse islamitische bekeerling. Op de begane grond moet plaats komen voor een met elkaar van alle mensen, om het even van welk geloof.

Angst voor cultuuroorlog

De protesten nemen nu toe. Een voormalige wethouder van Westminster beklaagde het als “teken van de tijd” dat de wethouders het project wilden verzwijgen. Wellicht ook een toespeling op de burgemeester van Londen, Sadiq Khan, met islamitische Pakistaanse wortels, die zo´n project nauwelijks zal afwijzen. De grootste zorg is de nabijheid tot Soho en daardoor een op elkaar botsen van culturen. Er worden ook vragen gesteld over de noodzakelijkheid van zo´n megamoskee, omdat er in de wijk maar 5% moslims wonen. Met het vrijdagsgebed vreest men bovendien een complete verkeerschaos. Daarover de investeerder: al een vijfde deel van Westminster zou islamitisch zijn, dit percentage zou bij de volkstelling van 2021 beduidend hoger zijn. Men zou dus een moskee nodig hebben. Op doordeweekse dagen zou men bovendien maar 100 gasten per dag verwachten, dat zou te doen moeten zijn.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, corruptie, cultuurrelativisme, fraude, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Londen, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Verontwaardiging wegens megamoskee in de buurt van homo-wijk

 1. koosv8 zegt:

  En dat noemt men dan openbaarheid van bestuur. Het is overal het zelfde, met die smerige voor de islam kruiperige bestuurders. Want ze weten wat het volk er van zou vinden, dus doen we het zo. Ik zie die idiote burgemeester nog uithalen naar Trump, maar ondertussen, Khan is een grote islam regelaar, en voor de rest een grote nul.

  Geliked door 5 people

 2. klaas zegt:

  Geliked door 4 people

  • Jackholland zegt:

   Een corrupte moslimagent , is hetzelfde als het groene gras en het natte water. Pleonasme heet dat volgens mij.

   Like

  • karton zegt:

   @ Klaas. Dit is er maar één van de vele moslim-agenten die corrupt zijn, de meeste zaken worden in de doofpot gestopt. (trouwens, ook autochtone agenten gaan regelmatig hun boekje te buiten)

   Geliked door 3 people

 3. Jackholland zegt:

  Geweldig toch ? Straks met 20 leernichten compleet met leren pet met ketting en harige billen die uitstulpen uit de leren broek waar het zitvlak is uitgesneden Hand in hand of als pijpleiding langs de moskee flaneren heerlijk provoceren kan niet wachten . Ben zelfs bereid om mee te doen al ben ik overtuigd hetero alleen naar om die mossels te zieken.

  Like

 4. antiislamnu zegt:

  Misschien is het wel goed zo’n cultuur shock alhoewel die homo’s ook meestal pro islam zijn zal het wel weer met een sisser af lopen op naar de zoveelste no go zone

  Like

 5. Sinyo zegt:

  Deze sluipende toename van de Islam is jaren geleden al voorspeld. Zij hoefden nog niet in percentage te overheersen om die toename voelbaar te maken. Er is een katalysator in het spel deze invloed te versnellen. Dat zijn de bestuurders, die koosv8 [géén V2 ;o)] hier boven noemde.
  Dan ook nog die Saudi Bow van Barry Hoe-Zijn-Oh-Mama aangevende: Islam is Superior.

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Ook in (ooit eens) gristelijk Ede zijn Boa’s mishandeld door “een groep JONGEREN”!
  https://www.nu.nl/binnenland/6053899/ook-zaterdag-boas-mishandeld-tweede-incident-in-drie-dagen-tijd.html

  Like

 7. Pingback: Londen: megamoskee in de buurt van homo-wijk angstvallig stil gehouden | JDreport.com

 8. Piet Snot zegt:

  Ik vind het zonde van dat mooie gebouw.
  Maar ik dacht dat zo’n beetje 2/3 al mossel was in London, dus die bende valt dan niet echt meer op.
  Zet ze lekker op een industrie terrein in een grote bouwkeet als ze toch ergens zo nodig willen “bidden”.
  Waarom moet elk oud monumentaal gebouw daar aan opgeofferd worden.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  In bijna heel Europa wordt de autochtone bevolking verkocht en verraden door de politiek, op een paar goed uitzonderingen na !
  Ik hoop nog mee te maken dat de “heren” en “dames” politici er op afgerekend worden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s