FOTO: “Absurdistan”

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op FOTO: “Absurdistan”

 1. Aegolius cs zegt:

  Was het niet de PSP dat een soortgelijke nimf liet posten? Wel met een ander doel misschien.

  Like

 2. De afbeelding komt uit de film “Absurdistan” (2008) en de betreffende actrice heet Kristyna Malérová.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Nog meer absurditeiten!
  Wat lullen we hier nou allemnaal?
  NASA heeft zelf gezegd dat de islam de juiste religie is!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 17.19. uur, natuurlijk waarde Linsky, dat is geheel politiek correct gedacht.
  Maar we weten allen dat het gewoon een IDEOLOGIE is, welk geheel gericht is op verovering van de gehele wereld. Ben net begonnen aan het boek: Weg uit de Islam van IBN WARRAQ, waarin getuigenissen staan van MOSLIMS, die uit de ISLAM zijn getreden. Nou, dan zijn al onze commentaren excact CONFORM de WAARHEID, omtrent deze ONMENSELIJKE IDEOLOGIE!

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  IK kan die mathematische tralala niet verifiëren. IK kan me voorstellen dat deze opsomming van rekenkundige rimram op mensen indruk maakt. Dus, kunnen ze denken, dan is de ISLAM toch de echte. Dan is het toch geen onzin als men roept Allahu Akbar.
  Wel, mensen, voetjes op de grond. Er blijven altijd zaken, dingen, elementen, fracties onverklaarbaar. Wat was er vóór de Big Bang? Het is vrijwel zeker dat we dat nooit zullen weten.
  Terug tot die Big Bang is vrijwel alles wetenschappelijk, verifieerbaar te bewijzen. Er rest nog wel fine-tuning maar de grote lijn ligt er. En die grote lijn met bewijzen geven ook aan dat er geen god bestaat. Geen protestantse god, geen katholieke god, geen joodse god, geen islamitische god. De evolutie heeft geen god nodig. Dat enorm trage proces van de evolutie, het ontzettend veel tijd consumerende proces (MILJOENEN jaren) zou voor een god onaanvaardbaar zijn. Hij zou toch met één vingerknip…….. (simsalabim) enz.
  Die vingerknip van een god was er dus niet. Wat was er dan wel? Schuivende aardschollen, die om de haverklap aardbevingen met verwoestende kracht produceren. Welke god verzint het? Verzengende hitte in woestijngebieden waar geen menselijk leven mogelijk is. Welke god verzint het? Thermafrost. Gebieden (bijvoorbeeld in Siberië) die nooit bestemd kunnen zijn voor menselijk leven. Welke god verzint het? Blikseminslagen, overstromingen, buiten de oevers tredende rivieren, lawines, (van sneeuw), modderlawines (van aarde, die krottenkampen meesleuren). Welke god verzint het? Die niet bestaande god wordt vereerd, aanbeden en misbruikt om medemensen voor de gek te houden.
  Beste gelovigen van alle soorten geloof. Breng die god nu toch eens mee naar de vergadering. Laat die god zelf eens zijn woordje doen. Dat zal hij in al zijn goedheid toch wel willen doen? Lukt dat niet? Natuurlijk lukt dat niet, want hij bestaat niet.
  Laten we dat van de daken schreeuwen! GOD BESTAAT NIET !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s