Deze Nederlandse royals schnabbelen er lustig op los

Prins Bernhard, prinses Laurentien en gravin Eloise.

Dit weekend gaat de nieuwe sinterklaasfilm ‘Gespuis in de Speelgoedkluis’ in premiere. Lekker boeiend, zal je denken. Maar er speelt een echte royal in de film – nee, dan bedoelen we niet Martien Meiland (61) – maar niemand minder dan prinses Laurentien (56). Zij is niet de enige royal die erop los schnabbelt.

Haar dochter Eloise kan er namelijk ook wat van. Sinds zij Instagram-famous is, krijgt ze natuurlijk heel wat sponsordeals aangeboden. Van een elektrische fiets tot een nieuw ijsje – dat zo ongeveer gelijk staat aan een pakje boter -, Eloise vult haar designertasje met de zuurverdiende centen. 

Lees verder>>>
(h/t A.H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Deze Nederlandse royals schnabbelen er lustig op los

 1. bobzelf zegt:

  DIE TAFEL DANSENDE ARGENTIJNSE STOEPHOER

  HEEFT DEKSELS GOED LES GEGEVEN ..

  DE NEDERLANDER BESTAAT NIET TOCH ??

  Geliked door 3 people

  • Oliedom zegt:

   Die stupide Nederlanders mogen/moeten dat sprookjeshof wel onderhouden met onze zuur verdienende €€€ en elk jaar maar weer krijgt willempie pils en co, er €€€ bij, Bah!!

   Like

 2. bobzelf zegt:

  EN EFFE TUSSENDOOR SPECIAAL VOOR DRS P. ONZE HUIS NITWIT

  Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  #BREAKING |
  #Russian foreign ministry:

  The incident on the #NordStream pipelines occurred in the zone controlled by #US intelligence.

  JOHHHHH .JE VERWACHT HET NIET HE ???

  Geliked door 3 people

 4. bobzelf zegt:

  Als je de kans hebt, bekijk of lees dan de hele toespraak van Poetin (http://kremlin.ru/events/president/news/69465) vanaf de ondertekening van de ‘annexatie’ vandaag. De officiële Engelse vertaling vat de toon niet helemaal goed en tenor.Het is niets minder dan een totale veroordeling van het globalistische Amerikaanse rijk.
  Het standpunt van Poetin is dat het bestaan ​​van Rusland als een onafhankelijk staatsbestel – van elk land dat weigert zich werkelijk aan zijn wil te onderwerpen (zie Servië) – onaanvaardbaar is voor de GAE, die de wereld niets anders te bieden heeft dan leugens, geweld en dienstbaarheid. Ik parafraseer, maar daar komt het op neer.
  En dan is er dit:
  “Ze willen niet dat we vrij zijn; ze willen dat we een kolonie zijn. Ze willen geen gelijke samenwerking; ze willen plunderen. Ze willen ons geen vrije samenleving zien, maar een massa zielloze slaven.”
  Houd hier dus rekening mee als je mensen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan hoort die doen alsof hun acties het gedrag van Rusland op de een of andere manier kunnen beïnvloeden. Als na deze en de “Empire of Lies”-referenties van februari iemand nog steeds gelooft dat hij of de meeste Russen een moer geven om wat het Westen denkt of gelooft… Ik weet niet wat ik je moet vertellen.

  Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  WAT WEL LEUK IS EN WAS
  DAT ONZE ?? STOEIPRINSES LAURENTIEN “””

  OP SCHOOL HAAR BENEN AL HAD GENUMMERD ….

  DAN KON ZE DIE BETER UIT ELKAAR HOUDEN .. WHAHAHA

  HAAR DOCHTER DAARNAAST .. DIE BREEDBEK KIKKER .ZEG MAAR

  IS EXACT HETZELFDE ..

  WHAHAHAHAHA

  DE FAMILIE GEILBAARD

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Die geldwolven hebben nimmer genoeg en blijven graaien. Prins Bril die alle klimaat en milieuregels mag overtreden en uiteraard toestemming kreeg om die stinkende racebaan in Zandvoort nota bene aan de rand van een natuurgebied te upgraden en zijn races te mogen houden, kan ongestraft huurders uitmelken en betaalt nauwelijks belasting over de enorme inkomsten en vooral onze zogenoemde Koning Roodbaard en zijn Argentijnse vrouw die graaien er helemaal op inclusief de gepensioneerde moeder Bea ze zijn nog te besodemieterd om onterecht ontvangen subsidies terug te betalen het is dus gewoon gestolen belastinggeld. Hou toch op met die Oranjekliek welk weldenkend mens heeft er niet meer dan schoon genoeg van ze voeren geen flikker uit dan alleen reizen, trekken, feestjes af hobbelen en vooral blijven teren op de zakken van de belastingbetalers waarvan het grote deel nauwelijks nog het hoofd boven water kunnen houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s