VIDEO: Statement van Benjamin Netanyahu

Hamas en andere terroristische groeperingen vuren raketten af op steden in geheel Israël; op Tel Aviv, Jeruzalem, Beër Sjeva, Sderot en andere steden. Geen enkel ander land op aarde zou  passief blijven toekijken als het zou worden geconfronteerd met honderden raketten die op zijn land worden afgevuurd, en Israël vormt daarop geen uitzondering. Vandaag hebben wij onze operaties tegen Hamas en de andere terroristische groeperingen in Gaza uitgebreid. We zullen doorgaan onze burgers te beschermen tegen aanvallen van Hamas. Hamas echter brengt opzettelijk Palestijnse burgers in gevaar. Het omgeeft z’n troepen met ziekenhuizen en scholen, moskeeën, appartementen in de gehele Gazastrook. Hamas pleegt op deze manier een dubbele oorlogsmisdaad. Ze neemt Israëlische burgers tot doelwit en verbergt zich achter Palestijnse burgers. Deze operatie kan de nodige tijd kosten. We zijn vastbesloten om onze gezinnen en huizen te verdedigen. Vandaag heb ik met verschillende wereldleiders gesproken. Ik waardeer hun uitingen van steun betreffende ons recht en onze plicht onszelf te verdedigen. En dat zullen we blijven doen.

Screenshot_1

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Statement van Benjamin Netanyahu

 1. Cathja zegt:

  Een eerlijk verhaal van Netanyahu. Leuker kan hij het niet maken. De dreigingen zijn ernstig. Ik respecteer deze man om zijn manier van zorgen voor de Israëlische samenleving. Wat een verschil met de ‘leiders’ van de ‘Palestijnen’, die het koud laten dat er mensen omkomen, door ze als menselijk schild te gebruiken. En áls er dan veel doden vallen, dan veinzen ze verdriet en verontwaardiging richting de rest van de wereld! Waarom zijn er nog zo weinig mensen die zien welk smerig spel deze vuilakken spelen?

  Ik hoop voor Israël dat deze ellende niet te lang gaat duren. Hamas en al die andere Israël-vijanden moeten nu maar eens de genadeklap krijgen. Israël moet laten zien dat de maat meer dan vol is!
  Gelukkig zijn er nog wereldleiders die begrip hebben voor de handelwijze van Israël.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   11 juli 2014 om 08:32
   Wat een verschil met de ‘leiders’ van de ‘Palestijnen’, die het koud laten dat er mensen omkomen, door ze als menselijk schild te gebruiken. En áls er dan veel doden vallen, dan veinzen ze verdriet en verontwaardiging richting de rest van de wereld!……………

   Dat verdriet en die verontwaardiging begrijp ik niet, want ze zijn er toch juist super trots op als ze voor allah hebben kunnen sterven? Daar doen ze alles voor………………..om te kunnen sterven voor allah. Dat is hun doel en streven.
   Je zou eerder zeggen dat wanneer men heeft mogen sterven voor allah, dat er dan een feesie wordt gegeven. Toch?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, natuurlijk niet, althans niet bovengronds, want dan lopen ze de kans om hun greep te verliezen op alle dhimmi ’s in het westen,zoals Dolle Dries, Gekke Gretta en het Molenpaard Meulenbelt. En die nuttige idioten hebben ze nog wèl nodig, dat is immers duidelijk.
    En dat soort zit overal ter wereld. Stel je toch voor: Doodzonde zou dat zijn!
    Verdríet moeten ze uitstralen, slachtofferisme! Mater Dolorosa-schap! Al baren de moeders daar al hun kinderen bij voorbaat om ze tot kanonnenvoer/baarmachines te laten verworden. Maar dat mag het Westen niet merken: Zo langzamerhand snappen ze wel zo ’n beetje, wat die dhimmi’s zo ongeveer bewéégt!

    Like

   • Cathja zegt:

    Ja, @ Daiyu-ninja,
    maar let eens op hun ‘boosheid’ en gebalde vuisten als er weer ‘onschuldige mensen’ zijn omgekomen! Hamas-aanhangers spelen toneel. Die duivels zetten mensen op daken van huizen waarvan ze weten dat die doelwit kunnen zijn, en als er dan vele slachtoffers vallen, dreigen ze Israël met vergelding. Met deze tactiek roepen ze de wereld op om Israël hierom te veroordelen en te straffen. Ze willen graag laten zien hoe ‘wreed’ Israël is.
    Maar het interesseert hen in werkelijkheid geen moer dat er doden vallen, anders zorgden ze wel voor veilige schuilplaatsen. Israël probeert juist zoveel als mogelijk is te voorkomen dat burgers gedood worden.
    Dat is het grote verschil tussen Israël en Hamas.

    Like

   • Zou je toch niet zeggen als je ze hoort krijsen,gillen en janken als er zo,n dooie voorbij komt!Waar is dat feestje????

    Like

 2. Jan zegt:

  Een nieuw ras: Hamas. Het is ‘racistisch’ als je zegt dat Hamas mensen als schild gebruikt.

  Let op de leugens van dit wijf wie de oorlog ‘begon’ (die al 1400 jaar gaande is) en wat zij over de raketten zegt, iets wat links volk ook zegt, soort vuurpijlen. De ene leugen na de ander komt uit haar verotte smoel:

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Een ongekende schande is het dat de EU maar ook Nederland belastinggeld geven aan de terroristen in de Gazastrook.
  Vooral onze linkse kerk is bezig de Joodse staat te laten vernietigen. En dit alles wordt ook nog eens gesteund door de dagbladen en de Publieke Omroep.
  Hoe slecht kan een land zijn onder druk van het grote oliegeld uit het Midden Oosten.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Zo is de moslim ! Laffe honden !
  Ze hebben over heel de wereld
  hun kaarten verspeelt !
  Het is alleen nog een vraag van
  tijd wanneer ze hier in Europa
  hetzelfde spelletje proberen te
  te spelen ! Maar ze vergeten
  dat wij niet van landen ingesloten
  zijn waar deze moslim barbaren woekeren !
  Ik kan het niet afwachten dat deze
  strontdomme tapijtenvreters uit
  Europa gejaagt worden , daarmee
  weer rust inkeert !

  Like

 5. Yiooda zegt:

  Psalm 11.Van David.
  Voor de koorleider.
  Bij de Heer is een schuilplaats.

   

  Ik stel mijn vertrouwen op de Heer mijn God,
  wat zegt ge mij te zwerven, is dat mijn lot?
  De goddelozen zouden het wel willen,
  zij spannen boog, om eerlijken te villen!

   

  In het duister werken zij het liefst en lang,
  de fundamenten vallen en men wordt bang!
  Maar de Heer die Troont daar in Zijn Heiligdom,
  Kijkt vanuit Zijn Paleis, naar het heidendom!

   

  Zijn Oog Kijkt naar al de mensenkinderen,
  Hij Proeft de goeden, heeft van slechten hinder!
  Op deze, valt dan Zijn Regen van Verderf,
  vuur, zwavel en tevens storm, geweldig erg!

   

  De beker van verderf is nu gevuld,
  zij verzinken daar in hun zondeschuld!
  Schroeiende wind, dat is nu heel zeker,
  dat wordt nu voor hen een volle beker!

   

  God is Rechtvaardig, ook Eerlijk en Goed,
  Hij straft de kwaden met hun eigen bloed!
  Zijn Blik valt op oprechten, telkens weer!
  Hij geeft Zijn Liefde, geeft gij Hem uw Eer,

   

  Prijst onze God en Heer!

  Like

 6. Vederso zegt:

  Escalatie? Vanuit Libanon nu ook raketten?

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4541599,00.html

  Like

 7. johannes zegt:

  en zo is dat Yiooda

  Like

 8. Eline. zegt:

  Op de voorpagina van de digitale Telegraaf staat een kort videofilmpje wat duidelijk laat zien hoe de raketten door de lucht vliegen en hoe het luchtalarm loeit.
  Afschuwelijk.
  Ik maak me grote zorgen om mijn zoon en zijn gezin.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Het is werkelijk afschuwelijk, wat is het toch een rot volk, ze kunnen en willen gewoon niet in vrede leven. Ze azen altijd op een gelegenheid om Israël dwars te zitten. Heeft allemaal met jaloezie te maken, ze kunnen het gewoon niet uitstaan dat de Joden zeer intelligent zijn en zij maar een stelletje woestijn boeren, waar niets uitkomt behalve oorlog voeren. In plaats dat zij blij zijn met zulke buren die een welvaart voorbeeld geven gaan ze hen bestrijden. Moet je nagaan hoe hun brein (als ze die al hebben) werkt. De Islam is verziekt door de inteelt, die mensen zijn niet normaal meer, die hebben ernstige gebreken, bekijk die smoelen maar eens, daar zit geen menselijkheid in. Iedereen verkracht iedereen daar krijg je zo’n janboel van. Allemaal vernietigen en opnieuw beginnen, straffen stellen op inteelt, dat zal al een hoop verbeteren.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Avidia,
   inderdaad. Kijk ook eens naar de blikken in hun ogen! Zóu er iemand bestaan onder hen die weet wat liefde geven is? Nee, die is er niet. Tederheid kennen ze niet. Liefde voor dieren kennen ze niet. Naastenliefde? Nooit van gehoord!
   Als ik van die grote drommen moslimjongeren bij elkaar zie, dan denk ik wel eens: “zijn er nog jongeren die werken? Die hun land proberen op te bouwen?”. Ook daarop is het antwoord NEE.
   Ze doen niets liever dan de hele dag geweld plegen en vijandigheid uitstralen!

   Inderdaad, een ROT VOLK!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s