De bijeenkomst op 18 januari wordt op een schandalige manier verboden: de Franse regering schiet de radicale moslims te hulp

Screenshot_25

(Door: Pierre Cassen & Christine Tasin – Vertaling: delamontagne)

Dit regime laat zich door niets tegenhouden om alle uitingen die niet in zijn straatje passen te verbieden. De administratieve rechtbank heeft de onrechtvaardige beslissing van  prefect Boucault  zojuist bevestigd, dit ondanks een ledig dossier. Dit werd afgelopen vrijdag in een laat stadium verordend; de manifestatie “Islamistes hors de France” (Radicale moslims weg uit Frankrijk), die georganiseerd wordt door de Riposte Laïque en Résistance républicaine, zal worden verboden. Dit met het excuus dat zij zou aanzetten tot haat en verdeeldheid. Het is werkelijk verbijsterend dat dit gebeurt op het moment dat overal in Frankrijk de soldaten van Allah een maximum aantal politieagenten dreigen te doden.

Sinds de moorden die  werden gepleegd op het redactiebureau van Charlie Hebdo en de dagen erna zien we een massale hersenspoeling die door de overheid wordt georkestreerd en ook door een aantal journalisten. Terwijl door de meest radicale vertegenwoordigers van de islam aan ons de oorlog wordt verklaard, is er sinds de manifestatie afgelopen zondag in Parijs een enorme manipulatie gaande. Dit uit zich in het feitdoor de moslims als de belangrijkste slachtoffers van deze aanvallen  te laten zien. Dit gebeurt op een  politieke manier, waardoor dit regime een  nationale eenheid rondom  een president, van wie men eigenlijk van af wil, probeert te scheppen. Het bevorderen van het multiculturalisme, van de islam en de immigratie wordt weer voorop gesteld en men begint de Zemmour´s, de Houellebecq´s of iedereen met de ideeën van Marine Le Pen ervan te beschuldigen dat zij degenen zijn die schuldig zijn aan de misdaden van de soldaten van Allah! En wat nog erger is: Hollande wil “islamofobie” tot een delict verklaren!

Wij willen hierbij nog opmerken dat men in het Frankrijk van Hollande niet het recht heeft om tegen de islamisering te protesteren. In Spanje, Zwitserland, Italië en België en bij de volgende PEGIDA  in Duitsland mobiliseren de patriotten zich tegen het toenemende geweld van de militante moslims. In Frankrijk beginnen dergelijke bewegingen o.a. te ontstaan in Lyon,Bordeaux , Montpellier en Vannes.

In plaats van de Fransen de waarheid te vertellen, verdubbelt deze regering haar uitingen van trouw t.o.v. de radicale moslims. Omdat er zoveel belangstelling was voor de demonstratie van 11 januari besloot zij om onze bijeenkomst a.s. zondag af te gelasten. Dit is werkelijk schandalig, gezien het bedrog van de vermeende vrijheid van meningsuiting, zoals dit afgelopen zondag de elfde januari 2015 tentoon werd gespreid.

Zelfs als we de woede en de verontwaardiging begrijpen van al die mensen die naar deze bijeenkomst wilden komen, vallen we niet in de valstrik van de overheidscontrole. De overheid hoopt dat door de verbittering over het meten met twee maten wij dit verbod zullen trotseren en een confrontatie met de politie aan zullen gaan.

Maar  wij roepen de Fransen op om niet naar deze verboden manifestatie te gaan. Wij zullen morgen, zondag, desondanks in Parijs een persconferentie geven, waar onder andere Mélanie Dittmer van PEGIDA en andere buitenlanders aanwezig zullen zijn. Dit op een tijdstip en plaats  die morgen worden aangekondigd. De stem van allen die de versnelling van de islamisering van ons land niet willen, zal worden gehoord, ook al geeft dit aanstoot aan de socialistische “meester-censors”.

Verder moedigen wij alle patriotten aan om zich op lokaal niveau te organiseren en toe te treden tot de verzetsbewegingen die dan zullen ontstaan.

Christine Tasin
Pierre Cassen

Screenshot_26

Bron:
http://ripostelaique.com

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, burgermoed, Censuur, Cultuurstrijd, democratie, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marine Le Pen, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

19 reacties op De bijeenkomst op 18 januari wordt op een schandalige manier verboden: de Franse regering schiet de radicale moslims te hulp

  1. Taljaard zegt:

    Die geest krijgen ze never en nooit meer terug in de fles!
    De volken van Europa staan op tegen de EU, het socialisme en de islam.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    De smerige RODEN, deze smerige vuile LANDVERRADERS, steken de burgers van Frankrijk een MES IN DE RUG. Maar zo ken ik de RODEN/SOCIALISTEN weer, vuil smerig tuig van de richel. Overal in Europa zijn de SOCIALSTEN/LINKSEN de 5e COLONNE DER GEITENEUKERS!!

    Like

  3. Theresa Geissler zegt:

    De strategie zoals door de auteurs van dit artikel voorgesteld is waarschijnlijk inderdaad de beste. Maar wat hier gebeurt is niettemin schandalig! “Omdat er zoveel belangstelling was voor de demonstratie van 11 Januari?” Dat hele geval was één grote aanfluiting, zoals men hier al vaststelt! En trouwens los daarvan, het is nóg geen reden voor afgelasting van een tweede manifestatie, het is een drogreden! Maar inderdaad: Hollande voelt zijn positie natuurlijk wankelen en nu grijpt hij elke mogelijkheid aan om de regie in handen te houden, waarbij vooral geen vingers op de zere plekken mogen worden gelegd! Als regeringsleiders hiertoe al zo ver gaan om te beweren dat de islám bij Duitsland/Nederland/Frankrijk/GB/ België hoort, hoe groot is dan de stap nog om te beweren, dat extremísme erbij hoort en terrorisme als een risico moet worden gezien, dat we maar te aanvaarden hebben?! Dat lijkt misschien een absurde vraag, maar het feit blijft, dat de islam dit soort elementen nu eenmaal met zich meedraagt, hoe graag de elite dit gegeven ook zou wegmoffelen.
    Het is, kortom, een schandalige manoeuvre, die haaks staat op elk democratisch principe. Hollande verdient niet anders, dan dat zijn einde als president nabij is; dit-kan-gewoon-niet!

    Like

  4. Perfide Albion zegt:

    Tijd voor een nieuwe Franse revolutie dan. Begin maar bij die rechter.

    Like

  5. Heb je onze “leiders”nog niet gehoord:spreken allemaal met dubbele tong.Ik haat ze,een voor een van mijn zolen tot mijn haarpunten,hartgrondig en diep!

    Like

  6. Frans de Wit zegt:

    Die gasten hebben zich zo goed geintergreerd in alle lagen van de bevolking, zag er van de week zelfs 1 die bij ons in de binnenlandse veiligheid dienst een rol speeld, schrok me rot. Ze hebben allemaal een goede Trojan horse gebruikt. Vroeger gebruikte ze nog “ikke niet begrijpe”, ze lachen zich nu rot om onze politieke naiefiteit. Ze hebben een heel groot netwerk en op allerlei manieren hebben ze kontakt met elkaar. En alles wordt over onze hoofden heen uitgespeeld. Wij het wijze westen ??, ja hoor, we zijn veels te mensvriendelijk geweest, alles is geloofd alles is geslikt, alles is vergeven. Ons Nederlands volk gunden andere mensen zoveel, na de tweede wereld oorlog. Zo is ons klootjes volk nu eenmaal en waarom, omdat wij in de goedheid van de mensen geloofden. En dit verwachten wij niet natuurlijk, deze gewoon pure ondankbaarheid van al die op handen gedragen, verwende gasten hier. Dit is onze dank, de strot snijden ze van je door. Toch is er voor mij de wetenschap, al moorden ze ieder goeddenkend mens uit. Ze komen eens elkaar tegen…. En daar spreek geen liefde uit, geloof me.
    Wat Hitler verweten werd om 1 Europa te stichten, hij moest er zelfs oorlog voor voeren, is er nu gewoon doorgedrukt zo bij ons de strot in. Vergeet dat niet. Ik heb het hierbij natuurlijk niet over wat de joodse medemensen allemaal is aangedaan. Want toen zochten ze ook een zondebok natuurlijk. Maar toen ze in Duitsland de muur gingen neerzetten hadden ze het land gewoon eerlijk moeten verdelen met aan de ene kant de Joodse mensen, nee die moesten zonodig weer Pallesteins grondgebied in gaan nemen. Ze hadden toen als genoegdoening tegen alle ellende die mensen de helft van Duitsland moeten schenken. Maar nu had Hitler dus nog zijn zin, ze werden verdreven vanuit Duitsland. Kan u het nog volgen….?
    Sluit af met een ieder veel wijsheid te schenken en hoop dat er een goede oplossing komt. Ook moordenaars hebben hun rituelen, gebruikt dat tegen hun, geen moment van de dag rust gunnen dat tuig. Sorrie laat me even gaan….

    Like

  7. Perfide Albion zegt:

    Vragen om actie is voor de zwakkeren. Wat mij betreft schop ik eerst Rutte voor me uit door de straten van Den Haag. Mag hij daarna iets van actie en veiligheid aan mij vragen.

    Wat kan ons die stemmen in die stembus schelen? Zegt mij allemaal helemaal niets. Ik ben de baas van mijn eigen universum. Ik maak hier de regels en niemand anders. Als je dat éénmaal beseft ben je werkelijk vrij. Weg met die stembriefjes. Wij zijn de meesters van Rutte. Niet andersom.

    Like

    • Tistochwat zegt:

      @ Perfide Albion 18 januari 2015 om 00:41
      “Weg met die stembriefjes. Wij zijn de meesters van Rutte. Niet andersom.”

      Dat is fraai gezegd, maar uit de handelingen van de
      belastingdienst blijkt tóch dat wij nog steeds de slaven van Rutte en z’n roversbende zijn.
      Betaal je geen roofbelasting, dan word je uit je woning gezet of je auto wordt onder je kont uit verkocht en ga zo maar door.

      Like

  8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    DE ISLAMISERING VAN EUROPA VANAF DE EERSTE DAG AL GEWAARSCHUWD ! ALLEEN NIET DAT HET IN SNELTREINVAART GEBEURT…

    Like

  9. Geronimo zegt:

    Nogal duidelijk dat al wat links is in Frankrijk eveneens weet welk groot ongenoegen er aan het smeulen is onder de Franse autochtone bevolking, en waarschijnlijk ook onder een heel deel van de allochtone bevolking.
    Zij beseffen zodoende maar al te goed dat deze manifestatie op een enorm succes ging kunnen rekenen, en daar zijn ze als de dood voor. Ze doen het echt in hun broek. Ze willen niet geweten hebben wat de meeste Fransen echt over de voorbije gebeurtenissen denken, omdat dit niet strookt met hun eigen denkbeelden.

    En zoals het socialisten overal ter wereld past, is hun enige antwoord hierop censuur. Verbieden. Op alle vlakken. De vrijheid van meningsuiting en betogen belijden zij als volleerde hypocrieten immers enkel met de lippen, pour les besoins de la cause, lees omdat het hen goed uitkomt, zoals tijdens de betoging voorbije zondag te Parijs. Vrije meningsuiting en vrijheid van betogen wordt immers door links pas toegelaten als deze meningen conform de hunne zijn. Afwijkende meningen worden zelden of nooit getolereerd in een dictatuur.

    De initiatiefnemers in Frankrijk van de ‘Riposte Laïque’ en ‘Résistance républicaine’ hebben mijns inziens groot gelijk met hun gekozen oplossing. Zo weten de Franse burgers meteen proefondervindelijk waar Hollande en zijn linkse, dictatoriale bende nu echt voor staan: beknotten van de vrije meningsuiting en het recht tot vreedzaam betogen, en het vriendje uithangen van de islam.

    Dit kan op termijn alleen maar koren op de molen betekenen voor Marine Le Pen. En dat is positief. Zoiets vergeten de mensen in het huidige klimaat van altijd maar om de hoek loerende terreur niet vlug. Zijn stijging van tien procent in de peilingen na de aanslagen zal Hollande daardoor vlugger dan hij denkt, weer kwijt zijn. En het verzet zal ook steeds sterker worden. Daar ben ik persoonlijk van overtuigd.

    In de marge van dit alles, heb ik een Franse minister, wiens naam ik me thans niet meer herinner, enkele dagen geleden op TV letterlijk schuimbekkend zien en horen fulmineren tegen de Franse komiek Dieudonné, wegens diens uitspraak: ‘Je me sens Charlie Coulibaly’. Hoewel ik deze ‘komiek’ daarin geenszins bijtreed of wens te verdedigen, integendeel, en ik vind dat het alvast en op zijn zachtst gezegd niet getuigt van veel goede smaak, intelligentie en vooral respect voor de families van de vele slachtoffers, en al zeker niet op een ogenblik dat de hele Franse natie nog zwaar nazindert van de shock, blijf ik van mening dat een aanhouding en een rechtsvervolging in deze ergens een aanfluiting is van de vrijheid van meningsuiting, omdat ik persoonlijk moeilijk in deze infantiele, zeg maar onnozele en ongepaste, uitspraak een oproep tot geweld kan ontwaren. Men had hem volgens mij beter gewoon links laten liggen, compleet genegeerd ook als ‘flauwe komiek’, en hem voor het overige in al zijn doen en laten blijvend gevolgd als potentiële opruier en onruststoker. Maar misschien heb ik het verkeerd voor wegens gebrek aan kennis van de ware toedracht van de feiten. Dat kan uiteraard ook.

    De reactie van de betrokken Franse minister m.b.t. de persoon van Dieudonné getuigde van zijn kant in ieder geval evenmin van veel ‘métier’, want het lijkt me niet passend voor een minister om op voorhand al publiekelijk de man in kwestie te gaan veroordelen en aan de schandpaal te spijkeren. De scheiding der machten weet je wel. Een minister hoort nu eenmaal te weten dat deze bevoegdheid enkel een rechtbank toekomt, en dat hij zich bijgevolg afzijdig en heel terughoudend moet opstellen in dergelijke aangelegenheden. Maar blijkbaar namen zijn bloedrode dictatoriale neigingen even de bovenhand. Iedere vogel zingt immers zoals hij gebekt is. En van socialisten kennen we ondertussen de ‘zang’ maar al te goed.

    Net zomin als ik het kan goedkeuren dat men zomaar mensen kan verhinderen om naar Syrië te trekken. Dit ligt allemaal heel erg dicht bij de grens van de dictatuur. En dat kunnen we missen als de kiespijn.

    Wel zou het goed zijn om deze kerels, in zoverre zij een dubbele nationaliteit hebben, direct de eigen nationaliteit af te nemen, en hen niet meer het land binnen te laten. Indien dit illegaal achteraf toch nog zou gebeuren, zware gevangenisstraffen opleggen zonder kans op vervroegde vrijlating. Er zullen er niet veel terugkeren. En opgeruimd staat altijd netjes. Zoveel zorgen minder.

    Like

  10. oud-marinier zegt:

    Het is “Tijd voor een Europese Lente” ….. !!

    Like

  11. luckybee zegt:

    Wat verwacht je dan van een socialist?Islam is toch maar een harmloze religie?

    Like

  12. ildiko zegt:

    maandag avond steek een kaars aan voor een kerk, voor solidariteit met PEGIDA

    Like

  13. M.A.L. Sion zegt:

    Citaat laatste volzin van het artikel:
    Verder moedigen wij alle patriotten aan om zich op lokaal niveau te organiseren en toe te treden tot de verzetsbewegingen die dan zullen ontstaan.
    Naar mijn hart gesproken. Hopelijk wordt dit door veel Nederlandse patriotten gelezen en ter harte genomen. Moge de verzetsbewegingen als paddestoelen uit de grond verrijzen.
    En rechtgeaarde (autochtone) Nederlanders die zich nog geen patriot noemen, worden bij deze uitgenodigd nog eens 2 x na te denken over de ontstane situatie. Wilt u ook minder islam in Nederland, wordt dan PATRIOT.
    malsion@wanadoo.fr

    Like

  14. ik, soeverein mens zegt:

    Dit kon wel eens goed fout gaan in Frankrijk de bakermat van de Revolutie en het zou mij niet verbazen als de Fransen op 18 januari massaal de straten opgaan. Mijn advies aan deze slaplul van een rechter is: pak je koffers en vlucht nu het nog kan.

    Like

Plaats een reactie