Transgenderactivisten vergiftigen en onderdrukken het publieke debat

Utrecht Canal Pride 2022

(Door: “Johanna Damen”)

Woke kaapt LHBTIQ-beweging

Het genderdebat is ronduit giftig. Maar het gif komt hoofdzakelijk van één kant. Transactivisten vergiftigen het debat en proberen het in de kiem te smoren. En dat lukt bij de gratie van de woke elite, die verklaard heeft dat een onbewijsbaar gevoel, namelijk genderidentiteit, belangrijker is dan de fysieke werkelijkheid: transvrouwen zijn vrouwen en transmannen zijn mannen. Mensen die deze mantra’s verkondigen, houden zichzelf voor de gek. Dat lukt omdat het debat uitblijft en er geen kritische argumenten van tegenstanders te horen zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Transgenderactivisten vergiftigen en onderdrukken het publieke debat

 1. Er is met die mafklappers helemaal geen debat nodig.
  Heel erg kort houden dat debat door namelijk tegen zo’n verknipte duidelijk te maken dat hij spoorslags naar een psych moet rennen in de hoop dat zo iemand dan niet in een gesloten inrichting thuis hoort.
  Maar wat zijn dat eigenlijk voor types
  Aandachtzoekers, verknipten, Soros aanhangers want die betaald wel, of gewoon homo’s dan wel lesbo’s die geen andere manier zien om aan een vrijer te komen.

  Geliked door 4 people

  • Olie bol zegt:

   Aandachtzoekers, verknipten, Soros aanhangers want die betaald wel, of gewoon homo’s dan wel lesbo’s die geen andere manier zien om aan een vrijer te komen. Klopt Henk maar als de beelden ziet, wil je met zulke mensen toch geen partner willen,
   het spreekwoord zegt al genoeg, op elk persoon past een deksel hoe gestoord ze ook zijn.

   Geliked door 1 persoon

 2. Ravian zegt:

  Het is gewoon een geperverteerde freak show die als het nieuwe normaal verkocht wordt.
  Een mooi voorbeeld is zon “trans vrouw” met een lul die wel op vrouwen valt.
  Dat is dus gewoon een vunzige kerel die zich toegang tot de dames kleedruimte wenst te verschaffen.
  Is het verder trouwens al iemand opgevallen dat de hoeveelheid “trans mannen” die toegang tot mannensporten eisen nul komma nul is?
  Hoe zou dat nu toch komen…

  Geliked door 2 people

 3. droevige mof zegt:

  Wat kan er nog komen na transseksualiteit? Als men de voorspellingen van NWO-auteurs wil volgen, dan zou het transhumanisme zijn. De eerste pogingen op het terrein van EDP zijn reeds gedaan met interactief zich aanpassende sekspoppen met zeer gespecialiseerde programma’s die ook zelf actief kunnen worden in het kader van de interactiviteit. Seks is hier het lokaas, wat veel mensen in eerste instantie geweldig vinden, maar uiteindelijk gaat het om het onderwerpen van mensen aan computers. Deze computers zijn uiterst adaptief en staan erom bekend niets te vergeten; hun werkdoel is de vermeende gebruiker te conditioneren, waarbij de werkelijke gebruiker een persoon of programma is buiten de computer en de mens.
  Tot nu toe zijn de experimenten nog niet verder gegaan dan samenleven met de pop. Zoals verwacht zijn mannen ontvankelijker dan vrouwen. Helaas kan ik hier geen video’s linken omdat ze allemaal geblokkeerd zijn, hoewel ze helemaal geen pornografisch materiaal bevatten. Dat alleen al is vreemd.

  Like

 4. karton zegt:

  Stond er gisteren op zo´n “blote-konten-boot” in Sodom & Gomorra zelfs niet een “generaal” tussen een stelletje “soldaten” in roze uniformpjes ? Ik hoorde van een ooggetuige van dit festijn dat óók Robje Jetten aanwezig zou zijn geweest op één van die homo-bootjes, maar ttelkens als een tv-camera in zijn buurt kwam dook dit vunzige kereltje, mét zijn holmaatje, in ’t vooronder van ’t bootje maar wél in hun blootje.
  Verder hoorde ik nog dat bij de komende vrolijke rondvaart van deze vunzigheid óók Ollonkreng én haar befmaatje zullen meevaren, hun bootje zal als motto dragen : Van de WEF aan de BEF.
  Hopelijk staat er bij de volgende “vrolijke vaart” zó weinig water in de grachten, dat de viespeuken zijn aangewezen op een gierkar als vervoermiddel.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s