Ja hoor, de PVV is een soort maffia

Screenshot_1

(Door: Ronald Kaatee)

Er komen weer verkiezingen aan, dus je kon er op wachten: de PVV moet een koppie kleiner worden gemaakt. De truc om de PVV als fascistische partij neer te zetten is sleets en ongeloofwaardig geworden, maar je kunt het rustig aan de linkse kerk overlaten om met een nieuwe truc te komen. De NRC gooit het over de boeg van een mogelijke afsplitsing, het slappe en zieltogende D66-blaadje HP/De Tijd heeft in het maartnummer zeven pagina’s gewijd aan het neerzetten van de PVV als een maffiapartij. Het is zo’n dramatisch slecht stuk dat het vermoeden gerechtvaardigd lijkt dat het ze alleen maar om de kop te doen is: ‘De PVV is een soort maffia’. Het valt me wel vaker op dat boven artikelen die de PVV op de korrel nemen koppen worden geplaatst die totaal niet worden waargemaakt. Uit onderzoek zal wel gebleken zijn dat vooral de kop blijft hangen. Of dat veel mensen niet verder komen dan het lezen van de kop. Of allebei.

De eerste zin van het artikel luidt veelzeggend genoeg aldus: “‘Tijdens fractievergaderingen maakte ik vaak mee hoe vrouwelijke fractiegenoten vochten om de aandacht van Geert Wilders.'” Ja Jhim, vind je het gek dat ze geen aandacht hadden voor jou? Ik zeg ‘Jhim’, maar eerlijk gezegd is het niet duidelijk wie aan het woord is. Er zijn vijf ex-PVV’ers geïnterviewd die “jarenlang als Kamer- of gemeenteraadslid de dagelijkse gang van zaken bij de PVV meemaakten.” Drie van hen blijven anoniem, Jhim van Bemmel is een van de beide anderen (en die ander is een of andere nono).

Goed, Wilders is misschien niet langer de Duce, maar hij is dus wel il capo di tutti capi, de baas der (maffia-)bazen, over wie ‘ranzige seksverhalen’ de ronde doen. En van ranzige seksverhalen, laten we wel wezen, daar lusten we wel pap van. Zet u schrap, ik vond een paar heftige voorbeelden: “Ex-lid 3: ‘Tijdens een buitenlandse reis vraagt Wilders medewerksters in bikini aan het zwembad te verschijnen. Na een trip met Wilders en Fleur kreeg ik ineens bikinifoto’s van Fleur ge-appt.'” Medewerksters in bikini aan het zwembad en bikinifoto’s van Fleur ge-appt! Het moet niet gekker worden. Sodom en Gomorra. Waar is die Wilders in godsnaam mee bezig?

Het wordt allemaal nog een graadje erger. “‘Wilders’ perswoordvoerster was jong, aantrekkelijk en altijd met Geert weg. Ze had blinde bewondering voor hem. Ineens zag ik haar nooit meer.'” En Jhim? Jhim zag ze niet eens staan. We mogen blij zijn dat ex-lid 1 dit met ons heeft willen delen. Tsjongejonge, ineens zag hij haar nooit meer. Het is wat.

Na dit schokkende inkijkje in de seksuele mores van de maffiapartij PVV heeft u zich natuurlijk een hartversterkertje ingeschonken. Ik ga gauw verder met de rest van de beerput. Ex-lid 3 heeft het zwaar te verduren gehad. Persoonlijke aandacht van Wilders? Vergeet het maar. “‘(…), hij wist bijvoorbeeld nooit waar ik had gestudeerd, terwijl ik hem dat al een paar keer had verteld.'” Wel een paar keer! Maar onthouden, ho maar. Het vervelende is nu dat je moeilijk kunt inschatten hoe zwaar ex-lid 3 daardoor is getraumatiseerd en of hij met zijn volgende uitspraak niet een ietsepietsie overdrijft: “‘De PVV is een mini Noord-Korea; Geert leest graag over hoe dat land wordt geleid.'” Ik kan me voorstellen dat u dit enigszins overdreven voorkomt, maar voor mij, na lezing van de volle zeven pagina’s van het artikel, komt het geloofwaardig over. Wat een ontaard zooitje seks- en machtswellustelingen daar bij de PVV!

Gauw verder met ex-lid 2. Wat die heeft meegemaakt, dat tart elke beschrijving: “‘Iedereen werd vernederd. Iemand die in een debat eens had gewaarschuwd dat de internationale veiligheid in het geding was, werd voortaan met minister van Oorlog aangesproken. ‘Wat gaan we bombarderen?’ vroeg Wilders sarcastisch tijdens de vergadering, en iedereen lachte.'” Geen groter kwaad dan het krenken van ego’s en dat lijkt hier aan de lopende band aan de hand. Wel voor de dierenpolitie pleiten om dieren te beschermen, maar niet op het idee komen van een politicipolitie om politici te beschermen? Wilders, wij weten genoeg. Ondertussen, het zal niet verbazen, ligt ex-lid 2 volledig in de kreukels: “‘Mijn tijd bij de PVV heeft mijn kijk op het leven veranderd. Ik ben verbitterder, heb minder geloof in het leven.'”

Voor het establishment eindigt het artikel hoopvol: “De PVV lijkt een sektarische beweging in haar nadagen. Volgens ingewijden duurt het niet lang meer voordat de partij implodeert.” – maar hoe vaak is de PVV inmiddels al niet afgeschreven?

Is het nog van belang te melden dat de schrijfster van het artikel Carine Damen was en dat ze naar eigen zeggen onderzocht in hoeverre de PVV voldoet aan een aantal kenmerken voor sektarische bewegingen? Lijkt me niet, maar nu weet u het toch. Wat u ten slotte ook moet weten om de capo di tutti capi goed te kunnen plaatsen: hij schijnt een abonnement op de Donald Duck te hebben. Dat zijn de gevaarlijkste, dat weet iedereen.

Door:
Ronald Kaatee, voorzitter Populistische Omroep Nederland
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, PVV, Rotzakken. Bookmark de permalink .

54 reacties op Ja hoor, de PVV is een soort maffia

 1. Tom Hendrix zegt:

  Goed dat U er ons van op de hoogte stelt Hr. Katee! Maar verbazen doet het mij niet, en waarom niet, omdat ik al een tijdje terug hier al op gewezen heb. De Partij van de Afbraak en de Vereniging Van Dieven, staan op VERLIES in de peilingen voor de GR verkiezingen op 19/3. Wat ligt dan meer voor de hand, om de aandacht daarvan af te leiden, en direct te beginnen met het “modder smijten”, naar de PVV. Dat is zo klaar als een klontje, en het wordt alleen nog maar erger, de komende week. De HELE RODE KERK, en de totaal RODE OMROEPEN en MEDIA, zullen alles doen, om nog meer VERWARRING te stichten omtrent de PVV! Let maar op PAUWEL en ZAUWEL bij DWDD, en het STAATSJOURNAAL HANOI zullen de spits afbijten! Kots!

  Like

  • Pcomaatje zegt:

   Natuurlijk gooien ze met modder ze moeten nu uitkijken want er komen verkiezingen, alhoewel er altijd sukkels zijn die op Partij van de Afbraak en de Vereniging van Dieven stemmen. Ze kopen massaal de burgers om. Ik heb ook horen verluiden dat Rutte, de grootste dief, burgers 1000 euro’s heeft beloofd als ze op hem zouden kiezen. Voor de laatste verkiezing. Of dat waar is weet ik niet maar er is geen rook zonder vuur.

   Like

 2. Wachteres zegt:

  @ Ronald, het erge is dat deze verhalen bij het ‘klootjesvolk’ naar binnen gaan als een preek bij een ouderling.

  ’t is dat mijn kinderen en kleinkinderen er ook mee te maken krijgen, anders zou ik zeggen, het volk verdient niet beter.

  Laat maar komen het verval van Europa en hoera! terug naar de Middeleeuwen met alle geweld en achterlijkheid die daarbij hoort. Jullie willen dat toch?

  Soms geef ik de moed op en wilde ik dat ik geen nageslacht had, maar ach ik heb zulke lieve [klein]kinderen en die verdienen niet wat velen wel verdienen:

  Een marxistische dictatuur vermengt met de achterlijkheid, de gewelddadigheid en de gruweleln van de islam.

  Kan het nog erger? NEE, ABSOLUUT NIET. De APOCALYPS is in aantocht.

  Like

  • Willemientje zegt:

   juist Wachteres, als ik geen kinderen, en kleinkind zou hebben, zou ik me niet meer inspannen om het inderdaad oerstomme volk wakker te maken, ik zou goed voor mezelf zorgen, denken, het zal mijn tijd wel duren, en voorde rest alleen mijn eigen belang dienen, ik heb alleen wel nageslacht, dus daarom zal ik nooit opgeven

   Like

 3. Frans Brassens zegt:

  Hilarisch in al zijn schandaligheid! Dat wil zeggen, hilarisch voor mensen met een werkend verstand en in het bezit van de juiste normen en waarden. Nuchtere mensen dus.
  Alleen domme mensen zullen in dat kleutergedoe van de afgeserveerde mollen trappen.
  Probleem is dat die sukkels ook nog stemrecht hebben.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb dat artikel ook gelezen. Er over gerept hier op de site heb ik maar niet: Het was duidelijk dat één en ander inderdaad zwaar was aangezet door de auteur daarbij geholpen door de uitlatingen van gefrustreerde verbitterde ex- medewerkers, die zelf ook zaten te zoeken omdat ze niet al te veel steekhoudends konden aandragen. Van openlijke seksparties in dat zwembad was geen sprake, dús gooien ze het maar op de bikini’s, bij gebrek aan beter. Onzin natuurlijk.
  Ook de genoemde slotalinea van PVV in haar nadagen als sekte was duidelijk een voorbeeld van wishful thinking.
  Toch is het niet helemaal rook zonder vuur: Het aantal onenigheden binnen de PVV-fractie valt nu eenmaal op en het is niet moeilijk om vast te stellen dat dit tóch ligt aan het niveau van de medewerkers die door Wilders worden geselecteerd. Zoals Martien Pennings het eerder al verwoordde: De leiding binnen de PVV is momenteel te strak, Wilders kiest te veel halve garen uit als medewerkers, dus dan krijg je om twee redenen opstand: Omdat het halve garen zijn en omdat de leiding te strak is.
  Niet dat iedereen hier dat even graag hoort/leest, maar het is inderdaad een feit, waar we op den duur niet omheen kunnen.
  De passage over de onderlinge rivaliteit tussen Fleur Agema en Lilian Helder geloof ik bijvoorbeeld ook: Niet dat die tenslotte per sé hoeft te escaleren, maar wèl dat die er zít. Dat is nu eenmaal een bestaand kenmerk van ons vrouwen onder elkaar en zelfs moet ik bekennen dat ikzelf in een dergelijke situatie in een soortgelijke houding zou kunnen vervallen, hoezeer ik ook een hekel heb aan gedweep met een mens: In de politiek is Geert enig in zijn soort en we hebben niets anders dan hèm. Hoe dichter je daar op zit, hoe meer je hengelt naar zijn aandacht en bij vrouwen mondt dat nu eenmaal uit in regelrechte concurrentie, dat weet iedereen. Dat gedweep brengt dan weer mee, dat ze zich langere tijd volkomen de mond laten snoeren, tot de maat vol is, om tenslotte de bom te laten barsten……Enfin, het hóeft niet zo ver te komen, maar het risico ligt er.
  Het uit elkaar klappen van de LPF na het wegvallen van Fortuyn werd verklaard uit het feit, dat de medewerkers dààr grotendeels waren aangetrokken vanuit het bedrijfsleven en niet, zoals meestal bij de traditionele partijen, vanuit het onderwijs of de zorg, waar men beter ingesteld was/is op samenwerking in teamverband. Ten dele kan dit kloppen. Wilders heeft dit natuurlijk vanaf het begin beseft en houdt om die reden alle teugels in eigen hand.
  Maar een meervoudig span met vaste hand blijven mennen vraagt eveneens inzicht. Psychologisch, in ieder geval.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Beste Theresa,

   ondanks dat ik je vaak goed vind schrijven ben ik het niet met je eens in deze.

   Sterker nog, ik merk, ondanks dat ik dacht ‘ach laat maar’ dat deze opmerking van jou, vooral dat laatste gedeelte waar jij rept over ‘ Dat is nu eenmaal een bestaand kenmerk van ons vrouwen onder elkaar… toch bleef haken bij mij;

   Quote: “De passage over de onderlinge rivaliteit tussen Fleur Agema en Lilian Helder geloof ik bijvoorbeeld ook: Niet dat die tenslotte per sé hoeft te escaleren, maar wèl dat die er zít. Dat is nu eenmaal een bestaand kenmerk van ons vrouwen onder elkaar en zelfs moet ik bekennen dat ikzelf in een dergelijke situatie in een soortgelijke houding zou kunnen vervallen, etc etc”. Unquote.

   Ik herken mijzelf in het geheel niet in bij dat ‘van ons vrouwen onder elkaar’ en ik wil je dan ook vertellen dat mij dit irriteert dat je dit stelt alsof het iets is van wat er zou bestaan bij vrouwen in het algemeen. Ik vel verder geen waarde oordeel erover dat jij dat wel bij je zelf aan denkt te kunnen treffen maar het lijkt mij ‘zuiverder’ als je het dan ook daar bij zou houden en niet zou gaan generaliseren over dat deze eigenschap bij vrouwen in het algemeen zou bestaan.

   Voor de rest geloof ik helemaal niets van en/of over dergelijke kinnesinne die bij de PVV zou heersen en zal ik zéker niet deelnemen aan de ‘verspreiding en uitleg’ over deze vermeende zaken, ge-uit door duidelijk zeer gefrustreerde nitwits….

   Verder groet ik je vriendelijk,
   Scarlatti

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het spijt me, dat het bij jou kennelijk zo persoonlijk valt, Scarlatti: Dat was uiteraard niet de bedoeling.
    Maar het is wèl mijn eigen ervaring met “ons, vrouwen onder elkaar.”Anders had ik het ook niet geschreven.
    En wat dat betreft sluit ik mijzelf dan ook absoluut niet uit: De ‘krabbenmand-mentaliteit’is ons geen van allen vreemd, dat is mijn diepste overtuiging.
    Bekijk het zo: Ik veroordeel Agema of Heldring er ook niet om, ik stel een feit vast, begrijp je? Maar wel een feit, waarvan ik dus overtuigd ben, en in berust.
    vr. gr. Theresa.

    Like

  • tjonge zegt:

   heb je dit nou helemaal zelf bedacht of komt dit van pennings ?

   pfffff, word toch zo moe van dergelijk mollen-gelul.
   en maar blijven proberen verdeeldheid te zaaien.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Theresa een mol????

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    h, krijgen we dàt weer: De “trollen” en de “mollen” worden weer eens van stal gehaald.
    Louter, omdat iemand het wààgt, om niet alles de hemel in te prijzen wat met Geert te maken heeft.
    Maar gelukkig had ik dat al ingecalculeerd, terwijl ik aan het schrijven was. Geen schok, dus.
    Eh, Tjonge….Klein vraagje: Hoezo verdeeldheid zaaien?
    Roep ik ergens op om toch maar níet op Wilders te stemmen, of zoiets? Dacht het niet!
    Ik zal ook de laatste zijn die ooit zoiets zou doen.
    Maar als ik, met behulp van mijn eigen zintuigen, dingen signaleer, die de partij op den duur geen goed zouden kunnen doen ga ik daarover niet zwijgen uit louter adoratie voor Geert.
    Ik sta achter zijn politiek, niet meer en niet minder. Maar de grond kussen waarop hij loopt, gaat me te ver.
    En néé, dit komt niet van Pennings. Dit komt van een zelfstandige denker. Take it or leave it, zou ik zeggen.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    ‘Mollengelul’ zijn de woorden van Theresa zeer zeker niet, Tjonge.
    Maar wat Theresa misschien moet beseffen is dat in de strijd tegen een vijand, want zo mogen we bepaalde politieke partijen wel degelijk noemen, je niet moet letten op- en gaan praten over eventuele verschillen met je strijdmakkers, i.c. de PVV mensen, ook niet als die jou niet helemaal aanstaan. Die verschillen moeten pas te berde worden gebracht na de overwinning, dan is het er de tijd voor. Kritiek op elkaar tijdens de strijd, hoe licht die ook is, verzwakt de gezamenlijke strijdmacht.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Frans Brassens, 19.48u Vooralsnog “moet” ik niets, tótdat ik het tegen mezelf zeg, of, in dit verband, tot E.J. het zegt, Mijnheer Brassens.
    We zitten hier nog nèt niet in een verzetssituatie tijdens WOII, weet U. Tóen was dingen aan elkaar opleggen noodzaak; nu echter niet.
    Ik ben niet uit op een woordenwisseling, dus dit is het laatste, wat ik er over zeg.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Als er één een gruwelijke hekel heeft aan “moeten”, dan is het E.J. wel Theresa! 😉 😆

    Like

   • Wans Horst zegt:

    Zaaiers van verdeeldheid moet je altijd negeren, waarmee ik niets zeg over Therese, het lijkt er eerder op dat jij hier de boel aan het escaleren bent. Mensen mogen hier van de webmaster gewoon hun mening ventileren en het liefst constructief commentaar op elkaar hebben, waar ik geloof dat we allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: het ontmaskeren van socialisten.

    Door wie wij ons laten beïnvloeden is ook een keuze die in vrijheid genomen moet kunnen worden, in Nederland is het nog geen tijd voor de sharia, nooit!

    Verdeeldheid zaaien doet denken aan de ondergang van de LPF en niemand wil dat. Wilders heeft de boel oneindig veel beter in handen dan Pim Fortuyn het had bij leven als je kijkt naar de partijstructuur. Daarom is de PVV tot ongenoegen van de socialisten veel minder vatbaar voor LPF-omstandigheden, er is immers maar 1 lid en dat is Wilders.

    We moeten hier bij ejbron wel gewoon onze zorgen kunnen delen, hoe onterecht die ook zijn. Maar ik snap jou ook omdat het stukje van Theresa doet denken aan de socialistische demonisering, waarbij ik graag benadruk dat de VVD bijzonder socialistisch is, eurofiel zelfs, evenals het CDA, D66, PvdA en GroenLinks. En anders dan de benaming doet vermoeden staat socialistisch niet gelijk aan sociaal, in ieder geval niet richting de mensen die het mogen betalen.

    Like

 5. Theodoor zegt:

  Ronald, tegen de media die het volk vals inlicht kun je maar één ding doen;
  Hen aanpakken op de bron van inkomsten.

  Het lijkt me wel wat om opdrachtgevers van advertenties te benaderen met het bericht als u nog adverteert in en in dit geval HP/de Tijd plus het benoemen van de vals geschreven artikel, dan zal het comité “het tegengaan van Vals Voorlichten Van Het Volk” de VVVHV of iets dergelijks de achterban inlichten geen producten meer te kopen van die aanbieder. Een soort Greenpeace maar dan geen linkse maar een kleurloze belangen vereniging voor orde en eerlijkheid in de msm.

  Omdat geld een belangrijke rol speelt in het leven, denk maar aan de bekeuringen om mensen meer op het rechte spoor te houden, zal dit ook ook voor de producenten en aandeelhouders gelden.

  De samengestelde lijst van vergrijpen staat openbaar op het internet.

  Wie bepaalt het of het een aantijging/vergrijp is, is een aandachtspunt.

  Veel werk, maar lijkt je dit wat en is het uitvoerbaar, het kleine clubje wij zijn zo machteloos lijkt het wel.
  We zouden HP/de Tijd als “pilot” kunnen gebruiken.

  Met zoiets in de trant van wij hebben het artikel gelezen over de PVV. Hierin wordt een stelling ingenomen die niet deugt in onze ogen. We willen uw nieuwsbron als pilot gaan gebruiken om valse nieuwsbronnen in de msm aan te pakken.

  Maar misschien is er wel een dergelijke club.

  En om iets dergelijks op te zetten kan er subsidie worden aangevraagd lijkt me maar of de overheid dat beschikbaar stelt is een tweede.

  Like

 6. Harry zegt:

  Weet uit een gesprek met enkele PVV-ers , dat de partij streeft naar een rustige stabiele groei van zo’n 4 a 5 % per jaar .
  Persoonlijk ben ik dan wat ongeduldig en zou liever een veel snellere groei zien , gevoelsmatig .
  Maar ik snap het wel .
  In dezelfde periode moeten er dan in die verhouding ook kaderleden worden gevonden , gescreend en opgeleid , dat is een fors probleem .
  We hebben inmiddels al een flinke selectie buiten de boot zien vallen die in de eerste instantie geslaagd leken .
  Maar Wilders is natuurlijk slim genoeg om geen LPF toestanden te krijgen .

  Hoe ze er bij komen dat de boel op imploderen zou staan ?
  Wishfull thinking waarschijnlijk .
  Lijkt me dat de pvda hier veel eerder voor in aanmerking komt .
  En het zal wel te danken zijn aan een hardnekkige achterban die ” omdat ze altijd pvda gestemd hebben ” dat uit een domme gewoonte dan maar blijven doen , dat die partij nog overleeft .
  Wat hebben ze nou de afgelopen jaren kunnen bieden ?
  Woutje Bos die de boel liet springen met drogredenen , Job Cohen als de totale miskleun van de eeuw , nu weer een ex-terrorist die eerst zijn voorganger heeft weggewerkt en nu zelf het punt van bungelen wel heel dicht nadert . En straks wellicht alweer een foute Jood .
  Sof na sof na sof .
  Wel de lasten verhogen , daar zijn ze goed in . En islamisering . En europeanisering .

  Wilders heeft al heel wat pvda bobo’s overleefd !
  Als er in een bedrijf zoveel personeelswisselingen zouden plaatsvinden als bij de socialisten , gaat het binnenkort failliet .

  De PVV is net als een familiebedrijf , die functioneren op lange termijn het beste .
  Een heeft er de leiding en die probeert dat zo goed mogelijk te doen .
  De pvda is net als een zieltogende BV , ieder ogenblik een andere leider die de boel weer vlot moet zien te trekken .
  En iedere keer zakken ze dieper in het moeras .

  Nee het gaat prima met de PVV , zet hem op jongens !

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Hear Hear Harry! Ben het met je nuchtere uiteenzetting eens!

   Like

   • Harry zegt:

    Mooi , maar ik ga je toch ook nog een beetje teleurstellen , Scarlatti .
    Kreeg enige tijd geleden al de indruk dat je een vrouw was , denk dat het klopt , niet ?
    De naam Scarlatti kende ik niet , vergeef mijn domheid .
    Spreek wel een beetje Spaans maar geen Italiaans , vandaar waarschijnlijk .

    Maar om op Theresa terug te komen , ik denk dat ze gelijk heeft .
    Zo werkt het !
    Ik weet dat een beetje uit ervaring .De Nobelprijs voor eenkennigheid zal ik dan ook wel niet meer krijgen .
    En ik hoor ook nog wel eens wat van collega’s en het draait vaak op seks uit !
    Heb een klant met twee secretaresses . Hij laat ze om de beurt overwerken .
    De avond eindigt altijd op het bureau !
    En weet dat het klopt , een klant van hem ( en ook van mij ) heeft ze bezig gezien .
    Een oom van mij was rechter bij de hoge raad . Het was een keurige heer , op en top gentleman . Maar ook een beetje ondeugend .
    Zijn 5 assistentes , toen hij nog advocaat was, vertrapten elkaar om bij hem in het gevlij te komen , dan druk ik me heel voorzichtig uit ! Met de meest smerige leugens en zwartmakerijen probeerden ze elkaar de deur uit te werken .
    Ze gingen op de punt van het bureau zitten met hele korte rokjes , zodat er weinig te raden overbleef .
    Niks was ze te gek , zelfs mijn tante werd ingelicht !
    Zo’n chique Haagse Truus , weet je wat ze tegen me zei ?
    ” Wijven zijn krengen onder elkaar , vergeet dat nooit jongen ” !

    Uiteraard is niet iedereen zo , maar het is ook geen onzin , ben ik bang .

    En wat die verhalen bij de PVV betreft , dat moeten we , denk ik gewoon negeren .
    Niemand is er bij gebaat .
    Alleen het oppositie rapalje denkt er garen bij te spinnen .
    ( Persoonlijk vind ik Fleur Agema en meisje Stassen ook wel heel spannend , kan me best voorstellen dat ook anderen daar enthousiast van worden .
    Eerlijk gezegd vind ik dat een mooie bijkomende secundaire arbeidsvoorwaarde ) .

    Vergeef het mij , heb een onherstelbaar zwak voor vrouwen .

    Like

 7. baksteen zegt:

  Leuk stuk! Sarcasme gecombineerd met de Donald Duck, dat zijn inderdaad de gevaarlijkste, haha.
  Van de regeringspartijen PvdA en de VVD weten we tenminste dat de ene gezond met zn secretaresse/voorlichtster er tussen uit geknepen is en dat de andere iets anders knijpt maar niemand behalve Snowden weet wat.

  Like

 8. Danny zegt:

  Volgens mij heeft Carine Damen heel hard op haar duim gezogen of heeft zij ergens anders hard op gezogen, om dit onzinnige en leugenachtige artikel gepubliceerd te krijgen.
  Wat een lariekoek, zeg!

  Like

 9. Peter Buitelaar zegt:

  De naïeve massa in Nederland is volgzaam genoeg om er weer in te trappen. Of is er toch langzaam aan een terechte afkeer tegen links socialisme aan het ontstaan?

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Dat de politiek correcte media zich lenen voor het zwart maken van Wilders en de PVV viel te verwachten.
  De partij mocht eens als de grootste uit de bus komen en dat zou natuurlijk een ramp zijn, niet waar?

  Het niveau van deze manier van politiek bedrijven, of beter: van karaktermoord bedrijven is zo laag dat ik mij niet wens in te spannen daar ook maar inhoudelijk veel tegenover te stellen.
  Degene die zwart maakt , deklasseert zich zelf namelijk als eerste ,immers!

  Alle politiek correcte partijen hebben ladingen skeletten in de kast die voor iedereen verborgen moeten blijven en de roddels die Ronald aanhaalt komen allemaal uit de mond van zeer verongelijkte ex-PVV ers.Van mensen die van mening waren dat zij niet op waarde werden geschat . De manier waarop zij achteraf wraak willen nemen geeft aan,dat zij inderdaad geen aanwinst voor de PVV waren.

  Roddels worden altijd verspreid met bijbedoelingen en die zijn doorgaans niet positief.
  Een enkele keer verspreidt men geleuter om luchtige gespreksstof uit te delen aan mensen die graag over anderen roddelen, maar als de politiek die gaat gebruiken als wapen, dan is het enige doel grote schade berokkenen met gebruikmaking van zogenaamde ”van-horen-zeggens” uit de mond van mensen ”die het kunnen weten.”
  Tot die strategie neemt men zijn toevlucht omdat men geen antwoord heeft op de boodschap die de belasterde partij verkondigt.

  Het vervelende van geroddel is dat veel mensen het graag aanhoren!
  En van wat je met een geïnteresseerd oor of oog beluistert of ziet, blijft altijd wat hangen in je geest en doet daar onopvallend zijn werk.
  Veel herhaalde negatieve opmerkingen over Wilders hebben verwoestend ingewerkt op het oordeelvormend vermogen van miljoenen mensen

  Ik hoop van ganser harte dat de PVV zoveel aan overtuigingskracht heeft gewonnen dat die partij de zege bij de Europese verkiezingen niet meer kan ontgaan.

  Like

 11. Edwin Lauxen zegt:

  Bikinifoto’s van Fleur, heb ik dat allemaal weer gemist ? 😉

  Like

 12. Henk der Niederländer zegt:

  Tja het moet inderdaad niet gekker worden.
  Kijk als de NRC nou eens zou gaan onderzoeken wat zo links en rechts bij hun PVDA lieverdjes gebeurd zou dat kladblaadje misschien iets van hun geloofwaardigheid terug kunnen winnen.

  http://rechtsactueel.com/2014/03/11/nederland-pvda-lijsttrekker-pleegt-fraude-bij-ronselen-stemmen/

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  Een duidelijker voorbeeld van het manipulatieve gedrag van de media en politici kan ik niet geven. NRC spant trouwens de kroon mijns inziens met met hun anti Wilders demonisatie.

  PVV’er Van Vliet wilde overstappen naar de VVD

  Het Tweede Kamerlid Roland van Vliet (PVV) heeft volgens Haagse bronnen vorig jaar een poging gedaan naar de VVD over te stappen.
  In een gesprek op 30 oktober informeerde de PVV’er bij VVD-fractieleider Halbe Zijlstra of er voor hem plaats zou zijn in de VVD-fractie. Zijlstra sloeg het verzoek van Van Vliet af, zo wordt in kringen van de VVD gemeld.

  Zijlstra en Van Vliet bevestigen desgevraagd allebei dat zij met elkaar hebben gesproken. Zij weigeren op de inhoud in te gaan. Van Vliet concludeerde daarop dat hij in de PVV moest blijven. “Zolang ik in de politiek zit, blijf ik PVV-Kamerlid”, aldus Van Vliet nu.

  ‘CONTACTEN MET ZIJLSTRA VERTROUWELIJK’
  Hij wil niet zeggen of hij tot deze conclusie kwam omdat zijn flirt met de VVD vorig jaar mislukte. Lees verder >>>>>

  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/03/11/pvver-van-vliet-wilde-overstappen-naar-de-vvd/

  Like

 14. Jean zegt:

  Voor linkse ratten is iedereen die rechts denkt maffia, gelukkig weten de rechtse burgers wel beter en zijn ze er rotsvast van overtuigd dat alles wat rood én groen kleurt de echte corrupte maffia is.
  Hopelijk wordt die linkse rode én groene incl. die D66 gluiperts in mei een deftig kopje kleiner gemaakt.
  Wie de ondergang van zijn land wil bekomen stemt links en D66.
  Wie toekomst, veiligheid en leefbaarheid wil bekomen stemt PVV.
  In Vlaanderen zullen wij zoveel mogelijk VB en NVa stemmen kwestie van overleving, veiligheid en leefbaarheid want wij zijn dat misdadig links profitariaat van die franskiljons, coburgers, eu misdadigers én die massa allochtonen kotsbeu en spuugzat.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Precies Jean, als ik niet zou kunnen stemmen op de PVV vanuit België zou ik op het Vlaams Belang stemmen, hopelijk zie ik je de 23e maart in Antwerpen wanneer Geert Wilders daar spreekt samen met het VB?

   Like

 15. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik kan de muur behangen met de uitdraai van echte schandalen,van o.a.Pvda en d666!Daar vallen deze aantijgingen bij in het niet!En als je dan ook nog erbij optelt dat ze komen van gedeukte ego,s,dan is het de discussie niet waard voor mensen met een beetje verstand.Ik,in ieder geval,vindt het knap wat Geert doet,en ja,hij moet de touwtjes wel strak houden om Lpf-toestanden te voorkomen.En er kan toch maar een kapitein zijn op een schip,dus:gewoon doorgaan.Mijn respect heeft hij!En,uiteraard,mijn stem!Mijn minachting is voor de politiek-correcte media!

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Exàct Yvonne! En één muur? Ik hèb nogal wat muren, maar het zou mij niet verbazen als ik muren te kort zou komen als ik al mijn A4tjes over die smerige po co partijen tegen die muren aan zou willen plakken!

   Ik heb inderdaad pùre, onversneden MINACHTING voor hèn èn overigens voor ìedereen die nog steeds niet doorheeft dat die linxe po co partijen ons land en onze landen in Europa in staat van oorlog hebben gebracht door hun pacts met de islammers zoals bijvoorbeeld het Verdrag van Straatsburg van 1973 gesloten door die gluiperige pvda’er Joop den Uyl met de Belg Thijs deClerq om in ruil voor olie de islamisering van Europa geen strobreed in de weg te leggen!

   Like

 16. Andre M zegt:

  Het probleem lost zich zelf op, als de PVDAllochtonen kleiner wordt hebben ze niet zoveel meer in de melk te brokkelen, en wie gelooft die kleintjes straks nog.

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Het is toch zo simpel als wat. De PVV moet gewoon die kranten aanklagen wegens smaad. Na lang doorvragen vallen die kranten vanzelf wel door de mand, en omdat bewijzen niet voorhanden zijn.
  Vervolgens worden die kranten verplicht om rectificaties te plaatsen, en de PVV zal daar garen bij spinnen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 16.35. uur. Dat zou een goede zet kunnen zijn John. Ik hoop dat ze bij de PVV deze raad opvolgen, en de slinkse rode pers en media eens flink aanpakken!

   Like

 18. tjonge zegt:

  “Frans Brassens zegt:
  11 maart 2014 om 19:48

  ‘Mollengelul’ zijn de woorden van Theresa zeer zeker niet, Tjonge.
  Maar wat Theresa misschien moet beseffen is dat in de strijd tegen een vijand, want zo mogen we bepaalde politieke partijen wel degelijk noemen, je niet moet letten op- en gaan praten over eventuele verschillen met je strijdmakkers, i.c. de PVV mensen, ook niet als die jou niet helemaal aanstaan. Die verschillen moeten pas te berde worden gebracht na de overwinning, dan is het er de tijd voor. Kritiek op elkaar tijdens de strijd, hoe licht die ook is, verzwakt de gezamenlijke strijdmacht”

  frans, je had het niet beter kunnen omschrijven wat ik precies bedoel !
  mijn versie was weliswaar erg beknopt 🙂 , maar bedoelde precies hetzelfde,
  het gaat er om dat we nu in “oorlogstijd” tegen die rooie honden 1 blok vormen en NIET gaan lopen zeuren over eventuele foutjes in strategie e.d.(beste stuurlui aan wal en zo),

  “Kritiek op elkaar tijdens de strijd, hoe licht die ook is, verzwakt de gezamenlijke strijdmacht” HEAR HEAR !!!!!!!

  Like

  • tjonge zegt:

   @bron, ik zeg niet dat theresa een mol is, ik heb het over mollen-gelul, is m.i. een groot verschil…

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Een niet-mol die “mollig” lult, lijkt mij een tegenstelling.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E.J. Bron, 7.03u Laat verder maar, E.J. IK ben er al over opgehouden.
    Sommigen hier zijn nou eenmaal dermate verkrampt bezig met ‘de strijd’ dat ze panisch in een stuip schieten als ook maar iemand één millimeter van het pad af LIJKT te raken. Grote woorden worden dan geacht, de boel recht te trekken.
    Martien kreeg dat toch ook over zich heen. En dat is niet de eerste de beste!
    Maar ik blijf wie ik ben: Er moet hier toch iemand zijn die het hoofd koel houdt, dacht ik zo.

    Like

  • Frans Brassens zegt:

   Tjonge, je hebt beter begrepen dan sommige anderen wat er waar is in mijn woorden, zoals ik ook in jouw reactie (‘mollen’taal) dacht te begrijpen wat je hier nu nader aangeeft.
   Ik meende met mijn reactie dan ook nader te kunnen omschrijven wat je volgens mij bedoelde en je bevestigt mij daar nu in.

   Dat ik over een FEIT schreef (“Kritiek op elkaar tijdens de strijd, hoe licht die ook is, verzwakt de gezamenlijke strijdmacht”), iets wat ik in de praktijk meermalen bevestigd heb gezien, en dat in diverse omstandigheden, zou iedereen ‘moeten’ kunnen beamen.

   Het is jammer dat er dan gehakt ging worden op dat woordje ‘moeten’, wat in de context toch duidelijk kan worden gezien als een aanbeveling, Zo’n reactie betreft een bepaalde overgevoeligheid, maar leidt af van waar het om gaat. En op ‘waar het over gaat’ komt er dan géén reactie, wordt die zelfs uitgesloten. Dat lijkt mij toch, helaas dat ik het moet stellen, een ‘afkappend’ zwaktebod.

   Dan schrijft ook nog iemand ‘het lijkt er eerder op dat jij hier de boel aan het escaleren bent’, wat natuurlijk een regelrechte en ondoordachte misvatting is waar het de (door mij veronderstelde) nadere uitleg van jouw woorden betreft. Hij schrijft ook: ‘Mensen mogen hier van de webmaster gewoon hun mening ventileren en het liefst constructief commentaar op elkaar hebben’. Dat is toch exact wat ik deed, want kon ik constructiever bezig zijn met mijn waarschuwing tegen premature verschillen van opvatting?

   HIER gaat het om: “Kritiek op elkaar tijdens de strijd, hoe licht die ook is, verzwakt de gezamenlijke strijdmacht”
   Als daarop naar aanleiding van wat er te lezen viel gewezen wordt, betreft het op zijn beurt geen ‘kritiek’ op een ander, maar het aangeven van een wellicht ongezien gevaar.

   Like

 19. @ Wachteres, 11 maart 2014 om 08:09
  Als populist heb ik ook mijn momenten van twijfel, maar we moeten gewoon doorgaan, niet in de laatste plaats voor het nageslacht. En om (het plezier van) het slopen van de linkse kerk.

  Like

 20. @ Theresa Geissler, 11 maart 2014 om 08:57
  Natuurlijk mogen we kritiek hebben op Wilders en de PVV. Ook ik vraag me soms af hoe ze iemand op een verkiesbare plek hebben kunnen zetten. En ik blijf ervan overtuigd dat het niet verstandig is om de MSM en dan met name de publieke omroep volledig in handen van het establishment te laten.

  Like

 21. @ Theodoor, 11 maart 2014 om 09:13
  Heel leuke gedachte, maar volgens mij kunnen we nu nog geen vuist maken. Wel iets om in gedachte te houden voor als we (Bert Bron en/of PopNed) wat groter gegroeid zijn.

  Like

 22. Avidia zegt:

  Wat een amusant verhaal Ronald, ik vind de PVV nu nog leuker. Blij dat ik erbij hoor, daar is tenminste leven in brouwerij :-}

  Like

 23. Jan zegt:

  De PVV-sekte: ex-Kamerleden over macht, geld en seks in de partij van Geert Wilders
  http://www.hpdetijd.nl/2014-02-12/de-pvv-sekte-ex-leden-over-macht-geld-en-seks-in-de-partij-van-geert-wilders/

  Geld, drank en lekkere wijven, om met Gerrit Dekzeil te spreken

  Like

  • Nemesis zegt:

   Voor mijn part, als ze er maar voor zorgen dat we uit de EU komen en onze soevereiniteit terug krijgen en dat het islamgebroed een enkeltje thuisland krijgt, en de grenzen dicht gaan voor uitkerings-toeristen.
   Dan komt het met de economie ook weer goed, want dat konden we voor de tijd van de EU ook prima zelf regelen. 😀 😀 😀

   tsk, tsk, vrouwen in de krabbenmand, gezellig 😉 Overigens nooit geen last van gehad.

   Like

 24. TL Graaf zegt:

  Theodoor zegt: 11 maart 2014 om 09:13

  Like

 25. TL Graaf zegt:

  Harry zegt: 11 maart 2014 om 09:22

  Like

 26. TL Graaf zegt:

  Scarlatti Bombatti zegt: 11 maart 2014 om 16:33
  Quote. “Verdrag van Straatsburg van 1973 gesloten door die gluiperige pvda’er Joop den Uyl met de Belg
  Thijs deClerq om in ruil voor olie de islamisering van Europa geen strobreed in de weg te leggen!” Unquote.”

  Like

 27. TL Graaf zegt:

  Avidia zegt: 12 maart 2014 om 03:00
  Inderdaad, keurig verwoord, vind ik ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s