Ex-vrouw van koning Abdullah doet een boekje open…

Koning Abdullah van Saoedi-Arabië heeft ten minste 30 (dertig!!) vrouwen. Van vrouw nummer 2 is hij inmiddels alweer een tijdje gescheiden. Met deze vrouw, die na haar scheiding naar Londen vluchtte, heeft de Saoedische despoot 4 dochters. Vrouwen hebben binnen de islam nauwelijks rechten, dat is bekend. Als je man dan ook nog eens koning is van een van de verschrikkelijkste islamitische landen ter wereld, ben je als vrouw volslagen kansloos. De vier meisjes zitten nu al meer dan tien jaar opgesloten in een koninklijk gebouw waar ze verschrikkelijk behandeld worden. Om maar te zwijgen van het feit dat ze hun moeder al meer dan tien jaar niet hebben gezien. Het gaat heel slecht met ze…

Dit is het lot van vrouwen in Saoedi-Arabië, het land dat in de VN, die fantastische organisatie, door 82 landen werd geprezen om zijn uitstekende mensenrechtensituatie.

Bron:
www.barenakedislam.com

Vertaald uit het Engels door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Mensenrechten, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ex-vrouw van koning Abdullah doet een boekje open…

 1. lucky bee zegt:

  In de islam bestaat er geen koningen. Bij de arabieren heten ze Sheik en onder regiem van de Turken heten ze Sultan, Emir of Bei

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Dit geval hebben we al eens eerder behandeld: 2de vrouw van die machtswellusteling, maar baarde ‘slechts’ vier dochters en geen enkele zoon, waarna het getreiter waarschijnlijk begon.
  En nu ze de moed bij elkaar geraapt had om te vluchten gaat als represaille het getreiter onverkort door met de dochters als inzet….(Waarom ook niet hè; meisjes tenslotte: Toch maar minderwaardig goed…..)
  Trouwens: Oók alweer een gelovige moslima, die interviewster: Hijab, midden in Londen, overigens wel gecombineerd met zware make-up. Grote onzin, die je qua structuur aan de feitelijke onzin van de ramadan doet denken. Huichelarij ten top. Enfin, de prinses, wat je er van kon zien, heeft het kopvod tenminste afgezworen…….

  Like

 3. Wans Horst zegt:

  Volgende stop Saudi-Arabië, stelletje barbaren!

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Tot in de 40-er jaren leefden die lui in tenten van kamelen-huid en/of hadden een lemen huis (hut) in de paar,armzalige stoffige steden.
  Totdat de U.S er de olie-voorraden vond en men “overnight” rijk als croesus werd.
  Nu weten ze van gekkigheid niet wat te doen met al die poen en leven a.h.w. in vergulde/gouden koneinenhokken.
  De ground-fokker van de dynastie,Abdul Aziz bin Saud, had 44 zonen.
  Daar is de huidige heerser er dus een van. Er schijnen op het ogenblik 1000-den prinsen te zijn (prinsessen worden uiteraard niet geteld ). Sorry voor de fout begin alinea: moet zijn :”grondlegger van de dynastie”.
  Er zijn veel boeken geschreven over het leven daar. Vraag me af of die timmerfrans er ooit EEN heeft gelezen.
  schrijfster:
  Karen Elliott House
  /////////
  “For millennia,” she writes, “Saudis struggled to survive in a vast desert under searing sun and shearing winds that quickly devour a man’s energy, as he searches for a wadi of shade trees and water, which are few and far between, living on only a few dates and camel’s milk. These conditions bred a people SUSPICIOUS of each other and especially of strangers, a culture largely DEVOID of art or enjoyment of beauty.”
  http://www.nytimes.com/2012/11/18/books/review/on-saudi-arabia-by-karen-elliott-house.html?pagewanted=all&_r=0

  Like

 5. Edwin Lauxen zegt:

  Saudi Prince Al-Waleed Changing Islamic Society to Link into Zionist Western Values

  Like

 6. Rick zegt:

  In NL is de beerput écht niet kleiner:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/06/het_zand_is_altijd_zachter_in_andermans_moestuin.html
  Dit is toch geen regering meer te noemen!??
  Louter graaiende en continu draaiende opportunistische,
  plucheplakkende zwendelaars!!

  Like

 7. Infidel Pride zegt:

  Van mij mag kleine Fransje naast Obama aan de schandpaal genageld worden.
  Dat soort bruinwerkers in de reet van Abdullah moet je al het leed wat het gepeupel moet ondergaan hun voor de voeten leggen.
  Ik wed, ook al weten zij het, dat ze ’s avonds nog steeds lekker een glaasje wijn drinken ‘om de dag plezierig af te sluiten’.
  Gadver…wat is Nederland afgezakt als het om mensen/vrouwenrechten gaat elders.

  -Kan iemand deze mensen (Frans/de overheid) ook aanklagen omdat zij nog steeds zaken doen met bewezen criminelen/sponsors van terreur/jihad wereldwijd en schenders van allerlei soorten van rechten?-

  Ik mag GVD niks ondernemen als het erg aannemelijk is als er iets niet in de haak is.
  Maar welk voorbeeld geeft mijn overheid mij als zij zelf vrolijk door blijven gaan/handelen met een stel barbaren die dood en verderf aan het zaaien zijn in de wereld?
  Als een stel amateurs op het net al kan uitpluizen hoe de geldstromen lopen in de wereld, mag je toch aannemen dat onze overheid dat toch ook weet?
  En toch kruipen we voor hen…..

  -Zit je te fantaseren over een Heilige Militie die gaat strijden tegen het ‘Kwaad’ in de wereld/de islam zoals die was onder K. Martel, moet je eerst nog de drempel/ je eigen overheid nemen.-
  Kotsmisselijk wordt je van die natte kranten hier in Nederland.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Er wordt en werd hier op dit blog weer een hoop op die arabs af-ge-geven. Nu is het van origine een woestijn-volk EN ze hebben naast ,t merendeel zeer kwade eigenschappen, OOK wel een enkel goede. Ze kunnen heel goed improviseren. Het is in die woestijnlanden traditie om, om de zoveel tijd een paar dagen de woestijn in te trekken zonder al de moderne “hulpmiddelen” die er tegenwoordig zijn. zoals “Tom-Tom”, gasflessen kookgerei etc. Dit om in ere te houden, dat ze van oorsprong “woestijn-Nomaden”zijn. Zo ook Muhammad Hachabibi en z,n vriend Abdul Sulligman. Ze hadden al “gedroogde kamelen-poep” ingeslagen voor ,t vuur van de Bar-B-quioe, gedroogde dadels en ander simpel voer.
  Ze waren niet zo rijk en hadden maar een kameel voor de bagage, zelf gingen ze te voet. Ze waren nu op de terugweg, maar jammerlijk verdwaald en ten einde raad. De kameel moest zo snel mogelijk te drinken krijgen en was totaal uitgeput.
  Eindelijk bereikten zij de (half)droge
  wadi van de oase “Morgenstond”. Aangekomen weigerde de koppige kameel echter te drinken en het water in de poel stond nogal laag en was niet echt helder. Ïk heb een oplossing”, zei Muhammad, als ik z,n kop in de poel duw en jij zuigt aan zijn kont, MOET hij wel drinken. Zo gezegd, zo gedaan. Maar al na enkele ogenblikken riep Abdul in lichte paniek:” je moet zijn kop een beetje hoger houden, ik krijg nu alleen maar modder naar binnen…………………………………..”

  Like

 9. BertG. zegt:

  Zomaar een kijkje in de keuken van hugo van reijen. Vaste column schrijver.
  Er bestaat geen beter volk dan moslims.

  De kans dat ik in een dergelijk land onheus bejegend wordt is vrijwel nihil .
  Het overgrote deel van de moslims wordt door de ouders opgevoed tot keurige personen die zich uiterst correct gedragen.
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/06/waarom-landen-met-moslims-mijn-voorkeur-genieten/

  Like

 10. chris2 zegt:

  Inderdaad idioot interview.
  Een vrouw die een vrouwonvriendelijk land ontvlucht, geïnterviewd in Londen (nb) door een vrouw die met haar sluier een statement maakt richting een verwerpelijke ideologie, maar die dan weer wel zwaar opgemaakt is en op hoge hakken door het leven gaat. Kan het gekker.
  Trouwens op die foto’s ziet iedereen er redelijk happy uit. Kan me niet aan de indruk onttrekken, dat zolang die vrouw niet in ongenade gevallen was, ze haar leventje best vond en zich niet druk maakte over veelwijverij, vrouwonvriendelijkheid en wreedheid die anderen (!) trof.

  Like

 11. windwens zegt:

  Kinderen hebben allemaal prachtige eigenschappen in zich “hoe is het mogelijk met z’n vader”
  Ook ontzettend dat zelfs de werkster er niet meer was, ze moesten alles zelf doen.
  Inderdaad verfoeilijk. Waar is Amnestie International als je ze nodig heb?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s