“Kif Kif schendt hiermee de privacy”

Screenshot_10

De interculturele organisatie Kif Kif wil paal en perk stellen aan haatzaaierij op het internet. De organisatie ontwierp daarvoor een applicatie waarmee elke burger een screenshot kan maken van racistische taal op internetfora en dit kan doorsturen naar Kif Kif. Volgens de Privacycommissie is dat problematisch voor de privacy.

Schendt Kif Kif de privacy van de haatzaaiers als het hun naam en nickname publiceert? “Neen”, zegt Ico Maly, coördinator van Kif Kif, “omdat zij hun berichten zelf in een openbare ruimte posten, op sites of blogs die voor iedereen toegankelijk zijn.”

De Privacycommissie is het daar niet mee eens. “Als de naam van de gebruikers vermeld wordt en op een andere website wordt geplaatst, dan is dat een verwerking van persoonsgegevens en dat is in principe niet toegelaten. Tenzij je de toestemming hebt van de betrokken persoon natuurlijk”, zegt Eva Wiertz van de Privacycommissie.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, België, Dhimmitude, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, Marxisme, Moslims, Multiculti, Privacy, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Kif Kif schendt hiermee de privacy”

  1. janfreak zegt:

    Wanneer iedereen van die mogelijkheid gebruik zou maken dan gaan ze wel overuren draaien bij Kif Kif. Maar het is een loffelijk streven, het is gewoon ergerlijk al die racistische en antisemitische uitlatingen te lezen op allerlei websites. Maar net zo min als mensen stoppen met oorlog voeren zal ook dit schandalige gedrag wel niet uit te roeien zijn. Domheid is van alle tijden.

    Like

  2. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

    Kijk hier waar het vandaan komt.
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Kif_Kif

    Like

  3. baksteen zegt:

    Hoe ze aan de naam komen is me niet duidelijk.

    Like

  4. Jean zegt:

    Dat hele kif kif gedoe is zelfs racistisch want ze willen enkel bescherming voor allochtonen, het is zelf een allochtonenclubje en van dergelijke clubjes moeten wij niet weten.

    Like

  5. Jan zegt:

    Kif Kif: Linksidioten, die ständig bekifft sind.

    kif
    Hasjiesj;marihuana
    http://www.encyclo.nl/begrip/kif

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    Weer een uiterst ISLAMITISCH speeltje! En de RODEN en de politiek correcten zullen best wel soepsidie willen geven! KOTS!

    Like

  7. Jan zegt:

    ’t Zijn antisemieten en leugenaars:
    Op de Westelijke Jordaanoever wonen ongeveer 2,6 miljoen Palestijnen al generaties lang onder militaire bezetting.

    De illegale Israëlische nederzettingen zijn verspreid over de Westoever en breiden uit in aantal en oppervlakte. Hierbij worden Palestijnse huizen en infrastructuur vernietigd en landbouwgronden ingenomen. De bewegingsvrijheid van de Palestijnse bevolking wordt ernstig beperkt door talloze militaire checkpoints en wegversperringen, een exclusief Israëlisch wegennetwerk en de muur die Palestijnen omsluit.

    De Israëlische militaire bezetting en illegale nederzettingen hebben de Westoever in bantustans versneden en het dagelijkse leven van de Palestijnen onmogelijk gemaakt.
    http://www.kifkif.be/actua/stop-de-import-van-landbouwgoederen-uit-illegale-israelische-nederzettingen

    De fascisten werken samen met de antisemieten van
    * Carrefour

    * De linkse De Wereld van Morgen, met bekende antisemieten als Uri Avnery, Chomsky, Roger Waters enz.
    http://www.dewereldmorgen.be/customsearch?query=israel

    * Merhaba (steunt BDS)
    http://www.merhaba.be/links

    Kortom, kan zo op de vaalt.

    Like

  8. HansFire zegt:

    Die Marokkaanse klootzakken moeten hun grote bek houden, als ze niet eens met wat er in Europa, kunnen ze oprotten waar ze vandaan gekomen zijn, zijn er weer een paar verkrachters, moordenaars weg, hebben we weer meer rust van dat TUIG.

    Like

  9. Luchtpint zegt:

    Kif Kif bestaat grosso modo alleen maar uit Kaf Kaf. Geen hoogwaardig koren te bespeuren in die vuiligheid.

    Like

Plaats een reactie